FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

otto
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la otto » 03 dec 2012, 18:25

MakeTZ je napisao/la:Dobar grb otto.
Jelde? :D

@Probisvijet: sve je to u cvijetu mladosti, troše grlo samo kad linijskom treba **** mater :lol: Nema se šta sa ovim Lesnarom raspravljat, vidi se iz aviona da nije iz Tuzle.
Vozi me na Pale preko ledina

hoshtapler
Kontakt:

Post Postao/la hoshtapler » 03 dec 2012, 18:26

ficobahtic je napisao/la:
hoshtapler je napisao/la:
ficobahtic je napisao/la:Vjerovatno ce se desiti i raskol unutar navijačke grupe, jer jedni podrzavaju a drugi ne tako da je u buducnosti podrska novokomponovanoj Slobodi jako diskutabilna. Sta ako se desi da i ova nova Sloboda ispadne iz lige, da li to znaci da je poslije toga na pomolu neka nova Sloboda ??? Vama bar nece biti dosadno utakmica ce biti cijele sedmice ali hajd' bitno je da Sloboda igra a koja je nije toliko ni bitno, samo nek se lopta kotrlja ha ya.. ;)

Lesnar svaka cast!
Vidiš kako je krenulo, biće onda treća Sloboda :mrgreen: Nova stara Sloboda part 3 :mrgreen: U njihovim srcima kao ona stara, raspadnuta i ugašena zbog njih :mrgreen:

Fukare kao navijačka skupina :lol: Ta će ba oni,izbacili ih sa sopstvene tribine :lol: Šega likovi :mrgreen:
Ne mogu da se nacudim svega mi, Oni slave raspad i gasenje...Slobodi ne trebaju veci dusmani od njenih "navijača", ali sta ima veze udavat ce se ona jos koji put vrlo vjerovatno. Idemo na svadbu aBd, moramo to zalit kako prilici... :mrgreen:
Njima još drago a klub im se gasi, propao. Mentalita navijača, nema dalje :lol:

Znači da sumiramo :mrgreen: Navijači Slobode su bili toliko aktivni i "vjerni klubu" koji navodno vole da su uspjeli da im klub ispadne iz lige i dođe pred gašenje što naravno briše kompletnu historiju bivše Slobode. Ostalo je samo ime :mrgreen: I dresovi :mrgreen: Ostralog više nemaaaaaa i njima drago, raduju se a klub za koji su navijali, kao i njihovi roditelji je ugašen. Al eto, cijela Tuzla je "ujedinjena" i oni imaju srcima "staru", ugašenu Slobodu :mrgreen:

Gluho bilo razmišljanja.

Sve u svemu, sretno u nastavku :mrgreen:

Ako ispadne i ova Sloboda, opet može nastati, nova-stara-još starija Sloboda :mrgreen:

Sretno :mrgreen:
Najbolji klub: Željezničar
Najveći mangupi: TM87
Najveći levati: navijači Slobode. Klub im se gasi, jer su nesposobni a oni slave.
Najveći tragičari: FK Sloboda. Klub koji se gasi i postaje hibrid OlimpiCa. Sa navijačima kakve imaju ne trebaju im dušmani

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 03 dec 2012, 18:27

postignut je načelan dogovor da Olimpic od proljeća igra na stadionu Tušanj pod imenom Sloboda 1919-Olimpic. Od ljeta 2013. godine klub će se zvati samo Sloboda 1919.

ne znam sta nije jasno ovdje ?
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 03 dec 2012, 18:27

Sa Olimpicovog foruma:

CAR ekran! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ekran je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:sta li je to gracic toliko uprskao pa da se ovo sve desava...eto ako nista imat ce te opet olimpik al iz najnizeg ranga
Kažu da ti je staru isprskao :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Može ban, samo neka mi je ovaj papak naletio
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 03 dec 2012, 18:28

Ma treba sačekat izjave Mesketa i Gracića, da znam sigurno kako i šta.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

slobodatuzla
Kontakt:

Post Postao/la slobodatuzla » 03 dec 2012, 18:30

nemojte se vi sarajlijice Bgt mjesat gdje vam nije mjest, odje.bite na svoju temu, ako je ima ovdje, necete ni vi jos dugo bit u vrhu ;)

