Od pocetka je ostao dosljedan svoje rijeci. Nije je pogazio kao Spahic, covjek sa dva lica, koji je uzeo kapitensku traku, nakon sto je na sav glas vikao protiv saveza, a onda im polizao pakas.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Ti sam sebe pobijas.Nije istina da Papac nije pogazio rijec NOTORNA LAZomar33 je napisao/la:Saša i Nino su jedni od rijetkih ljudi koji su sačuvali obraz.
![]()
Od pocetka je ostao dosljedan svoje rijeci. Nije je pogazio kao Spahic, covjek sa dva lica, koji je uzeo kapitensku traku, nakon sto je na sav glas vikao protiv saveza, a onda im polizao pakas.
laz? a jeli? vidim igra Saša za reprezentaciju. i samo sam naveo dva primjera, ima ih jos.harishp je napisao/la:Ti sam sebe pobijas.Nije istina da Papac nije pogazio rijec NOTORNA LAZomar33 je napisao/la:Saša i Nino su jedni od rijetkih ljudi koji su sačuvali obraz.
![]()
Od pocetka je ostao dosljedan svoje rijeci. Nije je pogazio kao Spahic, covjek sa dva lica, koji je uzeo kapitensku traku, nakon sto je na sav glas vikao protiv saveza, a onda im polizao pakas.Toliko o lizanju pakasa.
![]()
Nini svaka cast kao covjeku ali iskreno receno ionako je bio najslabija karika![]()
P.S Ako vec nagadzas trebao si navesti Grlica koji je od A-Z bio dosljedan svoje rijeciAli pola ih sad i nema pojma ko je on.
procitao na drugom forumuPrincipatus je napisao/la:Wolverine molim te daj link ili izvor (FIFA?) toga sto kazes.
hehe da sam imao konkretan izvor naveo bih gaPrincipatus je napisao/la:Ocekivao sam tako nesto. :p
Prva liga druze!!Prosinečki je napisao/la:Nemojte tako, Saša je izdajica, ustaša, škutor! Npr. Misimović koji je igrao za mladu repku Srbije i koji se sjetio Bosne kad je igrao u drugoj njemačkoj ligi je veći patriota od Saše koji je od prvog dana izabrao BiH! Izmišljanje povreda leđa, opraštanje od repke, pa ponovno vraćanje! Ali ne... Muslimović je veći patriota jer **** on je pola svoje ušteđevine zarađene u trećoj talijanskoj dao na lobiranje kod švedskog izbornika ne bili zaigrao sa svojim imenjakom Ibrahimovićem u tandemu! Pa Ćiro je heroj, travnički vitez, a to što je sa Francekom crtao karte i **** balijsku majku našim u Bologni, a **** drugovi nitko nije savršen! Bitno je svoje frustracije iskaljivati na momku koji je veći patriota nego što će te vi ikad biti! Saša zarađuje 2 milijuna eura godišnje, živi u Glasgowu i vozi chryslera! I poručuje vam ono što je Maradona poručio novinarima! Možete mi ga i tako dalje! Glupi Bosanac nije fraza nego činjenica!
Trasimaco je napisao/la:Ne znam je li neko prije postavio...
Svaka čast majstore na ovome, ali mislim da smo preeuforični al ko ga j..., bar se mozemo saliti a onda na tekmi ko kogaTrasimaco je napisao/la:Ne znam je li neko prije postavio...
sila...kaze mene je najvise strah usanovica..ako se on uvali u fifu jadna mu majka....pokrast ce vise od mene...Trasimaco je napisao/la:Ne znam je li neko prije postavio...
Uvalit će se on u centralni zatvor, prije ili kasnije.miralem444 je napisao/la:sila...kaze mene je najvise strah usanovica..ako se on uvali u fifu jadna mu majka....pokrast ce vise od mene...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.