pa nisam ni rekla da nije tim nabrojanim zabio, nego kažem u jednom periodu imao je devet u nizu utakmica da nije zabiodijalog je napisao/la:kakve su ovo provale?ZOI84 je napisao/la: pa i Tevez je igrao i nije zabio , isto toliko, pa
pa zabio je tevez svonsiju, dva aston villi, evertonu, qpru, liverpoolu.
sve u prvih 11.
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Helem, da Bog da Džeko iduce tri bio bez minutaže, a ostali u formi kao do sada, pa cemo vidjeti je li Džeko jedina slaba karika i smetnja
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Daleko od toga.ZOI84 je napisao/la:Helem, da Bog da Džeko iduce tri bio bez minutaže, a ostali u formi kao do sada, pa cemo vidjeti je li Džeko jedina slaba karika i smetnja
Evo neko moje viđenje Cityja i tih "slabih" karika:
1. Mancini
2. Loša forma Tourea i Kompanyja
3. Oscilacije Silve - kad igra na nivou, City je neuporedivo bolja ekipa. No, kad je van forme - tad ekipa ne liči na sebe i u rangu su Stokea.
4. Slaba forma napadača (Tevez, Aguero, Džeko i Balotelli).
5. Nepoznanica Nasri. Taj momak nema šta tražiti u prvih 11 Manchester Cityja. Bolje je forsirati timske igrače i trkače poput Milnera negoli čekati kad će Nasri bljesnuti.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Svakako da napadač koji u 45 dana postigne jedan pogodak zaslužuje pohvale a ne kritike, jer tobejarabi tobeestagfirullah, kritikuješ Edina Džeku a ne hvališ ga.
Od najboljeg napadača današnjice ( samo ga još nisu počeli upoređivati sa Mesijem i Ronaldom ), pa do toga da je bolji od Ibrahimovića, dođosmo do toga da je Edin ipak samo Edin. Od krvi i mesa, koji nije ni među 15 najboljih napadača na svijetu.
Od najboljeg napadača današnjice ( samo ga još nisu počeli upoređivati sa Mesijem i Ronaldom ), pa do toga da je bolji od Ibrahimovića, dođosmo do toga da je Edin ipak samo Edin. Od krvi i mesa, koji nije ni među 15 najboljih napadača na svijetu.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
bolje napiši koja su rješenja.Monolog je napisao/la:Daleko od toga.ZOI84 je napisao/la:Helem, da Bog da Džeko iduce tri bio bez minutaže, a ostali u formi kao do sada, pa cemo vidjeti je li Džeko jedina slaba karika i smetnja
Evo neko moje viđenje Cityja i tih "slabih" karika:
1. Mancini
2. Loša forma Tourea i Kompanyja
3. Oscilacije Silve - kad igra na nivou, City je neuporedivo bolja ekipa. No, kad je van forme - tad ekipa ne liči na sebe i u rangu su Stokea.
4. Slaba forma napadača (Tevez, Aguero, Džeko i Balotelli).
5. Nepoznanica Nasri. Taj momak nema šta tražiti u prvih 11 Manchester Cityja. Bolje je forsirati timske igrače i trkače poput Milnera negoli čekati kad će Nasri bljesnuti.
1. otkaz manciniju
2. dovesti mourinha
3. prodati nasrija, teveza i džeku
4. kupiti falcaa, el sharawya i gotzea
ma zabije ga slijedecu i frajer je odmah zakon
..Tako je to..inace ovaj city je .nula
..Tako je to..inace ovaj city je .nula
Nije da ne zaslužuje kritike, ovdje se raspravlja o tome kako se samo Edin kritikuje, a drugi za isti neucinak ne kritikuju. Ovdje se kritikuje to sto novinar smatra da Balo treba od pocetka igrati( izracunaj koliko on dana nije gola dao do onog prvog), a Edin ne, uostalom procitaj malo postove , pa onda komentarisi. Cijela ekipa losa, a u zadnje vrijeme najviše kritika na Edinov racun, haman on jedini krivac ispade po Englezima, dakle u tome je problem, a ne u tome sto se Edin kritikuje a lose igreHenderson je napisao/la:Svakako da napadač koji u 45 dana postigne jedan pogodak zaslužuje pohvale a ne kritike, jer tobejarabi tobeestagfirullah, kritikuješ Edina Džeku a ne hvališ ga.
ma po ovim džekinim advokatima edin ne može loše odigrati, ako ne zabije nisu mu dodali loptu, silva kloc, tevez argentinski ker, aguero zalizana **** itd.
