Valencia Club De Futbol
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Valencia Club De Futbol
Nista izgleda od Antica i Aragonesa,novi trener bi trebao biti Valverde.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Nista ni od Valverdea,jer je odbio Valenciu.Navodno je sve gotovo da je Roberto Di Matteo novi trener Valencije.Ceka se samo potvrda tih navoda 

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Mogla bi Valencia ispast u Segundu ako dodje Di Mateo.
Nadam se da nece ..
Nadam se da nece ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
E ne mogu da vjerujem.Cuj Di MAtteo.
Segunda je realna opcija.

Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
- BluesForever
- Kontakt:
Pa taj isti Di Mateo je izdominirao tu "veliku i mocnu"Barcelonu u obje utakmica,a pogotovo onu drugu sa igracem manjeJohny je napisao/la:E ne mogu da vjerujem.Cuj Di MAtteo.![]()

Champions League Winners 2012
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
Odustali su od Di Mattea,valjda se nisu oko place mogli dogovoriti.Skoro je potvrđena informacija da je Ernesto Valverde novi trener Valencije.Na tom mjestu ostaje do 30.06.2013.
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
naravno, kitalonci prosipaju svoje komplekse i na drugim pdf-ovima
Inače i valverede je dobar trener. Nadam se da će doći do preporoda kluba, koji je pao na jako niske grane. Valensiju sam oduvijek simpatisao, i bit će mi drago kada Valverede sve to uklopi

Inače i valverede je dobar trener. Nadam se da će doći do preporoda kluba, koji je pao na jako niske grane. Valensiju sam oduvijek simpatisao, i bit će mi drago kada Valverede sve to uklopi

naprijed rejal
ne mogu da vjerujem da neki mogu pomislit kako je u pitanju raspad sistema, sramotna situacija, kako postoji mogućnost za ispadanjem...
pa valencia je i dalje, u najgoru ruku, u top 6 ekipa španije. od šestog mjesta, dijele je samo četiri boda. dovoljna je jedna dobra serija od 3-4 utakmice bez poraza da se vrate u borbu za ulazak u ligu prvaka.
ja u šišmiše ne sumnjam.

