Bosna i Hercegovina - Portugal

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Principatus
Kontakt:

Re: Bosna i Hercegovina - Portugal

Post Postao/la Principatus » 24 okt 2009, 10:17

Dobar interview sa Cirom, kao sto sam vec rekao i zato se apsolutno se slazem je da se ne treba opterecivati sa zutima ni Ronaldom, i da nam je prva utakmica najbitnija:

"Prva uta­kmi­ca je naj­va­žni­ja. Ne­ma ču­va­nja za re­vanš, ima da se gi­ne za sva­ku lop­tu. Ne­će­mo srlja­ti, igrat će­mo opre­zno, ali gol mo­ra­mo da­ti - na­gla­ša­va Ći­ro."

"Ni­je op­te­re­ćen ho­će li ili ne igra­ti Ro­nal­do."

Taj covjek stvarno svakoga svuda poznaje, a ovo zvuci interesantno.
Kao sto je i protiv Armenije dobivao informacije iz prve ruke:

"Jo­sip Ku­že moj ko­le­ga i pri­ja­telj je vo­dio re­pre­zen­ta­ci­ju Al­ba­ni­je pro­tiv Por­tu­ga­la. On ih je do­bro na­mu­čio i sjaj­no pros­tu­di­rao."
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 24 okt 2009, 12:16

starmo76 je napisao/la:uspio sam se na kraju sabrati i ignorisati ove balije,ustase i cetnike...nemogu vas vise citati...bezze mi vrijeme dragocjeno uzimate...Hocu da pisem o barazu...znate....iako se ne nadam previse kao nekada...pogotovu kad vidim forum na sto lici...daj boze da takvo sto nije u repki....da se tako ne razmislja...nikad necemo uspjeti ako budemo kao do sada...dajem 5 % sansi za prolaz na SP..Ne zato sto smo losi....nego nemamo trkaca na terenu koji mogu da istrce 180+ min...protiv brzonogih portugalaca...i jbg pregorio sam u euforiji u zadnjih 10 god...sve to ima svoje zasto se ne nadam previse...mozda i upali pa prodjemo baraz....da sreca bude na nasoj strani...ipak je portugal sila za nas...i ljudi su iskusniji u ovakvim utakmicama...preporucujem i raji da se ne nadaju previse jer nije dobro po zivce i sto cak moze pomoci nasim reprezentativcima...znamo kad se najmanje nadamo pobjedi da ona dodje...ima puno primjera da ne nabrajam...a ima i par igraca koji nebi trebali da nastupe u barazu a CIRO ih ipak gurne u prvu postavu...spanija i turska su primjer gdje nam skripi najvise..mislim da ste i vi to primjetili...sredinu terena bi stvarno trebalo prepustiti BAJRAMOVICU,PJANICU,IBRICICU,MISIMOVICU I SALIHOVICU.odbranu:spahicu,nadarevicu.bocne:jahic,vladavic.i spic napad :dzeko naravno..a golman :hasagic i niko drugi...jer ako ovi ne istrce u prvih 11 bice potop...znam da sam izostavio rahimica ali tu su pjanic ili ibricic...ipak imaju vise snage...eto toliko ,....da cujem vase misljenje...
evo moje misljenje iako sam ga postao par puta i prije. Prvo mrzim stavljanje nekih bezveznih teenagerskih slikica o glupostima vezanih za ronalda ili offtopic o bilinom polju ili kosevu.smatram ovaj forum skupom ljudi koji vole repku ili fudbal i koji trose neko vrijeme na svoj hobi. kao sto je neko rekao za jugoslaviju jedan selektor a 22 miliona onih koji misle da to znaju raditi. i ja sam jedan od njih!
problem našeg veznog reda se ne otkljanja ako stavite salihovica ili pjanica, ibricica i cak bajramovica uz misimovica zato sto su to ofanzivni vezni igraci. cesto su u protivnickom sesnaestercu, i ostavljaju puno prostora za kontru a tu nastupa ne pretjerano jaka odbrana. upravo zato ciro je to smislio da stavi muzratovica i rahimica kao defanzivne vezne kojima je ipak glavni zadatak razbijanje protivnickih napada i smanjenje pritiska na odbranu. tako se cesto desi da mi gubimo sredinu, odnosno da nam se cijeli napad zasniva na prebacivanje sredine lprema misketu ili džeki. salihovic na boku nije sretno rjesenje ali se radi o tome da je covjek brz pa ima smisla jer se vraca. ibricic na boku tako-tako, moze protiv slabijih reperezentacija. ono sto je nevjerovatno jeste da bih ima strasne igrace ali su svi ofanzivni ili sto bi ciro rekao (u sjajnom i napokon pravom intervju za BHDANE)shevatori a tako se ne igra. Ili se igra na PS-u kako mozemo citati od djece koja se jave na forum. ne znam da li postoji sansa da se papac vrati ali bi ako nista neko ko igra ligu shampiona igrao u repki poziciju koja je deficitarna, imali bi 4 u odbrani i moglo bi se razmissljati o drtugačijem ofanzivnom redu.ja sam zarko zelio gledati pjanica i misimovica zajedno ali mislim da sa ovakvom odbranom cisto sumnjam da bi dobili i jednu veliku rweprezentaciju. a ne moze se igrati na sto vise golova. Sto se tice portugala, tamo cemo igrati 5-4-1 u odbrani odnosno u napadu dva bočna naprijed uz misketa, ibricica koji ce igrati poluspica i džeku u napadu, tako da ce to biti nesto kao 3- 5-2. nasa velika sansa su nabacivanja na džeku i pitanje je da li oni imaju nekoga da propisno cuva. vjerujem da u portugalu su oni u vecem pritisku jer trebaju da napadaju a mi smo ti koji cekaju svoju sansu.Trebali bi ste pogledati tekmu protiv spanije u mursji- cirina prva kvalifikaciona, zamislite kako ce to sada biti cvrsto kada zna ove nase shevatoređ+ tekmu protiv tuurske tamo koju smo moram priznati nesretno izgubili iako su turci imali sansi (imali smo ih i mi) eto toliko!!
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 24 okt 2009, 12:30

