FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
OSIM PORUČIO ZEBI DA VIŠE NE RAČUNA NA NJEGA!
@buu nemam ja provjerene informacije,brzi sam od redakcije 

sampioni:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
kup:2000,2001,2003,2011,2012
super kup:1998,2000,2001
Ima još vremena, dobili sirokog, ostvarili ključnu prednost, sada kada Zajko proigra ...bez pritiska.ASD je napisao/la:Zeba najbolji igrac lige?England je napisao/la:Naravno da ne, Zeba mora ostati u Želji jer je najbolji igrač lige, ako bi si mogao rjesiti egzistenciju negdje za dobru lovu, ok, to je ljudski, ovdje to ne može rjesiti.Malo je čudno da neko može više favorizirati Bekrica i Smajića (koji je odigrao 1/2 utakmice) od Zebe koji je ključni igrač, i kad ne igra.Tu je valjda znanje upitno, al' nema veze .Samo dvje rječi, oooZajko Zeba, ooo...Zeba ne smije otici ni u jedan klub u nasoj ligi i to pogotovo ne u sred sezone
Ove nije garant.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
Nudimo Sarajevu da uzmu titulu. 

Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
gdje su oni sto su me prozivali prije 2 sata 

U slucaju da Zajko ode nadam se da cemo dovest nekog pravog talenta il provjerenog igraca jer inace ne kontam nista..
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
-
- Kontakt:
Pa da im soljanin zapjeva.?exbabilon je napisao/la:Nudimo Sarajevu da uzmu titulu.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
- alan ford 26
- Kontakt:
Sada 100000000 postova, gluposti i komentara na ovaj naslov oko Zebe 

"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"
mene i tebe razapeli biliJust do it.TM je napisao/la:Ja vam rekoh da ode, prvi!
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Jos jedan znak da klub ide u pravom smjeru...Ako si dosao iz inostranstva i odigrao 2 dobre sezone,ne znaci da se vise ne trebas ponasati kao profesionalac i ne gledati kako da unaprijedis svoju igru i tim!Kako se moze desiti da 'najbolji igrac lige' kako ga pojedini nazivaju za citavu polusezonu ne napravi skoro nista,izuzimajuci tekmu sa Rudarom??Po meni je to neprihvatljivo plus je dosao u sukob sa Amarom,a treba da se zna ko je sef.Barem meni je to logicno.Hvala mu za sve,ako je ovo tacno,ali treba ici dalje.Pokazao je u Evropi svoj domet i vrijeme onakve igre,kakvu igra ZZ je odavno proslo.Ja sam ogorcen jos od Maribora gdje smo za svaku njegovu izgubljenu loptu,mi primali gol.Spor je u napadu,u defanzivi ga nema i sl.Sigurno da je i takav jos uvijek dobar za nasu ligu,ali jel nam to cilj??Slijedeci koji je pokazao svoj domet u Evropi,a ne moze vise napredovati je Bogicevic.Idemo dalje!
Zaboli mene ko ce njima pjevat, al ovo nije pametan potez. Fakat nije..England je napisao/la:Pa da im soljanin zapjeva.?exbabilon je napisao/la:Nudimo Sarajevu da uzmu titulu.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
bolje da Isović ponovi divoveEngland je napisao/la:Pa da im soljanin zapjeva.?exbabilon je napisao/la:Nudimo Sarajevu da uzmu titulu.
što se ZZ-a tiče, ne znam šta da kažem, s obzirom na njegovu formu u zadnje vrijeme, možda je bolje da ide, al' opet može zatrebati... nadam se da ga Bekrić može bolje zamijeniti...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- champions1921
Ukenja ga Amar malo.. Reci "ne racunam na tebe" nekom ko je po statistikama ubjedljivo najbolji igrac lige u zadnje tri godine je blago pretjerivanje.. Al hajde.. Nek je Jamaka i Stanica izdevero.. Meni je ovo pomalo glupo.. Vazio za najskupljeg naseg igraca a sad ga tjeramo iz kluba dzaba..
BUDI ŽELJO !!!
-
- Kontakt:
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Ja ne znam sta se pojedini pale na ove price. Uhvati nekolicina ovih sto pricaju o transferima par igraca poslije trening ai ispituje kao kakve mlade. Igraci im prenesu zadnje desavanja a ovi generelno sve svataju.
Sta je problem uostalom sa Zebom. Koliko ja znam i vidim, od Maribora je out sto se tice timskog rada, ili oni njega ne razumiju ili on njih. Dakle, stavite to sve po stranu sto je on velemajstor, jer to zaista niko ne osporava, ali ove sezone jadnostavno kada je on igrao smo nekako usporeni i nema zeljele realizacije. Uredu, pad forme i to treba tako prihvati.
Protiv Veleza je izbacen iz igre radi nonsalacije i svaka cast Amaru na tom potezu, a to sto se igrac uvijedio kao kakva mlada pa sada pali ove pojedine navijace ovakvim izjavama, mi nikako ne ide u glavu. Pa jesi li profesionalac ili nisi. Imas najvecu platu u ligu prema informacijama koje ja posjedujem, dok imamo igraca upravo kod nas koji jedva uspije zaradti sta.
Dakle, opet pogan odnos prema klubu. Pa ne mozes zauvijek biti najbolji. Jbg, ili ti nisi u formi, ili te drugi lako citaju, jer je najteze igrati sezonu poslije osvojene titule. Svak zna gdje udariti, jbg, nisi se uspio snaci u tome. Evo sada dode pauza, fino spustiti tenzije, sto se moze prodati neka se proda, a ako mislis ici, odradi to profesionalno..
Sta je problem uostalom sa Zebom. Koliko ja znam i vidim, od Maribora je out sto se tice timskog rada, ili oni njega ne razumiju ili on njih. Dakle, stavite to sve po stranu sto je on velemajstor, jer to zaista niko ne osporava, ali ove sezone jadnostavno kada je on igrao smo nekako usporeni i nema zeljele realizacije. Uredu, pad forme i to treba tako prihvati.
Protiv Veleza je izbacen iz igre radi nonsalacije i svaka cast Amaru na tom potezu, a to sto se igrac uvijedio kao kakva mlada pa sada pali ove pojedine navijace ovakvim izjavama, mi nikako ne ide u glavu. Pa jesi li profesionalac ili nisi. Imas najvecu platu u ligu prema informacijama koje ja posjedujem, dok imamo igraca upravo kod nas koji jedva uspije zaradti sta.
Dakle, opet pogan odnos prema klubu. Pa ne mozes zauvijek biti najbolji. Jbg, ili ti nisi u formi, ili te drugi lako citaju, jer je najteze igrati sezonu poslije osvojene titule. Svak zna gdje udariti, jbg, nisi se uspio snaci u tome. Evo sada dode pauza, fino spustiti tenzije, sto se moze prodati neka se proda, a ako mislis ici, odradi to profesionalno..