Olimpic nece samo promjenit ime u Sloboda nego: u Tuzli postoje 2 kluba Sloboda, tj FK Sloboda osnovana 1919 godine i u skorije vrijeme osnovana FK Sloboda 1919" , ta FK Sloboda 1919 je osnovana kako bi imali otvoren racun i kako bi FK Sloboda mogla preko toga racuna poslovati, jer pravi racun od Fk Sloboda je dugi niz godine blokiran, to je praksa u vecini Bih klubova, na isti nacin je uradjeno sa KK Sloboda Dita ! OKK sloboda osnovana 2003godine i od tada KK Sloboda Dita preko njenog racuna poslovala sve do gasenja.
e sad Olimpik dolazi kao premijer ligas a tu je FK Sloboda 1919 koja se ne takmici kao Sloboda 1919 nego kao FK Sloboda u 1. Ligi FBIH ! Olimpik ce izvrsiti fuziju sa FK Sloboda 1919 te ce ime biti Sloboda 1919 i nastaviti ce takmicenje tamo gdje su stali, bilo to od proljeca ili od sljedece sezone, to ce se provjeriti zbog pravnih uvjeta ...
uglavnom nek vam je sarajlijicama a pogotovo vama Strumfovi da Sloboda nece nista svoje da izgubi, samo ce da dobije veoma dobar igracki i strucni kadar koji joj je trebao dugi niz godina, Navijaci ce uvijek biti uz Slobodu i Sloboda ce se vratit jaca nego ikad !!!!
Slatina,Krojcica,Brcanska malta i Stupine
Bulevar,Batva,cijela Jala i Crvene njive,
Sloboda je ovdje sveta rijec je ime,
crveno crna je boja care zato se gine

Sloboda Tuzla 1919 <3

Lesnar
Kontakt:

Post Postao/la Lesnar » 03 dec 2012, 18:31

SaltCityAttack je napisao/la:
Lesnar je napisao/la:pričajte vi o meni šta hoćete,ja sam ove sezone svaki put bio na tušnju,plaćao kartu i navijao za slobodu koje više nema
taman i da je stota liga ili šampion evrope volio bi je istim žarom,sad to što ste vi dopustili da se ovo desi i što vjerujete da je ovo naša sloboda to vama na dušu

martex lapsus,brzo sam pisao taj potpis jer se tresem i ne znam šta da radim više !
evo ga potrefio na google 1919 haahah tooo druzeeeee svaka cast ahahahahaha..navijacu nas ti platio ulaz ma nema tebi care 15 godina tebe puste da udjes onako odakle bolan ti da platis ulaz?..vidis da neradis da sjedis kuci da svrsavas covjece ti da platis ulaznisu ahahaha
šta si ti umišljaš prodana dušo ? bio sam svaki put na tušnju i plaćao ulaznicu za razliku od tebe koji si sigurno za vrijeme utakmica skuplajo postove po formuu kako bi bio veći navijač od mene jer ti se očito ljubav prema klubu mjeri u broju postova ,i ti meni nešto kažeš da sjedim stalno za internetom a ima dvije godine nisi sišao s kompjutera pihh

otto navijati ne mora nužno značiti navijati u pravom smislu te riječi ;)

otto
Kontakt:

Post Postao/la otto » 03 dec 2012, 18:35

slobodatuzla je napisao/la:nemojte se vi sarajlijice Bgt mjesat gdje vam nije mjest, odje.bite na svoju temu, ako je ima ovdje, necete ni vi jos dugo bit u vrhu ;)

Olimpic nece samo promjenit ime u Sloboda nego: u Tuzli postoje 2 kluba Sloboda, tj FK Sloboda osnovana 1919 godine i u skorije vrijeme osnovana FK Sloboda 1919" , ta FK Sloboda 1919 je osnovana kako bi imali otvoren racun i kako bi FK Sloboda mogla preko toga racuna poslovati, jer pravi racun od Fk Sloboda je dugi niz godine blokiran, to je praksa u vecini Bih klubova, na isti nacin je uradjeno sa KK Sloboda Dita ! OKK sloboda osnovana 2003godine i od tada KK Sloboda Dita preko njenog racuna poslovala sve do gasenja.
e sad Olimpik dolazi kao premijer ligas a tu je FK Sloboda 1919 koja se ne takmici kao Sloboda 1919 nego kao FK Sloboda u 1. Ligi FBIH ! Olimpik ce izvrsiti fuziju sa FK Sloboda 1919 te ce ime biti Sloboda 1919 i nastaviti ce takmicenje tamo gdje su stali, bilo to od proljeca ili od sljedece sezone, to ce se provjeriti zbog pravnih uvjeta ...
uglavnom nek vam je sarajlijicama a pogotovo vama Strumfovi da Sloboda nece nista svoje da izgubi, samo ce da dobije veoma dobar igracki i strucni kadar koji joj je trebao dugi niz godina, Navijaci ce uvijek biti uz Slobodu i Sloboda ce se vratit jaca nego ikad !!!!
+1
Fazon je što većina štrumfova koji posjećuju ovu našu temu nisu prismrdili Sarajevu, nego su razasuti po Živinicama, Srebreniku, Lukavcu itd. i draže im je omaložavat Slobodu i Tuzlu nego hljeba se najest. Da sam ja neki **** zabranio bih takvima da se školuju kod nas, idite u Sarajevo jeb'lo vam ono sve.