starmo76 je napisao/la:uspio sam se na kraju sabrati i ignorisati ove balije,ustase i cetnike...nemogu vas vise citati...bezze mi vrijeme dragocjeno uzimate...Hocu da pisem o barazu...znate....iako se ne nadam previse kao nekada...pogotovu kad vidim forum na sto lici...daj boze da takvo sto nije u repki....da se tako ne razmislja...nikad necemo uspjeti ako budemo kao do sada...dajem 5 % sansi za prolaz na SP..Ne zato sto smo losi....nego nemamo trkaca na terenu koji mogu da istrce 180+ min...protiv brzonogih portugalaca...i jbg pregorio sam u euforiji u zadnjih 10 god...sve to ima svoje zasto se ne nadam previse...mozda i upali pa prodjemo baraz....da sreca bude na nasoj strani...ipak je portugal sila za nas...i ljudi su iskusniji u ovakvim utakmicama...preporucujem i raji da se ne nadaju previse jer nije dobro po zivce i sto cak moze pomoci nasim reprezentativcima...znamo kad se najmanje nadamo pobjedi da ona dodje...ima puno primjera da ne nabrajam...a ima i par igraca koji nebi trebali da nastupe u barazu a CIRO ih ipak gurne u prvu postavu...spanija i turska su primjer gdje nam skripi najvise..mislim da ste i vi to primjetili...sredinu terena bi stvarno trebalo prepustiti BAJRAMOVICU,PJANICU,IBRICICU,MISIMOVICU I SALIHOVICU.odbranu:spahicu,nadarevicu.bocne:jahic,vladavic.i spic napad :dzeko naravno..a golman :hasagic i niko drugi...jer ako ovi ne istrce u prvih 11 bice potop...znam da sam izostavio rahimica ali tu su pjanic ili ibricic...ipak imaju vise snage...eto toliko ,....da cujem vase misljenje...
mislim da se bez rahimica ne smije igrati... vidjelo se protiv spanije drugo poluvrijeme.. dali su nam 3 gola plus imali su par dobrih prilika.. on je jedini pravi zadnji vezni u repki a danas u fudbalu se nemoze igrat bez te pozicije...
ser del barça es el millor que hi ha !

