FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- Probisvjet
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Ovako smo neka cekali u redu i to da bi kupili ulaznicu. Tako treba da bude u buducnosti!

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- Ronaldo2012
- Kontakt:
Probisvjet je napisao/la:Ovako smo neka cekali u redu i to da bi kupili ulaznicu. Tako treba da bude u buducnosti!
haha gledaj onog frajera na krovu iznad C blagajne sta li radi ondje? mozda nekom svoju kartu ili propusnicu daje ili sta vec

Mas aj kuv ne sadri - sri lankanska narodna poslovica, a znaci otprilike "osoba koja je vesela je najbolji uzor".
- TzBulevar87
- Kontakt:
ono sto ja znam samo da vam ode Ivica Osim (trenutno najbolji igrac zelje) nece vam pomoc ni fuzija nit ce vas iko vise vadit iz govana.. A nece **** matoro jos dugogollum je napisao/la:Naravno da se sve zna, jer je takav zakon, nisam ja izmislio, niti proričem. Stvari su jasne: hoćeš da zadržiš historiju i sve ostalo, eto ti i dugovi ili nećeš dugove, ugasi klub. Samo što to neki ne kontaju.King Kenny je napisao/la:Pazi likova,sve proroci znaju i kako ce stvari odvijati,eto oni se nasli nama objasnjavati sta ce se desiti ko ce sta promjeniti i sl.![]()
.
Gracić ako uspije u ovom, ja mu moram priznati da je najveći majstor u kulturnom prodavanju magle u BiH. Kako je samo katapultirao u javnost tu riječ fuzija koja je postala magična i kod onih koji je razumiju i onih koji ne razumiju, a ustvari u ovom slučaju ne bi bilo nikakve fuzije.

075
- King Kenny
- Kontakt:
Mislim da je on milicajacRonaldo2012 je napisao/la:Probisvjet je napisao/la:Ovako smo neka cekali u redu i to da bi kupili ulaznicu. Tako treba da bude u buducnosti!
haha gledaj onog frajera na krovu iznad C blagajne sta li radi ondje? mozda nekom svoju kartu ili propusnicu daje ili sta vec![]()
![]()

Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
YNWA!
YNWA!
- Probisvjet
- Kontakt:
Ma znam jer nikome vise nece biti nista isplaceno. Ceka se skupstina, a to je gasenje ili gasenje pa spajanje.terabajt je napisao/la:Igraci nisu plate dobili ni obecane premije od buducnosti. Duguju se 3 plate juce su trebale biti i nisu bile a igraci su poslani kuci zavrseno sa polusezonom i bilo je svasta izmedju igraca i uprave. Ako ovo ne uspije sa Gracecem nece htjeti niko igrati u narednoj polusezoni znaci moglo bi doci do gasenja ili igranja sa juniorima i tada bi opstanak mogao doci u pitanje. Ko mi nevjeruje nek provjeri ....
U svakom slucaju je gasenje, jer niko definitivno nije ponudio par miliona za dugove da pokloni. Jedino rjesenje je uzimanje drugog imana Sloboda i preinacenje Olimpica u novoformiranu-osnovanu Slobodu sa nazivom o kojem treba da se dogovore, a sigurno ce biti u nazivu Sloboda. Ta Sloboda nastavlja kontionuitet Gorkog, FK Slobode.
Znaci jedina nada je Gracic, ostalo ne postoji.
Sada bi trebalo poslati jasnu poruku gradskim vlastima, skupstini, gradjanima i svima koji vole Slobodu i sport u Tuzli:
NEMOJTE DA SE KOCKATE SA UKAZANOM SANSOM! BICETE KRIVI! ILI DAJTE MILIONE DA SE VRATE DUGOVI FK SLOBODE!
TRECE NE POSTOJI!!!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
E čuj ovog stručnjaka šta si ti jutros pio mora da si se napio dobro igraj tu drugu ligu sa seljacima i brđanima i uživaj ti si seljo i taj tvoj jadni klub, mi smo šampioni i osvajači kupa i opet smo jesenji šampioni i polufinalisti kupa ja ne znam šta je tu ko odnosno znam:TzBulevar87 je napisao/la: ono sto ja znam samo da vam ode Ivica Osim (trenutno najbolji igrac zelje) nece vam pomoc ni fuzija nit ce vas iko vise vadit iz govana.. A nece **** matoro jos dugotako da **** vi od slobode, brinite se vi za vaseg Selju.
[youtube][/youtube]
Ovo ste Vi, a mi smo Šampioni i tu se sva priča završava možeš crći, ali ja ti pomoći ne mogu.
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Hoce li biti sta od ovoga sa Gracicem?
- SultanSulejman
- Kontakt:
Hoće.DzoleZeljo je napisao/la:Hoce li biti sta od ovoga sa Gracicem?
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Ajde drago mi je to cuti.SultanSulejman je napisao/la:Hoće.DzoleZeljo je napisao/la:Hoce li biti sta od ovoga sa Gracicem?

