Očito Slihaga da je i tebi Kaja trn u oku i molim te svoje probleme sa njim rješite u četiri oko a ne preko RK Goražde.Molim te nemoj više braniti sudije jer vjerovatno imaš i ti nekog tala sa njima.Što se mene tiče i sa tobom sam završio polemiku dok je ovako jer sve argumente koje sam iznio ti okrećeš na Kaju.Sretno.salihaga je napisao/la:lifebook je napisao/la:Ovako se igra rukomet:![]()
![]()
![]()
" onclick="window.open(this.href);return false;
Čestitam ! Je li 5 % od prikazanih prekršaja bilo u Gradačcu, da Kaja ovoliko plače.
RK Gradacac
Re: RK Gradacac
Salihagi nije Kaja trn u oku.On je nazalost predsjednik vašeg kluba i govori u ime kluba. Zamislite se ko vas predstavlja?????????????kaca je napisao/la:Očito Slihaga da je i tebi Kaja trn u oku i molim te svoje probleme sa njim rješite u četiri oko a ne preko RK Goražde.Molim te nemoj više braniti sudije jer vjerovatno imaš i ti nekog tala sa njima.Što se mene tiče i sa tobom sam završio polemiku dok je ovako jer sve argumente koje sam iznio ti okrećeš na Kaju.Sretno.salihaga je napisao/la:lifebook je napisao/la:Ovako se igra rukomet:![]()
![]()
![]()
" onclick="window.open(this.href);return false;
Čestitam ! Je li 5 % od prikazanih prekršaja bilo u Gradačcu, da Kaja ovoliko plače.
Čovjek koji ne zna sta ce od sebe ....sve mu smeta. No on nije bitan.
Reci cu Vam da ne stitim sudije naprotiv kritikujem, ali ne mogu kritikovati nesto za sta nemam razloga. Vi kazete lose sudjenje u prosle dvije godine izjavljene su dvije zalbe na sudjenje i obje nisu uvazene. Čiji je stav subjektivan a čiji objektivan?
Zelim Vam i reci pokusajte prvo pogledati sebe i oko sebe, pa se upitajte da li Vi ili onaj ko Vam je drag griješi pa tek onda pogledajte sta rade druge. Ali to se uci u djetinjstvu u porodici, velikom broju ljudi to nije objasnjeno kada su bili djeca pa ni oni sada to ne objasnjavaju svojoj djeci.
Prosto receno prvo ocisti svoju avliju pa onda idi u komsiluk da radis.
Gospodine Salihaga neznam ni ko ste ni šta ste ali ko vam je dao za pravo da kometarišeta kako je ko odgajan u porodici.Koliko zanam ničim vas nisam uvrijedio samo sam iznio svoj stav na koji imam paravo.Rukomet pratim dovoljno dugu da mogu kvalitetno reći (ili pokušati reći)ko dobro sudi a ko ne.Treća stvar nemam veze sa Gospodinom Kajevićem niti ga volim niti ga mrzim tako da nemam razloga niti da ga štitim niti da ga napadam.VOLIM RK GORAŽDE ko god da ga vodi to je moj klub.Nakraju niste mi rekli o tatinim sinovima u sudijskoj organizaciji,i svama na ovaj korektan način želim da završim polemiku.Sretno vam bilo u životu i VOLITE onoga kako su vas učili u djetinstvu.(očito da je to interes).
U subotu ,Gradačac gostuje u Zavidovićima,i ovo je za naše veoma teška utakmica,ali u slučaju pobjede će najvjerovatnije polusezonu završiti na prvom mjestu... Sretno Zmajevi..samo hrabro !!!
Gospodine Kaca nisam imao namjeru da vas uvrijedim, čitao sam dva puta sta sam napisao i mislim da to nisam ucinio, ali ako jesam zelim Vam reći da stvarno mi nije mi bila namjera da Vas vrijedjam, jer ne želim nikada nikog vrijedjati, pogotovu ne covjeka koji meni nije rekao ni jednu ruznu rijec a i ne poznajem Vas.kaca je napisao/la:Gospodine Salihaga neznam ni ko ste ni šta ste ali ko vam je dao za pravo da kometarišeta kako je ko odgajan u porodici.Koliko zanam ničim vas nisam uvrijedio samo sam iznio svoj stav na koji imam paravo.Rukomet pratim dovoljno dugu da mogu kvalitetno reći (ili pokušati reći)ko dobro sudi a ko ne.Treća stvar nemam veze sa Gospodinom Kajevićem niti ga volim niti ga mrzim tako da nemam razloga niti da ga štitim niti da ga napadam.VOLIM RK GORAŽDE ko god da ga vodi to je moj klub.Nakraju niste mi rekli o tatinim sinovima u sudijskoj organizaciji,i svama na ovaj korektan način želim da završim polemiku.Sretno vam bilo u životu i VOLITE onoga kako su vas učili u djetinstvu.(očito da je to interes).
