doduše tito je ultramegasuper trenerčina sa nevjerovatnim trenerskim sposobnostima.ripper je napisao/la:Ma jašta...dođeš na trening, malo podvikneš Messiu, Xaviu i kompaniji "hajmo malo momci igrati fudbala, majka mu stara" i to je sav posao, a milioni sami padaju u džep i boli te qrac....jest dobro TituCautinho je napisao/la:Pravo da ti kažem,snaš'o bi se i ja.Da je drugi klub sigurno ne,ali Barca komotno moze![]()
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
naprijed rejal
Nekih 10 sekundi za 95 metara
nije lose
[youtube][/youtube]

nije lose

[youtube][/youtube]

Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Znam da je sinoc nekako oborio rekord PrimereSveti je napisao/la:doduše tito je ultramegasuper trenerčina sa nevjerovatnim trenerskim sposobnostima.ripper je napisao/la:Ma jašta...dođeš na trening, malo podvikneš Messiu, Xaviu i kompaniji "hajmo malo momci igrati fudbala, majka mu stara" i to je sav posao, a milioni sami padaju u džep i boli te qrac....jest dobro TituCautinho je napisao/la:Pravo da ti kažem,snaš'o bi se i ja.Da je drugi klub sigurno ne,ali Barca komotno moze![]()

najubojitiji kontranapad u historiji nogometa 

a start primere traje do jesene pauze. toliko o rekorduripper je napisao/la: Znam da je sinoc nekako oborio rekord Primere![]()
ali nije ni njemu lahko jbg, jer valja svaki dana na treninzima pricati viceve i zabavljati igrace (svakako se sami oni između sebe biraju ko ce igrati, odabiraju taktiku i tako nebitne stvai
![]()
...težak je posao biti trener Barce
![]()
naprijed rejal
de ba Sveti ne zahebavaj, hajd dobro što trolaš s vremena na vrijeme - to je razumljivo i OK...ali ti nisi ogranicen momak
, kao neki koji prave od trenera Barce (nebitno koji je na klupi) nekakvo spadalo i klauna koji je tu samo kao ukras i ikebana...ili što onaj rece "to je samo marioneta i oruđe u rukama kluba"
vidiš i sam kakvi nonsensi se valjaju i to bez imalo stida 

dobar gol ronalda
ljubi te brat :*ripper je napisao/la:de ba Sveti ne zahebavaj, hajd dobro što trolaš s vremena na vrijeme - to je razumljivo i OK...ali ti nisi ogranicen momak, kao neki koji prave od trenera Barce (nebitno koji je na klupi) nekakvo spadalo i klauna koji je tu samo kao ukras i ikebana...ili što onaj rece "to je samo marioneta i oruđe u rukama kluba"
![]()
![]()
vidiš i sam kakvi nonsensi se valjaju i to bez imalo stida
naprijed rejal
Pa tako pise,fino stoji da je real imo najbolji start premijere sa 12 pobjeda i jednom nerijesenom ako neko ostvari 13 pobjeda sa jednom nerijesenom zar se za to ne moze reci najbolji start ????.Sveti je napisao/la:najubojitiji kontranapad u historiji nogometaa start primere traje do jesene pauze. toliko o rekorduripper je napisao/la: Znam da je sinoc nekako oborio rekord Primere![]()
ali nije ni njemu lahko jbg, jer valja svaki dana na treninzima pricati viceve i zabavljati igrace (svakako se sami oni između sebe biraju ko ce igrati, odabiraju taktiku i tako nebitne stvai
![]()
![]()
Koja zavist - nesto slicno jednom na ovom djelu foruma koji stalno trazi da promjenim avatar na 83 gola.terabajt je napisao/la:Pa tako pise,fino stoji da je real imo najbolji start premijere sa 12 pobjeda i jednom nerijesenom ako neko ostvari 13 pobjeda sa jednom nerijesenom zar se za to ne moze reci najbolji start ????.Sveti je napisao/la:najubojitiji kontranapad u historiji nogometaa start primere traje do jesene pauze. toliko o rekorduripper je napisao/la: Znam da je sinoc nekako oborio rekord Primere![]()
![]()
![]()

Booooooooollllllllllllliiiiiiiiiiiiii ybga al' je istina da je Mesi na gol od rekorda svih vremena i da je Barcelona sinoc nabila rekord La Lige od kad ta liga i postoji.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
a jesi navro s tim rekordom majko moja. aj makar si nakratko izbacio riječ firaun iz rječnika

naprijed rejal
Pretraživanje, firaun:
Rezultati pretraživanja:
Pronađeno: 83: firaun
Postao/la bparena
dana 26 nov 2012, 14:33
Postao/la bparena
dana 26 nov 2012, 13:26
Postao/la bparena
dana 15 nov 2012, 09:37
Postao/la bparena
dana 12 nov 2012, 22:11
Postao/la bparena
dana 10 nov 2012, 22:19
...
Znamo da su svi njegovi dakako.
Rerna, naporan si, dosadan si sa svojim glupim postovima. Ako ne znas pametno trolovat i provocirat, onda se drzi Barce i ne izlazi iz misije rupice.
Moderatori i dalje sute.
Na temu, Ronaldo je Bog.
Rezultati pretraživanja:
Pronađeno: 83: firaun
Postao/la bparena
dana 26 nov 2012, 14:33
Postao/la bparena
dana 26 nov 2012, 13:26
Postao/la bparena
dana 15 nov 2012, 09:37
Postao/la bparena
dana 12 nov 2012, 22:11
Postao/la bparena
dana 10 nov 2012, 22:19
...
Znamo da su svi njegovi dakako.
Rerna, naporan si, dosadan si sa svojim glupim postovima. Ako ne znas pametno trolovat i provocirat, onda se drzi Barce i ne izlazi iz misije rupice.
Moderatori i dalje sute.
Na temu, Ronaldo je Bog.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
D10S je napisao/la:Ako ne znas pametno trolovat i provocirat,
Ima ko zna, jelde?D10S je napisao/la:Na temu, Ronaldo je Bog.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Nail for Real
- Kontakt:
Naravno, odavno nisi bio u elementu.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Pravit cu se da nisam procitao ove provokacije od strane moderatora.Monolog je napisao/la: Ima ko zna, jelde?

2 najbolja igraca na svijetu.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano

najbolji veznjak i najsvestraniji igrač trenutno

naprijed rejal
Objektivno svaka čast!D10S je napisao/la:Pravit cu se da nisam procitao ove provokacije od strane moderatora.Monolog je napisao/la: Ima ko zna, jelde?
2 najbolja igraca na svijetu poslije Messija.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ne mogu da vjerujem
D10S objektivno napisao - svaka cast...

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Il mu je mozda editovan post..
mozda..
mozda..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
I opet nije objektivno DANTES 

Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Pametan si ti.Sveti je napisao/la:el grande comadante
![]()
najbolji veznjak i najsvestraniji igrač trenutno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.