FK Radnički Lukavac

Maniaacs
Kontakt:

Re: FK Radnički Lukavac

Post Postao/la Maniaacs » 01 dec 2012, 18:29

Casp3r je napisao/la:
sodagrad je napisao/la:Jel otišao Brčkalić iz Radničkog u Gradinu, blizu mu je tamo momak je iz Špionice ako se ne varam.......;)
Hajde neka proba, ovdje je ostao nedorečen, borben OK, ali pogotovo ove utakmice koje je u gostima igrao u nekoliko navrata je ostao krajnje nedorečen.
Ma nije on meni neki igrac, mislim mozda jest ali to u Radnickom nije uopste pokazao..Tako da cemo imat dobru zamjenu za njega, i da treba mladog Mirzu iz juniora ja mislim ubacit nekad u prvi tim, i onako se ne borimo za 1 mjesto, ako osiguramo opstanak 100% onda treba i tog momka probat..

VolimRadnicki
Kontakt:

Post Postao/la VolimRadnicki » 02 dec 2012, 15:36

Jel kod nas još uvijek igrači mogu ići gdje hoće i kad hoće bez da ikog pitaju?
Nadam se da se ova ekipa neće "osuti" kako bi mogli nešto očekivati sljedeće polusezone (gornji dio tabele).
Brčkalić je, po meni, pravo dobar za ovu ligu, i ukoliko ostane u Srebreniku, oslabit će ekipu/konkurenciju ukoliko neko ne dođe.

P.S. Zar je bolje u Gradini? Bez obzira što su u PL, oni su već jednom nogom ispali (volio bih da se izvuku) ali teško da se može ponoviti Slavija kao prošle godine, ekipa mjenja trenera, igrače, čitam da su nezadovoljni itd..
1921
1989

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 02 dec 2012, 16:52

Sve je ovo poluamaterski, ide haman kad i gdje ko hoće. Ja nisam bio nešto posebno oduševljen tim Brčkalićem pa mislim da neće biti velika šteta što je otišao.
Nego kakve su posljedice ako se Olimpic preseli u TZ, šta se dešava sa ovom ligom? Šta je sa bodovima koje je Sloboda osvojila odnosno šta će biti sa bodovima koje su druge ekipe uzele protiv Slobode?

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 02 dec 2012, 17:16

studeni je napisao/la:Sve je ovo poluamaterski, ide haman kad i gdje ko hoće. Ja nisam bio nešto posebno oduševljen tim Brčkalićem pa mislim da neće biti velika šteta što je otišao.
Nego kakve su posljedice ako se Olimpic preseli u TZ, šta se dešava sa ovom ligom? Šta je sa bodovima koje je Sloboda osvojila odnosno šta će biti sa bodovima koje su druge ekipe uzele protiv Slobode?
Ekipa koja napušta takmičenje u toku sezone mora odigrati više od 50% utakmica da bi se rezultati koji su postignuti protiv te ekipe računali ( Sloboda ima pola treba još jedna utakmica da bi bilo uredu) ali ako se spoje sad u narednim danima znamo šta slijedi......a što se tiče Brčkalića nije loš momak, a to je samo proba ne zna se da li će ostati u Gradini, a momak je sa Općine Srebrenik tako da bilo bi mu i blizu da igra za njih, neće se rasuti ekipa dovest će uprava adekvatne zamjene ukoliko još neko ode i naravno pojačati konkurenciju u ekipi....polako pred nama je dugo je još do priprema a prvenstva uh kad će mart......;)

Lukavac89
Kontakt:

Post Postao/la Lukavac89 » 02 dec 2012, 17:24

Maniaacs je napisao/la:slika

Mogao bi ovaj covjek neki milioncic bacit i u nas klub? Sta fali.. :D
Ne trebaju nam pare :mrgreen:

Jel to trebamo kao neki prodat klub i navijace i stadion tj da prodamo ono zadnje sto je ostalo ljudima u Bosni,ponos....

Maniaacs
Kontakt:

Post Postao/la Maniaacs » 02 dec 2012, 18:53

Lukavac89 je napisao/la:
Maniaacs je napisao/la:slika

Mogao bi ovaj covjek neki milioncic bacit i u nas klub? Sta fali.. :D
Ne trebaju nam pare :mrgreen:

Jel to trebamo kao neki prodat klub i navijace i stadion tj da prodamo ono zadnje sto je ostalo ljudima u Bosni,ponos....
Mislio sam Bill Gatesa kao zamjena za Adisa Lovica :lol: :mrgreen:

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 02 dec 2012, 19:59

studeni je napisao/la:Sve je ovo poluamaterski, ide haman kad i gdje ko hoće. Ja nisam bio nešto posebno oduševljen tim Brčkalićem pa mislim da neće biti velika šteta što je otišao.
Sloboda ako se ugasi u Martu (u slučaju da se ne plate obaveze prema poreskoj) brišu se svi bodovi tako da su gubitnici oni koji su uzeli bod/ove Slobodi, najveći pobjednik iz te situacije je Vitez koji je izgubio od Slobode tako da mu se neće brisati bodovi, dok Bratstvo, Branitelj i mi između ostalih smo porazili Slobodu bi kaskali više za Vitezom, najveći gubitnik je Krajina koji preskaču čak 4 tima.