hooligan_SA
Kontakt:

Post Postao/la hooligan_SA » 24 okt 2009, 13:01

Haris Medunjanin će dobiti poziv

Mi­ro­slav Bla­že­vić ni­kad ni­je bio za­bri­nu­ti­ji. Ka­ko se pri­bli­ža­va uta­kmi­ca ba­ra­ža, bh. se­le­ktor ne­ma sna. Do­du­še, lju­di u nje­go­vim go­di­na­ma (74) ina­če ma­lo spa­va­ju. Ći­ri­ne vršnja­ke mu­če dru­ge bri­ge, ma­le pen­zi­je, iši­jas, pri­ti­sak i os­ta­le uobi­ča­je­ne, za ovu dob, bo­les­ti... Ći­rin «žuč» su Por­tu­gal­ci, ko­je ni­ka­ko ni­je že­lio u ba­ra­žu. Pri­že­ljki­vao je Grke i(li) Fran­cu­ze, ne bi se ras­pla­kao da smo do­bi­li Ru­se, ali o Por­tu­gal­ci­ma ni­je ra­zmiš­ljao. Sa­da spa­va sa mi­sli­ma na Ro­nal­da i druš­tvo...

Ro­nal­da u džep?!

- Za me­ne ka­žu da sam star tre­ner, a ja 24 sa­ta mi­slim na Por­tu­gal­ce. Zbog njih ne spa­vam. Ja sam tre­ner u naj­bo­ljim go­di­na­ma - ka­že na po­čet­ku no­ćnog raz­go­vo­ra za «San» Ći­ro Bla­že­vić.

U kut­ku «Be­čke ka­fa­ne» se­le­ktor se do­ta­kao broj­nih te­ma, pi­ta­nja, pod­sje­tio na di­le­me i «tri­le­me» oko sas­ta­va...

- Ni­sam sre­tan što či­tam izja­ve ne­kih mo­jih igra­ča ka­ko će sta­vi­ti u džep Ro­nal­da. Ja stvar­no mi­slim da su mo­ji la­vo­vi naj­bo­lji na svi­je­tu, da imam re­pre­zen­ta­ci­ju ko­ja mo­že do­bi­ti sva­kog, ali ne smi­je­mo bi­ti ba­ha­ti u izja­va­ma. Ne igra­mo sa aut­saj­de­rom već sa fu­dal­skom ve­le­si­lom. Por­tu­gal je fa­vo­rit, to sam re­kao nji­ho­vim no­vi­na­ri­ma, ali ne po­bje­đu­ju uvjek fa­vo­ri­ti. Sva­kim da­nom do­zna po­ne­što o «ne­pri­ja­te­lju». Ot­kri­va ko ga fi­la in­for­ma­ci­ja­ma.

- Jo­sip Ku­že moj ko­le­ga i pri­ja­telj je vo­dio re­pre­zen­ta­ci­ju Al­ba­ni­je pro­tiv Por­tu­ga­la. On ih je do­bro na­mu­čio i sjaj­no pros­tu­di­rao. Vje­ru­jem da će nje­go­va ana­li­za bi­ti od ko­ris­ti. Ni­je op­te­re­ćen ho­će li ili ne igra­ti Ro­nal­do. Ima i objaš­nje­nje za­što (ni)je bo­lje da igra?