Džeko je napravio grešku što nije forsiro transfer iz Cityja ljetos, trebo je isto uradit kao Boateng.
Opet prgavi i nezahvalni Englezi navalili na naseg Dzeku,pitam se hoce li ikako zaigrati protiv Dortmunda.
svaka čast, jedini čovjek koji objektivno govori. svaka ti je zlatnadijalog je napisao/la:ma po ovim džekinim advokatima edin ne može loše odigrati, ako ne zabije nisu mu dodali loptu, silva kloc, tevez argentinski ker, aguero zalizana **** itd.
A, ti? Samo cekas kada ce neko nesto napisati o njemu pa da svoje strucno misljenje podas nama jadnicima ... Ono, na brzaka i onda te ponovo nema .. Do iduceg napisa o Edinu. Onog negativnog ...dijalog je napisao/la:ma po ovim džekinim advokatima edin ne može loše odigrati, ako ne zabije nisu mu dodali loptu, silva kloc, tevez argentinski ker, aguero zalizana **** itd.
Zadnja izmjena: samson, dana/u 03 dec 2012, 14:07, ukupno mijenjano 1 put.
ja ne vidim šta je loše u postovima dijaloga. jedino što je previše radikalan i piše na granici normalnog i provokativnog, pa je i logično da se neki uvrijede. da piše "blaže" vjerovatno bi imao više pristalica.
ja se slažem sa ovim postom gore da džeko ne može odigrat loše u našim očima. znam to najbolje po nekim svojim prijateljima. džeko se ne vidi 70 minuta, a meni jaran priča "pa izborio je dva kornera. jes vidio što je dao pas tevezu? dobro pucao glavom pored gola". izvlače argumente za dobru igru, a meni to ispada nekako žalosno.
ljudi, džeko nije igrač kojeg mi trebamo opravdavat. kad odigra loše - odigrao je loše je.biga. ni prvi ni zadnji, loše igraju i messi i ronaldo, pa ga sigurno ne sele u druge klubove.
samo je pitanje kad će džeko opet zabit važan gol (meni nije bitno da li će to bit kao prvotimac ili zamjena) i bit heroj građana.
ja se slažem sa ovim postom gore da džeko ne može odigrat loše u našim očima. znam to najbolje po nekim svojim prijateljima. džeko se ne vidi 70 minuta, a meni jaran priča "pa izborio je dva kornera. jes vidio što je dao pas tevezu? dobro pucao glavom pored gola". izvlače argumente za dobru igru, a meni to ispada nekako žalosno.
ljudi, džeko nije igrač kojeg mi trebamo opravdavat. kad odigra loše - odigrao je loše je.biga. ni prvi ni zadnji, loše igraju i messi i ronaldo, pa ga sigurno ne sele u druge klubove.
samo je pitanje kad će džeko opet zabit važan gol (meni nije bitno da li će to bit kao prvotimac ili zamjena) i bit heroj građana.
azTer je napisao/la:ja ne vidim šta je loše u postovima dijaloga. jedino što je previše radikalan i piše na granici normalnog i provokativnog, pa je i logično da se neki uvrijede. da piše "blaže" vjerovatno bi imao više pristalica.
Zato me iz dana u dan nervira ,,,
ma opušteno prijatelju, ima puno važnijih stvari od nerviranja preko foruma 

Htjeli mi to priznati ili ne, Edin nije ni sjena onoga igraca iz Wolfsburga ! Sad ne znam do koga je, do njega, do Mancinija, do saigraca ... Po meni bi se trebao vratit u Bundesku i nastavit tamo gdje je stao! Bundeska je prava liga za sve nase igrace.
Takodjer je cinjenica da Edin i tekme za repku shvata skoro pa "zdravo za gotovo". Nek mi neko objektivan kaze kad je posljednji put izvrsio pritisak na protivnickog igraca dok je u repki ?! Uradi 2-3 dobra poteza za citavu utakmicu, ima nafaku da postigne gol, ali Vedo je po meni kompletniji igrac (narocito u posljednje vrijeme, popravio skok igru,duele,dodavanja,primanje lopte...) . Trebao bi se Edin malo ugledati na Vedu koji samo suti, a trpa li trpa . I u repki i u klubu.
Takodjer je cinjenica da Edin i tekme za repku shvata skoro pa "zdravo za gotovo". Nek mi neko objektivan kaze kad je posljednji put izvrsio pritisak na protivnickog igraca dok je u repki ?! Uradi 2-3 dobra poteza za citavu utakmicu, ima nafaku da postigne gol, ali Vedo je po meni kompletniji igrac (narocito u posljednje vrijeme, popravio skok igru,duele,dodavanja,primanje lopte...) . Trebao bi se Edin malo ugledati na Vedu koji samo suti, a trpa li trpa . I u repki i u klubu.
