FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nevezano za to hoce li Zeba kod vas ili ne, samo da pitam mislite li da je ovaj Amarov potez za vas pozitivan i jel mislite da ste s ovim blizi tituli, a da smo mi oslabljeni? Pitanje bez provociranja, cisto da ja vidim jesam li umislio da je Zeba nas najbolji igrac. Konkurencija zna najbolje.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Ovaj potez Amara je za svaku pohvalu,ako hoce da Zeljo bude evropski klub ovo je potez vrijedan paznje.Zeba je ime za nase uslove,al je u ocajnoj formi vec godinu dana i logicno da ga se Amara rijesio,jer je i skup,a i ne pokazuje ono sto on hoce od njega.
-
- Kontakt:
Evo da ti ja dam svoje misljenje.exbabilon je napisao/la:Nevezano za to hoce li Zeba kod vas ili ne, samo da pitam mislite li da je ovaj Amarov potez za vas pozitivan i jel mislite da ste s ovim blizi tituli, a da smo mi oslabljeni? Pitanje bez provociranja, cisto da ja vidim jesam li umislio da je Zeba nas najbolji igrac. Konkurencija zna najbolje.
Sto se tice igracki mislim da i niste previse, Zeba odavno nije u formi a tu je i Bekric koji je po meni bolji igrac.
sad sto se tice odnosa u svlacionici isl... to ti ne bih znao reci.
Logicno da je tim oslabljen ako ti ode igrac koji je manje vise medju 2-3 najbolja igraca tima,cinjenice pokazuju da je to igrac koji je za vas tim sto proslu sezonu sto ovu svojim asistencijama,golovima kako god donio hrpu nekih bodova,i normalno da je ekipa slabija ako ti ode takav jedan igrac koji je nosio igru,bez obzira bio trener upravu ili ne,bila neka pozadina iza toga ili ne logicna je stvar da je tim oslabljen kad mu ode tako bitan igrac a Zeba za vas to jeste bioexbabilon je napisao/la:Nevezano za to hoce li Zeba kod vas ili ne, samo da pitam mislite li da je ovaj Amarov potez za vas pozitivan i jel mislite da ste s ovim blizi tituli, a da smo mi oslabljeni? Pitanje bez provociranja, cisto da ja vidim jesam li umislio da je Zeba nas najbolji igrac. Konkurencija zna najbolje.
Vezano za titulu,mislim da nece igrati nikakvu ulogu tu bio Zeba ili ne tu,sve zavisi od nas,ako budemo igrali kao sto smo zavrsili polusezonu mozete i juniore izvesti vjerovatno bi bili bare bare sa bodovima,tako da mi trebamo nos u zemlju da zabijemo u gledamo u svom pravcu,a opet kazem smatram da je konkurencija tj zeljo oslabljen odlaskom Zebe
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
@exbabilon
Moje misljenje da ste jaci bez njega nego sa njim.Jedini razlog je Bekric.Obojica zele da su u prvom planu , obojica zele najvise suteva,organizovanih napada itd itd...Bekric ima ono sto Amaru treba u Europi ,a Zeba ono sto mu moze prolaziti samo u PL BiH i slicnim ligama.Bilo je pitanje dana kada ce neko od njih dvojice otici.Moj izbor bi bio Bekric , kao sto je Amar uradio.
Moje misljenje da ste jaci bez njega nego sa njim.Jedini razlog je Bekric.Obojica zele da su u prvom planu , obojica zele najvise suteva,organizovanih napada itd itd...Bekric ima ono sto Amaru treba u Europi ,a Zeba ono sto mu moze prolaziti samo u PL BiH i slicnim ligama.Bilo je pitanje dana kada ce neko od njih dvojice otici.Moj izbor bi bio Bekric , kao sto je Amar uradio.
Ma ja, i kod vas podjeljena misljenja ko i kod nas. Hvala na iznesenom misljenju, drago mi je sto su ga dali ugledniji forumasi. Proljece ce pokazat kako stvari stoje..