- Ro­nal­do ni­je tek ta­ko naj­bo­lji igrač svi­je­ta. Ni­je ga la­ko za­drža­ti, i si­gur­no da nje­gov izos­ta­nak os­tav­lja sta­no­vit trag u ti­mu Por­tu­ga­la. Me­đu­tim, Por­tu­gal ne ovi­si sa­mo o ra­spo­lo­že­nju je­dnog igra­ča. Ima­ju oni ite­ka­ko još ja­ko kva­li­te­tnih igra­ča. U sva­kom slu­ča­ju ako Ro­nal­do bu­de igrao ne­će ga ču­va­ti je­dan igrač. Oko nje­ga će­mo na­pra­vi­ti obruč, ču­vat će ga svi. Sa­mo ta­ko ga se mo­že ukro­ti­ti. Ipak, se­le­ktor je vi­še okre­nut svo­jim pu­le­ni­ma.

- Ha­sa­gić se opo­ra­vio i to me ra­du­je, ali ne­ma kon­ti­nu­itet uta­kmi­ca. Ne­ma­ju ih ni Hrgo­vić, Ber­be­ro­vić. Za­to sam za­bri­nut. Opet, na­dam se da će do prve uta­kmi­ce bi­ti u op­ti­mal­noj for­mi. Ra­du­je ga po­vra­tak na gol Asmi­ra Be­go­vi­ća, ko­ji je pre­šao u Ip­svič.

- Bra­nio je po­slje­dnje dvi­je uta­kmi­ce što pot­vrđu­je nje­gov kva­li­tet. Ura­dio je do­bru stvar što je oti­šao na po­su­dbu, shva­tio je da se gol­man ne pos­ta­je sje­de­ći na klu­pi. Sre­tan je zbog us­pje­ha mo­mča­di na­šeg ka­pi­te­na.

- Mon­tpe­lje je prvi za­hva­lju­ju­ći igra­ma Emi­ra Spa­hi­ća, to nas sva­ka­ko ve­se­li. Spa­ha ni­kad ni­je upi­tan.

Ulo­ga na­vi­ja­ča

Ra­du­ju ga do­bre igre u evrop­skim uta­kmi­ca­ma Mi­ra­le­ma Pja­ni­ća, iako je svjes­tan da mo­ra na­či za­mje­nu za Sa­mi­ra Mu­ra­to­vi­ća, ko­ji je na­ja­vio po­vla­če­nje.

- Po­zvat ću Ha­ri­sa Me­du­nja­ni­na. Ne­mam pra­vo igno­ri­ra­ti či­nje­ni­cu da ne­ko igra u špan­skoj pri­me­ri, a da ni­je u re­pre­zen­ta­ci­ji. Ne­ki su mi go­vo­ri­li ka­ko je Me­du­nja­nin izjav­lji­vao «ka­ko ne­će igra­ti za BiH». To me ne za­ni­ma. Igra­či sva­šta pri­ča­ju. Kod me­ne će igra­ti ako je kva­li­tet. Ni­je bi­tno šta igra, ja ću mu na­ći naj­bo­lju po­zi­ci­ju. Na­dam se da će se za­vrši­ti pa­pi­ro­lo­gi­ja oko nje­go­vog nas­tu­pa za BiH, jer je igrao za Ho­lan­di­ju. Se­le­ktor ne vi­di, kao ne­ki iz nje­go­vog okru­že­nja, u na­vi­ja­či­ma, po­ten­ci­jal­nog pro­ti­vni­ka. Na­pro­tiv.

