najjaci su ovakvi balvani, pa idi sine ti ih vodi za 20 eura, djaba bacaju 7 miliona godisnje na nekog ko nema pojmaGenghis je napisao/la:pa i ovaj polovnjak postiže bolje rezultate sa Barcelonom nego on, a nije da baš ima nekog pojma o fudbalu

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
najjaci su ovakvi balvani, pa idi sine ti ih vodi za 20 eura, djaba bacaju 7 miliona godisnje na nekog ko nema pojmaGenghis je napisao/la:pa i ovaj polovnjak postiže bolje rezultate sa Barcelonom nego on, a nije da baš ima nekog pojma o fudbalu
Đesi balvane, pa bacili ste na IBrahimovića 80 ?? jel to dzaba bilo eto+43 miliona, da bi dobili nakon nepunih godinu za njega 3x7 miliona na rate ? Sta hoces da kazes da je uprava prdalone savrsena ? Vidim ...Scof1eld je napisao/la:najjaci su ovakvi balvani, pa idi sine ti ih vodi za 20 eura, djaba bacaju 7 miliona godisnje na nekog ko nema pojmaGenghis je napisao/la:pa i ovaj polovnjak postiže bolje rezultate sa Barcelonom nego on, a nije da baš ima nekog pojma o fudbalu
geoxx vrlo bitne utakmice je Real slomio na penale (4 tekme kod nerijesenih rezultata) na dosta sumljive padove. Nesto slicno se desilo nedavno kad je sviran penal na pad metar izvan sesnaesterca. Ne kazem da su osvojili zbog penala ali sam samo zelio da ukazem na taj momenat - pa pazi do dva kola do kraja 14:8 u penalima za Real. Dobro sad ce poceti postovi - pa bili su sve i jedan penal pa necemo dalje o tome.geoxx je napisao/la:ti ako mislis da je real uzeo titulu zbog penala onda si stvarno glup , a cak sam te i cijenio.bparena je napisao/la:Barcelona je rasula samo 2 od 42 boda i sa sinosnjom pobjedom je najbolji start u istoriji La Lige. Idemo dalje - no penalti no titula...
titulu je poklonio vas "genije" guardiola koji je svaku barcinu utakmicu forsirao onu djecurliju , da ne kazem panjeve, tella cuencu , dok su xavi iniesta trljali muda na klupi .
jesi inteligentan ... pa govori on kako ljudi ne bi dzaba davali 8 miliona jer kao oni su strucnjaci (uprava prdalone), a ja mu lijepo odgovorim kako su dzaba dali 80 miliona a to sto si ogranicen ko balkon je tvoj problem pa ne mozes izvuci poentu ...Anderson8 je napisao/la:ne mos vjerovat covjek ima 3000 postova a siguran sam da su bar 3000 gluposti ko ove. Prvo govori za guardiolu kao trenera i kad mu covjek lijepo spusti on nekog ibrahimovica i upravu kluba spominje.
Eh ta tastatura i internet
sve u svemu moras priznati da je real zasluzio titulu te da si je guardiola sam kriv za izgubljenu titulu i sam znas da je vecinu utakmica forsirao tella , cuencu , thiaga te da su vecinu utakmica xavi , iniesta pocinjali sa klupebparena je napisao/la:geoxx vrlo bitne utakmice je Real slomio na penale (4 tekme kod nerijesenih rezultata) na dosta sumljive padove. Nesto slicno se desilo nedavno kad je sviran penal na pad metar izvan sesnaesterca. Ne kazem da su osvojili zbog penala ali sam samo zelio da ukazem na taj momenat - pa pazi do dva kola do kraja 14:8 u penalima za Real. Dobro sad ce poceti postovi - pa bili su sve i jedan penal pa necemo dalje o tome.geoxx je napisao/la:ti ako mislis da je real uzeo titulu zbog penala onda si stvarno glup , a cak sam te i cijenio.bparena je napisao/la:Barcelona je rasula samo 2 od 42 boda i sa sinosnjom pobjedom je najbolji start u istoriji La Lige. Idemo dalje - no penalti no titula...
titulu je poklonio vas "genije" guardiola koji je svaku barcinu utakmicu forsirao onu djecurliju , da ne kazem panjeve, tella cuencu , dok su xavi iniesta trljali muda na klupi .
ja tebe i dalje cijenim (ne treba nam glup sam/glup si) pa nek ostane obostrano postovanje.
prijatelju, ne možeš cijeniti čovjeka/balavca/klinju koji se prodaje da je čovjek u poznim godinama, još je nepismen, ne zna kako se rečenice sastavljaju a da ne govorim o riječima koje ne zna ni kako se izgovaraju na matičnom jeziku(sumljivo i sl.), još pritome prdi o stvarima koje ne zna jer baca drkicu na messija i cijelu farcelonugeoxx je napisao/la: ti ako mislis da je real uzeo titulu zbog penala onda si stvarno glup , a cak sam te i cijenio.
