FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- bistrikboy
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Podrzavam Amara i sve to ali zao mi sto je **** Zebu,znaci momak voli Želju samo tako i bgm nam je valjao ko slabo ko,nije igrac za velike utakmice to svi znamo,ali zabije ga ovim bunkerima pa bude dobro opet.Valjda ce dovesti nekoga slicnih kvaliteta inace nisam optimista
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
-
- Kontakt:
Da li su vasi navijaci bili prisutni na utakmicama na utakmicama u Trebinju,Srebreniku,Gabeli i Mostaru protiv Zrinjskog?
Ako neko ima sliku neka postavi, moze i na PM.
HVALA
HVALA
Višća ga zabi nakon šest minuta igre
pobjediše Sivasspor sa 2:0!

-
- Kontakt:
GOŠK, zabrana je i dalje bila.samosarajvo je napisao/la:Da li su vasi navijaci bili prisutni na utakmicama na utakmicama u Trebinju,Srebreniku,Gabeli i Mostaru protiv Zrinjskog?
HVALA
Zrinjski, nakon belaja sa Ultrasima murija je zabranila gostovanje
U Trebinju kao i Srebreniku je bio TM
Najbolji klub: Željezničar
Najveći mangupi: TM87
Najveći levati: navijači Slobode. Klub im se gasi, jer su nesposobni a oni slave.
Najveći tragičari: FK Sloboda. Klub koji se gasi i postaje hibrid OlimpiCa. Sa navijačima kakve imaju ne trebaju im dušmani
Najveći levati: navijači Slobode. Klub im se gasi, jer su nesposobni a oni slave.
Najveći tragičari: FK Sloboda. Klub koji se gasi i postaje hibrid OlimpiCa. Sa navijačima kakve imaju ne trebaju im dušmani
Bilo je protiv GOSKAhoshtapler je napisao/la:GOŠK, zabrana je i dalje bila.samosarajvo je napisao/la:Da li su vasi navijaci bili prisutni na utakmicama na utakmicama u Trebinju,Srebreniku,Gabeli i Mostaru protiv Zrinjskog?
HVALA
U Trebinju je bio TM
Za Srebrenik ne znam 100% ; 99% je odgovor kao za Trebinje.
NO PYRO NO PARTY
-
- Kontakt:
Okej, hvala vam svima na odg 

-
- Kontakt:
Kako me baci, ne kontam. Zabrana ukinuta krajem Jula a utakmica bila u Augustu. Tupko.Buu je napisao/la:Bilo je protiv GOSKAhoshtapler je napisao/la:GOŠK, zabrana je i dalje bila.samosarajvo je napisao/la:Da li su vasi navijaci bili prisutni na utakmicama na utakmicama u Trebinju,Srebreniku,Gabeli i Mostaru protiv Zrinjskog?
HVALA
U Trebinju je bio TM
Najbolji klub: Željezničar
BlueIsTheColor OTVORI DUŠU,CEKAM POST
sampioni:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
kup:2000,2001,2003,2011,2012
super kup:1998,2000,2001
-
- Kontakt:
u Trebinju oko 90 ljudi s tim da je ostalo oko 20-tak njih na Grbavici bez prevoza,u Srebreniku pun kavez,u Gabeli oko 80-tak ljudi, a Mostarsamosarajvo je napisao/la:Da li su vasi navijaci bili prisutni na utakmicama na utakmicama u Trebinju,Srebreniku,Gabeli i Mostaru protiv Zrinjskog?
HVALA

I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
" onclick="window.open(this.href);return false;hoshtapler je napisao/la:Kako me baci, ne kontam. Zabrana ukinuta krajem Jula a utakmica bila u Augustu. Tupko.Buu je napisao/la:GOŠK, zabrana je i dalje bila.hoshtapler je napisao/la:Da li su vasi navijaci bili prisutni na utakmicama na utakmicama u Trebinju,Srebreniku,Gabeli i Mostaru protiv Zrinjskog?
HVALA
U Trebinju je bio TM
Bilo je protiv GOSKA
A bilo je i protiv Gradine, samo sto smo igrali u Gradaccu
NO PYRO NO PARTY
" onclick="window.open(this.href);return false;

cuj napusenarelinho je napisao/la:
![]()
![]()

Željeznicar za život cijeli !
likusa je napisao/la:cuj napusenarelinho je napisao/la:
![]()
![]()
e ja budalastine !

I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
- BlueIsTheColor
- Kontakt:
Ne mogu, nece ti se svidjet sadrzaj...zeljo1 je napisao/la:BlueIsTheColor OTVORI DUŠU,CEKAM POST

...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..
HAJDE SVAK IMA PRAVO NA SVOJE MISLJENJE,AL AMARA NEMOJ DIRATIBlueIsTheColor je napisao/la:Ne mogu, nece ti se svidjet sadrzaj...zeljo1 je napisao/la:BlueIsTheColor OTVORI DUŠU,CEKAM POST
2005. godine na probu u Željezničar došao tada još nepoznati Yaya Toure (danas ponajbolji veznjak na svijetu). No, nakon mjesec dana treniranja nije zadovoljio apetite stručnog stožera plavih sa Grbavice te je otišao put Monaca. Iz Monaca je otišao u slavnu Barcelonu, a iz Barcelone u Manchester City (najskulji transfer na Ostrvu). Yaya Toure je igrač za slabije lige od naše (Primera, Premiership), ali u ovakvoj zahtjevnoj i najjačoj ligi BiH očito ne može doći do izražaja.
Molim upucene da odgovore dali ima istine u ovom tekstu?!

ima ima,bio je na probi ali nije zadovoljiobekicamir je napisao/la:2005. godine na probu u Željezničar došao tada još nepoznati Yaya Toure (danas ponajbolji veznjak na svijetu). No, nakon mjesec dana treniranja nije zadovoljio apetite stručnog stožera plavih sa Grbavice te je otišao put Monaca. Iz Monaca je otišao u slavnu Barcelonu, a iz Barcelone u Manchester City (najskulji transfer na Ostrvu). Yaya Toure je igrač za slabije lige od naše (Primera, Premiership), ali u ovakvoj zahtjevnoj i najjačoj ligi BiH očito ne može doći do izražaja.
Do sad milion put je bilo da to nije istina 

zna se za luku,neretljaka,ibricica al ne i za yayazuka_TM je napisao/la:Do sad milion put je bilo da to nije istina
I Messi se nudio al odbili ga ovi i došla Barca njemu na noge a ostalo je historijabekicamir je napisao/la:2005. godine na probu u Željezničar došao tada još nepoznati Yaya Toure (danas ponajbolji veznjak na svijetu). No, nakon mjesec dana treniranja nije zadovoljio apetite stručnog stožera plavih sa Grbavice te je otišao put Monaca. Iz Monaca je otišao u slavnu Barcelonu, a iz Barcelone u Manchester City (najskulji transfer na Ostrvu). Yaya Toure je igrač za slabije lige od naše (Primera, Premiership), ali u ovakvoj zahtjevnoj i najjačoj ligi BiH očito ne može doći do izražaja.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 44 gosta.