JTS je napisao/la:Ismar Tandir slovi za velikog talenta ..tako da je on veliki dobitak za nas. Eh, još kad bi pozvali Anjura Osmanovića i Muamera Taknovića, pa da imamo novu generaciju reprezentativaca, na čelu sa Kolašincem. Tu su naravno Andrej Modić, Prcić, Marko Maletić, Atajić, Sead Hajrović, itd. Mislim da ovu četvoricu (Atajić, Tanković, Osmanović, Hajrović) moramo dovest' pod našu zastavu, pošto poto.
Svi oni bi mogli i trebali činiti okosnicu A repke u budućnosti.
Anjura, ovi iz Chelseaja, vratili nazad u Švedsku, čini mi se na posudbu. Ne može da se nametne u U-18 ekipi. Zadnji put je odigrao nekad prošle sezone. Ono što je igrao malo i što sam ga gledao, onako pokazao je da zna odlično izvodit slobodnjake i da ima fin zadnji pas. Također izgleda lijen, a morao je zapregnuti nebi li uspio. Mada jel, nikad nije kasno.
Pored tog Muamera iz Fulhama neki dan je još jedan momak (našeg imena i prezimena) zaigrao u U-21 ekipi istog kluba protiv Chelsea, čini mi se napadač je.
Pokušat ću nać ime, ali nisu se baš proslavili na toj tekmi, niti jedan. Muamer je ušao s klupe, dok je ovaj na poluvremenu zamjenjen.
Eh da, Dino Islamović se taj drugi zove, možda ga neko zna