Olimpik Sarajevo

Mancini
Kontakt:

Re: Olimpic Sarajevo

Post Postao/la Mancini » 03 dec 2012, 16:37

hoshtapler je napisao/la:
Buu je napisao/la:Ja sam mislio da ovi sto pisu ovdje da su to osobe kojima je bas stalo do Olimpica, a sad tek vidim da su to Gracicevi kerovi.
Jok, navijači su OlimpiCa :mrgreen: Šta će glodari, za par stoja fol navijaju za klub. Sad im je nogatrans :mrgreen: Brak iz interesa je završio :lol:

Što se tiče prelaska u Tuzlu, po mom mišljenju, to je odlično. Eto jedne solidne ekipe, sa navijačima, kakvim-takvim, iako su šabani, bolje išta nego ništa :mrgreen:
O kome ti pričaš konkretno?I šta je tu odlično? :o
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

hoshtapler
Kontakt:

Post Postao/la hoshtapler » 03 dec 2012, 16:44

Mancini je napisao/la:
hoshtapler je napisao/la:
Buu je napisao/la:Ja sam mislio da ovi sto pisu ovdje da su to osobe kojima je bas stalo do Olimpica, a sad tek vidim da su to Gracicevi kerovi.
Jok, navijači su OlimpiCa :mrgreen: Šta će glodari, za par stoja fol navijaju za klub. Sad im je nogatrans :mrgreen: Brak iz interesa je završio :lol:

Što se tiče prelaska u Tuzlu, po mom mišljenju, to je odlično. Eto jedne solidne ekipe, sa navijačima, kakvim-takvim, iako su šabani, bolje išta nego ništa :mrgreen:
O kome ti pričaš konkretno?I šta je tu odlično? :o
Da ti nacrtam.

u prvom dijelu posta:
o navodnim navijačima OlimpiCa na ovom forumu koji su za par stoja nešto pokušavali. Ako se fuzija desi, noga im je, potpuno zasluženo :mrgreen:

u drugom dijelu posta o fuziji Slobode i OlimpiCa. Koliko sam upratio Sloboda je svejedno u problemima i blizu je raspada. Ako se već raspadaju nego se onda ugase pravno-formalno, postanu OlimpiC koji se zaprvo zove Sloboda Tuzla ili kako god pa nastave da igraju u PL; OlimpiC je svejedno hibrid bez budućnosti i navijača.

Šta je nejasno ?
Zadnja izmjena: hoshtapler, dana/u 03 dec 2012, 16:44, ukupno mijenjano 1 put.
Najbolji klub: Željezničar
Najveći mangupi: TM87
Najveći levati: navijači Slobode. Klub im se gasi, jer su nesposobni a oni slave.
Najveći tragičari: FK Sloboda. Klub koji se gasi i postaje hibrid OlimpiCa. Sa navijačima kakve imaju ne trebaju im dušmani

ekran
Kontakt:

Post Postao/la ekran » 03 dec 2012, 16:44

Mancini je napisao/la:
open je napisao/la:
ZZtop10 je napisao/la:je li zvanicno doslo do spajanja timova ? i sta ce biti sa ovom djecom koja treniraju u Sarajevu u Olimpiku ?
Valjda sada općina Novi Grad ima rješenje za tu djecu.
Općina treba pravnim putem da preuzme Olimpic jer odluku donosi skupština kluba a ona je ovdje zaobiđena a to nije dozvoljena.Općina da preuzme klub pa makar ispali u Kanton! :cry:
Slažem se s tobom. Sve treba ići legalnim putem, bez obzira na bilo čije mišljenje.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 03 dec 2012, 16:50

Što se tiče prelaska u Tuzlu, po mom mišljenju, to je odlično. Eto jedne solidne ekipe, sa navijačima, kakvim-takvim, iako su šabani, bolje išta nego ništa :mrgreen:[/quote]
O kome ti pričaš konkretno?I šta je tu odlično? :o[/quote]

