o draga mati cega se ovaj gore sjeti.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
rekao je da ce tad izaci pa ko zeli da mu zvizdi nek tad dodje pa nek zvizdi do mile volje ,Emir77 je napisao/la:Sta kaze ovaj Murinjo izacu na teren 40 min prije pocetka derbija.. izaso i dobio kao aplauz sada![]()
Pametan je ovaj Murinjo znao je i sam da na Santiago Bernabeu 40 min prije pocetka fakticki i nema zive duse na stadionu osim malo manje skupine madridski ultrasa koji mu i daju najvecu podrsku.
Samo kod nas u Bosni (Zenici) kad igra repka 4 h prije pocetka bude pun stadionili kad se sjetim kad je Zeljo igrao sa Njukastlom na Kosevu playoff stadion bio pun u 19 h
eeeeee Murinjo
jos da je onaj drugi slobodnjak usao , uuhrio_Ferdy88 je napisao/la:![]()
Pusti sad te gluposti i komplekse ..FKKC1932 je napisao/la:Nije ni meni jasno kako vi u svakim bitnijim utakmicama imate 11 igrača + 3M4kaveli je napisao/la:Benzema i Ozil se nisu vidjeli kako treba.
Di Maria najgori ..
Nije mi jasno kako Alonso nikad ne dobije zuti karton.
A u skoro svakoj tekmi zasluzi i 2 ..
Messi ovakve golove iz slobodnjaka ljevicom zabijageoxx je napisao/la:jos da je onaj drugi slobodnjak usao , uuhrio_Ferdy88 je napisao/la:![]()
U to ni ti ne vjerujes ..D10S je napisao/la:Pa normalno, nece desnom, covjek je lijevak.
I nije se hvalio Ronaldo, nego ga mi hvalimo. Najbolji igrac u svemiru.
Zato Messi vec ima 8 golova vise od njega na kontu.D10S je napisao/la:Pa normalno, nece desnom, covjek je lijevak.
a prvenstvo je tu negdje, oko početka ako se ne varamgrad-na-rijeci-sani je napisao/la:Zato Messi vec ima 8 golova vise od njega na kontu.D10S je napisao/la:Pa normalno, nece desnom, covjek je lijevak.
ti ako mislis da je real uzeo titulu zbog penala onda si stvarno glup , a cak sam te i cijenio.bparena je napisao/la:Barcelona je rasula samo 2 od 42 boda i sa sinosnjom pobjedom je najbolji start u istoriji La Lige. Idemo dalje - no penalti no titula...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.