kerzen je napisao/la:
Dedo jeste. Ne babo. Stvarno jeste...Činjenica je da smo sagradili dva stadiona prije rata i jedan ovaj poslijeratni. Dok ste vi tek napravili semafor... Što kaže Bekic, dolazim u miru

ne da se prepiremo. Vama kad nesto nije drago svi argumenti vam se svode da sam Podvelezac (a nisam) i na livadu... Činjenica je i da je Marino Bogdan član vaše Udruge...
Kad već dolazite "u miru da provocirate" ti i tvoji ostali članovi vaše skupine i kad već tako barataš činjenicama, da i ja kažem nešto u miru naravno

. Ima već par godina, ma šta par godina, otkako se igra zajednička PL, nakon svake vaše loše polusezone ili sezone, dolazite isfrustrirani i ljubomorni na temu Zrinjskog

. Brate mili gledaj svoj klub, zato i jeste svake godine tu gdje jeste. Hoćete stadion, hoćete da vam i upravu pošaljemo, hoćete par igrača??

.
Niste mi jasni stvarno, uvijek dolazite s istom pričom... jel vama Zrinjski kriv što vam je klub loš? Što se tiče teme stadiona, budite realni ljudi... da ne pričam i ne ponavljam uvijek istu priču u vezi stadiona, samo budite realni.
Uglavnom, uvijek sam pasivan što se tiče ovakvih situacija, ali evo da se i ja malo ispušem haha

. Nego, nebitno je sve ovo za naš Zrinjski... Jel itko bio danas na utakmici?? Vidim mali Klarić dao gol... mali je mašina za golove

. Ima li kakvih novih informacija u klubu? Negdje pročitah da su jučer otkantali čak 8 igrača