Ukoliko ste moje riječi shvatili kao uvredu: ja Vam se izvinjavam i molim Vas da primite izvinjenje.
Ne zelim ni ja dalje polemisati, pa sam suglasan da zakljucimo raspravu.
Lijepi pozdrav Vama, a vašem klubu zelim puno uspjeha u narednom periodu.
Kao čovjek koji voli sport izvinjenje prihvatam a polemiku za dobrobit rukometa kojeg najviše volim od svih sportova volio bih nastaviti za bobrobit BiH rukometa jer nadam se da ljudi iz saveza čitaju naše postove.Sportski pozdrav.
- gradacac10
- Kontakt:
Ako pobijedimo Krivaju, to ce bit prvi puta da smo ih u Zavidovicima pobijedili, i samim time najvjerovatnije bi za nagradu dobili jesenju titulu prvaka BiH, ajmo momci, sretno!
Pošto nisam pratio dešavanja u domaćem rukometu zadnjih mjesec dana, ne vidim na koji način će Gradačac dobiti jesenju titulu. Do polusezone ne računajući ovaj vikend ima još tri kola. Čelik i Goražde su ispred Gradačca sa prednošću od 3, odnosno 1 boda.gradacac10 je napisao/la:Ako pobijedimo Krivaju, to ce bit prvi puta da smo ih u Zavidovicima pobijedili, i samim time najvjerovatnije bi za nagradu dobili jesenju titulu prvaka BiH, ajmo momci, sretno!
Ovaj vikend igrate sa Krivajom koja i nije lak protivnik, a ima i prednost domaćeg terena. Dok Goražde igra kući sa Čelikom u neizvjestnoj utakmici. U najboljoj opciji Gradačac se preči na drugu poziciju.
11. kolo dočekujete visočku Bosnu i imate sigurnu pobjedu, dok Čelik dočekuje Krivaju i lako može do pobjede, a Goražde gostuje Leotaru gdje mogu lako do bodova.
12. kolo gostujete Zrinjskom gdje imate velike šanse za bodove, Goražde dočekuje Prijedor i pitanje je samo koliko će golova razlike biti, dok Čelik ide po bodove viskočkoj Bosni.
13. kolo Vam dolazi zadni tim sa tabele Kakanj, gdje imate sigurne bodove, Goražde ide oslabljenoj Derventi, a Čelik dočekuje Zrninjski i uzima bodove.
14. kolo čini drugi dio sezone, ali je u ovoj kalendarskoj godini. Dočekujete Gračanicu koju ste pobjedili u gostima, tako da ne bi bio problem pobjediti i kod kuće. Goražde gostuje Čapljini, gdje je teško doći do gostujućih bodova. Čelik dočekuje posljednje plasirani Kakanj.
Moguće je da Gradačac osvoji jesenju titulu, ali ako neki od vodećih timova napravi neoprostivu grešku i izgubi od slabije ekipe.
Eto to je sa moje tačke gledište. Ne favorizujem nijedan od prva tri tima jer nisu iz mog grada.
Ispravi me nešto ako nije tačno.
