da nam ne vrate hajradinovicaMarkoDa je napisao/la:Zeba u OlimpiCu 100% Amar shvatio da nam je Bekric vazniji.Dobijamo Duljevica i jos nekog mladog momka za njega

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
da nam ne vrate hajradinovicaMarkoDa je napisao/la:Zeba u OlimpiCu 100% Amar shvatio da nam je Bekric vazniji.Dobijamo Duljevica i jos nekog mladog momka za njega
Mislis Zeba bi mogao nastaviti karijeru u Tuzli?MarkoDa je napisao/la:Zeba u OlimpiCu 100% Amar shvatio da nam je Bekric vazniji.Dobijamo Duljevica i jos nekog mladog momka za njega
Supljak, zar ne?MarkoDa je napisao/la:Zeba u OlimpiCu 100% Amar shvatio da nam je Bekric vazniji.Dobijamo Duljevica i jos nekog mladog momka za njega
Sa Zebom treba samo pričati i ništa više. Zeba je sigurno najbolji igrač ove lige i to bez premca. Bilo bi mi žao da Zeba negdje ode, jer on još uvijek može dosta pokazati u plavom dresu. SABUR. Treba nam sabura i njemu i Želji. Zimska pauza je duga i kroz razgovor bi se mogle riješiti mnoge stvari, koje nisu funkcionisale na relaciji Zeba - zalaganje.MarkoDa je napisao/la:Zeba u OlimpiCu 100% Amar shvatio da nam je Bekric vazniji.Dobijamo Duljevica i jos nekog mladog momka za njega
Ne pričaj gluposti dijasporacMarkoDa je napisao/la:Zeba u OlimpiCu 100% Amar shvatio da nam je Bekric vazniji.Dobijamo Duljevica i jos nekog mladog momka za njega
Skuliraj se malo druze!bagrcavi je napisao/la:Ne pričaj gluposti dijasporacMarkoDa je napisao/la:Zeba u OlimpiCu 100% Amar shvatio da nam je Bekric vazniji.Dobijamo Duljevica i jos nekog mladog momka za njega
cuj oprostajna bakljadajustFlowFKZ je napisao/la:@bagrcavi Dobro dosao nazad!
Sto se tice navijaca, ja sam cuo da je ova sad bila oprostajna bakljada. Koliko bi nas samo bilo sretno zbog toga, bilo bi bolje puno bolje i za klub i za brojnost. Ne odma ali u bliskoj buducnosti bi vjerovatno ljudi shvatili da je stadion ponovo mjesto gdje je svako dobrodosao od spola pa do godina. Nadam se.
A sto se Zebe tice, nek ne ide ljudi, Zeba je Zeba.
Ja sam skuliran, pročitaj malo šta pišeš pa skontaj ko se treba skuliratMarkoDa je napisao/la:Skuliraj se malo druze!bagrcavi je napisao/la:Ne pričaj gluposti dijasporacMarkoDa je napisao/la:Zeba u OlimpiCu 100% Amar shvatio da nam je Bekric vazniji.Dobijamo Duljevica i jos nekog mladog momka za njega
http://eurosport" onclick="window.open(this.href);return false;. ba/index.php/domacifudbal/premijerligabih/item/1138-ekskluzivno-zlatan-muslimovi%C4%87-dolazi-u-%C5%BEeljezni%C4%8DarBlek_Stena je napisao/la:Zlatan u Zelji????
Kako bi ovo dobro bilo!!! Popravila bi se igra, posjeta... ma sve bi krenulo naboljearelinho je napisao/la:http://eurosport" onclick="window.open(this.href);return false;. ba/index.php/domacifudbal/premijerligabih/item/1138-ekskluzivno-zlatan-muslimovi%C4%87-dolazi-u-%C5%BEeljezni%C4%8DarBlek_Stena je napisao/la:Zlatan u Zelji????
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.