pa valencia je i dalje, u najgoru ruku, u top 6 ekipa španije. od šestog mjesta, dijele je samo četiri boda. dovoljna je jedna dobra serija od 3-4 utakmice bez poraza da se vrate u borbu za ulazak u ligu prvaka.
ja u šišmiše ne sumnjam.
Valencia ima dobar tim.Sigurno dosta kvalitetan da ponovno izbori LP,a nadam se da ce Valverde to znati iskoristiti.Njemu u prilog ide i cinjenice da ce uskoro biti jaci i za Canalesa,a na zimu treba stici jos 2-3 pojacanja.
Ipak,nekim pojacanjima protivi se Albelda koji od kluba trazi da racuna na igraci iz cantere.Tu se apsolutno slazem s njim,jer vec sada Salva Ruiz,Gaya,Fede,Dalmau,Leuko,Portu,Robert Ibanez i Manu Molina mogu konkurisati za prvi tim.Tu je takođe i Paco,kojeg treba vratiti sa posudbe,te Carles Gil,momak koji je veci talenat od Isca.
Ipak,nekim pojacanjima protivi se Albelda koji od kluba trazi da racuna na igraci iz cantere.Tu se apsolutno slazem s njim,jer vec sada Salva Ruiz,Gaya,Fede,Dalmau,Leuko,Portu,Robert Ibanez i Manu Molina mogu konkurisati za prvi tim.Tu je takođe i Paco,kojeg treba vratiti sa posudbe,te Carles Gil,momak koji je veci talenat od Isca.
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Valverde je mnogo bolja i kvalitetnija opcija od Di Mattea i trebao je doci odmah nakon Emerya....ovo sa Pellegrinom je bilo gubljenje vremena, ali ako ništa dobra stvar za šišmiše jeste da su prošli dalje u LP.
Imaju vremena da se poprave na tabeli, nije još ni pola sezone.
Imaju vremena da se poprave na tabeli, nije još ni pola sezone.
Ernesto je solidna opcija, mada mislim da je bilo i boljih izbora. Imat ce tu stvarno dobrih igraca, strasan vezni red, individualno jaku odbranu samo sto je treba posloziti, dobar napad, samo su krila,sem Feghoulija, van forme.
Realno, Ernesto Valverde je ka'rina od trenera. Do sada je u karijeri trenirao pet klubova i u svakom od njih je bio katastrofalan, ili los. Cijeli svoj angazman moze zahvaliti onom finalu Kupa UEFA sto je igrao protiv Seville. Koji god klub ga je doveo da pravi rezultate sa njim zajebo je se i to dobrano. Aj sto zamal' Espanyol nije otjerao u Segundu, nego sto nije uspio apsolutno nista napraviti sa onim fantasticnim timom Villarreala do prije par godina. U Grckoj je osvojio neke trofeje gdje Olimpijakos nema nikakve konkurencije. Mislim da je Valencia trebala dovesti kvalitetnijeg trenera od Valverdea. Bit ce tu vjerovatno onaj pozitivni sok koji dozivi vecina ekipa nakon promjene trenera, ali sumnjam da ce ovaj napraviti ono sto se od njega trazi do kraja sezone.
Bolje da su vratili Emeryja.
Bolje da su vratili Emeryja.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
kakav ba raspad sistema, ok ne znam šta će donijeti valverde, ali nema nikakvog raspada LP je i dalje dostižna, u 1/8 finala lige prvaka smo, i dalje smo u Kupu, ne vidim gdje je problem, mislim najgora smo zasad gostujuća ekipa sa svega jednim bodom, ali i to će se ubrzo promijeniti, možda već za vikend, vidjet ćemo, ali stvarno u valenciji se ništa ne raspada, to je jedino sigurno
Meni uopste nije jasno zasto su otpustili Emeryja ?
Valencia je pod njegovim vodstvom igrala odlicno i biljezila veoma dobre rezultate.
Po meni veoma dobar trener ..
Valencia je pod njegovim vodstvom igrala odlicno i biljezila veoma dobre rezultate.
Po meni veoma dobar trener ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
emery je otpušten jer je za vrijeme svog mandata koji je bio 3 godine, i to u debitantskoj sezoni reala u superkupu španije i to je sve ostalo je redovno gubio ili eventualno bod osvajao protiv barcelone, reala, uniteda, chelsea, a i nerijetko je gubio i od ekipa koje su u rangu valencije, poput schalkea u 1/8 finala LP, od Atletica Madrida u 1/2 finala El i tako to, i Valencija nije imala igru dugo vremena pod njegovim vodstvom, jednostavno ako je u pitanju slabija ekipa, kada se povede, onda bi se samo branili i čekali prilike iz kontri, pa smo nerijetko prosipali tako bodove, posebno u zadnjim minutama (sjećam se protiv mallorce smo primili go u zadnjim minutama, protiv betisa smo imali prednost do 89. minute pa smo izgubili 2-1 na kraju), jednostavno nije mogao psihički održati ekipu na visokom nivou tokom cijele utakmice i sezone, eto to su po mom mišljenju razlozi za njegovim otkazom, pelegrino je to samo još više zeznuo, a vidjet ćemo sada ernsta valverdea kako će on posložiti ekipu
Ja kad god sam Valenciu gledao pod njegovim vodstvom, uvijek sam gledao odlicnu i lijepu igru.
Pogotovo one utakmice protiv Reala ..
Ne znam, mozda je doslo do zasicenja, ali po meni je Emery veoma dobar trener.
Sigurno bolji od ovih sto se danas spominju ..
Pogotovo one utakmice protiv Reala ..
Ne znam, mozda je doslo do zasicenja, ali po meni je Emery veoma dobar trener.
Sigurno bolji od ovih sto se danas spominju ..
Treba Valverdeu pustiti sansu da ga vidimo.Sigurno nece biti losiji od Pellegrina,jer je to tesko
Emerya nisu samo otpustili jer nije mogao pobjediti nekog jaceg,vec je covjek malo-malo ulazio u neke sukobe sa igracima.On da je ostao trener Valencije danas sigurno ne bi pola ovih igraca igralo,posto bi zbog svađe sa njim napustili klub.On je takođe i glavni krivac sto danas Isco igra u Malagi i po meni su to dovoljno razloga zasto on nije dobar za trenera VCF.
Ono sto mi se nikako ne svida je cinjenica da bi Gago mogao napustiti Valenciu.Razgovarao je sa Llorenteom na tu temu,iako je na twitteru napisao da ce ostati u Valenciji.

Emerya nisu samo otpustili jer nije mogao pobjediti nekog jaceg,vec je covjek malo-malo ulazio u neke sukobe sa igracima.On da je ostao trener Valencije danas sigurno ne bi pola ovih igraca igralo,posto bi zbog svađe sa njim napustili klub.On je takođe i glavni krivac sto danas Isco igra u Malagi i po meni su to dovoljno razloga zasto on nije dobar za trenera VCF.
Ono sto mi se nikako ne svida je cinjenica da bi Gago mogao napustiti Valenciu.Razgovarao je sa Llorenteom na tu temu,iako je na twitteru napisao da ce ostati u Valenciji.
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Valverde i njegov učinak u Primeri

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Grande Ernesto Valverde
Prva gostujuca pobjeda,sada slijede dvije domace protiv Raya i Getafea.U te dvije utakmice treba ostvariti dvije pobjede za ljepsi kraj 2012 godine

Prva gostujuca pobjeda,sada slijede dvije domace protiv Raya i Getafea.U te dvije utakmice treba ostvariti dvije pobjede za ljepsi kraj 2012 godine

www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
po meni je rayo donedavno bio među glavnim konkurentima za ispadanje iz lige, ali su se malo uzdigli. ipak, mislim da bi sve osim pobjede za valensiju bio kiks. ista stvar je i sa getafeom, samo što mislim da će oni bit malo tvrđi orah.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.