Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Ima li negdje neka rang lista "najboljih" igraca po pozicijam, da neko to prati neki pouzdani portal ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
Nisam gledo tekmu, ko je taj jelavic ?
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
- Goalgetter
- Kontakt:
Nikica Jelavic, napadac Evertona, inace rodjen u Capljini, ali je reprezentativac Hrvatske.bordo_Sarajevo je napisao/la:Nisam gledo tekmu, ko je taj jelavic ?
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
Hvala na info, boldano: mos mislit ?Goalgetter je napisao/la:Nikica Jelavic, napadac Evertona, inace rodjen u Capljini, ali je reprezentativac Hrvatske.bordo_Sarajevo je napisao/la:Nisam gledo tekmu, ko je taj jelavic ?

Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
AzTer, ne manipulisi, lijepo se vidi na klipu! Jelavic prilazi Dzeki i govori mu da mu ostavi dres poslije tekme, Džeko potvrđuje, poslije tekme opet Nikica dolazi i Džeko mu daje dres, a nije uzeo Nikicin!
Nemoj da budeš ljubomoran, vas Nikica je dobar napadač ali naš Džeko je institucija!
Nemoj da budeš ljubomoran, vas Nikica je dobar napadač ali naš Džeko je institucija!
- maximusdecimus
- Kontakt:
a može biti i da je Džeko rekao "dajem ti svoj dres, ako mi ispričaš kako je igrati na Euru"
djeco draga, o čemu vi raspravljate 

Da je obratno i vi bi ste nama srali, sada je očigledno kako je nekome krivo i kako je neko ljubomoran sto Nikica trci za Džekom!
Haha
Haha
- maximusdecimus
- Kontakt:
ko su ti "vi"?? ti si mene, jarane s nekim zamjenioBatko je napisao/la:Da je obratno i vi bi ste nama srali, sada je očigledno kako je nekome krivo i kako je neko ljubomoran sto Nikica trci za Džekom!
Haha

Nisam, čitao sam ja dosta tvojih postova!
Uživaj
Uživaj
- maximusdecimus
- Kontakt:
Batko je napisao/la:Nisam, čitao sam ja dosta tvojih postova!
Uživaj

ni meni nije jasno, ko smo "mi", a ko su "oni/vi"?
Bolje da pratite temu!
I rekoh, uživajte !
I rekoh, uživajte !
- maximusdecimus
- Kontakt:
ne,ne, zasereš, pa bježiš...koji su to moji postovi koji me svrstavaju u "vi"? što sam se našalio na Džekin račun(u stvari na račun vas trolova koji ste od obicne zamjene dresova napravili frku),jel? ako je samo to, onda ti nisi normalanBatko je napisao/la:Bolje da pratite temu!
I rekoh, uživajte !

Ne bježim nego neću da kvarim temu, ti nisi jedan od nas, ima niz postova koje sam primijetio, mislio sam da si Hrvat, al ako nisi onda jos gore!
No nije bitno, prati temu, nema smisla, ako ti nesto nije jasno imaju poruke!
- maximusdecimus
- Kontakt:
primjetio sam i ja kod tebe glupih postova. da li sam na osnovu njih slobodan da zaključim da si glup?Batko je napisao/la:Ne bježim nego neću da kvarim temu, ti nisi jedan od nas, ima niz postova koje sam primijetio, mislio sam da si Hrvat, al ako nisi onda jos gore!

Yebiga,ovi zaboravili da ima ljudi koji citaju forum,a ne samo zadnji ili predzadnji post.Batko je napisao/la:Ne bježim nego neću da kvarim temu, ti nisi jedan od nas, ima niz postova koje sam primijetio, mislio sam da si Hrvat, al ako nisi onda jos gore!
Mutan je inace k'o Miljacka poslije kise.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Od hebenog nacionalizma nemoze cojk ni disat vise kako treba a do juce su zivjeli zajedno !Tito vrati se i ugasi opet svjetlo jer bilo nam je bolje !!Sta mislite da je Dzeki ime Nikica a Jelavicu Edin sta bi onda bilo? Nije vazno koje si vjere i nacije budi covjek i nemoj svoje dizat u nebesa a tudje pod noge!!!Edin je dobar igrac al nemoj mi reci da je u rangu Ibrahimovica, haloooo pa Ibra je igro u Ajaxu ,Juventusu,Interu ,Barecloni,Milanu i sada u Psg i sigurno je medju najboljim na svojoj poziciji u zadnjih 10 godina !
- maximusdecimus
- Kontakt:
eto, Batko, stig'o ti momak da ti pomogne
čitaj, momče, samo čitaj, možda i naučiš nešto,ako ne od mene onda od drugih na ovom forumu
da ne bude zabune, ovo se ne odnosi na tebe @Bosna

da ne bude zabune, ovo se ne odnosi na tebe @Bosna
dekson je totalno nespreman nadam se da ode u januaru u neki slabiji klub,gdje ce naci opet onaj svoj čar...
ima kontrolu lopte kao bandera, samo smeta igracima naprijed. nazalost....
G BUSSA BUSS