Prvo vas pozdravljam i čestitam vam na zasluženoj jesenjoj tituli.
Bez namjere da ikoga uvrijedim, Zeba kojeg jako poštujem, ne treba Olimpicu, a koliko sam čuo Duljević je ovih dana dobio treću povišicu u Olimpicu.
Tako da je tu kraj priči.
Bez namjere da ikoga uvrijedim, Zeba kojeg jako poštujem, ne treba Olimpicu, a koliko sam čuo Duljević je ovih dana dobio treću povišicu u Olimpicu.
Tako da je tu kraj priči.
Nikakve brige namam,pa u ove 3 utakmice kada Zeba nije igrao,duplo bolje smo igrali,smajke kada se vrati komotno moze na njegovo mjesto,u ovoj ligi bitan je samo odnos i pristup,znaci neko ko ore po terenu!
Naravno da bi radije da ostane Zeba u ekipi, to stoji, mnogo nam je znacio i mnogo nam je pomogao, ali sada da gledam njegov odlazak kao veliki hendikep za nastavak sezone, ne. Pa ovu polusezonu je stvarno odigrao mnogo ispod svog nivoa, a opet smo prvi na polusezoni.
Zeba i jest i nije najbolji igrač Želje. Najbolji je u Premijer ligi, ima potez i u stanju je razbiti ove autobuse koji se parkiraju ispred gola na Grbavici.exbabilon je napisao/la:Gotovo sam siguran da ima pojedinaca koji se nece slozit sa @England-om, ali ovo sto je on napisao je svakako tacno. Zeba je nas kljucni igrac i jedan od rijetkih koji znaju igrat lopte. Da je u formi, nije. Ali i takav je izuzetno opasan po protivnicki go. Na jedan njegov potez vrijedi cekat 90 minuta, najbolji primjer je bio Rudar kad je jednom lucidnoscu donio vaznu pobjedu. Ne moze neki igrac uvezat tri dobre partije i stavit se ispred Zebe koji je nas najbolji igrac. On mora ostati jer se igrac njegovog kalibra ne moze naci tako lako u nasem okruzenju.
U evropskim utakmicama, ima u ekipi nekoliko igrača boljih od Zebe, jer Zajko nema fizičke predispozicije da prati transformacije odbrana-napad i obrnuto "na evropskom nivou".
S obzirom da kucamo ovu ligu i bez Zebe, ta trampa "Zeba za Duljevića i još nekog" bi bila puno, puno bolja za Želju nego što to mnogi misle.
Žao mi pitara, opet će se ponadati da uzimaju titulu.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."