- Na­vi­ja­či su bi­li fe­no­me­nal­ni, po­na­ša­li su se pa­tri­ot­ski ka­ko su mi obe­ća­li i ka­ko sam oče­ki­vao. To su pra­vi na­vi­ja­či. Bez njih ne bi bi­lo ovih re­zul­ta­ta. Uvje­ren sam da će­mo ima­ti sna­žnu po­dršku u Li­sa­bo­nu i u Ze­ni­ci. Eto i zbog na­vi­ja­ča smo os­ta­li u Ze­ni­ci. Bi­lo je pi­ta­nja, za­što ne na Ko­še­vu? Ma, ne­ma šan­se! Bi­li­no po­lje je naš sta­di­on, ta­mo nas bo­dre i kad gu­bi­mo, a na Ko­še­vu su nes­trplji­vi, ho­će gol u prvoj mi­nu­ti. Ze­ni­ca je na­ša sre­tna sta­ni­ca - izja­vio je za «San» Ći­ro Bla­že­vić.

S.Si­na­no­vić

O Pap­cu

Bla­že­vić je pro­te­klih mje­se­ci či­nio na­dljud­ske na­po­re da vra­ti Sa­šu Pap­ca. Ni­je uspio, ma­kar je obi­la­zio sve one ko­ji su se nu­di­li kao po­sre­dni­ci. Išao do Sa­ši­nih «fren­do­va», mo­lio za in­ter­ven­ci­ju kod po­li­ti­ča­ra, fra­ta­ra, obi­čne ra­je, ali bez odje­ka. Ći­ro vi­še ne­će mo­li­ti Pap­ca, ali mu ni­je za­tvo­rio vra­ta. Ka­pi­ten Spa­hić sma­tra da bi nam Sa­ša ite­ka­ko ko­ris­tio. Spa­hić ga naj­bo­lje po­zna­je. Upra­vo zbog ljud­skih i igra­čkih kva­li­te­ta pri­že­ljku­je Pap­ca.

Kar­to­ni

Se­le­ktor je odlu­čio već prvog da­na igra­či­ma sta­vi­ti do zna­nja da će le­tje­ti onaj ko­ji bu­de kal­ku­li­rao i ušao opre­zno ču­va­ju­ći se dru­gog žu­tog kar­to­na. - Da nam je tre­ba­la po­bje­da pro­tiv Špa­ni­je, mi bi smo si­gur­no izbo­ri­li po­vo­ljan re­zu­lat. Na­ža­lost, ve­ći­na igra­ča je igra­la pod ru­čnom. To­ga ne smi­je bi­ti u Li­sa­bo­nu. Prva uta­kmi­ca je naj­va­žni­ja. Ne­ma ču­va­nja za re­vanš, ima da se gi­ne za sva­ku lop­tu. Ne­će­mo srlja­ti, igrat će­mo opre­zno, ali gol mo­ra­mo da­ti - na­gla­ša­va Ći­ro.

Kan­di­da­ti Za meč sa Por­tu­ga­lom se­le­ktor je pri­pre­mio po­zi­vni­ce za ove igra­če: Ha­sa­gić, Be­go­vić, Su­pić, Ber­be­ro­vić, Vla­da­vić, Sa­li­ho­vić, Da­mja­no­vić, Na­da­re­vić, Mra­vac, Mir­vić, Spa­hić, Ibri­čić, Mu­ra­to­vić, Ra­hi­mić, Pja­nić, Mi­si­mo­vić, Mu­sli­mo­vić, Ibi­še­vić, Zec, Dže­ko, Šti­lić, Ja­hić, Baj­ra­mo­vić, Pan­dža, Hrgo­vić, To­pić, Me­du­nja­nin. Mo­gu­će da ne­ko sa ovog po­pi­sa otpa­dne. Me­du­nja­nin će kan­di­di­ra­ti sa­mo ako će na vri­je­me do­bi­ti spor­tsko držav­ljan­stvo FI­FA - e, dok se­le­ktor ra­zmiš­lja da vra­ti To­pi­ća.

Evo samo procitajte Spahicevo misljenje o Papcu, i skontat cete da je Sasa na kakvom, takvom putu da bude pozvan nazad u repku. Ako Spaha stoji iza njega i kaze da nam treba, onda mozete biti sigurni da i vecina ekipe stoji iza Spahe. S Medjunaninom i Papcem bi se repka nadopunila na ona dva mjesta gdje ili nemamo alternative ili gdje uopste nemamo nikoga! Ciro to zna, a trebala bi i ekipa znati. Ipak oni vise nisu djeca da zlopamte.