Evo tabele bez Slobode i bodova protiv Slobode:

1. NK VITEZ 35
2. NK BRATSTVO 24
3. HNK BRANITELJ 24
4. FK RADNIČKI 23
5. FK RUDAR K. 23
6. NK TROGLAV 22
7. NK BOSNA V. 22
8. HNK ČAPLJINA 20
9. NK ISKRA 19
10. NK PODGRMEČ 19
11. FK BUDUĆNOST 18
12. NK JEDINSTVO 17
13. FK KRAJINA 17
14. FK GORAŽDE 13
15. NK KRAJIŠNIK 3

JohnLowe
Kontakt:

Post Postao/la JohnLowe » 03 dec 2012, 13:10

Casp3r je napisao/la:
Evo tabele bez Slobode i bodova protiv Slobode:

1. NK VITEZ 35
2. NK BRATSTVO 24
3. HNK BRANITELJ 24
4. FK RADNIČKI 23
5. FK RUDAR K. 23
6. NK TROGLAV 22
7. NK BOSNA V. 22
8. HNK ČAPLJINA 20
9. NK ISKRA 19
10. NK PODGRMEČ 19
11. FK BUDUĆNOST 18
12. NK JEDINSTVO 17
13. FK KRAJINA 17
14. FK GORAŽDE 13
15. NK KRAJIŠNIK 3
Nije fer :D

Glupo je pravilo da se mora jos jedna tekma odigrati pa polusezona je 50 posto je odigrano zasto mora vise od 50 posto to mi onako bezveze.

Normalno da se klub i ako hoce da se gasi, gasit ce se na polusezoni... Neki zdraviji razum bi bio da se ne oduzmu bodovi vec dodaju, ali eto :)
inace ?

VolimRadnicki
Kontakt:

Post Postao/la VolimRadnicki » 03 dec 2012, 13:30

VolimRadnicki je napisao/la:Jel kod nas još uvijek igrači mogu ići gdje hoće i kad hoće bez da ikog pitaju?
Nadam se da se ova ekipa neće "osuti" kako bi mogli nešto očekivati sljedeće polusezone (gornji dio tabele).
Brčkalić je, po meni, pravo dobar za ovu ligu, i ukoliko ostane u Srebreniku, oslabit će ekipu/konkurenciju ukoliko neko ne dođe.

P.S. Zar je bolje u Gradini? Bez obzira što su u PL, oni su već jednom nogom ispali (volio bih da se izvuku) ali teško da se može ponoviti Slavija kao prošle godine, ekipa mjenja trenera, igrače, čitam da su nezadovoljni itd..

?
1921
1989

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 03 dec 2012, 14:30

VolimRadnicki je napisao/la:Jel kod nas još uvijek igrači mogu ići gdje hoće i kad hoće bez da ikog pitaju?
Samo ću reći sjetite se malog Atifa Huke pred početak ove sezonu kad je otišao malo trenirati u Banovićima (ja mislim), kako se priča završila, mislim da Vam to odgovara na pitanje "Je l' kod nas još uvijek igrači mogu ići gdje hoće i kad hoće bez da ikog pitaju".

VolimRadnicki
Kontakt:

Post Postao/la VolimRadnicki » 03 dec 2012, 15:19

Casp3r je napisao/la:
Samo ću reći sjetite se malog Atifa Huke pred početak ove sezonu kad je otišao malo trenirati u Banovićima (ja mislim), kako se priča završila, mislim da Vam to odgovara na pitanje "Je l' kod nas još uvijek igrači mogu ići gdje hoće i kad hoće bez da ikog pitaju".

Nisam upoznat sa tim slučajem, ako je tako da svako može ići gdje hoće i kad hoće - mi nikad ozbiljan klub nećemo bit. A sad, postoji li neka mogućnost da tog ne bude, ugovori, kazne..?
1921
1989

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 03 dec 2012, 15:28

VolimRadnicki je napisao/la:
Casp3r je napisao/la:

Nisam upoznat sa tim slučajem, ako je tako da svako može ići gdje hoće i kad hoće - mi nikad ozbiljan klub nećemo bit. A sad, postoji li neka mogućnost da tog ne bude, ugovori, kazne..?
Ako si pratio barem od 1. kola onda znaš da Huko nije bio dio Radničkog - poveži ostalo.

