RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
eto im Jaganjca dzaba jos im i para poslat samo nek ga vode.Mont0 je napisao/la:Mi Zelji Jaganjca oni nama Zebu
- Crni gavran
- Kontakt:
Zeba vrijedi vise finansijski od svih igraca Veleza zajedno (uz duzno postovanje)Mont0 je napisao/la:Mi Zelji Jaganjca oni nama Zebu

"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
I ti ga vala pretjera , sto jes' , jes' .Crni gavran je napisao/la:Zeba vrijedi vise finansijski od svih igraca Veleza zajedno (uz duzno postovanje)Mont0 je napisao/la:Mi Zelji Jaganjca oni nama Zebu
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Merzić kakva god pukotina bio, sličnu cijenu ima kao Zeba. I jednom i drugom najveći uspjesi u karijeri, po dva nastupa za reprezentaciju. I nemojte mi se sad tranfermarkta, tu je i Varupa iz Travnika vrijedio 200.000.Crni gavran je napisao/la:Zeba vrijedi vise finansijski od svih igraca Veleza zajedno (uz duzno postovanje)Mont0 je napisao/la:Mi Zelji Jaganjca oni nama Zebu
Who dares, wins !
ma merzic ocigledno ima neki malo veci zdravstveni problema! nebi covjek tek tako se vratio u velez poslje toliko godina igranja u ceskoj gdje je i medju boljim odbrambenim igracima bio svake sezone! vjerovatno je dogovor u ceskoj pao mi sutimo a ti nadji drugi angazman, drugacije nemogu objasnit ovo vrijeme u velezu od povratka, jer stvarno nije bio na nivou! a za zebu isto mi nije nikako jasno, evo godinama im najbolji igrac u zelji i najednom mu osim sad na polusezoni kaze netrebas nam vise! u najmanju ruku cudno!!?NeToBoLa je napisao/la:Merzić kakva god pukotina bio, sličnu cijenu ima kao Zeba. I jednom i drugom najveći uspjesi u karijeri, po dva nastupa za reprezentaciju. I nemojte mi se sad tranfermarkta, tu je i Varupa iz Travnika vrijedio 200.000.Crni gavran je napisao/la:Zeba vrijedi vise finansijski od svih igraca Veleza zajedno (uz duzno postovanje)Mont0 je napisao/la:Mi Zelji Jaganjca oni nama Zebu
- Titova-Juga
- Kontakt:
Ako bi morao birati, prije bi nazad Colica, vec Zebu.
Mrzim egoiste! Nije Osim njega tek tako "odstranio" vjerujte..
Mrzim egoiste! Nije Osim njega tek tako "odstranio" vjerujte..
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
sta ceka onda sto ne ide u Barcelonu?Crni gavran je napisao/la:Zeba vrijedi vise finansijski od svih igraca Veleza zajedno (uz duzno postovanje)Mont0 je napisao/la:Mi Zelji Jaganjca oni nama Zebu
- Crni gavran
- Kontakt:
Hajmo ovako, mozda ne vrijedi finansijski bas kao citav tim Veleza, ali hajmo ovako postaviti stvari:Maestro^^ je napisao/la:I ti ga vala pretjera , sto jes' , jes' .Crni gavran je napisao/la:Zeba vrijedi vise finansijski od svih igraca Veleza zajedno (uz duzno postovanje)Mont0 je napisao/la:Mi Zelji Jaganjca oni nama Zebu
1) Koliko bi dobili para da pojedinacno sada prodajete pojedine igrace Veleza?
Kad je prije dvije godine trebao kod nas da predje Sefko Okic, koji je obavio sa nama kompletne pripreme, Velez je trazio odstetu 10.000 KM, jer je Okic imao jos pola godine ugovora sa Velezom, a Celik se je cjenkao sa Velezom i pokusao da sredi posao za 5.000 KM

Koliko ja znam prije godinu i po dana za Zebu se zainteresovao Sturm iz Graza i po pisanju novina(mozda je tacno mozda nije Sturm je davao Zelji 400.000 eura, a Zeljo je trazio vise, 500 ili 600 hiljada eura cini mi se .?. i transfer je propao. Eto otisao vam je Durakovic, govorilo se otice u Cesku ili u Sarajevo, pa predje u Rudar iz Kaknja a sad igra za Travnik. Na kraju krajeva on ima sa Zeljom ugovor 2,5 godine i Velez nema tih para da bi ga otkupio.
Dakle, uz duzno postovanje, ja ne znam koliko bi sada vasih igraca moglo da nadje klub u inostranstvu(da moze otislo bi, ne bi ni igrali u Velezu) i koliko bi Velez zaradio od njih, ali dosta igraca Veleza skupa ne vrijedi(finansijski) kao Zajko Zeba.
Ovaj sto govori o Barseloni, pa ni jedan nas igrac nije vrijedan Barselone

