FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

3r0X
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la 3r0X » 01 dec 2012, 11:08

MarkoDa je napisao/la:Zeba u OlimpiCu 100% Amar shvatio da nam je Bekric vazniji.Dobijamo Duljevica i jos nekog mladog momka za njega
da nam ne vrate hajradinovica :lol:

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 01 dec 2012, 11:21

Ako je amar tako odredio moze nije problem. :mrgreen:

tu i tamo
Kontakt:

Post Postao/la tu i tamo » 01 dec 2012, 11:30

MarkoDa je napisao/la:Zeba u OlimpiCu 100% Amar shvatio da nam je Bekric vazniji.Dobijamo Duljevica i jos nekog mladog momka za njega
Mislis Zeba bi mogao nastaviti karijeru u Tuzli?
Mi cemo mu zazeliti srecu, igrac sa vise karizme i od kojeg smo vise ocekivali, mislim da kod nas nije bio zadnjih 10 godina... u mnogim utakmicama smo se samo nadali da ce njegov potez rijesiti utakmicu.
vjerujem da Amar zna sta radi, i kako god da bude ne brinem se, mada bih licno volio da Zeba jos ostane.
al gdje god da ode imace moje postovanje.

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 01 dec 2012, 11:33

Supljak, zar ne?

Pazite, imati igraca koji ima trenutno najvisa primanje (7.000 KM) sto je realno za nase standarde ogromno, da da sjedi na klupi i tersa, bar za nas nije izdrzivo, ali sa druge strane ipak je Zeba, Zeba, puno nam je dao sto jest, jest, samo kada je evropa u pitanju mi nemamo play-makera za takve meceve..
Vjerovatno Amar malo okrenuo plocu pa hoce da pokusa sta vise zaraditi od evrope. Vidjet cemo, ako ode Zeba, (KAPA MAJSTORE ZA SVE), a onda dovesti makar jednog ovog mladog reprezentativca za ovu lovu..Bar ja to ovako gledam..

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 01 dec 2012, 11:37

Ako voliš klub, što pališ baklju?

Željezničar je opet kažnjen od Saveza za propuste u organizaciji utakmice?

- Bila su dva prekida po dvije, tri minute, tako da je kazna očekivana. Oprošteno im je zbog rođendana. Ambijent je bio dobar. Imali smo skoro 7.000 gledalaca. Ipak, koliko god da platiš, to je loše. Opet sa druge strane imali smo ogromnu podršku. Da smo malo ozbiljniji klub, da imamo bolje odnose sa navijačima, bilo bi bolje. Postoji navika, da ono čega se ne bojiš, ne respektuješ.

Nelogično je da klubu štete navijači koji toliko pomažu klubu na druge načine?

- Ima ih koji i iz inata bacaju baklje, zbog nekoga ili nečega. Neću reći da je montirano. Ali ne razumijem. Ako voliš klub, što pališ baklju? Jedan čovjek može oštetiti klub sa 15.000 KM bez ikakve kazne. Ili nekome ne odgovara situacija u klubu. Nije mi jasno.

Da li već imate listu želja za pojačanja?

- U slučaju da nam niko ne ode, ne vidim neku potrebu za dovođenjem igrača. U odbrani imamo dva solidna štopera, imamo golmana koji je dobar. Imamo dva beka, koga god od njih da staviš dobri su, mladi, zdravi. Imamo Kerlu, koji nije igrao skoro cijelu polusezonu.

- U sredini imamo reprezentativca, drugi ima 19 godina, Jamak je dobar igrač. Selimovića mogu koristiti i na špicu, isto kao što i Stanića mogu koristiti na krilu.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 01 dec 2012, 11:40

Sa Zebom treba samo pričati i ništa više. Zeba je sigurno najbolji igrač ove lige i to bez premca. Bilo bi mi žao da Zeba negdje ode, jer on još uvijek može dosta pokazati u plavom dresu. SABUR. Treba nam sabura i njemu i Želji. Zimska pauza je duga i kroz razgovor bi se mogle riješiti mnoge stvari, koje nisu funkcionisale na relaciji Zeba - zalaganje.
Zadnja izmjena: avlami97, dana/u 01 dec 2012, 11:42, ukupno mijenjano 1 put.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

Radmilo

Post Postao/la Radmilo » 01 dec 2012, 11:41

Kreteni pale baklje da bi ucjenjivali klub ko zna sa čim, jer to iskreni navijači i simpatizeri neće raditi nego će gledati da sačuvaju stadion i obraz kluba ne da ih se kažnjava radi nacionalizma i bez prisustva publike i prekidaju utakmice i ti od dimne zavjese ne vidiš ništa kome je to u interesu da li oni prije utakmice unesu baklje pa ih sakriju gore na jugu to bog sami zna, jer mislim da ih ne mogu unijeti ako obezbjeđenje radi posao kako treba.

