Senad Lulic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

JTS
Kontakt:

Re: Senad Lulic

Post Postao/la JTS » 27 nov 2012, 22:42

Ja drame, frajer na klupi bio :lol: Gledam sastave, a njega nema ni na klupi. Pa ok, izgleda da ga je Petko stavio na klupu da malo dođe sebi. On bi se trebao boriti za mjesto u prvom sastavu sa Maurijem, a Mauri igra vrlo dobro ove sezone. Dvije asistencije je imao večeras. Vidjeti ćemo u nedjelju, da li će početi protiv Parme. Mada, objekitvno, ne bi trebao. Nema logike izbacivati igrače (Radu, Mauri) koji igraju dobro, da igra Lule koji trenutno nije u formi.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 02 dec 2012, 14:55

Evo ga opet na klupi. Kao što sam već i napisao, Radu se vratio i standardan je na svojoj poziciji (lijevi bek), a Mauri igra vrlo dobro ove sezone i izbacio je Luleta iz ekipe. Morat' će se dobro potrudit' da bi vratio mjesto u prvom sastavu. Ja sam već napisao, sreća njegova što je Petković trener, inače bi sjedio na klupi, a evo, Petković ga je stavio na klupu.

NON MOLLARE MAI

redarmy0
Kontakt:

Post Postao/la redarmy0 » 02 dec 2012, 15:08

Sta je sa njim vise, nije ni L od onog Lulica iz prosle sezone..

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 02 dec 2012, 15:19

**** meni je i drago , nekako je on teret postao za nasu repku susic ga gura stlano u igru jer je igrao dobro ranije , ovako se otvara prostor za vranjesa stevanovica itd koji su pokazali vise nego u ovih utakmicama jbg tako je kako je nadam se da ce se vratit sto prije u onu formu ovakav ne moze nista ni u repz ni u laziju

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 02 dec 2012, 15:24

grgr je napisao/la:**** meni je i drago , nekako je on teret postao za nasu repku susic ga gura stlano u igru jer je igrao dobro ranije , ovako se otvara prostor za vranjesa stevanovica itd koji su pokazali vise nego u ovih utakmicama jbg tako je kako je nadam se da ce se vratit sto prije u onu formu ovakav ne moze nista ni u repz ni u laziju
Stevanovic nebi trebao uzimati mjesto Lulicu vec Pjanicu.ustvari da se Pjanic zamjeni sa Misketom.A ovaj nakon ulaska u 60-70 minuti nakon gola nek rafala do mile volje.Ja cu mu sanzer,dva nabaviti ako treba.
Lula je imao u par navrata imao jednu te istu povredu,ako se ne varama gleznja ili tako slicno.O tome je i Petkovic pricao.Reina ga sezonu prije je pocesto rovitog gurao u igru,zato i jeste tako kako je.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 02 dec 2012, 15:28

Ma Senada su treneri preforsirali, i u klubu i reprezentaciji, igrao je i kad je mogo i kad nije
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

dijalog
Kontakt:

Post Postao/la dijalog » 02 dec 2012, 16:42

stevanović desno, lulić lijevo, u sredini salihović - pjanić, naprijed edin i vedo.

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 02 dec 2012, 17:03

Lulic u 73 minuti usao u igru umjesto Hernanesa
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 02 dec 2012, 17:35

harishp je napisao/la:
grgr je napisao/la:**** meni je i drago , nekako je on teret postao za nasu repku susic ga gura stlano u igru jer je igrao dobro ranije , ovako se otvara prostor za vranjesa stevanovica itd koji su pokazali vise nego u ovih utakmicama jbg tako je kako je nadam se da ce se vratit sto prije u onu formu ovakav ne moze nista ni u repz ni u laziju
Stevanovic nebi trebao uzimati mjesto Lulicu vec Pjanicu.ustvari da se Pjanic zamjeni sa Misketom.A ovaj nakon ulaska u 60-70 minuti nakon gola nek rafala do mile volje.Ja cu mu sanzer,dva nabaviti ako treba.
Lula je imao u par navrata imao jednu te istu povredu,ako se ne varama gleznja ili tako slicno.O tome je i Petkovic pricao.Reina ga sezonu prije je pocesto rovitog gurao u igru,zato i jeste tako kako je.
Govorim o tome da bi odbrana mogla izgledat drugacije bez lulica mujdza moze igrat lijevog beka i masu utakmica je odigrao u fraji ostavlja se prsotor za varnjesa zukanovica itd. Znam ja da stevanovic ne igra na njegovoj pozici ne igra ni vranjes nego govorim da bi se otvorio prostor da se promjeni nesto u odbrani a i u veznom redu ... Znam ja to sve al je lose igrao ovu sezonu i potpuno neopravdano je bio forsiran da igra uz povrede mogla se naci alternativa jest da je i radu vuko povredu ali eto. Opet kazem nadam se da ce se vratit u pravu formu jer nam je on od velike koristi ipak igra u italijanoskoj prvoj ligi u respektabilnoj ekipi.

