Nego jedan dan ja po pijaci,mama nasto trazila,krpe neke,sta ja znam i prolazim kraj obuce,a meni bas trebaju za tjesni,da ne igram u starkama,kad tako adidas al 4 linije
ovakve samo 4 bijele imaju

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

a ionako ne zovem punoMonolog je napisao/la:Ja koristim tu tarifu. Isplati se ukoliko se čuješ sa 2 osobe (2 najbroja).jasmin10 je napisao/la:zna li nekako da aktiviram na bh telecomu, da kada zovem 1 broj, uzme mi 7 feningi i kasnije pricam koliko god hocu ? to sam cuo od prijatelja. zna li neko je li ovo istina![]()
ps-nadam se da ste me skontaliAl' te podera kad zoveš neke druge brojeve, jer automatski obračunava po minuti. Dakle, pričao 10 ili 59 sekundi, isto će naplatiti.
To će te malo syebati u početku, al' brzo ćeš se navići.
![]()
A, mijenjaš zvanjem one njihove centrale. Onda ono "ako želite promijeniti tarifu, pritisnite (pa kaže broj)". Samo, nisam siguran koja je tarifa u pitanju. Jbg.
Monolog je napisao/la:Ne moraš uzimati novi broj. Samo promijeniš tarifu, jbm ga ja. Jbt, ja ovaj koristim 100 godina i mogu aktivirati to s*anje da mi za zvanje 2 najbroja oduzme samo 0.07 po uspostavi poziva. Nemojte momka levatit.
Sta ja znam.Monolog je napisao/la:Ma to "levatiti" je bilo reda radi, @highirlija.![]()
Šta si se odmah uspaničiJo?
tarifa se zove ultra fun. imao sam je donedavno nakon čega sam prešao na mstudent koji bi svakome preporučio. Inače s tom tarifom možeš pričati do mile volje sa najbrojem sa obračunskom jedinicom od sedam feninga po pozivu, dok te kad zoveš druge brojeve poštenski odere. Nakon 10 sati uveče do 8 ujutro imaš skroz jeftino zvanje prema svima, mislim da 0.015 po minuti.jasmin10 je napisao/la:a ionako ne zovem punoMonolog je napisao/la:Ja koristim tu tarifu. Isplati se ukoliko se čuješ sa 2 osobe (2 najbroja).jasmin10 je napisao/la:zna li nekako da aktiviram na bh telecomu, da kada zovem 1 broj, uzme mi 7 feningi i kasnije pricam koliko god hocu ? to sam cuo od prijatelja. zna li neko je li ovo istina![]()
ps-nadam se da ste me skontaliAl' te podera kad zoveš neke druge brojeve, jer automatski obračunava po minuti. Dakle, pričao 10 ili 59 sekundi, isto će naplatiti.
To će te malo syebati u početku, al' brzo ćeš se navići.
![]()
A, mijenjaš zvanjem one njihove centrale. Onda ono "ako želite promijeniti tarifu, pritisnite (pa kaže broj)". Samo, nisam siguran koja je tarifa u pitanju. Jbg.osim jednog broja, zbog kojeg i zelim da aktiviram tu tarifu
sad cu pokusati naci kako se zove ta tarifa.
ko, sta, gdje, kad, s kim, s cim, u kolikolegenda reala je napisao/la:Telfičeeee
Kaka je ovo na Kursadžijama
ja kont'o nesto ozbiljno,legenda reala je napisao/la:Pa neka ženska na Kursadžijama ovim, reko ti to znaš sigurno
Ako mene pitas za knjigu, nemam pojma sta ce biti na kraju, tek dosao do 54. st. a ima ih 127 a trebam do utorka procitatlegenda reala je napisao/la:Jbse Telfiče![]()
Aha ma onako, jel se on na kraju ubije i zakopaju ga između dvije lipe
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 127 gostiju.