EDIT: @Lesnar lažeš da si za svaku utakmicu platio kartu, bilo je i utakmica kad je ulaz bio slobodan ;)
Vozi me na Pale preko ledina

slobodatuzla
Kontakt:

Post Postao/la slobodatuzla » 03 dec 2012, 18:37

otto je napisao/la:+1
Fazon je što većina štrumfova koji posjećuju ovu našu temu nisu prismrdili Sarajevu, nego su razasuti po Živinicama, Srebreniku, Lukavcu itd. i draže im je omaložavat Slobodu i Tuzlu nego hljeba se najest. Da sam ja neki **** zabranio bih takvima da se školuju kod nas, idite u Sarajevo jeb'lo vam ono sve.
pusti djecu, djeca se igraju :D sta se i mi brinemo kako su oni skontali, svi mi znamo sta se desava i da ce Sloboda uvijek sve svoje zadrzat ma kakve okolnosti bile ! ;)
Slatina,Krojcica,Brcanska malta i Stupine
Bulevar,Batva,cijela Jala i Crvene njive,
Sloboda je ovdje sveta rijec je ime,
crveno crna je boja care zato se gine

Sloboda Tuzla 1919 <3

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 03 dec 2012, 18:37

Dobar! :lol: :lol: :lol:
[youtube][/youtube]
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 03 dec 2012, 18:39

Gledaj sad kad se sve shebe :lol: :lol:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

zla2
Kontakt:

Post Postao/la zla2 » 03 dec 2012, 18:41

meni je sad sve nejasno ovdje,nakon sto je SS objavio clanak gdje pise da je fuzija tek na ljeto :?

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 03 dec 2012, 18:45

[quote="Lesnar"

šta si ti umišljaš prodana dušo ? bio sam svaki put na tušnju i plaćao ulaznicu za razliku od tebe koji si sigurno za vrijeme utakmica skuplajo postove po formuu kako bi bio veći navijač od mene jer ti se očito ljubav prema klubu mjeri u broju postova ,i ti meni nešto kažeš da sjedim stalno za internetom a ima dvije godine nisi sišao s kompjutera pihh

otto navijati ne mora nužno značiti navijati u pravom smislu te riječi ;)[/quote]

ej moj balavce neznas ni godinu osnivanja Slobode a navijac si srami se...ti se samnom porediti kao navijac Slobode ne mozes nikad taman da si i bio na svakoj utkamici..da sam se prodao nisam, ali za bolju Slobodu zivim godinama.. ti druze nepamtis jos losiju slobodu od ove ocigledno da je pamtis drugacje bi pricao
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

open
Kontakt:

Post Postao/la open » 03 dec 2012, 18:46

zla2 je napisao/la:meni je sad sve nejasno ovdje,nakon sto je SS objavio clanak gdje pise da je fuzija tek na ljeto :?
Pravno je jedino tako moguće. Između dvije sezone napraviti pravu fuziju. Ali objasnio je dobro gore čovjek, u polsezoni ide na način koji se sada pominje.

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 03 dec 2012, 18:47

zla2 je napisao/la:meni je sad sve nejasno ovdje,nakon sto je SS objavio clanak gdje pise da je fuzija tek na ljeto :?
Mislim da je to Probisvjet najbolje objasnio,od proljeca Olimpic igra svoje utakmice na Tusnju sto bi bi prvi korak u toj fuziji a na ljeto ce se sve i zakljuciti konacnim preimenovanjem kluba u Fk Sloboda 1919...ako u medjuvremenu neko nesto ne zayebe :lol: .
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~

YNWA!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 03 dec 2012, 18:49

Nije dobro preneseno jer nisu imali novinara na sastanku. Tekst je neadekvatan vremenu danasnjih dogovora. :mrgreen:
Od proljeca igra ovdje Sloboda 1919 Olimpic, a od nove sezone samo Sloboda 1919.
Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 03 dec 2012, 18:50, ukupno mijenjano 1 put.

zla2
Kontakt:

Post Postao/la zla2 » 03 dec 2012, 18:50

King Kenny je napisao/la:
Mislim da je to Probisvjet najbolje objasnio,od proljeca Olimpic igra svoje utakmice na Tusnju sto bi bi prvi korak u toj fuziji a na ljeto ce se sve i zakljuciti konacnim preimenovanjem kluba u Fk Sloboda 1919...ako u medjuvremenu neko nesto ne zayebe :lol: .
a mi zavrsavamo sezonu u 2 ligi i lagano upiremo da Olimpic izbori Evropu? :)

Vamos
Kontakt:

Post Postao/la Vamos » 03 dec 2012, 18:51

trojan5 je napisao/la:
Vamos je napisao/la:Ja imam informaciju sa danasnjeg druzenja od covjeka koji ima kontakte sa nekim ljudima, da Gracic vec ima u razmatranju jos barem 2 grada koji su zvanicno kontaktirali nijaza oko prelaska Olimpika kod njih.