Da ti nacrtam.

u prvom dijelu posta:
o navodnim navijačima OlimpiCa na ovom forumu koji su za par stoja nešto pokušavali. Ako se fuzija desi, noga im je, potpuno zasluženo :mrgreen:

u drugom dijelu posta o fuziji Slobode i OlimpiCa. Koliko sam upratio Sloboda je svejedno u problemima i blizu je raspada. Ako se već raspadaju nego se onda ugase pravno-formalno, postanu OlimpiC koji se zaprvo zove Sloboda Tuzla ili kako god pa nastave da igraju u PL; OlimpiC je svejedno hibrid bez budućnosti i navijača.

Šta je nejasno ?[/quote]
Nije tebi nick hoštapler tek "onako",pravo ti odgovara! ;)
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

hoshtapler
Kontakt:

Post Postao/la hoshtapler » 03 dec 2012, 16:56

Amin :mrgreen:

Ne znam jesam li ti već rekao, otpušten si levatu :mrgreen:
Najbolji klub: Željezničar
Najveći mangupi: TM87
Najveći levati: navijači Slobode. Klub im se gasi, jer su nesposobni a oni slave.
Najveći tragičari: FK Sloboda. Klub koji se gasi i postaje hibrid OlimpiCa. Sa navijačima kakve imaju ne trebaju im dušmani

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 03 dec 2012, 17:03

Unistio fksarajevo,olimpik,pa olimpic..sad rijesio da izbrise slobodu..boze sacuvaj :lol:

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 03 dec 2012, 17:04

TMmanija2012 je napisao/la:Unistio fksarajevo,olimpik,pa olimpic..sad rijesio da izbrise slobodu..boze sacuvaj :lol:
frajer se pravo zamaksuzio :lol: :lol:
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 03 dec 2012, 17:15

Ako u tom novom olimpicu tuzlaci budu imali prste tesko li vama, a razlog je najsmjesnij kaze nemaju podrske od grada, pa jebote koji to klub ima podrsku i ako ima to je nekih 50 k max ovo je neka mutna radnja nesto se krije iza ovo a vrijeme ce pokazat sta!

hearts
Kontakt:

Post Postao/la hearts » 03 dec 2012, 17:16

Prelaskom u Tuzlu Olimpik gubi svoj identitet itekako i pokazuje samo jednu činjenicu a to je da predsjednika boli **** šta o tome misle ljudi koji su deceniju ili skoro dvije uz taj klub. Ali to naravno njemu ne igra nikakvu ulogu kao što mu ni dosada nije igralo, jer da jeste pojedinci kao Faik Kolar koji je od prvog dana uz Olimpik ne bi bili marginalizirani, itd, itd...

Neko je pomenuo skupštinu o tome je smješno pričati jer nje nema praktično i pitanje je da li se ikada desila, otkako je Nijaz na vlast došao. Neki meni blizak je član te skupštine i nikada nije dobio poziv za istu. Možda se i održavaju neke fiktivne skupštine koje nisu legitimne ali to je opet njihov problem.

Drago mi je što idu odavde da ne slušam jadikovke svakodnevne po novinama i portalima o marginaliziranju njih i njihovih uspjeha, žao mi je zato što neću moći vikend popodne ubiti utakmicom Olimpika, što sam znao jako često. Ako predsjednik misli da je riješio troškove odlaskom gore zajeb'o se malo ali shvatiće kad stavi na papir sve
SAMIR NUHANOVIĆ 66'

open
Kontakt:

Post Postao/la open » 03 dec 2012, 17:24

Čujem Nijaz u klub vraća južno voće. Njegov adut za Tuzlu.

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 03 dec 2012, 17:27

Obecavala se brda i planine,novi stadion,njemacki ulagaci,igrac iz Barselone...
I sta bi na kraju... propao Olimpik zbog dugova,prorao Olimpic zbog dugova,sada se nasli novi levati i oformice se nova firma naravno pod drugim imenom i opet sve iznova.
I tako Sloboda vise ne postoji a nastaju vukovi sa Tusnja. :lol:
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 03 dec 2012, 17:30

Tacnije vukovi postadose fukare.

