Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
U toku je konferencija za štampu na koju su stigli Mourinho i Modrić. Uživo možete pratiti na RealMadrid.com.
Mediji su Mourinha već pitali za navodni odlazak iz Reala što je Marca danas objavila, nisam razumio njegov odgovor, ali to vjerovatno neće biti zadnje pitanje u vezi toga.
Pa bome AS.com i Marca.com za pola sata i vidjeti šta je rekao...
Mediji su Mourinha već pitali za navodni odlazak iz Reala što je Marca danas objavila, nisam razumio njegov odgovor, ali to vjerovatno neće biti zadnje pitanje u vezi toga.
Dogovoren rastanak Reala i Mourinha!FKKC1932 je napisao/la:U toku je konferencija za štampu na koju su stigli Mourinho i Modrić. Uživo možete pratiti na RealMadrid.com.
Žoze Murinjo više neće biti trener madridskog Reala, dogovoreno je na sastanku uprave slavnog kluba i portugalskog stratega na kome je odlučeno da se na kraju ove sezone prekine saradnja.
SAMO ČELIK !
Vidi onda ovog
To smo mi još jutros čitali "ekskluzivno" na Marci koja je na isti ekskluzivan način objavila prošle godine da Mourinho odlazi nakon poraza od Bayerna.
Čekamo mi njegov odgovor, pusti Marcu. Znaš li da prema Marci Lampard igra u Realu evo već tri sezone?
EDIT: Mourinho je potvrdio da će Nacho sutra igrati.

To smo mi još jutros čitali "ekskluzivno" na Marci koja je na isti ekskluzivan način objavila prošle godine da Mourinho odlazi nakon poraza od Bayerna.
Čekamo mi njegov odgovor, pusti Marcu. Znaš li da prema Marci Lampard igra u Realu evo već tri sezone?

Zadnja izmjena: FKKC1932, dana/u 03 dec 2012, 13:16, ukupno mijenjano 1 put.
- raul-zakon
- Kontakt:
Vjerovatno nešto u stilu da ih izignoriše, kao i obično kad se to pitanje potezalo. Ovo je, brat bratu, treći put da ga sele...
A zna li neko slučajno gdje mogu pogledati ovaj madridski derbi usubotu što je bio, cijelu utakmicu, pošto je u subotu nikako nisam mogao gledati...
Hvala !
A zna li neko slučajno gdje mogu pogledati ovaj madridski derbi usubotu što je bio, cijelu utakmicu, pošto je u subotu nikako nisam mogao gledati...
Hvala !
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
HALA MADRID !
Jose Mourinho: Moj odnos sa Florentinom Perezom je dobar, a moja budućnost je sutrašnja 101. utakmica u Ligi prvaka protiv Ajaxa
Eto neki slobodan prevod onog što je odgovorio na pitanje da li odlazi iz Reala. Znači ignoriše kao i obično.
Eto neki slobodan prevod onog što je odgovorio na pitanje da li odlazi iz Reala. Znači ignoriše kao i obično.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Skineš sa ovih linkova dolje u HD-u, eng komentarraul-zakon je napisao/la: A zna li neko slučajno gdje mogu pogledati ovaj madridski derbi usubotu što je bio, cijelu utakmicu, pošto je u subotu nikako nisam mogao gledati...
Hvala !

Prvo pol
http://www.filesm.net/3ik/R.-Madrid-v.- ... es.net.mkv
Drugo pol

http://www.filesm.net/3il/R.-Madrid-v.- ... es.net.mkv
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- raul-zakon
- Kontakt:
Majstore, puno ti hvala !rio_Ferdy88 je napisao/la:Skineš sa ovih linkova dolje u HD-u, eng komentarraul-zakon je napisao/la: A zna li neko slučajno gdje mogu pogledati ovaj madridski derbi usubotu što je bio, cijelu utakmicu, pošto je u subotu nikako nisam mogao gledati...
Hvala !![]()
Prvo pol
http://www.filesm.net/3ik/R.-Madrid-v.- ... es.net.mkv
Drugo pol![]()
http://www.filesm.net/3il/R.-Madrid-v.- ... es.net.mkv

Da sad u miru sjednem i pogledam k'o čovjek...

Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
HALA MADRID !
HALA MADRID !
Ma ja vjerujem da odlazi iz Reala na kraju sezone. Mislim da se to vec znalo prije ove sezone. On je potpis'o ugovor na 4 godine da bi vise kesa uzeo od Chelsea, a ovi Di Matteu produzili ugovor na samo 1 godinu + Mourinhova porodica kupila kucu u Londonu a Mourinho izjavio da ide u Englesku kad zavrsi s Realom te da je jedini klub u Engleskoj koji bi mogao vodit Chelsea.FKKC1932 je napisao/la:Vidi onda ovog![]()

SAMO ČELIK !
u pravu si. Murinjo jedva čeka da napusti madrid, samo da bi se skrasio u londonu, timu koji ga je šutnuo nakon što ga je dotični preporodioViper je napisao/la: Ma ja vjerujem da odlazi iz Reala na kraju sezone. Mislim da se to vec znalo prije ove sezone. On je potpis'o ugovor na 4 godine da bi vise kesa uzeo od Chelsea, a ovi Di Matteu produzili ugovor na samo 1 godinu + Mourinhova porodica kupila kucu u Londonu a Mourinho izjavio da ide u Englesku kad zavrsi s Realom te da je jedini klub u Engleskoj koji bi mogao vodit Chelsea.

naprijed rejal
Ti si izgleda neki fan teorija zavjere?Viper je napisao/la: Ma ja vjerujem da odlazi iz Reala na kraju sezone. Mislim da se to vec znalo prije ove sezone. On je potpis'o ugovor na 4 godine da bi vise kesa uzeo od Chelsea, a ovi Di Matteu produzili ugovor na samo 1 godinu + Mourinhova porodica kupila kucu u Londonu a Mourinho izjavio da ide u Englesku kad zavrsi s Realom te da je jedini klub u Engleskoj koji bi mogao vodit Chelsea.

Ma nije, eto vidjecete o cemu sam pric'oFKKC1932 je napisao/la:Ti si izgleda neki fan teorija zavjere?Viper je napisao/la: Ma ja vjerujem da odlazi iz Reala na kraju sezone. Mislim da se to vec znalo prije ove sezone. On je potpis'o ugovor na 4 godine da bi vise kesa uzeo od Chelsea, a ovi Di Matteu produzili ugovor na samo 1 godinu + Mourinhova porodica kupila kucu u Londonu a Mourinho izjavio da ide u Englesku kad zavrsi s Realom te da je jedini klub u Engleskoj koji bi mogao vodit Chelsea.

SAMO ČELIK !
@ Brnjoo - Puno čitaju Dan Browna, nemoj im zamjeriti
..
A o čemu su to pričali Lukica i Jose?

A o čemu su to pričali Lukica i Jose?
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Jedino po Marci je jos uvijek autogol a ne gol Mesija na zadnjoj tekmi.FKKC1932 je napisao/la:Vidi onda ovog![]()

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Jel ono sad nekad izbor za forumaša godine?Raul_64 je napisao/la:mada ja sam zakasnio si diskusijom , ovdje Monolog brani "Interese Madrida" , 21 se blizi...svasta

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
"On (Mourinho) može uspjeti bilo gdje, uvjeren sam u to", odgovorio je Ferguson na pitanje da li bi Portugalac uspio na Old Traffordu.
"Nikada nisam mislio da bi čovjek koji u svom životu nije odigrao nijednu utakmicu mogao biti vrhunski trener, no kada pogledate njegov karakter sve vam postane jasno. On je izvanredna i jaka ličnost", smatra Ferguson.
mislim da su šanse da se ovo desi ispod minimuma, bez obzira kakve rezultate bude ostvarivao murinjo u realu.
"Nikada nisam mislio da bi čovjek koji u svom životu nije odigrao nijednu utakmicu mogao biti vrhunski trener, no kada pogledate njegov karakter sve vam postane jasno. On je izvanredna i jaka ličnost", smatra Ferguson.
mislim da su šanse da se ovo desi ispod minimuma, bez obzira kakve rezultate bude ostvarivao murinjo u realu.
Smijel se sta prozborit o Murinju ? 

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Vazdabparena je napisao/la:Smijel se sta prozborit o Murinju ?

Slobodno ožežibparena je napisao/la:Smijel se sta prozborit o Murinju ?

Narkića treba dovesti umjesto murinja. Tad bi ispali u segundu, a farcelonisti bi idalje bili padobranci s postovima tipa:"Pep bi bio dobar u bilo kojem drugom klubu osim reala jer je gospodin a real nije gospodski klub".
mogu mislit onda rerninog posta:
firaun je napravio negospodski klub od reala, pa se pep tu ne uklapa.
mogu mislit onda rerninog posta:
firaun je napravio negospodski klub od reala, pa se pep tu ne uklapa.
naprijed rejal
skuplja glasove , vidio je jacinu Realovog lobiamessilla je napisao/la:Jel ono sad nekad izbor za forumaša godine?Raul_64 je napisao/la:mada ja sam zakasnio si diskusijom , ovdje Monolog brani "Interese Madrida" , 21 se blizi...svasta![]()

Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.