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
¸Ne znam kako mene shvataš ali sigurno nisam zlonamjeran.I ja sam za red i disciplinu i zato mi je Amarov potez Ok.Međutim poznavajući kako igra Zeba šteta je,ne znam trebalo ga je ljetos pustiti da ćvaknete koji dinar e tu je po meni proradila megalomanija pojedinaca ili jedne osobe ja mislim lićno da ih je više u igri. Trebao je u N.Pazar da ide nije mu se dalo i onda dobijete rezultat kakav jeste, nažalost čovjek igra bez motiva i volje i ispade sad najgori. Ipak u jednu ruku je šteta, u drugu dobro, jer ne treba se svako igrati sa imenom Želje kao i imenom Sarajeva pa bio on i Zeba ili Huseinović ili bilo ko.Said je naveden kao primjer da se ne pomisli nešto loše.Nadam se da sam dao odgovor koji je po mom mišljenju realan i mene je duša zabolila kad je Škoro umro za nas. Razumijem i vas manijake sad nisam od onih koji skaču od sreće ali nekako mislim da ste igrački zijanili no možda Amar nađe pravu zamjenu vidjet ćemo šta če se desiti.exbabilon je napisao/la:Ma ja, i kod vas podjeljena misljenja ko i kod nas. Hvala na iznesenom misljenju, drago mi je sto su ga dali ugledniji forumasi. Proljece ce pokazat kako stvari stoje..
Sarajevo ljubavi moja!
@sekac
cvaknut cemo mi i sad neki dinar , ne previse , ali koliko god , nama je dosta.
cvaknut cemo mi i sad neki dinar , ne previse , ali koliko god , nama je dosta.

I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Ma izgubili smo mi igracki, tu nema spora. Zeba bio ili ne u formi, bitan je igrac jer se vecina protivnickih odbrana zasniva na tome da se on zaustavi, a to je samo po sebi prednost za nas. Sad vise nema tog igraca jednog poteza, sve je sad stvar kolektiva, i ako zapne, tesko ce ko izvuc. Mozete nac moj post na nasoj temi gdje sam pisao kako i nama treba cistka poput vase, ali ne da ide glavni i najbolji igrac samo zato sto ne klima glavom. Ipak, Amar je kreator nase srece u zadnjih par godina, dosta nam je donio dobrog, tako da ovo nece puno promijenit. U nekoj hijerarhiji poslije kluba i navijaca dolazi Amar, tako da se i ovo mora ispostovat. Da ne bi bio potpuni off, odlazak Saida iz Sarajeva je nesto slicno, malo i drasticnije jer se puno vise vasa igra zasniva na njemu. Sarajevo bi ostalo bez pokretacke snage, a zamjenu bi tesko naslo u nasoj ligi pa i regionu. Igraci poput njih dvojice se ne vidjaju cesto na nasim terenima, oni su jedan visi nivo, ali nazalost jedan je otisao jer Osim nije trpio buntovnika, il kako vec, a drugi ako ode, otici ce jer je daleko iznad nivoa nase lige...Klubovi i liga ce ispastat.
POTPISexbabilon je napisao/la:Ma izgubili smo mi igracki, tu nema spora. Zeba bio ili ne u formi, bitan je igrac jer se vecina protivnickih odbrana zasniva na tome da se on zaustavi, a to je samo po sebi prednost za nas. Sad vise nema tog igraca jednog poteza, sve je sad stvar kolektiva, i ako zapne, tesko ce ko izvuc. Mozete nac moj post na nasoj temi gdje sam pisao kako i nama treba cistka poput vase, ali ne da ide glavni i najbolji igrac samo zato sto ne klima glavom. Ipak, Amar je kreator nase srece u zadnjih par godina, dosta nam je donio dobrog, tako da ovo nece puno promijenit. U nekoj hijerarhiji poslije kluba i navijaca dolazi Amar, tako da se i ovo mora ispostovat. Da ne bi bio potpuni off, odlazak Saida iz Sarajeva je nesto slicno, malo i drasticnije jer se puno vise vasa igra zasniva na njemu. Sarajevo bi ostalo bez pokretacke snage, a zamjenu bi tesko naslo u nasoj ligi pa i regionu. Igraci poput njih dvojice se ne vidjaju cesto na nasim terenima, oni su jedan visi nivo, ali nazalost jedan je otisao jer Osim nije trpio buntovnika, il kako vec, a drugi ako ode, otici ce jer je daleko iznad nivoa nase lige...Klubovi i liga ce ispastat.
Sarajevo ljubavi moja!