Begovic - Jahic, Spahic, Nadarevic, Papac - Bajramovic, Rahimic, Salihovic - Misimovic, Pjanic - Dzeko :mrgreen:

jessus123
Kontakt:

Post Postao/la jessus123 » 24 okt 2009, 13:13

Ljudi hajmo pokrenut peticiju za vracanje Sase Papca u nasu repku,pa ljudi on nam treba sad vise nego ikad!!!! 8-) 8-) :lol:

rafa
Kontakt:

Post Postao/la rafa » 24 okt 2009, 13:20

jessus123 je napisao/la:Ljudi hajmo pokrenut peticiju za vracanje Sase Papca u nasu repku,pa ljudi on nam treba sad vise nego ikad!!!! 8-) 8-) :lol:
Ajde popij casu mlijeka i spavajj!!
"Jedina zelja mi je da svi ljudi iz moje zemlje navijaju za svoju domovinu u kojoj su rodjeni bez obzira na vjeru i porijeklo"SERGEJ BARBAREZ

lejla
Kontakt:

Post Postao/la lejla » 24 okt 2009, 13:21

rafa je napisao/la:
jessus123 je napisao/la:Ljudi hajmo pokrenut peticiju za vracanje Sase Papca u nasu repku,pa ljudi on nam treba sad vise nego ikad!!!! 8-) 8-) :lol:
Ajde popij casu mlijeka i spavajj!!
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba

jordan 23
Kontakt:

Post Postao/la jordan 23 » 24 okt 2009, 13:28

Pa kad jedan Rubin moze dobiti onaku Barcu,zasto mi ne bi uzeli Portugal.Sve je moguce.Mislim da samo moramo igrati malo pametnije,jer cinjenica je da nam lose ide sa ekipama koje puno drze loptu u svom posjedu.U sve 4 utakmice,obje sa Spanijom i Turskom,sredina nam se bazirala na razgradnji njihovog veznog reda.I onda smo jako lose stajali,jer to su reprezentacije cija igra zavisi od posjeda lopte.Htjeli mi to priznati ili ne mi nemamo tako potentne i dobre igrace da defanzivno mozemo unistiti njihovu igru,ali zato jako dobro stojimo i mi sa posjedom lopte.mislim da trebamo puno vise nastojati imati loptu u svojim nogama,nego sto bi trebali igrati kao do sad sa Spancima.Jer tako Portugal nece moci doci do izrazaja,tj njihov vezni red.A sto se napada tice mislim da bi tu lako mogli izaci na kraj sa njihovom odbranom.DZeko i Muslimovic;pa i Vedo razbice karvalja i ostale pozadi.Ako jedan LYON moze gurnuti Pjanica u vatru i ukazati mu povjerenje,moze i kod nas igrati zajedno sa Misketom,a da malo Muratovic odmori.Jednostavno lopte mora biti u nasem posjedu.AKo vec ne mozemo markirati i onemoguciti kompletan vezni red Portugala da dodje do izrazaja,onda bi trebali zaustaviti Simao,i onu tetkicu Ronalda,cisto samo zbog rejtinga kod sudija.Mislim da Deco i Nani nemaju toliku moc,niti odgovornost da se igra bazira na njima.To je moje misljenje
VOLIM TE ŽELJO

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 24 okt 2009, 13:40

[youtube][/youtube]

evo ga novi i najači do sada oplako sam mame mi
najači momenat je kad spomene ušanovića
hahahahahahhahaahhahahahaahahahhahaha
Semper Fidelis

jordan 23
Kontakt:

Post Postao/la jordan 23 » 24 okt 2009, 13:45

fixator je napisao/la:[youtube][/youtube]

predobrooo
VOLIM TE ŽELJO

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 24 okt 2009, 14:16

"BiH bi protiv nas mogla biti posebno motivisana"

Portugalski napadač Edinho ljetos je za rekordnu cifru prešao u špansku Malagu, te uskoro počeo pokazivati da se na La Rosaledi dobro snalazi.

