FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

johnnyHZ
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la johnnyHZ » 23 okt 2009, 14:27

od povratka na sjever ,a i aktivno od 97 godi pratim sarajevo,al od povratka sam na SVAKOJ DOMACOJ BIO ,i na 90% gostovanja....i sve mi je vise dopizdilo....pa dokada vise da gledam one jadove kako se mrcvare po terenu,dokada da gledam kako oni kradu pare....ja situaciju kluba negledam kroz sjever,jer to nije realna slika,sjever bi bio isti i u trecoj ligi da igramo....dokaz ti je ISTOK....tamo su ljudi koji su gledali haseta,papeta,musemica....itd i td.....tamo s ljudi koji dolaze jer zive za sarajevo,ali i ljudi koji ponekad misle mozgom...i naravno,na istok dolazi sve manje i manje ljudi ....slika istoka slika f.k.sarajeva ;)
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

EnZo_85
Kontakt:

Post Postao/la EnZo_85 » 23 okt 2009, 14:42

Katastrofa nam je realizacija, Čala također sere sa svojom taktikom, al ipak mislim da sad nije vrijeme da ga mijenjamo tek bi se onda sve sjebalo, opet je tu dugo sa igračima. Ne znam treba sačekat ovu tekmu u Mostaru ako kiksa onda nema vise sta trazit. Al opet ko da nam dodje neki Šener Bajramović, Arapović, Husref nece sigurno dok je ova uprava u klubu
Jedan Grad, Jedan Klub F.K.Sarajevo

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 23 okt 2009, 14:47

EnZo_85 je napisao/la:Katastrofa nam je realizacija, Čala također sere sa svojom taktikom, al ipak mislim da sad nije vrijeme da ga mijenjamo tek bi se onda sve sjebalo, opet je tu dugo sa igračima. Ne znam treba sačekat ovu tekmu u Mostaru ako kiksa onda nema vise sta trazit. Al opet ko da nam dodje neki Šener Bajramović, Arapović, Husref nece sigurno dok je ova uprava u klubu
Cala je kriv sto nije zelio pojacanja ali opet pogledajte sta je uradio sa tim kadrom izbacio je Helsinborg u kojem igra jedan Larson i koji se je zbog Alaima oprostio od fudbala :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: i Spartak iz Trnave e uvijek se govorilo da su Svedska liga i Slovacka jaca od nase Slovaci imaju samo Zilinu a Svedjani imaju Malme ostalo za prskanje voca a Bosna ima Sarajevo koje je nikad ne obruka kao Zrinjski,Celik ili Zeljeznicar i ako smo zavrsili 4 na tabeli napravili smo bolje rezultate od sve tri kluba koja su bila ispred nas Zrinjski,Siroki(Koji je kupio europu),Slavija
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

anonimus
Kontakt:

Post Postao/la anonimus » 23 okt 2009, 15:00

johnnyHZ je napisao/la:od povratka na sjever ,a i aktivno od 97 godi pratim sarajevo,al od povratka sam na SVAKOJ DOMACOJ BIO ,i na 90% gostovanja....i sve mi je vise dopizdilo....pa dokada vise da gledam one jadove kako se mrcvare po terenu,dokada da gledam kako oni kradu pare....ja situaciju kluba negledam kroz sjever,jer to nije realna slika,sjever bi bio isti i u trecoj ligi da igramo....dokaz ti je ISTOK....tamo su ljudi koji su gledali haseta,papeta,musemica....itd i td.....tamo s ljudi koji dolaze jer zive za sarajevo,ali i ljudi koji ponekad misle mozgom...i naravno,na istok dolazi sve manje i manje ljudi ....slika istoka slika f.k.sarajeva ;)
Sta hoces da kazes da su na istoku pametniji,da netreba niko da dodje dok nebudemo prvi,da smo ludi sto stojimo 90 min na sjeveru po zimi i snijegu i bodrimo klub svih 90 min bilo gdje da igra,sto momci putuju po 7-8 sati na gostovanja itd. al vjerovatno su pametniji ti sto su nekad gledali Musemica,nama je tako kako nam je nismo mi tu ni zbog Musemica,ni ovih antitalenata sto igraju vec zbog Sarajeva,a tebi ako je muka nemoj nikad vise doci i skrati sebi muke, gledaj lp il cekaj novog Susica!