Burazeru nema sanse da nadje zamjenu za zebu vjeruj mi daleko najbolji igrac Zelje ali opet podrzavam Amarasekac je napisao/la:¸Ne znam kako mene shvataš ali sigurno nisam zlonamjeran.I ja sam za red i disciplinu i zato mi je Amarov potez Ok.Međutim poznavajući kako igra Zeba šteta je,ne znam trebalo ga je ljetos pustiti da ćvaknete koji dinar e tu je po meni proradila megalomanija pojedinaca ili jedne osobe ja mislim lićno da ih je više u igri. Trebao je u N.Pazar da ide nije mu se dalo i onda dobijete rezultat kakav jeste, nažalost čovjek igra bez motiva i volje i ispade sad najgori. Ipak u jednu ruku je šteta, u drugu dobro, jer ne treba se svako igrati sa imenom Želje kao i imenom Sarajeva pa bio on i Zeba ili Huseinović ili bilo ko.Said je naveden kao primjer da se ne pomisli nešto loše.Nadam se da sam dao odgovor koji je po mom mišljenju realan i mene je duša zabolila kad je Škoro umro za nas. Razumijem i vas manijake sad nisam od onih koji skaču od sreće ali nekako mislim da ste igrački zijanili no možda Amar nađe pravu zamjenu vidjet ćemo šta če se desiti.exbabilon je napisao/la:Ma ja, i kod vas podjeljena misljenja ko i kod nas. Hvala na iznesenom misljenju, drago mi je sto su ga dali ugledniji forumasi. Proljece ce pokazat kako stvari stoje..
medjutim nismo vise favoriti za titulu moje neko misljenje sada smo bare bare
- Ultras1921
- Kontakt:
Zeba je IGRACINA, ali brate dragi ne ovisimo mi toliko o njemu. Smjesno je rec da bez njega nismo vise favoriti! Po meni sanse za osvajanje titule: 60% mi 30% Sarajevo 10% sanse ostali predvodjeni onima iz listice.CARSON je napisao/la:Burazeru nema sanse da nadje zamjenu za zebu vjeruj mi daleko najbolji igrac Zelje ali opet podrzavam Amarasekac je napisao/la:¸Ne znam kako mene shvataš ali sigurno nisam zlonamjeran.I ja sam za red i disciplinu i zato mi je Amarov potez Ok.Međutim poznavajući kako igra Zeba šteta je,ne znam trebalo ga je ljetos pustiti da ćvaknete koji dinar e tu je po meni proradila megalomanija pojedinaca ili jedne osobe ja mislim lićno da ih je više u igri. Trebao je u N.Pazar da ide nije mu se dalo i onda dobijete rezultat kakav jeste, nažalost čovjek igra bez motiva i volje i ispade sad najgori. Ipak u jednu ruku je šteta, u drugu dobro, jer ne treba se svako igrati sa imenom Želje kao i imenom Sarajeva pa bio on i Zeba ili Huseinović ili bilo ko.Said je naveden kao primjer da se ne pomisli nešto loše.Nadam se da sam dao odgovor koji je po mom mišljenju realan i mene je duša zabolila kad je Škoro umro za nas. Razumijem i vas manijake sad nisam od onih koji skaču od sreće ali nekako mislim da ste igrački zijanili no možda Amar nađe pravu zamjenu vidjet ćemo šta če se desiti.exbabilon je napisao/la:Ma ja, i kod vas podjeljena misljenja ko i kod nas. Hvala na iznesenom misljenju, drago mi je sto su ga dali ugledniji forumasi. Proljece ce pokazat kako stvari stoje..
medjutim nismo vise favoriti za titulu moje neko misljenje sada smo bare bare
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
Forza Inter!
ozda je tebi smjesno ali to je moje misljenje ako si ikad bio na treningu Zelje mogao si vidjeti kakav je igrac Zeba u odnosu na ostale igrace zadnja utakmica protiv Sirokog je pokazala koliko nam on fali
ja sam se nadao da cemo ovu pauzu iskoristiti kako bi se sto bolje spremili i da ce zeba ,bekric,smajic,kerla da nas nose medjutim mi smo ostali bez ubjedljivo najboljeg igraca i zato vise nismo neki favoriti
ja sam se nadao da cemo ovu pauzu iskoristiti kako bi se sto bolje spremili i da ce zeba ,bekric,smajic,kerla da nas nose medjutim mi smo ostali bez ubjedljivo najboljeg igraca i zato vise nismo neki favoriti
Zadnja utakmica protiv sirokog pokazala kolko nam fali ??? Pa to je najbolja odigrana utakmica ove godine i odigrala se bez njega.CARSON je napisao/la:ozda je tebi smjesno ali to je moje misljenje ako si ikad bio na treningu Zelje mogao si vidjeti kakav je igrac Zeba u odnosu na ostale igrace zadnja utakmica protiv Sirokog je pokazala koliko nam on fali
Momci, idete u off, ovo je tema FK Sarajevo, prica o Zebi bi se trebala nastavit na nasoj temi, Ja sam postavio pitanje, oni odgovorili. Sad oni o svojim pulenima, mi o svojim, ovo koliko ih je ostalo..
