Meni je prika ima halucinacije od toga

Hahahah nemojte u Knin

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Da sam na mjestu ovog momka (nedaj BožeTritolone je napisao/la:[youtube][/youtube]
![]()
![]()
Sjecam se da je kod nas u Hrv. jedno vrijeme se sirila prica da su djeca kupovala Absinth, pila i padala u komu, nebi ustajali sljedecih 7-8 danajer to uopce nije skupo, dođe otprilike 80 kuna boca od 0.7l isplati se ako oces bit mortus.
Ja sam je pio u par navrata i necu vise, prekrizia sam je do kraja zivota.
Još gore, gdje ćeš onda ovo objaviti na net jbt.Sarajlijc@ je napisao/la:Mozda su mu drugovi
To može proći.Nije skupo kad uzmeš razdvojenoCartman je napisao/la:Valja brate red bull-votka na primjer. Samo skupo.
nemoj brate ba živ biovedofeelgood je napisao/la:Daj nek neko banuje svetog vidite sta je stavio tamo na onu temu o snovima ludim, pa ja sad ne smijem zaspati, vidite onu zadnju sliku, ovo je stvarno bezobrazno s njegove strane
Kod druga, bice nas 5-6 i neke trebe ce on zvati samo sto mogu da pretpostavim da ce to biti neke rugobe al nema vezeLBJ MVP je napisao/la:To može proći.Nije skupo kad uzmeš razdvojenoCartman je napisao/la:Valja brate red bull-votka na primjer. Samo skupo.![]()
Denga mogao sam kakvi su tvoji planovi
Normalno da ne smijem, ja sam cka, odo sad pokusati zaspati, i ako Bog da, da me banane ostave na miruSveti je napisao/la:nemoj brate ba živ biovedofeelgood je napisao/la:Daj nek neko banuje svetog vidite sta je stavio tamo na onu temu o snovima ludim, pa ja sad ne smijem zaspati, vidite onu zadnju sliku, ovo je stvarno bezobrazno s njegove strane![]()
![]()
ali pročitaj ako smiješ yebo slike
Sarajlijc@ je napisao/la:Kod druga, bice nas 5-6 i neke trebe ce on zvati samo sto mogu da pretpostavim da ce to biti neke rugobe al nema vezeLBJ MVP je napisao/la:To može proći.Nije skupo kad uzmeš razdvojenoCartman je napisao/la:Valja brate red bull-votka na primjer. Samo skupo.![]()
Denga mogao sam kakvi su tvoji planoviIma on neki neopremljen sprat pa cemo tu prostrijet neki cilim, ubaciti neki sporet nesto i ganola
Brate učiš ti kad?Čim prolaziš?vedofeelgood je napisao/la:Normalno da ne smijem, ja sam cka, odo sad pokusati zaspati, i ako Bog da, da me banane ostave na miruSveti je napisao/la:nemoj brate ba živ biovedofeelgood je napisao/la:Daj nek neko banuje svetog vidite sta je stavio tamo na onu temu o snovima ludim, pa ja sad ne smijem zaspati, vidite onu zadnju sliku, ovo je stvarno bezobrazno s njegove strane![]()
![]()
ali pročitaj ako smiješ yebo slike
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.