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 02 dec 2012, 17:37

dijalog je napisao/la:stevanović desno, lulić lijevo, u sredini salihović - pjanić, naprijed edin i vedo.
Potpis salihovic zna i moze i igrao je DMF-a u hoffi sve dok ovaj retard nije doso pa ga gura naprijed al se snalazi svugdje na terenu mora se priznati.

valterboy
Kontakt:

Post Postao/la valterboy » 02 dec 2012, 19:53

Sta se desava sa Lulicem zasto neigra?

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 02 dec 2012, 22:34

Šta se dešava? Pa dešava se to što je svako očekivao ko iole prati Lulica u repki i Laziu!

Lulic je odigrao jako lošu polusezonu i to je to!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 02 dec 2012, 22:51

Batko je napisao/la:
I pored toga je privukao interese Chelsea i Bayerna, sta bi tek bilo da je odigrao fenomenalnu polusezonu. :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 03 dec 2012, 15:08

Omerbavarac je napisao/la:
Batko je napisao/la:
I pored toga je privukao interese Chelsea i Bayerna, sta bi tek bilo da je odigrao fenomenalnu polusezonu. :mrgreen:
Nije valjda da vjeruješ tim glupostima ? I Džeko je trebao u Bayern, Juventus , Milan , Real Madrid, Galatasaray , ali nijedan od tih klubova apsolutno nije bio zainteresiran za Edina . Tako i za Lulića , sramota me kako loše igra, ozbiljno. Daj priznajte jednom da je trenutno u lošoj formi i tačka.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 03 dec 2012, 17:27

To da lose igra nema sumnje, to svako moze da vidi. Jedino je pitanje je li to do forme, ili je to njegov realni nivo? Nije on sad igrao na nekom zavidnom nivou godinama pa da mozemo bit sigurni u njegov veliki kvalitet. Imao je jedan period iz snova kad je skoro usao u Ligu Prvaka, pozvan u repku i onda presao u Lazio. Onda je nastavio sa dobrim igrama u Laziu, a za repku je igrao sve slabije. To je sad preslo i na Lazio izgleda. On od Rumunije u Zenici nije nista dokazao za nas.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 03 dec 2012, 17:33

Treba on provesti par tekmi na klupi Lazija, da dođe sebi. Jučer je ušao u igru, bio je dobar. Svjež, rastrčan. Samo ću reći da je prošle sezone proglašen za najveće otkriće Lazija, kao i da je bio ponajbolji igrač prošle sezone. Ove seone je loš, to svi vide, na klupi je i navijači se ne bune zbog toga. Ali ga i dalje cijene, ne žele da ga Lazio proda, ali ako će se to već desiti, ne daju ga ispod 15 milki. Doći će on sebi sada, jer ima konkurenciju u Mauriju kojeg mora izbaciti iz ekipe. Tako da, mora se dosta potruditi, jer Mauri igra odlično ove sezone.

NON MOLLARE MAI

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 03 dec 2012, 22:19

JTS je napisao/la:Treba on provesti par tekmi na klupi Lazija, da dođe sebi. Jučer je ušao u igru, bio je dobar. Svjež, rastrčan. Samo ću reći da je prošle sezone proglašen za najveće otkriće Lazija, kao i da je bio ponajbolji igrač prošle sezone. Ove seone je loš, to svi vide, na klupi je i navijači se ne bune zbog toga. Ali ga i dalje cijene, ne žele da ga Lazio proda, ali ako će se to već desiti, ne daju ga ispod 15 milki. Doći će on sebi sada, jer ima konkurenciju u Mauriju kojeg mora izbaciti iz ekipe. Tako da, mora se dosta potruditi, jer Mauri igra odlično ove sezone.
Petkovic je vec sto puta ponovio cak je govorio da ovaj ne ide u Alzir zbog povrede koju vec dugo vremena nosi.
Nemogu da shatim kako to pojedincima nije jasno.Lulic ima ima povredu koju nije u potpunosti zalijecio.
u tome je sav problem.A ne nije ili jeste u formi ili da je zaboravio da igra.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 04 dec 2012, 08:03

Moguce i da je ta neka povreda razlog, sta je ja neznam, ali znam da ne igra dobro cijelu polusezonu i to je cinjenica....

redarmy0
Kontakt:

Post Postao/la redarmy0 » 06 dec 2012, 11:02

Lulić: Vjerujem da ćemo savladati Maribor

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 06 dec 2012, 22:08

Kakav je lulic gleda li neko ?

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], EdinjoBos i 48 gostiju.