Ko je Krojfa spominjao uopšteripper je napisao/la:Genghis, ti bi se trebao prihvatiti trenerskog posla u Barci....šta ce Tito i ostala boranija.
Bolje da tebe placaju, da ih vizionarski vodiš jer si bolji od Krojfa i Pepa zajedno....ha ja.
I Zlatan je placen 70 milkiodvadi cenera
Koga ba zanima njegovi eventualni uspjesi ili neuspjesi sa drugom ekipomGenghis je napisao/la:Ko je Krojfa spominjao uopšteripper je napisao/la:Genghis, ti bi se trebao prihvatiti trenerskog posla u Barci....šta ce Tito i ostala boranija.
Bolje da tebe placaju, da ih vizionarski vodiš jer si bolji od Krojfa i Pepa zajedno....ha ja.
I Zlatan je placen 70 milkiodvadi cenera
odvadi i ti kroja
![]()
Pod dva , naravno da ne bi ni ja ni neki drugi forumaš mogli voditi ni barcu ni neko selo, ali poenta je da ima desetak , minimalno, trenera koji bi mogli ponoviti uspjehe Guardiole ili Tita ... ali moja priča će ostati samo "suplja prica" sve dok se ne desi ono čemu se najvise nadam već mjesecima: da guardiola preuzme chelsea ili inter, eh tad ćemo tek da vidimo koliki je prdiola strucnjak ...
U Barci nisu treneri vazni.Tu je raspored organizacije kao naprimjer u školi.Imaš 1-4 razred u jednoj skoli,i vodi te jedan razrednik,onda prijedes u drugu skolu,tu si 5-8,onda je tu drugi razrednik,treci dodje od prvog do četvrtog srednje,znaci: isti razred,neki padnu,neki se mjenjaju sa nekim drugim razredima,i razrednici se stalno mjenjaju ali taj razred je u biti stalno isti ostao.Za one bez razrednika,probat cu objasnit fudbalski: Treneri u Barci su pijuni,paravani i jednostavno ljudi koji dodju samo na pressice i treninge,poneke vazne dogadjaje,sjede na klupi i to.Sto se tice igre,uspjeha,titula,natjecanja,svih mogucih poredjenja i treninga,to je davno usadjeno u mentalitet ove ekipe i stalno je ista,kao i njezina igra i netreba im WC trener,zapravo im netreba nitko.Ma da Mourinho dodje,on bi poosvajao sve sta bi htio.Da dodje Mancini i on isto.Sad za Papeta neznamGenghis je napisao/la:Ja jest čovjek uporan da ja preuzmem barcu ... nevjerovatno ... a znam da vas ne zanimaju budući neuspjesi koji će samo otkriti o kakvom se treneru radi ...u svakom slucaju ne moram ja preuzeti, preuzeo je tito pa evo ga reda uspjehe, a interesuje me kako ce sljedeci anonimus koji preuzme poslije njega, vjerovatno ce i on postaviti nekoliko rekorda
Znam ja da si ti fakat umislio da možeš i ti voditi jednu Barcu....ti ko i Genghis, oca miCautinho je napisao/la:U Barci nisu treneri vazni.Tu je raspored organizacije kao naprimjer u školi.Imaš 1-4 razred u jednoj skoli,i vodi te jedan razrednik,onda prijedes u drugu skolu,tu si 5-8,onda je tu drugi razrednik,treci dodje od prvog do četvrtog srednje,znaci: isti razred,neki padnu,neki se mjenjaju sa nekim drugim razredima,i razrednici se stalno mjenjaju ali taj razred je u biti stalno isti ostao.Za one bez razrednika,probat cu objasnit fudbalski: Treneri u Barci su pijuni,paravani i jednostavno ljudi koji dodju samo na pressice i treninge,poneke vazne dogadjaje,sjede na klupi i to.Sto se tice igre,uspjeha,titula,natjecanja,svih mogucih poredjenja i treninga,to je davno usadjeno u mentalitet ove ekipe i stalno je ista,kao i njezina igra i netreba im WC trener,zapravo im netreba nitko.Ma da Mourinho dodje,on bi poosvajao sve sta bi htio.Da dodje Mancini i on isto.Sad za Papeta neznamGenghis je napisao/la:Ja jest čovjek uporan da ja preuzmem barcu ... nevjerovatno ... a znam da vas ne zanimaju budući neuspjesi koji će samo otkriti o kakvom se treneru radi ...u svakom slucaju ne moram ja preuzeti, preuzeo je tito pa evo ga reda uspjehe, a interesuje me kako ce sljedeci anonimus koji preuzme poslije njega, vjerovatno ce i on postaviti nekoliko rekorda
![]()
Ma jašta...dođeš na trening, malo podvikneš Messiu, Xaviu i kompaniji "hajmo malo momci igrati fudbala, majka mu stara" i to je sav posao, a milioni sami padaju u džep i boli te qrac....jest dobro TituCautinho je napisao/la:Pravo da ti kažem,snaš'o bi se i ja.Da je drugi klub sigurno ne,ali Barca komotno moze
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.