Potpisavši ugovor vrijedan 900.000 eura, stigao je iz grčkog AEK Athensa, a u razgovoru za dnevnik AS govorio je i o svojoj reprezentaciji.

O Cristianu Ronaldu ima samo riječi hvale.

"Sjajan je prijatelj. Uvijek je pozitivan i brine o kolegama. Fantastična je osoba. Ljudi koji ga ne poznaju mogu misliti nešto drugo, ali on se tako predstavlja javnosti da bi se zaštitio. Ima loš period zbog povreda, ali on je borac i znam da će se oporaviti", odgovorio je Edinho. "Kad razgovaramo pokušavamo da se ne dotičemo nogometa. Pričamo o životu."

Na pitanje da prokomentariše nadolazeće mečeve baraža u kojem Portugal igra protiv Bosne i Hercegovine, Edinho kaže: "Mogli bi nam biti najteži protivnik jer je igra protiv Portugala uvijek veliki motiv. Mi imamo samopouzdanja. Ko zna. Nadam se da će polufinale Svjetskog prvenstva biti između Portugala i Španije."
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 24 okt 2009, 14:34

Statistike kazu da Portugal igra bolje kada neigra C. Ronaldo nego kada igra. Na primjer, igrao je Ronaldo protiv Albanije pa je na kraju rezultat bio 0-0. Doduse, on nije dao niti jedan jedini gol za Portugal u ovim kvalifikacijama pa valjda nece ni nama.

seha
Kontakt:

Post Postao/la seha » 24 okt 2009, 15:37

jordan 23 je napisao/la:
fixator je napisao/la:[youtube][/youtube]

predobrooo
ovaj video radio lik iz Zavidovica :D
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 24 okt 2009, 18:56

slika
Jestel culi :mrgreen:
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 24 okt 2009, 18:57

rob do bagro je napisao/la:slika
Uncle Ciro :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 24 okt 2009, 18:58

kakve gluposti!!!! ne mogu da vjerujem. hajte svi na photoshop likovnu sekciju pa se malo uzivljavajte!predosadni ste. gledamo neke glupave pregrozne slike cire. a film iz hitler- posljednji pad je nesto jako neduhovito. mogu i ja nesto u tom folu uraditi. **** vas lik iz zavidovica

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 24 okt 2009, 19:04

džakailibu je napisao/la:kakve gluposti!!!! ne mogu da vjerujem. hajte svi na photoshop likovnu sekciju pa se malo uzivljavajte!predosadni ste. gledamo neke glupave pregrozne slike cire. a film iz hitler- posljednji pad je nesto jako neduhovito. mogu i ja nesto u tom folu uraditi. **** vas lik iz zavidovica
Sto si nervozan :roll:
Sad ce raja postaviti nesto od Stoje pa da se opustis :lol: :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 24 okt 2009, 19:12

baš mi to treba na forumu ss.ba- reprezentacija- bih-portugal!!!!

fanatikos
Kontakt:

Post Postao/la fanatikos » 24 okt 2009, 19:24

rob do bagro je napisao/la:slika
dobra slaka a jos bolje bhf iza

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 24 okt 2009, 20:46

džakailibu je napisao/la:kakve gluposti!!!! ne mogu da vjerujem. hajte svi na photoshop likovnu sekciju pa se malo uzivljavajte!predosadni ste. gledamo neke glupave pregrozne slike cire. a film iz hitler- posljednji pad je nesto jako neduhovito. mogu i ja nesto u tom folu uraditi. **** vas lik iz zavidovica

Pa bolje da se ljudi malo zezaju, postavljaju slike i klipove nego da se svađaju oko bespotrebnih stvari.... Inače, super slike

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.