effe_sa je napisao/la:Pa eto jučer vam je bilo bitno pa opet niste pobijedili...![]()
Jučer je bila bitna utakmica, bitnija, ali je poenta bila što je bila bitnija vama a opet smo mi imali izglednije prilike. A ono jučer još nije bio isrcpljen pravi potencijal Bayerna, jer vidjelo se koliko još može Bayern. Ali naravno zanimljivo mi je samo to kako ste vi zadovoljni remijem koji vas je udaljio od titule. Npr iako je prednost velika, ona bi se vašom pobjedom smanjila na 8 bodova i prirodno je nadat se dalje. A vi ste se sad predali i bili ste oprezni da ne fasujete u Munchenu, jer da ste se otvorili, zna se šta bi s vama bilo.A ovako se pravi od toga da ste bar malo heroji, jer pritisak pobjede jeste uvijek na Bayernu, jer imidž je kluba takav.
Niste ni vi dobili, a igrali ste na domacem terenu. Ne znam sto stalno mijenjate teze i pricate kako smo mi trebali pobijediti. Mi smo trebali pobijediti frankfurta, nurnberga i hsv-a u gostima, fortunu i stutgarta kuci, a ne jajerna na aa. Pa jajerna ni najjace ekipe na svijetu ne napadaju na aa, a eto mi bi trebali...
Vi ste se bili nalozili da nakon nekoliko godina dobijete BVB-a u ligi i kad vam to nije poslo za rukom, mijenjate teze i govorite da je veci neuspjeh da gost osvoji jedan bod, nego domacin

Ps.

Je li Spanac radi sklekove ili mu zanimljivije gledati radovanje iz pticije perspektive