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
O cemu ti,Edin je i sa takvom minutazom utrpao ove sezone kao i Vedo i u timu i u repci.Dushi_Rob je napisao/la:Htjeli mi to priznati ili ne, Edin nije ni sjena onoga igraca iz Wolfsburga ! Sad ne znam do koga je, do njega, do Mancinija, do saigraca ... Po meni bi se trebao vratit u Bundesku i nastavit tamo gdje je stao! Bundeska je prava liga za sve nase igrace.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
@harishp
O Edinovim igrama u posljednje vrijeme... Hajd hvala Bogu nek je utrpao .
O Edinovim igrama u posljednje vrijeme... Hajd hvala Bogu nek je utrpao .
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
Pa do tima je,ustvari do veznog reda City-ja,ko to ne vidi onda stvarno..Dushi_Rob je napisao/la:Htjeli mi to priznati ili ne, Edin nije ni sjena onoga igraca iz Wolfsburga ! Sad ne znam do koga je, do njega, do Mancinija, do saigraca ... Po meni bi se trebao vratit u Bundesku i nastavit tamo gdje je stao! Bundeska je prava liga za sve nase igrace.
Silva gnjavi loptu,umjeto da proigrava napadace,Nasri? Ko je Nasri,pa tog ne primjetis ni da igra, Yaya se povlaci po terenu kao prebijena macka,ili je presit utakmica,ili je stvarno onako spor.
I kako onda da ti funkcionise napda,kad ti je veza u kyrcu?
Tevez 7 golova (masa penala) Dzeko 6 golova ,Agüero 5 golova,a najstandardniji je igrac City-ja, Balotelli,zar je potrebno govoriti da je dao samo 1 gol?
Hocemo sad reci da ne valja niti jedan napadac City-ja? Da su 4 vrsna napadaca,dosad sakupila 19 golova, je li mislis stvarno da je do Dzeke?
Ja ne mislim,podhitno naci igraca tipa Miralem Pjanic,koji ima recept za svaku situaciju,gdje mu lopte oci imaju,pa ce i napadaci funkcionisati. Ako ti je glavna poluga losa (vezni red) ne nadaj se nikakvom ucinku napadaca.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Ljudi jedna je stvar sigurna da Dzeko nema samo pouzdanje a kako bi ga i imao kad pored sebe ima kloceve od igraca... Kad kazem klocevi, ne mislim da neznaju igrati fudbal al su toliko egoisticni da se pored njih ni Messi nebi nadavao golova... Druga stvar zasto nema samo pouzdanja je sto nikad nezna kad ce igrati a kad nece... Pocnimo samo od proslosezonske utakmice sa Tottenhemom kada je zabio 4 komada, sljedecu tekmu je presjedio na klupi, toboze da ga odmori... Kada god postigne gol, Mancini ga stavlja u rezervu sve dok navijaci ne pocnu sami da skandiraju njegovo ime... Obicno ga od prve minute ubacuje sa Aguerom koji ni svom puncu Maradoni nebi dao loptu dok je ne izgubi... Tevez je prica za sebe... Da je toliko dobar ostao bi kod Fergusona koji je molio boga da ga se rijesi... Mislim da je on zahvalan onim Seicima do neba i natrag zbog Teveza... Baloteli je super igracina al zbog svojih nestasluka van terena ispasta i sve manje igra... Milion posto je bolji i igrac a i covijek od Teveza i Aguera... Po mom nekom skromnom misljenju bilo bi dobro da ode u neki klub gdje ce biti cijenjen pa i sa malo manjom platom al da je konstantan... Na zalost ti Seici osim sto imaju para nemaju pojma ni o fudbalu, niti ko je dobar a ko ne... Mancini samo kuka za pojacanja a ne radi nikad da napravi konstantan tim sa malim izmjenama u zavisnosti od protivnika... Kod njega niko nema samo pouzdanje i zato jesu takva ekipa koju je iskreno receno dosadno gledati... I ja je gledam samo radi Ede.... A i svi bi ga trebali podrzati jer nas je zaduzio svojim ponasanjem i svojom iskrenom ljubavlju prema domovini koju pokazuje na svakom koraku... Zato molim mnoge da ne pljuju po onom sto vrijedi i cime treba da se ponosimo svi skupa....
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Proximic i 13 gostiju.