SportSport.ba liga

Neka bolji pobijedi!

Moderatori/ce: deyo,__Liedson__

Padovan
Kontakt:

Re: SportSport.ba liga

Post Postao/la Padovan » 02 dec 2012, 19:25

Otelo je napisao/la:cuj remi? na pobjedu idite.Trebate sto dominantnije uci u prvu.
I ja se nadam da nece biti problema.
Aha :D :D
Svakako da idemo na pobjedu jer titula je još u igri, ali i bod je dobar ako krene po zlu :D. Imamo zelju da osvojimo 2.ligu i tako komletiramo titule 3. i 2. lige i u budućnosti postanemo prva ekipa sa svim titulama 8-)
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

__Liedson__
Kontakt:

Post Postao/la __Liedson__ » 02 dec 2012, 19:35

Padovan je napisao/la:
Otelo je napisao/la:cuj remi? na pobjedu idite.Trebate sto dominantnije uci u prvu.
I ja se nadam da nece biti problema.
Aha :D :D
Svakako da idemo na pobjedu jer titula je još u igri, ali i bod je dobar ako krene po zlu :D. Imamo zelju da osvojimo 2.ligu i tako komletiramo titule 3. i 2. lige i u budućnosti postanemo prva ekipa sa svim titulama 8-)
Prije svega hvala na čestitkama za ulazak u prvu ligu, a ako vam je baš stalo da osvojite ovu drugu ligu možemo se dogovoriti. Mi vama prepustimo titulu, vi nama šest bodova sljedeće sezone u prvoj ligi? :lol:
I čestitke mojim saigračima na dominantnom ulasku u viši rang! 8-)

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 02 dec 2012, 21:27

Pobjeda! 8-)

Čestitke suigračima. Svi smo zabijali, i sada smo prvi sa 3 boda prednosti i ubjedljivo boljom gol razlikom tako da sebi možemo do kraja priruštiti i jedan poraz više u odnosu na konkurente.
FK Pjetlovi

Wisey
Kontakt:

Post Postao/la Wisey » 02 dec 2012, 21:32

reds je napisao/la:Pobjeda! 8-)

Čestitke suigračima. Svi smo zabijali, i sada smo prvi sa 3 boda prednosti i ubjedljivo boljom gol razlikom tako da sebi možemo do kraja priruštiti i jedan poraz više u odnosu na konkurente.
Još izgurati ovo koje kolo i privesti tu priču kraju. Mada, ne bih ja ove Topnike nikad otpisao, vazda su nam bili hebeni konkurenti, još tamo od četvrte lige kad se osnovao klub. ;) Zato u zadnje dvije tekme ući ozbiljno ko da na dženazu idemo.

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 02 dec 2012, 22:06

Wisey je napisao/la:
reds je napisao/la:Pobjeda! 8-)

Još izgurati ovo koje kolo i privesti tu priču kraju. Mada, ne bih ja ove Topnike nikad otpisao, vazda su nam bili hebeni konkurenti, još tamo od četvrte lige kad se osnovao klub. ;) Zato u zadnje dvije tekme ući ozbiljno ko da na dženazu idemo.
Naravno da ih ne otpisujemo, ali imamo sve u svojim rukama. 3 boda više, i daleko bolju gol razliku. Mislim da nam je i jedna pobjeda dovoljna, al' za svaki slučaj idemo po double da sa stilom završimo sezonu punu turbulencija. 8-)
FK Pjetlovi

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 02 dec 2012, 23:13

kolko jos kola do kraja?
da probam ufatiti titulu najboljeg strijelca lige :D ako vec nisam prvi sa danasnja 4 gola...
SPARTANCI GAZEEE !!!
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 03 dec 2012, 00:06

pintol_TM87 je napisao/la:kolko jos kola do kraja?
da probam ufatiti titulu najboljeg strijelca lige :D ako vec nisam prvi sa danasnja 4 gola...
SPARTANCI GAZEEE !!!
Prvi si, a ja sam gol iza, no necu ti lahko prepustiti zlatnu kopacku trece lige ;)
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 03 dec 2012, 09:01

Tako je! Nikad uspješnije kolo za nas. Čekao sam kraj sinoćnje partije, tako da kažem ovu rečenicu: "Kakve dvije utakmice!", a vjerujem da ćemo uskoro i imati potkrepljenje za tezu: "Titula je naša". Svi smo pogađali, 6 golova u 3 utakmice, izvukli smo ovo zaostalo i redovno kolo da valja. Sada na megdan dolaze Gongashi, koji su nas razmontirali 5:1 u prošlom susretu, tako da silno želimo osvetu. Ipak, pehar pobjednika 8. sezone SportSport.ba lige je bez premca. Treba nam jedan kiks Topnika i pobjeda. Molim Boga da bude jedno domaćinsko kolo sada, ili gostujuće u posljednjoj rundi. Međutim, i bez toga moramo tipovati sada kako najbolje znamo i umijemo. Idemo sada vidjeti ekspertnu grupu na djelu - sljedeća žrtva - Gongashi.

deyo
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la deyo » 03 dec 2012, 09:15