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 03 dec 2012, 17:52

samo da olimpik prebaci "pobjednicki" mentalitet protiv zelje na novu slobodu i svi mirni... :lol:
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

hearts
Kontakt:

Post Postao/la hearts » 03 dec 2012, 18:07

slika
SAMIR NUHANOVIĆ 66'

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 03 dec 2012, 18:17

sta li je to gracic toliko uprskao pa da se ovo sve desava...eto ako nista imat ce te opet olimpik al iz najnizeg ranga

Nova sezona nova nafaka

TheVerminator
Kontakt:

Post Postao/la TheVerminator » 03 dec 2012, 18:29

ekran je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:sta li je to gracic toliko uprskao pa da se ovo sve desava...eto ako nista imat ce te opet olimpik al iz najnizeg ranga
Kažu da ti je staru isprskao :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Može ban, samo neka mi je ovaj papak naletio
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Victoria Concordia Crescit

“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 03 dec 2012, 18:30

ekran je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:sta li je to gracic toliko uprskao pa da se ovo sve desava...eto ako nista imat ce te opet olimpik al iz najnizeg ranga

@ekran od pocetka se razumijemo, al ovo me pravo nasmijalo! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 03 dec 2012, 18:31

ekran je napisao/la:

a jesi frajer nadam se da ces biti banovan dozivotno,covjek mora svoje frustracije znati skriti vjerovatno ti nije lako :oops:

Nova sezona nova nafaka

ekran
Kontakt:

Post Postao/la ekran » 03 dec 2012, 18:33

Ima nas svakakvih tu. Volimo, ne volimo, mrzimo, ne mrzimo, neki su plaćeni možda, neki nisu, neki sada rade u klubu, neki su radili, neki su pijani, neki trijezni, nekome igra brat u Olimpicu, neko je lud... baš svakakvih, ali se sa većinom može razmjeniti stavove.

Ovaj, ništa ne konta, a u sve se petlja. Ma nabij se više!!!

P.S. Normalno da nije lako. Ti ne kontaš ili kontaš da ima ljudi, možda nekoliko kojima nije svejedno šta će biti s ovim klubom. Jedan čovjek napisa, ima tu ljudi koji su od početka uz Olimpic. Imaj malo obzira, jednom u životu, inače ćeš me natjerati da dođem i da te u Gradačcu pljunem. Znam niko te ne bi branio.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 03 dec 2012, 21:07

hearts je napisao/la:Prelaskom u Tuzlu Olimpik gubi svoj identitet itekako i pokazuje samo jednu činjenicu a to je da predsjednika boli **** šta o tome misle ljudi koji su deceniju ili skoro dvije uz taj klub. Ali to naravno njemu ne igra nikakvu ulogu kao što mu ni dosada nije igralo, jer da jeste pojedinci kao Faik Kolar koji je od prvog dana uz Olimpik ne bi bili marginalizirani, itd, itd...

Neko je pomenuo skupštinu o tome je smješno pričati jer nje nema praktično i pitanje je da li se ikada desila, otkako je Nijaz na vlast došao. Neki meni blizak je član te skupštine i nikada nije dobio poziv za istu. Možda se i održavaju neke fiktivne skupštine koje nisu legitimne ali to je opet njihov problem.

Drago mi je što idu odavde da ne slušam jadikovke svakodnevne po novinama i portalima o marginaliziranju njih i njihovih uspjeha, žao mi je zato što neću moći vikend popodne ubiti utakmicom Olimpika, što sam znao jako često. Ako predsjednik misli da je riješio troškove odlaskom gore zajeb'o se malo ali shvatiće kad stavi na papir sve
A koliko ima članova ta skupština?

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.