Zeba ce u inostranstvo 100 %, takav igrac sigurno mnogo vrijedi i vrlo lako ce naci angazman, ali ovo treba uzeti kao rezervu " mozd aje to neka montirana patka iz redova plavih i mozda se on pomiri sa Amarom, mada se mozda nisu ni posvadjali i nastavice da igra za Zelju

"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
Bola kakav Zeba, vrh karijere mu ruski drugoligaš. Ne vrijede nijedan ni drugi, o tome se radi. Smiješno je spominjati onda da jedan koji se malo digao iznad ovog cijelog sivila vrijedi kao neki čitav tim. Nije Iniesta bolan.
Naša Uprava je kriva za sve transfere. Mi smo Vladavića ni za šta dali, a Željo za 500.000 ili više. Nemam pojma. O istom se igraču radi, samo što naši čim vide par hiljada maraka na stolu odmah polete da prodaju igrača i stave to u svoj džep a nisu svjesni da bi mogli uzeti dosta, dosta veće pare dok s Osimom to nije slučaj.
Naša Uprava je kriva za sve transfere. Mi smo Vladavića ni za šta dali, a Željo za 500.000 ili više. Nemam pojma. O istom se igraču radi, samo što naši čim vide par hiljada maraka na stolu odmah polete da prodaju igrača i stave to u svoj džep a nisu svjesni da bi mogli uzeti dosta, dosta veće pare dok s Osimom to nije slučaj.
Who dares, wins !
Bola Gavrane nisam bio ozbiljan, vidis da se ovi odmah pale
Ne damo mi Jaganjca nikome, on ce eksplodirati na proljece. 

Support Velez, It's logical! ★
- Titova-Juga
- Kontakt:
Gavrane, kakvo će vrijeme biti u isto ovo vrijeme iduće godine ?
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
-
- Kontakt:
Zeba licno je izjavio da ima ugovor jos pola godine a ne 2 i po godine
Možda mu je plata veća nego u svih ovih naših zajedno, pretpostavljam da jeste!Crni gavran je napisao/la:Zeba vrijedi vise finansijski od svih igraca Veleza zajedno (uz duzno postovanje)Mont0 je napisao/la:Mi Zelji Jaganjca oni nama Zebu
Ali zato ga Osim i pušta da ode, ne isplati se, nije vrijedan te love.
juni 2014Nimla_RZ je napisao/la:Riad Demić - do kada ima ugovor s Veležom?
- samo_lijevo
- Kontakt:
Malo o omladincima.
juniori
14 NK TRAVNIK 15 2 4 9 10
15 FK RADNIK 15 2 4 9 10
16 FK VELEŽ 15 1 2 12 5
Cemalovic postigao 4 gola
kadeti
5 FK OLIMPIC 15 8 2 5 26
6 FK VELEŽ 15 7 4 4 25
7 FK LEOTAR 15 8 1 6 25
8 NK ŠIROKI BRIJEG 14 7 2 5 23
Basic postigao 9 golova
juniori
14 NK TRAVNIK 15 2 4 9 10
15 FK RADNIK 15 2 4 9 10
16 FK VELEŽ 15 1 2 12 5

Cemalovic postigao 4 gola
kadeti
5 FK OLIMPIC 15 8 2 5 26
6 FK VELEŽ 15 7 4 4 25
7 FK LEOTAR 15 8 1 6 25
8 NK ŠIROKI BRIJEG 14 7 2 5 23
Basic postigao 9 golova
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
FK Velež Mostar
Dolazi vam Ramić iz Želje.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Re: FK Velež Mostar
Mancini je napisao/la:Dolazi vam Ramić iz Želje.
kakav je igrač?
- Richardson
- Kontakt:
Nek ste i vi osvojili titulu pa makar u dalekoj Argentini.
Malo šale nije na odmet jelde
Malo šale nije na odmet jelde

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.