Claus je napisao/la:Tako je! Nikad uspješnije kolo za nas. Čekao sam kraj sinoćnje partije, tako da kažem ovu rečenicu: "Kakve dvije utakmice!", a vjerujem da ćemo uskoro i imati potkrepljenje za tezu: "Titula je naša". Svi smo pogađali, 6 golova u 3 utakmice, izvukli smo ovo zaostalo i redovno kolo da valja. Sada na megdan dolaze Gongashi, koji su nas razmontirali 5:1 u prošlom susretu, tako da silno želimo osvetu. Ipak, pehar pobjednika 8. sezone SportSport.ba lige je bez premca. Treba nam jedan kiks Topnika i pobjeda. Molim Boga da bude jedno domaćinsko kolo sada, ili gostujuće u posljednjoj rundi. Međutim, i bez toga moramo tipovati sada kako najbolje znamo i umijemo. Idemo sada vidjeti ekspertnu grupu na djelu - sljedeća žrtva - Gongashi.
:geek: cek da vidim koji ste vi :geek: aha Tice ;) hajd hajd ako osvojite sta napravi van deyo novi ljepsi grb sa zvjezdicom iznad ;) ali i nama treba pobjeda pa vidjecemo,ako nas opet bude igrac manje nemamo sansi,a ako budemo kompletni oho vam se :D
® GONGASHI POWERHOUSE ® Founder & Capitano ©
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 03 dec 2012, 09:45

deyo je napisao/la:
Claus je napisao/la:Tako je! Nikad uspješnije kolo za nas. Čekao sam kraj sinoćnje partije, tako da kažem ovu rečenicu: "Kakve dvije utakmice!", a vjerujem da ćemo uskoro i imati potkrepljenje za tezu: "Titula je naša". Svi smo pogađali, 6 golova u 3 utakmice, izvukli smo ovo zaostalo i redovno kolo da valja. Sada na megdan dolaze Gongashi, koji su nas razmontirali 5:1 u prošlom susretu, tako da silno želimo osvetu. Ipak, pehar pobjednika 8. sezone SportSport.ba lige je bez premca. Treba nam jedan kiks Topnika i pobjeda. Molim Boga da bude jedno domaćinsko kolo sada, ili gostujuće u posljednjoj rundi. Međutim, i bez toga moramo tipovati sada kako najbolje znamo i umijemo. Idemo sada vidjeti ekspertnu grupu na djelu - sljedeća žrtva - Gongashi.
:geek: cek da vidim koji ste vi :geek: aha Tice ;) hajd hajd ako osvojite sta napravi van deyo novi ljepsi grb sa zvjezdicom iznad ;) ali i nama treba pobjeda pa vidjecemo,ako nas opet bude igrac manje nemamo sansi,a ako budemo kompletni oho vam se :D
Hvala deyo, jedva čekamo derbi i nadamo se da ćete biti kompletni pa da se pošteno obračunamo. ;)

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 03 dec 2012, 11:41

16. kolo - S-Y-L-A-R (Crazy Legs ) - Manchester City-Everton 1:1 GOOL
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 03 dec 2012, 11:49

šta mi poštenje uradi :roll:
nema potpisa

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 03 dec 2012, 11:50

Admir_Sa je napisao/la:šta mi poštenje uradi :roll:
na sta mislis ??

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 03 dec 2012, 12:06

pa ovi ponove utakmicu nakon što sam rekao da su 4 puta domacini bili, a još bili izgubili i ev sad dobili :roll:

najvjerovatnije da cemo na kraju sezone potražiti novog igraca, babinho je dobar al je previše puta izostao u važnim utakmicama
nema potpisa

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 03 dec 2012, 12:08

Admir_Sa je napisao/la:pa ovi ponove utakmicu nakon što sam rekao da su 4 puta domacini bili, a još bili izgubili i ev sad dobili :roll:

najvjerovatnije da cemo na kraju sezone potražiti novog igraca, babinho je dobar al je previše puta izostao u važnim utakmicama
aha :?
a to za Babinha ne znam ti odlucujes ti si kapiten,a jesam li te ja zadovoljio za ovo utakmica sto sam odigro ? :)

Viper
Kontakt:

Post Postao/la Viper » 03 dec 2012, 13:09

Da li kapiteni imaju pravo na kraju sezone izbacit igraca iz ekipe? :mrgreen: Ovi moji, nemojte brinut, samo se raspitujem :lol: :mrgreen:
SAMO ČELIK !

Maestro^^
Kontakt:

Post Postao/la Maestro^^ » 03 dec 2012, 14:14

Viper je napisao/la:Da li kapiteni imaju pravo na kraju sezone izbacit igraca iz ekipe? :mrgreen: Ovi moji, nemojte brinut, samo se raspitujem :lol: :mrgreen:
Zasto bi se ovakav golgeter kao ja brinuo ? :lol: :lol:
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !

Viper
Kontakt:

Post Postao/la Viper » 03 dec 2012, 14:22

Maestro^^ je napisao/la:
Viper je napisao/la:Da li kapiteni imaju pravo na kraju sezone izbacit igraca iz ekipe? :mrgreen: Ovi moji, nemojte brinut, samo se raspitujem :lol: :mrgreen:
Haj ti i nekako, al anonimni :mrgreen:
SAMO ČELIK !

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 03 dec 2012, 15:05

E moj admine,nista od lige.I ako mislim da bi savez u ovakvim situacijama trebao imat drugacije pravilo,da se igracimakoji su zasluzeno trajno banovani zabrani igranje nakon promjene nicka,a ovakvima kao meni(clanovi saveza su upoznati sa slucajem ) dopusti al hbg pravila su pravila :( :(
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 03 dec 2012, 15:07

Viper je napisao/la:
Maestro^^ je napisao/la:
Haj ti i nekako, al anonimni :mrgreen:
@Maestro ovaj razmislja ko Osima najboljih se rjesava i onda ojaca ekipu haha
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

Odgovori

Natrag na “SportSport.ba liga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.