FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Pedro je zadnji gol dao protiv Sociedada.I istina je da se Pedro vise trudi i trci,ali kada je upitanju postizanje golova tu je Villa 3x puta bolji od Pedra.
Visca el Barça ! Mes que un club !
Pribojavam se ove tekme, tacnije Bilbaoa + naše "odbrane"....moraju nekad proigrati (jer imaju dosta jakih igraca) ali valjda nece veceras.
šuti baksuze igro sam hendikep na vasripper je napisao/la:Pribojavam se ove tekme, tacnije Bilbaoa + naše "odbrane"....moraju nekad proigrati (jer imaju dosta jakih igraca) ali valjda nece veceras.
naprijed rejal
To oko postizanja golova ste u pravu, ali ja vec godinama gotivim Pedra iz samo jednog prostog razloga. On je elektricni zec koji nabija tenzije odbranama protivnika i mislim da njemu i nije prioritet davanje golova. Ima ko to uradit u Barceloni. On i Alexis vrse konstantan neprekidan pritisak na protivnicku ekipu a i sami znate da nam danas to dosta treba. A Villa (u formi) je naravno bolji, no ponavljam bar ja poludi zbog svih onih njegovih ofsajda. 

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Hahahaha sto me nasmiijase ovi djecaci sto izlaze na teren sa igracima. Svi ama bas svi se okrecu u pravcu u kojem izlazi Mesi (zadnji izasao na teren). Ozareni osmijeh na licima i samo proviruju.
djeca prate istoriju...

djeca prate istoriju...
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
jel moze link ?
Dedera ti nama posteno reci, koliko si puta majmuna otreso u nesvjest na tu scenu?bparena je napisao/la:Hahahaha sto me nasmiijase ovi djecaci sto izlaze na teren sa igracima. Svi ama bas svi se okrecu u pravcu u kojem izlazi Mesi (zadnji izasao na teren). Ozareni osmijeh na licima i samo proviruju.![]()
djeca prate istoriju...
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
D10S je napisao/la:Dedera ti nama posteno reci, koliko si puta majmuna otreso u nesvjest na tu scenu?bparena je napisao/la:Hahahaha sto me nasmiijase ovi djecaci sto izlaze na teren sa igracima. Svi ama bas svi se okrecu u pravcu u kojem izlazi Mesi (zadnji izasao na teren). Ozareni osmijeh na licima i samo proviruju.![]()
djeca prate istoriju...

naprijed rejal
Buraz nadam se da ce ti neko dati link.... ja pratim na TV.MrShadow je napisao/la:jel moze link ?

inace igramo dobro i mislim da ce biti golova...
SAKIRIN 1:0 

ŠAĆIRINbparena je napisao/la:SAKIRIN 1:0
KING MESI 2:0 jos samo 2 

http://www.dzairshow.com/lsh-veetle1.html" onclick="window.open(this.href);return false;MrShadow je napisao/la:jel moze link ?
evo slika je solidna, samo sto je arapski komentator

- Ronaldo2012
- Kontakt:
Slab Bilbao, dje su oni sto su govorili da je Bielsa genijalac?!
Mas aj kuv ne sadri - sri lankanska narodna poslovica, a znaci otprilike "osoba koja je vesela je najbolji uzor".
Ovaj Sakirin najbolji na nocasnjoj tekmi. Garant ga mala dopingovala.
Pratite Pedra i ono sta sam govorio. Momak uradi takav presing da oni skoro pa uvijek izbace loptu van terena.
@Ronaldo2012
Pa nije valjda da si se ponado ?

Pratite Pedra i ono sta sam govorio. Momak uradi takav presing da oni skoro pa uvijek izbace loptu van terena.
@Ronaldo2012
Pa nije valjda da si se ponado ?

Zadnja izmjena: bparena, dana/u 01 dec 2012, 20:35, ukupno mijenjano 2 puta.
Ti tek sada skonto da je Athletic slab ove sezone haha? A u ovoj utakmicu nemaju sta traziti. Pa igraju na Camp Nou protiv Barce.. I ocekivo sam golijadu ovdje!Ronaldo2012 je napisao/la:Slab Bilbao, dje su oni sto su govorili da je Bielsa genijalac?!
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Vala, da ga i Pedro hoce zabit...slomi se jadan svaku tekmu, trci, napada, suta...ali nigdje gola... 

a vec 2:0YaSSaL je napisao/la:Vala, da ga i Pedro hoce zabit...slomi se jadan svaku tekmu, trci, napada, suta...ali nigdje gola...

Alba van - povreda
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 01 dec 2012, 20:42, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.