Svakako da idemo na pobjedu jer titula je još u igri, ali i bod je dobar ako krene po zluOtelo je napisao/la:cuj remi? na pobjedu idite.Trebate sto dominantnije uci u prvu.
I ja se nadam da nece biti problema.
Aha![]()

Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Svakako da idemo na pobjedu jer titula je još u igri, ali i bod je dobar ako krene po zluOtelo je napisao/la:cuj remi? na pobjedu idite.Trebate sto dominantnije uci u prvu.
Aha![]()
Prije svega hvala na čestitkama za ulazak u prvu ligu, a ako vam je baš stalo da osvojite ovu drugu ligu možemo se dogovoriti. Mi vama prepustimo titulu, vi nama šest bodova sljedeće sezone u prvoj ligi?Padovan je napisao/la:Svakako da idemo na pobjedu jer titula je još u igri, ali i bod je dobar ako krene po zluOtelo je napisao/la:cuj remi? na pobjedu idite.Trebate sto dominantnije uci u prvu.
Aha![]()
. Imamo zelju da osvojimo 2.ligu i tako komletiramo titule 3. i 2. lige i u budućnosti postanemo prva ekipa sa svim titulama
Još izgurati ovo koje kolo i privesti tu priču kraju. Mada, ne bih ja ove Topnike nikad otpisao, vazda su nam bili hebeni konkurenti, još tamo od četvrte lige kad se osnovao klub.reds je napisao/la:Pobjeda!![]()
Čestitke suigračima. Svi smo zabijali, i sada smo prvi sa 3 boda prednosti i ubjedljivo boljom gol razlikom tako da sebi možemo do kraja priruštiti i jedan poraz više u odnosu na konkurente.
Naravno da ih ne otpisujemo, ali imamo sve u svojim rukama. 3 boda više, i daleko bolju gol razliku. Mislim da nam je i jedna pobjeda dovoljna, al' za svaki slučaj idemo po double da sa stilom završimo sezonu punu turbulencija.Wisey je napisao/la:Još izgurati ovo koje kolo i privesti tu priču kraju. Mada, ne bih ja ove Topnike nikad otpisao, vazda su nam bili hebeni konkurenti, još tamo od četvrte lige kad se osnovao klub.reds je napisao/la:Pobjeda!![]()
Čestitke suigračima. Svi smo zabijali, i sada smo prvi sa 3 boda prednosti i ubjedljivo boljom gol razlikom tako da sebi možemo do kraja priruštiti i jedan poraz više u odnosu na konkurente.Zato u zadnje dvije tekme ući ozbiljno ko da na dženazu idemo.
Prvi si, a ja sam gol iza, no necu ti lahko prepustiti zlatnu kopacku trece ligepintol_TM87 je napisao/la:kolko jos kola do kraja?
da probam ufatiti titulu najboljeg strijelca ligeako vec nisam prvi sa danasnja 4 gola...
SPARTANCI GAZEEE !!!
Claus je napisao/la:Tako je! Nikad uspješnije kolo za nas. Čekao sam kraj sinoćnje partije, tako da kažem ovu rečenicu: "Kakve dvije utakmice!", a vjerujem da ćemo uskoro i imati potkrepljenje za tezu: "Titula je naša". Svi smo pogađali, 6 golova u 3 utakmice, izvukli smo ovo zaostalo i redovno kolo da valja. Sada na megdan dolaze Gongashi, koji su nas razmontirali 5:1 u prošlom susretu, tako da silno želimo osvetu. Ipak, pehar pobjednika 8. sezone SportSport.ba lige je bez premca. Treba nam jedan kiks Topnika i pobjeda. Molim Boga da bude jedno domaćinsko kolo sada, ili gostujuće u posljednjoj rundi. Međutim, i bez toga moramo tipovati sada kako najbolje znamo i umijemo. Idemo sada vidjeti ekspertnu grupu na djelu - sljedeća žrtva - Gongashi.
Hvala deyo, jedva čekamo derbi i nadamo se da ćete biti kompletni pa da se pošteno obračunamo.deyo je napisao/la:Claus je napisao/la:Tako je! Nikad uspješnije kolo za nas. Čekao sam kraj sinoćnje partije, tako da kažem ovu rečenicu: "Kakve dvije utakmice!", a vjerujem da ćemo uskoro i imati potkrepljenje za tezu: "Titula je naša". Svi smo pogađali, 6 golova u 3 utakmice, izvukli smo ovo zaostalo i redovno kolo da valja. Sada na megdan dolaze Gongashi, koji su nas razmontirali 5:1 u prošlom susretu, tako da silno želimo osvetu. Ipak, pehar pobjednika 8. sezone SportSport.ba lige je bez premca. Treba nam jedan kiks Topnika i pobjeda. Molim Boga da bude jedno domaćinsko kolo sada, ili gostujuće u posljednjoj rundi. Međutim, i bez toga moramo tipovati sada kako najbolje znamo i umijemo. Idemo sada vidjeti ekspertnu grupu na djelu - sljedeća žrtva - Gongashi.cek da vidim koji ste vi
aha Tice
hajd hajd ako osvojite sta napravi van deyo novi ljepsi grb sa zvjezdicom iznad
ali i nama treba pobjeda pa vidjecemo,ako nas opet bude igrac manje nemamo sansi,a ako budemo kompletni oho vam se
na sta mislis ??Admir_Sa je napisao/la:šta mi poštenje uradi
ahaAdmir_Sa je napisao/la:pa ovi ponove utakmicu nakon što sam rekao da su 4 puta domacini bili, a još bili izgubili i ev sad dobili![]()
najvjerovatnije da cemo na kraju sezone potražiti novog igraca, babinho je dobar al je previše puta izostao u važnim utakmicama
Zasto bi se ovakav golgeter kao ja brinuo ?Viper je napisao/la:Da li kapiteni imaju pravo na kraju sezone izbacit igraca iz ekipe?Ovi moji, nemojte brinut, samo se raspitujem
![]()
Haj ti i nekako, al anonimniMaestro^^ je napisao/la:Zasto bi se ovakav golgeter kao ja brinuo ?Viper je napisao/la:Da li kapiteni imaju pravo na kraju sezone izbacit igraca iz ekipe?Ovi moji, nemojte brinut, samo se raspitujem
![]()
![]()
@Maestro ovaj razmislja ko Osima najboljih se rjesava i onda ojaca ekipu hahaViper je napisao/la:Haj ti i nekako, al anonimniMaestro^^ je napisao/la:Zasto bi se ovakav golgeter kao ja brinuo ?Viper je napisao/la:Da li kapiteni imaju pravo na kraju sezone izbacit igraca iz ekipe?Ovi moji, nemojte brinut, samo se raspitujem
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: ferroviere87 i 0 gostiju.