goranbl@ potpuno se slazem ,drugo mjesto sa sto manjim zaostatkom za prvim nakon prve polusezone bilo bi idealno
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Bit će dobra utakmica sutra ja mislim. Također šanse su na vašoj strani sigurno 70 - 30, prvenstveno zbog Damira, ali i zbog povrede našeg najstandardnijeg i najboljeg igrača Avdića. Kod nas je igrački situacija zaista jako loša i pravo je čudo ovaj plasman na tabeli, naprosto dosta stvari nam se poklopilo u proteklom periodu, ali i uz to ekipa je dugo zajedno tako da ima neku dušu. Protekle dvije sedmice ekipa je vježbala odbranu 5 - 1 s tim što je planirano da pomenuti Avdić od prve minute zalijepi se uz Damira, ali nažalost, sada su stvari potpuno drugačije. Opet kažem, sve je moguće, bitna karika nam je i golman Hadžihasić koji ako se razbrani, u velikoj smo prednosti, dok kod vas Mutapčić barem po mom mišljenju nije neki golman, ali ima sreću da nema konkurencije u Gradačcu te je pukom srećom doveden. Uostalom, kako god završi, naš cilj je ispunjen, a to je opstanak, sve ostalo je dobro došlo. Nadam se dobroj rukometnoj predstavi i prije svega korektnom suđenju. Ako kojim slučajem izgubite, za četiri dana u kupu, sigurno dobijategradacac10 je napisao/la:Ako pobijedimo Krivaju, to ce bit prvi puta da smo ih u Zavidovicima pobijedili, i samim time najvjerovatnije bi za nagradu dobili jesenju titulu prvaka BiH, ajmo momci, sretno!

" I kad nam muške uzmete živote, grobovi naši borit će se s vama"
Igrački jesmo jači,ali to trebamo to dokazati i na terenu. Kako je zdravstveno stanje Avdića??? Negdje sam čitao da je bio s kroz kritično,nešto se radilo u vezi kičme???krivajaš je napisao/la:Bit će dobra utakmica sutra ja mislim. Također šanse su na vašoj strani sigurno 70 - 30, prvenstveno zbog Damira, ali i zbog povrede našeg najstandardnijeg i najboljeg igrača Avdića. Kod nas je igrački situacija zaista jako loša i pravo je čudo ovaj plasman na tabeli, naprosto dosta stvari nam se poklopilo u proteklom periodu, ali i uz to ekipa je dugo zajedno tako da ima neku dušu. Protekle dvije sedmice ekipa je vježbala odbranu 5 - 1 s tim što je planirano da pomenuti Avdić od prve minute zalijepi se uz Damira, ali nažalost, sada su stvari potpuno drugačije. Opet kažem, sve je moguće, bitna karika nam je i golman Hadžihasić koji ako se razbrani, u velikoj smo prednosti, dok kod vas Mutapčić barem po mom mišljenju nije neki golman, ali ima sreću da nema konkurencije u Gradačcu te je pukom srećom doveden. Uostalom, kako god završi, naš cilj je ispunjen, a to je opstanak, sve ostalo je dobro došlo. Nadam se dobroj rukometnoj predstavi i prije svega korektnom suđenju. Ako kojim slučajem izgubite, za četiri dana u kupu, sigurno dobijategradacac10 je napisao/la:Ako pobijedimo Krivaju, to ce bit prvi puta da smo ih u Zavidovicima pobijedili, i samim time najvjerovatnije bi za nagradu dobili jesenju titulu prvaka BiH, ajmo momci, sretno!
Mi imamo tu lošu tradiciju protiv vas,da ste nas dobijali u zadnjim sekundama ,već tri godine,ali sad se nadamo i toj promjeni...ne bih se složio u vezi Mutapčića...momak dobro brani,problem mu je trema ali nadam se da će i to biti riješeno sutra...jbg ja ne mogu doći,obaveze...
Budite dobri prema mojima...hehhe i dajte vi njima ta tri boda a mi ćemo vama kup

sretno sutra nasim rukometasima
Mislim da će ipak biti obratno, obzirom da su se i neke priče pojavile, ali čisto sumnjam, u kupu se apsolutni favoriti jer tu zaista nemamo ambicija, samo bespotrebni troškovi.lifebook je napisao/la:Igrački jesmo jači,ali to trebamo to dokazati i na terenu. Kako je zdravstveno stanje Avdića??? Negdje sam čitao da je bio s kroz kritično,nešto se radilo u vezi kičme???krivajaš je napisao/la:Bit će dobra utakmica sutra ja mislim. Također šanse su na vašoj strani sigurno 70 - 30, prvenstveno zbog Damira, ali i zbog povrede našeg najstandardnijeg i najboljeg igrača Avdića. Kod nas je igrački situacija zaista jako loša i pravo je čudo ovaj plasman na tabeli, naprosto dosta stvari nam se poklopilo u proteklom periodu, ali i uz to ekipa je dugo zajedno tako da ima neku dušu. Protekle dvije sedmice ekipa je vježbala odbranu 5 - 1 s tim što je planirano da pomenuti Avdić od prve minute zalijepi se uz Damira, ali nažalost, sada su stvari potpuno drugačije. Opet kažem, sve je moguće, bitna karika nam je i golman Hadžihasić koji ako se razbrani, u velikoj smo prednosti, dok kod vas Mutapčić barem po mom mišljenju nije neki golman, ali ima sreću da nema konkurencije u Gradačcu te je pukom srećom doveden. Uostalom, kako god završi, naš cilj je ispunjen, a to je opstanak, sve ostalo je dobro došlo. Nadam se dobroj rukometnoj predstavi i prije svega korektnom suđenju. Ako kojim slučajem izgubite, za četiri dana u kupu, sigurno dobijategradacac10 je napisao/la:Ako pobijedimo Krivaju, to ce bit prvi puta da smo ih u Zavidovicima pobijedili, i samim time najvjerovatnije bi za nagradu dobili jesenju titulu prvaka BiH, ajmo momci, sretno!