Ovo bas interesantno postaje. Kako je Gracic strucno zaljuljao situaciju, nevjerovatno. Sada se gradovi i klubovi utrkuju koji ce mu ponuditi bolje uslove, obecava se gradnja stadiona, trening kampa...cak se i druge stvari nude samo da Olimpik predje u te gradove. Opasno su zagrizli i ovi drugi gradovi.

Opasan je ovaj Gracic igrac. Sada moze hladno licitirati ko mu vise nudi i gdje ce mu biti bolje.

Ja bih licno volio da to bude Tuzla. Vi ste ipak ozbiljan grad, imate dosta potencijala..imate navijacku skupinu. Ako se vec treba seliti, neka ide kod vas, to bi moglo izroditi na ozbiljnu pricu i klub. ovi drugi su manji gradovi, nije to taj navijacki mentalitet i zagrizenost kao sto bi bilo u Tuzli.

Al eto vidjet cemo kako ce se zavrsiti sve.

to su prijatelju jos jedne u nizu spekulacije,od vas sarajliica...
gracic je poslao ponudu davno,jos prije 2 mjeseca,ovo ti kazem iz pouzdanog izvora..
satsajao se on sa mesketom,vidjan je i u gradu..kao sto vec ima napisano u proslim postovima
eto kazi ti ako ima neko pored sarajeva,zenice i mostara klub kao sto je sloboda??
pa da bi gracic dao svoju ponudu,il da mu neko ponudi fuziju.....
daj ba ljudi mani te se slobode i tuzle,nevidim odakle tolika ljubomora prema nama...
mi smo drzava u odnosu na vas,zaobidjite ovaj forum FK Slobode !!
;)

Prva stvar, cemu to sarajlijice i slicne djecije fore? Evo konkretno, kada sam ja nesto napisao ovdje protiv Slobode, ili cak i protiv ove fuzije. Ja neutralno gledajuci sam za Nijazov odlazak u Slobodu. Eto prelistaj sve moje upise vezano za ovu temu.
Konkurencija je zdrava stvar, pod normalnim sudjenjem slicno, to moze dugorocno biti samo korisno za sve klubove Sasvim sigurno. Nema potrebe za tim kao uvredama sarajlijice, samo stvara negativnu atmosferu do krajnjih granica.

Ja te uvjeravam da imam informacije i to sto je vama Nijaz pricao, to ne mora znaciti da nije bilo kontakata i sa drugim klubovima i gradovima. Bilo je kontakata, bilo je konkretnih ponuda drugih gradova i klubova..ali evo opet cu reci, i ja licno mislim da je sasvim ok izbor Sloboda.

A ovo, da ste vi drzava u odnosu na nas..zaista nema potrebe to komentarisati uopste :mrgreen: . Opet vjestacki stvaras tenzije ili neku netrpeljivost...bespotrebno totalno.

Svako dobro, uz nadu da vam uspije ta fuzija, kada je vec toliko zelte.
Zadnja izmjena: Vamos, dana/u 03 dec 2012, 18:53, ukupno mijenjano 1 put.

zla2
Kontakt:

Post Postao/la zla2 » 03 dec 2012, 18:52

Probisvjet je napisao/la:
Nije dobro preneseno jer nisu imali novinara na sastanku. Tekst je neadekvatan vremenu danasnjih dogovora. :mrgreen:
Od proljeca igra ovdje Sloboda 1919 Olimpic, a od nove sezone samo Sloboda 1919.
razumijem ja sve to care moj,al sta ce bit sa ekipe koja igra 2 ligu? :?
zbunjen sam totalno,jel ona ulazi u Olimpic ili?

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 03 dec 2012, 18:54

Iskreno ako je fuzija Olimpika i Slobode upravo to sto navijaci i grad Tuzla zeli ja kao zaljubljenik fudbala vam zelim samo najbolje jer Tuzla kao grad zasluzuje to a i Bosna kao drzava treba sto vise jacih klubova u premijerki.
Samo se nadam da ce te izvuci pouke iz proslosti i uozbiljiti se i rezultat nece izostati.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.