Evo gledam ulazi GAZPROM na tržište BiH bilo bi dobro da naš neko ko je zadužen za marketing stupi u kontakt sa marketingom Gazproma i uhvati solidan ugovor za reklamiranje GAZPROMA isto kao što je Zvezda u Srbiji i Zenit u Rusiji.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 01 dec 2012, 11:57

Ne pričaj gluposti dijasporac
DRUG NEBI TI PUNCA

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 01 dec 2012, 12:03

joj Amaru džukele u onom intervjuu :D
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

MarkoDa
Kontakt:

Post Postao/la MarkoDa » 01 dec 2012, 12:09

bagrcavi je napisao/la:
Skuliraj se malo druze!
A zasto ne bit' obican i voljet male stvari zasto svako mora biti glavni,sta to lijepo ima obraz zakrpljen sa flekom, zasto sa tugom gledam za covjekom?

justFlowFKZ
Kontakt:

Post Postao/la justFlowFKZ » 01 dec 2012, 12:23

@bagrcavi Dobro dosao nazad!

Sto se tice navijaca, ja sam cuo da je ova sad bila oprostajna bakljada. Koliko bi nas samo bilo sretno zbog toga, bilo bi bolje puno bolje i za klub i za brojnost. Ne odma ali u bliskoj buducnosti bi vjerovatno ljudi shvatili da je stadion ponovo mjesto gdje je svako dobrodosao od spola pa do godina. Nadam se.

A sto se Zebe tice, nek ne ide ljudi, Zeba je Zeba.
Sve će furke proći Željo ostaje i poslije...

~u|S|c~Flow ~~ n a z 1 S M M M is ~u|S|c~
Call of Duty 1.1 @ ultr4style.webs.com

CoD1.1gaming ~ TheBestOfWhat'sLeft

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 01 dec 2012, 12:24

justFlowFKZ je napisao/la:@bagrcavi Dobro dosao nazad!

Sto se tice navijaca, ja sam cuo da je ova sad bila oprostajna bakljada. Koliko bi nas samo bilo sretno zbog toga, bilo bi bolje puno bolje i za klub i za brojnost. Ne odma ali u bliskoj buducnosti bi vjerovatno ljudi shvatili da je stadion ponovo mjesto gdje je svako dobrodosao od spola pa do godina. Nadam se.

A sto se Zebe tice, nek ne ide ljudi, Zeba je Zeba.
cuj oprostajna bakljada :lol: :lol: jesmo to okacili baklje o klin ?? :lol: :lol: sta sve neces cuti :lol: :lol:

justFlowFKZ
Kontakt:

Post Postao/la justFlowFKZ » 01 dec 2012, 12:27

I ja bih se nasmijao brate kad sam to cuo, ali vjeruj mi nije mi do smijanja uopste. A niti sam rekao da je to "provjerena" informacija niti ona "iz prve ruke" pa da se mozda meni smijes.
Ja samo zelim kao i 90% Zeljovaca da to prestane to je sve.
Sve će furke proći Željo ostaje i poslije...

~u|S|c~Flow ~~ n a z 1 S M M M is ~u|S|c~
Call of Duty 1.1 @ ultr4style.webs.com

CoD1.1gaming ~ TheBestOfWhat'sLeft

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 01 dec 2012, 12:36

MarkoDa je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:
Skuliraj se malo druze!
Ja sam skuliran, pročitaj malo šta pišeš pa skontaj ko se treba skulirat :)
DRUG NEBI TI PUNCA

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 01 dec 2012, 12:57

slika

[youtube][/youtube]
FKŽ !

Blek_Stena
Kontakt:

Post Postao/la Blek_Stena » 01 dec 2012, 15:10

Zlatan u Zelji???? :)
Bosna i Hercegovina, Željeznicar, Grbavica, Ivica Osim, Sergej Barbarez, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Nenad Marković, Mirza Teletović

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 01 dec 2012, 15:14

Blek_Stena je napisao/la:Zlatan u Zelji???? :)
http://eurosport" onclick="window.open(this.href);return false;. ba/index.php/domacifudbal/premijerligabih/item/1138-ekskluzivno-zlatan-muslimovi%C4%87-dolazi-u-%C5%BEeljezni%C4%8Dar

Blek_Stena
Kontakt:

Post Postao/la Blek_Stena » 01 dec 2012, 15:18

arelinho je napisao/la:
Blek_Stena je napisao/la:Zlatan u Zelji???? :)
http://eurosport" onclick="window.open(this.href);return false;. ba/index.php/domacifudbal/premijerligabih/item/1138-ekskluzivno-zlatan-muslimovi%C4%87-dolazi-u-%C5%BEeljezni%C4%8Dar
Kako bi ovo dobro bilo!!! Popravila bi se igra, posjeta... ma sve bi krenulo nabolje :)
Bosna i Hercegovina, Željeznicar, Grbavica, Ivica Osim, Sergej Barbarez, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Nenad Marković, Mirza Teletović

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 01 dec 2012, 15:19

Za sve ti hvala Adilbezee! :mrgreen:
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 01 dec 2012, 15:20

Nista ja ne vjerujem dok to neko iz kluba ne potvridi. Al ovo bi bio BUM ....

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.