i to pogodio Felixa gore u pmtwostepsfromhell je napisao/la:Da li je moguce da je Pirlo fulio penal maloprije jer ne vjerujem ocima

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
i to pogodio Felixa gore u pmtwostepsfromhell je napisao/la:Da li je moguce da je Pirlo fulio penal maloprije jer ne vjerujem ocima
hodža je napisao/la:i to pogodio Felixa gore u pmtwostepsfromhell je napisao/la:Da li je moguce da je Pirlo fulio penal maloprije jer ne vjerujem ocima![]()
![]()
hebo ih onaj rejs i stari i noviii.. Jos gledam 85 minuta.. REko sad ce primit bordo goll.. uvijek tako budee.e. i ulazim 3 min poslije.. Primili gaa.. PuuuSveti je napisao/la:**** li ti sošo dijete nerođeno
mater im yebe cigansku. ljudi desetkovani ih ubiju na njihovom terenusoxx je napisao/la:hebo ih onaj rejs i stari i noviii.. Jos gledam 85 minuta.. REko sad ce primit bordo goll.. uvijek tako budee.e. i ulazim 3 min poslije.. Primili gaa.. PuuuSveti je napisao/la:**** li ti sošo dijete nerođeno
idemoooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!samo_lijevo je napisao/la:Jos Atletiko da postigne gol i pare su moje.
Ajmo,ajde!
ajde valjda im sad dodje u glavu da malo napadnuhodža je napisao/la:hajdeeeeeeeeeeee atletikoooooooooooooooooo![]()
i meni bi taj go dobro dosaosamo_lijevo je napisao/la:ajde valjda im sad dodje u glavu da malo napadnuhodža je napisao/la:hajdeeeeeeeeeeee atletikoooooooooooooooooo![]()
zaboravio si : jedan je Hasepintol_TM87 je napisao/la:i meni bi taj go dobro dosaosamo_lijevo je napisao/la:ajde valjda im sad dodje u glavu da malo napadnuhodža je napisao/la:hajdeeeeeeeeeeee atletikoooooooooooooooooo![]()
zato svi u napad
opasni su kao Gradinapintol_TM87 je napisao/la:i meni bi taj go dobro dosaosamo_lijevo je napisao/la:ajde valjda im sad dodje u glavu da malo napadnuhodža je napisao/la:hajdeeeeeeeeeeee atletikoooooooooooooooooo![]()
zato svi u napad
hodža je napisao/la:zaboravio si : jedan je Hasepintol_TM87 je napisao/la:ajde valjda im sad dodje u glavu da malo napadnuhodža je napisao/la:hajdeeeeeeeeeeee atletikoooooooooooooooooo![]()
i meni bi taj go dobro dosaozato svi u napad
![]()
IDEMOOOOOOOOOOOOOOOO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ma ko danas nije izgubio,,masio sam 10 listica bem ti sve,nemozes dobit na kvoti 3TeaM87 je napisao/la:Jao danas dana.. izgubio PSG, Arsenal, Chelsea, WBA, a city nerijeseno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.