Gabbiadini zabio za pobjedu Bologne

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Dovoljno je samo drugo poluvrijeme skinutiAvantiSignora je napisao/la:Eto ako neko nije gledo sinosnju tekmu moze je ovdje skinuti..
http://www.fullmatches.net/juventus-vs- ... ull-match/" onclick="window.open(this.href);return false;
Forza Juventus!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jeste da je trebalo više, ali smo bili loša ekipa.To je jedna od rijetki situacija kad je Secco mogao ispasti pametan, ali ga je zeznuo RanieriAvantiSignora je napisao/la:Ma jarane za onu cijenu sto smo ga doveli ocekivo sam mnogo vise,,Mogo bi tu i Poulsen. kad se samo sjetim da ga je Ranieri prije izabro nego Xabi ALonsa...
Ah kad se samo sjetim ono njegovo hodanje po terenu nakon izgubljene lopte doce mi daPadovan je napisao/la:Jeste da je trebalo više, ali smo bili loša ekipa.To je jedna od rijetki situacija kad je Secco mogao ispasti pametan, ali ga je zeznuo RanieriAvantiSignora je napisao/la:Ma jarane za onu cijenu sto smo ga doveli ocekivo sam mnogo vise,,Mogo bi tu i Poulsen. kad se samo sjetim da ga je Ranieri prije izabro nego Xabi ALonsa...
Alessandro Costacurta: "Jedan od najboljih svjetskih veznjaka u posljednje dvije godine za mene je Claudio Marchisio".