Mi imamo tu lošu tradiciju protiv vas,da ste nas dobijali u zadnjim sekundama ,već tri godine,ali sad se nadamo i toj promjeni...ne bih se složio u vezi Mutapčića...momak dobro brani,problem mu je trema ali nadam se da će i to biti riješeno sutra...jbg ja ne mogu doći,obaveze...
Budite dobri prema mojima...hehhe i dajte vi njima ta tri boda a mi ćemo vama kup
A kada je u pitanju Avdić, nezgodno je pao na treningu nakon jednog duela i ostao ležati. Nije mogao da miče nogama niti da ih osjeća, kasnije je snimkama( CT ) utvrđeno da ništa nije puklo, već je u pitanju pomjeranje blago trtične kosti, pa se svi nadamo da će biti dobro.
Što se tiče Mutapčića, dugo ga pratim i zaista nisam stekao dojam da je nešto Bog zna. On u Gradačcu ima dobru ekipu i dobru odbranu što je jako bitno za golmana i tako da mu nije neki problem u ovakvoj ligi skupljati po 15-tak odbrana po utakmici. Također poprilično je blentav, da se tako izrazim, i kad " poludi na golu" zna mu se desiti i dobra partija.
Ja stvarno sutra očekujem odličnu utakmicu, i zaista imate odličnu ekipu pokrivenu dobrim igračima na svim pozicijama, a zna se ko je prevaga koji i da ne postigne nijedan gol, razigrava i otvara prostor drugima, samom pojavom na terenu tjera protivnike da se uglavnom baziraju na njega, a u tim situacijama drugi saigračima se otvara dosta prostora

" I kad nam muške uzmete živote, grobovi naši borit će se s vama"
Baš mi ga je žao,dobar momak...al hajd eto bit će ok ,pa da se vrati opat na sportske terene...
Ma bit će kako bude,do igrača je?!
Ma priče kruže svugdje,pusti to,uglavnom i ja se slažem,bit će dobra utakmica,a da je doborac mala prevaga to stoji. Pozdrav i sretno nam. Neka bolji pobjedi.
Ma bit će kako bude,do igrača je?!
Ma priče kruže svugdje,pusti to,uglavnom i ja se slažem,bit će dobra utakmica,a da je doborac mala prevaga to stoji. Pozdrav i sretno nam. Neka bolji pobjedi.

- gradacac10
- Kontakt:
Jesenja titulaaa la la la laaa
26-30

Nek smo i mi više srušili tu tradiciju...bravo zmajevi,ovako se bori za svoj klub,za svoj grad...čestitke!
cestirke momcima od srca,sada i nadanja i prica o tituli imaju puno vise smisla
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
cestitam vam od srca na pobjedi i sretno neka vam bude protiv visokog pokazali ste da ste ponos nasega grada
- gradacac10
- Kontakt:
Prica se da bi zamjena za Damira na polusezoni trebao bit povratak Slavena Sijakovica Cace?
lijepo bi to bilo.damira niko nemoze zamijeniti ,ali ako iko u nasoj ligi moze onda je to caco...gradacac10 je napisao/la:Prica se da bi zamjena za Damira na polusezoni trebao bit povratak Slavena Sijakovica Cace?
od ovih upucenih malo jeli prve tri ekipe razigravaju za prvaka
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.