Izgubismo iako smo bili bolji, a ovi imaju 4 repezentativca. Ludnica.
Moderator/ica: GracanicaAA
Ko igra sve kod nas?LjumanM95 je napisao/la:[youtube][/youtube]
![]()
E ovo sam ja pozelio vidit i cut,odavno ovog nije bilo,da sva raja navija odavno...LjumanM95 je napisao/la:[youtube][/youtube]
![]()
Ljumani_Banovici je napisao/la:Prijateljske utakmice:
FK Grivice-FK Buducnost 2:5
FK Priluk-FK Buducnost 2:0 (opet odbijanje od plate)
ovdje se vise niko ne bavi fudbalom..sloboda je napisao/la:Jel potpisa zoletic za vas
Ozbiljno, kakva je situacija u Banovićima? Ne mislim na ova retorička pitanja oko pojačanja koja se ustvari ne znaju do prve minute 16. kola, nego pitam ono standardno, ima l' štrajkova, ili je sve u zimskom snu kao u Lukavcu?Ljumani_Banovici je napisao/la:ovdje se vise niko ne bavi fudbalom..sloboda je napisao/la:Jel potpisa zoletic za vas![]()
u bojkotu smo
Ko da su svi pomrli, eto kakvo je stanje. Štrajkova ima, al' u rudniku :ugeek:Casp3r je napisao/la:Ozbiljno, kakva je situacija u Banovićima? Ne mislim na ova retorička pitanja oko pojačanja koja se ustvari ne znaju do prve minute 16. kola, nego pitam ono standardno, ima l' štrajkova, ili je sve u zimskom snu kao u Lukavcu?Ljumani_Banovici je napisao/la:ovdje se vise niko ne bavi fudbalom..sloboda je napisao/la:Jel potpisa zoletic za vas![]()
u bojkotu smo
ćumura Benjo, ćumuraBenjo_AFC86 je napisao/la:Sportski pozdrav za prijatelje iz Banovića, vidimo se uskoro u 1. ligi u gradu rudnika i uglja
Dilamo crni ugalj !Ljumani_Banovici je napisao/la:ćumura Benjo, ćumuraBenjo_AFC86 je napisao/la:Sportski pozdrav za prijatelje iz Banovića, vidimo se uskoro u 1. ligi u gradu rudnika i uglja
Benjo_AFC86 je napisao/la:Sportski pozdrav za prijatelje iz Banovića, vidimo se uskoro u 1. ligi u gradu rudnika i uglja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.