Vezano za Zebu ja apsoultno iako je uz Saida najbolji igrač lige, NE PODRŽAVAM dolazak Zebe niti jednog igrača koji je prethodno nastupao za Željeničar.exbabilon je napisao/la:Nevezano za to hoce li Zeba kod vas ili ne, samo da pitam mislite li da je ovaj Amarov potez za vas pozitivan i jel mislite da ste s ovim blizi tituli, a da smo mi oslabljeni? Pitanje bez provociranja, cisto da ja vidim jesam li umislio da je Zeba nas najbolji igrac. Konkurencija zna najbolje.
RAZLOG: Svako ko je jednom nastupao za rivala pa pređe u suprotni klub, je licemjer, nema taj osjećaj i ljubav prema klubovima i igra iz čistog interesa.
To je činjenica sa kojom se teško suočiti na ovim prostorima, al' nemoj zaboraviti da je novi milenij period u kojem sentimentalna vrijednost nista ne znači, ona postaje slabost.Svako ko je jednom nastupao za rivala pa pređe u suprotni klub, je licemjer, nema taj osjećaj i ljubav prema klubovima i igra iz čistog interesa.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
Ja smo neznam otkud vam info da ce Zeba u Sarajevo. istina je da su ga vasi zvali ali ovaj je to glat odbio i kaze da nikad nebi mogao igrati za sarajevo.Batistuta je napisao/la:Vezano za Zebu ja apsoultno iako je uz Saida najbolji igrač lige, NE PODRŽAVAM dolazak Zebe niti jednog igrača koji je prethodno nastupao za Željeničar.exbabilon je napisao/la:Nevezano za to hoce li Zeba kod vas ili ne, samo da pitam mislite li da je ovaj Amarov potez za vas pozitivan i jel mislite da ste s ovim blizi tituli, a da smo mi oslabljeni? Pitanje bez provociranja, cisto da ja vidim jesam li umislio da je Zeba nas najbolji igrac. Konkurencija zna najbolje.
RAZLOG: Svako ko je jednom nastupao za rivala pa pređe u suprotni klub, je licemjer, nema taj osjećaj i ljubav prema klubovima i igra iz čistog interesa.
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Ja konkretno ne pričam o Zebi niti me interesuje, moj je stav da svaki igrač koji će preći u budućnost i li je prelazio u prošlosti je ljudska gnjida i moralno rasulo od čovjeka , bez obzira što bi Zeba kao igrač ( jedan od najboljih u ligi) doprinio igri kluba u velikoj mjeri. Da zaključim moj stav je, MORALNA NAČELA I POŠTOVANJE KLUBA NA PRVOM MJESTU, ispod toga "da se pitam" ne bi išao, to je slično kao ova priča sa Slobodom ( ako odeš u fuziju sa Olimpicom ti nisi više Sloboda nego " Olimpic-Sloboda"), tako i Zeba ako pređe u Sarajevo on je igrač sa ružnom proslošćuBLU SKY je napisao/la:Ja smo neznam otkud vam info da ce Zeba u Sarajevo. istina je da su ga vasi zvali ali ovaj je to glat odbio i kaze da nikad nebi mogao igrati za sarajevo.Batistuta je napisao/la:Vezano za Zebu ja apsoultno iako je uz Saida najbolji igrač lige, NE PODRŽAVAM dolazak Zebe niti jednog igrača koji je prethodno nastupao za Željeničar.exbabilon je napisao/la:Nevezano za to hoce li Zeba kod vas ili ne, samo da pitam mislite li da je ovaj Amarov potez za vas pozitivan i jel mislite da ste s ovim blizi tituli, a da smo mi oslabljeni? Pitanje bez provociranja, cisto da ja vidim jesam li umislio da je Zeba nas najbolji igrac. Konkurencija zna najbolje.

kakvih ovih navijaca sarajeva ima stid me sto navijam za sarajevo ponekad zbog njih ,fuj nesto oni fol sveti dres titula mi bogovi mi ovo mi ono ,fuj debila svakakvih