300
Kontakt:

Post Postao/la 300 » 23 okt 2009, 15:39

Nisam mogao da ti ne odgovorim na ovo ... Istok je tribina koju ne voli nijedan igrac(licno pricam sa vecinom igraca) ,a ne voli ih iz razloga sto je svaki na istoku cast izuzetcima neki strucnjak koji zna sve o fudbalu a lopte u zivotu nije sutnuo ... istoku nije valjao ni Musemic , niti Muzurovic , niti bilo koji drugi trener jer istok ne gleda nista dobro u FKS nego gleda samo da izvuce lose iz igraca sjecam se godinama su mrcvarili Veldina Muharemovica sa te tribine , jednom su pokusali Berberovicu ( nikada necu zaboraviti kada je tog lika sa istoka sto je psovao , zvao na sred utakmice da se obracuna sa njim ) i poslije toga niko se nije usudio da kaze Dzemi niti jednu losu rijec ... ne mogu da vjerujem da ti imas obraza reci da je samo istok taj koji voli Sarajevo , ovim si uvrijedio cijeli sjever , ljude koji toliko truda i novca daju za taj klub i ti se nadjes nesto ovako napisati ... aferim STRUCNJACE sa ISTOKA ![/quote]
slazem se u potpunosti sa tobom, jer znam kakvi "simpatizeri" dolaze na istok, isfrustrirani i zeljni zajebancije, koji jedva cekaju da neki igrac pogrijesi da mu j... majku, oca, sestru i sl. kao sto su do sada mnogim "antitalentima" poput ledeta, dzemice, pehlica, pliske i ostalih...
lijecenje osobne frustacije nije za stadiona
Svake druge subote se rano budim ja, Moja raja već me čeka ispod prozora,
Stara pita s' kim to danas igra Saraj'vo, Ni zbog kog' se tako rano ne bih budio...

krcko
Kontakt:

Post Postao/la krcko » 23 okt 2009, 17:20

Gerrard je napisao/la:Sto je Jahovic sad ovdje sporan , nije valjda on sam kriv za lose rezultate :roll:

Od bespotrebne glume strucnjaka pametnije je da se svi pojavite na sjeveru i da date podrsku klubu pisanje na forumu ne pije vodu a podrska sa tribina pije !
I cala je kriv,jer ne mogu i necu da mi hinjski i filozofski pokusava nakon svakog kiksa da prikaze to kao skup ne sretnih okolnisti pa toboze nemamo srece i necu da komentiram sudjenje.Tu suplju nek ostavi za upravu jer p.i.cka je isti kao oni.Jesmo li mi dovodili igrace ili oni,pa j.e.bote vidim da recimo jahovic nema veze sa fudbalom.Necu da neko ima utisak da imam nesto protiv momka,daleko bilo ali drug ima klubova u kojima moze da igra,ali taj KLUB nije FCS.Na kraju krajeva kad ne ide nesto se mora mijenjati.Hocu svake godine svoj klub u evropi jer mi to zasluzujemo.Na kraju i EVROPA je navikla na nas.LJUBAV JE SAMO JEDNA.FCS.

irfan41
Kontakt:

Post Postao/la irfan41 » 23 okt 2009, 18:39

johnnyHZ je napisao/la:od povratka na sjever ,a i aktivno od 97 godi pratim sarajevo,al od povratka sam na SVAKOJ DOMACOJ BIO ,i na 90% gostovanja....i sve mi je vise dopizdilo....pa dokada vise da gledam one jadove kako se mrcvare po terenu,dokada da gledam kako oni kradu pare....ja situaciju kluba negledam kroz sjever,jer to nije realna slika,sjever bi bio isti i u trecoj ligi da igramo....dokaz ti je ISTOK....tamo su ljudi koji su gledali haseta,papeta,musemica....itd i td.....tamo s ljudi koji dolaze jer zive za sarajevo,ali i ljudi koji ponekad misle mozgom...i naravno,na istok dolazi sve manje i manje ljudi ....slika istoka slika f.k.sarajeva ;)

slazem se istok je sarajevo, ipakje tamo gradska raja jednostavno tu su pitari, vecina nas hordasa kada dodjemo u godine ce vjerovatno otici na istok, licno ja sam na istoku oduvjek jer me stari tamo vodio, ali ovo godinu sam presao na sjever jer zelim navijati a i nemogu ih gledat kako se kolju po terenu
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!

irfan41
Kontakt:

Post Postao/la irfan41 » 23 okt 2009, 18:42

Gerrard je napisao/la:
Nisam mogao da ti ne odgovorim na ovo ... Istok je tribina koju ne voli nijedan igrac(licno pricam sa vecinom igraca) ,a ne voli ih iz razloga sto je svaki na istoku cast izuzetcima neki strucnjak koji zna sve o fudbalu a lopte u zivotu nije sutnuo ... istoku nije valjao ni Musemic , niti Muzurovic , niti bilo koji drugi trener jer istok ne gleda nista dobro u FKS nego gleda samo da izvuce lose iz igraca sjecam se godinama su mrcvarili Veldina Muharemovica sa te tribine , jednom su pokusali Berberovicu ( nikada necu zaboraviti kada je tog lika sa istoka sto je psovao , zvao na sred utakmice da se obracuna sa njim ) i poslije toga niko se nije usudio da kaze Dzemi niti jednu losu rijec ... ne mogu da vjerujem da ti imas obraza reci da je samo istok taj koji voli Sarajevo , ovim si uvrijedio cijeli sjever , ljude koji toliko truda i novca daju za taj klub i ti se nadjes nesto ovako napisati ... aferim STRUCNJACE sa ISTOKA !

nije tacno d aistoku nije valjao musemic, musemic je svaku tekmu dobio aplauz sa istoka i skandiranje, ne kaze covejk da sjever ne valja, cak je napsiao da ce sjever valjati bez obzira gdje da igramo, vec da istok odrazava sliku kako fudbaleri igraju. i nije nista ruzno rekao za sjever
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 23 okt 2009, 19:59

Ovako drugovi moji treba mi jedna usluga ako iko ima link sastav juniorske ekipe Sarajeva ili mi moze ovdije napisati ali osnovno mi trebaju ime i prezime a ako ima i datume rodjenja ili godista jos bolje mi odgovara pokusavam nesto sastaviti i to mi treba unaprijed hvala
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 23 okt 2009, 20:44

gerard da ti odgovorim jedan dio ovdje a drugi dio na pm....a ti kad obadvoje procitas reci sa imas....moze???
prvi dio....ja nisam rekao da sjever nevalja niti da su gore ludjaci ni budale.....ja sam rekao da neobracamo paznju na sjever jer ce on uvijek biti isti...sta god da bude.....kontas?????Nismo mi budale,nego furamo fazon i volimo klub,imamo neke stvari koje postujemo,nema zvizdanja,skandiranja itd.....
hocu da kazem da ce svao od nas KAD TAD zavrsitti na istoku!!!!!kontas? E ako ce d nas svaki zavrsiti na istoku to znaci da i ovi sto su na istoki VECINA ih je stajala na sjeveru kao sto danas mi stojimo.....ali tog istoka vise NEMA!!!!
Zasto,ti ljudi nemau nasu furku da grme 90 minuta tim ljudima je furka da katkad zagrme sa sjeverom,da opsuju koju i da aplauziraju kad im je cejf,tim ljudima je cejf da vide nesto pozitivno u svom klubu....KUZIS?????
e ova garnitura je to rasturila i sada istoka nema!!!!!!!
a ja cu kao i cijeli zivot.....stajati na sjeveru ;)
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

High

Post Postao/la High » 24 okt 2009, 00:24

24.10.1946. - 24.10.2009 !
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Zike_HzSa
Kontakt:

Post Postao/la Zike_HzSa » 24 okt 2009, 00:26

Sretan ti rođendan najdraži klube! 24.10.1946. - 24.10.2009.
"...biti srcem vezan,u tome lezi snaga..."

