Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
ovo ti babo radi kad ti pomaže radit zadaću.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Kakvo si ti ****. Fuj.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
nema nista ljepseSarajlijc@ je napisao/la:**** je bit zaljubljen
- Amoxicillin
- Kontakt:
TheVerminator je napisao/la:Suad Husika![]()
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.
Gdje se raja? Sta ima?
Dosadno u ovim banovicima
Dosadno u ovim banovicima
Roger Federer the best!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- TheVerminator
- Kontakt:
Nemam pojma, kad spomenuše dva fakulteta, odmah me asociralo na njegaAmoxicillin je napisao/la:TheVerminator je napisao/la:Suad Husika![]()
![]()
![]()
gdje ti on pade na pamet HAHAHHAHA
@likma, šuti da ne bi dobio i nagradno putovanje opet za Banoviće
Victoria Concordia Crescit
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
Ne bi bas volio neku nagraduTheVerminator je napisao/la:
@likma, šuti da ne bi dobio i nagradno putovanje opet za Banoviće
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Vozdra raja,ja sam novi na ovom forum

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Zenichanin
- Kontakt:
ko to mene ovdje spominjeHead je napisao/la:Ti gori nego onaj zenichanin sa 4 linije adidasa.Svasta,sve za malo paznje...
jel bolje smrkat 3 il 4 linije
WELCOME TO CHELSEA FC
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
1905 - 19.05.
Dobro dosaoOtelo je napisao/la:Vozdra raja,ja sam novi na ovom forum![]()
![]()
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
ko se je jos nasmrkao od 3 linije,4 i nema prekoZenichanin je napisao/la:ko to mene ovdje spominjeHead je napisao/la:Ti gori nego onaj zenichanin sa 4 linije adidasa.Svasta,sve za malo paznje...![]()
jel bolje smrkat 3 il 4 linije![]()
@likma hvala
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Zenichanin
- Kontakt:
mislio sam da ti pozelim dobrodoslicu al sad sam se predomislioOtelo je napisao/la:ko se je jos nasmrkao od 3 linije,4 i nema prekoZenichanin je napisao/la:ko to mene ovdje spominjeHead je napisao/la:Ti gori nego onaj zenichanin sa 4 linije adidasa.Svasta,sve za malo paznje...![]()
jel bolje smrkat 3 il 4 linije![]()
![]()
![]()
@likma hvala
nemas pravo da zezas dok se na temi podobnoj za to, ne predstavis,
i ne platis koristenje foruma
WELCOME TO CHELSEA FC
1905 - 19.05.
1905 - 19.05.
Ja sam tajni agent,pratim doticnog gospodina dunegle laaer

Zenichanin ti si dobro podnio 4 linije.Svima si sad simpatican za razliku od ovog antipaticnog gradjevinskog ekonomiste.
Kladim se da ne zna ni nabrojati koje predmete ljudi imaju na gradjevini.
Kladim se da ne zna ni nabrojati koje predmete ljudi imaju na gradjevini.
1946
zna li nekako da aktiviram na bh telecomu, da kada zovem 1 broj, uzme mi 7 feningi i kasnije pricam koliko god hocu ? to sam cuo od prijatelja. zna li neko je li ovo istina
ps-nadam se da ste me skontali
- Marsal
- Kontakt:
Mislim da za to moraš kupit poseban neki broj, odnosno da je to bio neki paket u ponudi. Ne znam ima li ih jos vise.jasmin10 je napisao/la:zna li nekako da aktiviram na bh telecomu, da kada zovem 1 broj, uzme mi 7 feningi i kasnije pricam koliko god hocu ? to sam cuo od prijatelja. zna li neko je li ovo istina![]()
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
e steta. ovaj najbroj ne pomaze punoMarsal je napisao/la:Mislim da za to moraš kupit poseban neki broj, odnosno da je to bio neki paket u ponudi. Ne znam ima li ih jos vise.jasmin10 je napisao/la:zna li nekako da aktiviram na bh telecomu, da kada zovem 1 broj, uzme mi 7 feningi i kasnije pricam koliko god hocu ? to sam cuo od prijatelja. zna li neko je li ovo istina![]()
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ja koristim tu tarifu. Isplati se ukoliko se čuješ sa 2 osobe (2 najbroja).jasmin10 je napisao/la:zna li nekako da aktiviram na bh telecomu, da kada zovem 1 broj, uzme mi 7 feningi i kasnije pricam koliko god hocu ? to sam cuo od prijatelja. zna li neko je li ovo istina![]()
A, mijenjaš zvanjem one njihove centrale. Onda ono "ako želite promijeniti tarifu, pritisnite (pa kaže broj)". Samo, nisam siguran koja je tarifa u pitanju. Jbg.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Ima to na student paketu.Moras donjeti potvrdu da si redovan student na fakultetu.Placas mjesecno 20 KM + PDV imas 5 naj brojeva.Prema njima imas 300o besplatnih minuta.Uspostava poziva ti je 6 feninfa.jasmin10 je napisao/la:zna li nekako da aktiviram na bh telecomu, da kada zovem 1 broj, uzme mi 7 feningi i kasnije pricam koliko god hocu ? to sam cuo od prijatelja. zna li neko je li ovo istina![]()
Ali to je sranje jer moras potpisati ugovor i obavezati se za jos neke sitnice.Uglavnom ja sam to htio,ali mjesecno bi me doslo preko 30 kermi,jos bi bio obavezan ugovorom tako da bolje ovako.Dopuni kad imas i pricaj dok ne nestane.
1946
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Bing [Bot] i 3 gosta.