VolimRadnicki
Kontakt:

Post Postao/la VolimRadnicki » 03 dec 2012, 15:31

Pratio jesam, mislio sam da je "otpisan" s obzirom da je imo povredu koljena a i ruku na srce - nije bio neki kvalitet.

Da li naši igrači imaju neke ugovore i da li postoji kakav "pravilnik" za te igrače koji bez ičeg idu na probe drugih klubova?
1921
1989

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 03 dec 2012, 16:39

pozdrav momci, nadam se da ćete u skorije vrijeme ući u PL, jako ste mi simpatični. :D
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 03 dec 2012, 18:01

De ba ljudi, Enes malo išao rekreativno na utakmicu :mrgreen:
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 03 dec 2012, 21:36

VolimRadnicki je napisao/la: Da li naši igrači imaju neke ugovore i da li postoji kakav "pravilnik" za te igrače koji bez ičeg idu na probe drugih klubova?
Ugovori postoje, naravno. S tim da su neki potpisali na godinu dana (jedna takmicarska sezona), a drugi za polusezonu.

Enes Brckalic je jedan od onih koji su potpisali na pola sezone. Pored njega, takvu vrstu ugovora imaju jos Salihovic i Slomic i oni vec sada mogu ici, ako zele naravno, i traziti angazman u drugom klubu bez obestecenja.

Svi ostali imaju ugovore do zavrsetka tekuce takmicarske sezone i u slucaju da zele preci u drugi klub, to mogu uraditi samo uz dozvolu FK Radnicki, odnosno uz odredjeno obestecenje.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

Maniaacs
Kontakt:

Post Postao/la Maniaacs » 03 dec 2012, 21:45

Zoom088 je napisao/la:
VolimRadnicki je napisao/la: Da li naši igrači imaju neke ugovore i da li postoji kakav "pravilnik" za te igrače koji bez ičeg idu na probe drugih klubova?
Ugovori postoje, naravno. S tim da su neki potpisali na godinu dana (jedna takmicarska sezona), a drugi za polusezonu.

Enes Brckalic je jedan od onih koji su potpisali na pola sezone. Pored njega, takvu vrstu ugovora imaju jos Salihovic i Slomic i oni vec sada mogu ici, ako zele naravno, i traziti angazman u drugom klubu bez obestecenja.

Svi ostali imaju ugovore do zavrsetka tekuce takmicarske sezone i u slucaju da zele preci u drugi klub, to mogu uraditi samo uz dozvolu FK Radnicki, odnosno uz odredjeno obestecenje.
Eh kad se pocnu sad razilazit :P
Ti znas najbolje, ima li kakvi "ponudica" ? Il je jos rano za to?

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 03 dec 2012, 22:03

Maniaacs je napisao/la:Ti znas najbolje, ima li kakvi "ponudica" ? Il je jos rano za to?
Nikad nije rano za ponude i ponudice - evo trenutnih ponuda

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 03 dec 2012, 22:40

Evo znači gotovo pola naredne proljetne sezone u Premier ligi BIH igrat će klub pod imenom FK SLOBODA OLIMPIC, a od naredne sezone Premier lige 2013/2014 FK SLOBODA 1919, tako je dogovor pao, znači imamo po ovome 23 boda briše nam se pobjeda od 1-0 protiv ove trenutne Slobode, Vitez najbolje prođe ode nama na +12, pored Brčkalića mislim daće i Slomić da ode govorio je da će biti tu samo 2 mjeseca, sad opet ne znam pred nama je ostaje da se vidi, jesu li momci da odmoru već ili još onako lagano treniraju i da li se zna početak priprema i da li će gdje da se ide ili će to biti ovdje u Lukavcu odrađeno sve......:)

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 03 dec 2012, 22:42

sodagrad je napisao/la:Evo znači gotovo pola naredne proljetne sezone u Premier ligi BIH igrat će klub pod imenom FK SLOBODA OLIMPIC, a od naredne sezone Premier lige 2013/2014 FK SLOBODA 1919, tako je dogovor pao, znači imamo po ovome 23 boda briše nam se pobjeda od 1-0 protiv ove trenutne Slobode, Vitez najbolje prođe ode nama na +12, pored Brčkalića mislim daće i Slomić da ode govorio je da će biti tu samo 2 mjeseca, sad opet ne znam pred nama je ostaje da se vidi, jesu li momci da odmoru već ili još onako lagano treniraju i da li se zna početak priprema i da li će gdje da se ide ili će to biti ovdje u Lukavcu odrađeno sve......:)
da će pardon hehehe

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.