R.I.P. Vedran Puljić Pulja 1985-2009

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 24 okt 2009, 00:45

Saraj`voooo, za tebe zivimo, neka znaju svi da bit cemo ti mi do smrti odani...

Napoli
Kontakt:

Post Postao/la Napoli » 24 okt 2009, 00:52

Zike_HzSa je napisao/la:Sretan ti rođendan najdraži klube! 24.10.1946. - 24.10.2009.
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸

Respektiva

Post Postao/la Respektiva » 24 okt 2009, 00:53

Prije 63 godine,na danasnji dan,rodila se moja ljubav najveca!!!

Do zadnjeg dana zivota mog samo Sarajv'o :D

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 24 okt 2009, 01:12

Mi smo divovi
Zadnja izmjena: Madafaka, dana/u 24 okt 2009, 01:40, ukupno mijenjano 2 puta.

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 24 okt 2009, 01:13

Napoli je napisao/la:
Zike_HzSa je napisao/la:Sretan ti rođendan najdraži klube! 24.10.1946. - 24.10.2009.
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin

Profesionalnitenis.com

EnZo_85
Kontakt:

Post Postao/la EnZo_85 » 24 okt 2009, 01:17

Davne 1946....
Jedan Grad, Jedan Klub F.K.Sarajevo

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 24 okt 2009, 01:21

Prva ljubavi,najveca radosti

SRETAN ROĐENDAN VOLJENI KLUBE
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 24 okt 2009, 01:39

Zašto je FK Sarajevo najveći bh. klub?

Zato što:

- je bh. klub sa najviše titula prvaka Jugoslavije (2 titule)
- je bh. klub sa ubjedljivo najviše nastupa u Prvoj ligi Jugoslavije (43 od 46 sezona)
- je klub sa ubjedljivo najdužim, neprekidnim prvoligaškim stažom, punu 41 godinu (od 1958. godine)
- je ubjedljivo najbolji bh. klub na Vječnoj tabeli Prve lige Jugoslavije (6. mjesto)
- je klub koji je osvojio najviše bodova u Prvoj/Premijer ligi BiH, zakljucno sa sezonom 2008/09 (784 boda)
- je klub koji je prvi na Vječnoj tabeli zajedničke Premijer lige od sezone 2002/03 zaključno sa sezonom 2008/09
- je klub koji je najviše puta bio među dva najbolja tima u državi (10 puta, 4 puta prvak, 6 puta viceprvak)
- je najviše puta osvajao titulu pobjednika Kupa BiH (4 puta)
- je najviše puta igrao finale Kupa SFRJ/BiH (8 puta, 4 puta osvajač, 4 puta finalista)
- je bh. klub sa najviše nastupa u međunarodnim takmičenjima (70 utakmica)
- je bh. klub sa najviše nastupa u UEFA-inim takmičenjima (42 utakmice)
- je klub koji je najviše puta izborio izlazak u UEFA-ina takmičenja (11 puta)
- su najveća dva evropska kluba koja su gostovala u BiH gostovali upravo Sarajevu (Manchester Utd, HSV)
- je bh. klub koji je dao najviše reprezentativaca Jugoslavije (24 igrača)
- je klub za koji je igrao najbolji igrač BiH svih vremena po izboru NSBiH (Safet Sušić)
- je klub za koji je igrao drugi najbolji igrač BiH svih vremena po izboru NSBiH (Asim Ferhatović)
- su sve gore navedene činjenice neoborive.

MI SMO DIVOVI !

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 17 gostiju.