- TzBulevar87
- Kontakt:
dobro igra Ivica al nije zajebancija.. jestel se pitali sta cete poslije njega?? niste?? e pa imate svoju temu i tamo razgovarajte o tom. pozdravRadmilo je napisao/la:E čuj ovog stručnjaka šta si ti jutros pio mora da si se napio dobro igraj tu drugu ligu sa seljacima i brđanima i uživaj ti si seljo i taj tvoj jadni klub, mi smo šampioni i osvajači kupa i opet smo jesenji šampioni i polufinalisti kupa ja ne znam šta je tu ko odnosno znam:TzBulevar87 je napisao/la: ono sto ja znam samo da vam ode Ivica Osim (trenutno najbolji igrac zelje) nece vam pomoc ni fuzija nit ce vas iko vise vadit iz govana.. A nece **** matoro jos dugotako da **** vi od slobode, brinite se vi za vaseg Selju.
[youtube][/youtube]
Ovo ste Vi, a mi smo Šampioni i tu se sva priča završava možeš crći, ali ja ti pomoći ne mogu.
075
- Probisvjet
- Kontakt:
Radmilo je napisao/la:E čuj ovog stručnjaka šta si ti jutros pio mora da si se napio dobro igraj tu drugu ligu sa seljacima i brđanima i uživaj ti si seljo i taj tvoj jadni klub, mi smo šampioni i osvajači kupa i opet smo jesenji šampioni i polufinalisti kupa ja ne znam šta je tu ko odnosno znam:TzBulevar87 je napisao/la: ono sto ja znam samo da vam ode Ivica Osim (trenutno najbolji igrac zelje) nece vam pomoc ni fuzija nit ce vas iko vise vadit iz govana.. A nece **** matoro jos dugotako da **** vi od slobode, brinite se vi za vaseg Selju.
[youtube][/youtube]

- Ronaldo2012
- Kontakt:
hahaKing Kenny je napisao/la:Mislim da je on milicajacRonaldo2012 je napisao/la:Probisvjet je napisao/la:Ovako smo neka cekali u redu i to da bi kupili ulaznicu. Tako treba da bude u buducnosti!
haha gledaj onog frajera na krovu iznad C blagajne sta li radi ondje? mozda nekom svoju kartu ili propusnicu daje ili sta vec![]()
![]()
,odrzava red
.

Mas aj kuv ne sadri - sri lankanska narodna poslovica, a znaci otprilike "osoba koja je vesela je najbolji uzor".
- Probisvjet
- Kontakt:
Cestitamo i zahvaljujemo se nasem dragom nacelniku Jasminu Imamovicu, gospodinu Nijazu Gracicu, predsjedniku UO FK Sloboda Mersedu Kovacevicu, Skupstini Olimpica, Skupstini Slobode, Fukarama, direktoru JU stadion Tusanj Dzevadu Secerbegovicu, legendama kluba, gradjanima Tuzle i svima koji su doprinjeli stvaranju nove jake evropske crveno-crne Slobode 1919! U zdravlje i nastavljamo ispisivati nove stranice BH nogometa. Ovo je pripremljeno al' eto da pustim prije vremena!

Prepoznajte ko je u prvom redu u crvenoj majici !?

Gradi se polako Sjever je jos malo pa zavrsen, bitno je da se radi pa kako god.DzoleZeljo je napisao/la:Ajde drago mi je to cuti.SultanSulejman je napisao/la:Hoće.DzoleZeljo je napisao/la:Hoce li biti sta od ovoga sa Gracicem?Nego kakvo je stanje sa stadionom? Kako proticu radovi?
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Ma neka se samo gradi kao sto kazem. Dolaskom Gracica moglo bi se to sve ubrzati, bar se ja nadam tako. Vidio je on dosta prostora tu za napredak u svim segmentima, i mislim da ce vam ovo biti najbolje rijesenje. 
Samo sta sada, Olimpic ulazi u Slobodu, i kako sam ja njega justros slusao na radio on nema nista protiv da ime i sva tradicija Slobodina ostane, samo ne zna kako ce to sa pravnog aspekta izgledati. Dobro recimo neka se klub zove Sloboda Tuzla - Olimpic, i sada vi dobijete sve Olimpicove zasluge i sustinski nastavljate prvenstvno na Olimpicovom mjestu. Jesam li upravo ili grijesim?

Samo sta sada, Olimpic ulazi u Slobodu, i kako sam ja njega justros slusao na radio on nema nista protiv da ime i sva tradicija Slobodina ostane, samo ne zna kako ce to sa pravnog aspekta izgledati. Dobro recimo neka se klub zove Sloboda Tuzla - Olimpic, i sada vi dobijete sve Olimpicove zasluge i sustinski nastavljate prvenstvno na Olimpicovom mjestu. Jesam li upravo ili grijesim?
-
- Kontakt:
Amar "Southampton" Osim?Probisvjet je napisao/la:Cestitamo i zahvaljujemo se nasem dragom nacelniku Jasminu Imamovicu, gospodinu Nijazu Gracicu, predsjedniku UO FK Sloboda Mersedu Kovacevicu, Skupstini Olimpica, Skupstini Slobode, Fukarama, direktoru JU stadion Tusanj Dzevadu Secerbegovicu, legendama kluba, gradjanima Tuzle i svima koji su doprinjeli stvaranju nove jake evropske crveno-crne Slobode 1919! U zdravlje i nastavljamo ispisivati nove stranice BH nogometa. Ovo je pripremljeno al' eto da pustim prije vremena!![]()

Pravno gledano:DzoleZeljo je napisao/la:Ma neka se samo gradi kao sto kazem. Dolaskom Gracica moglo bi se to sve ubrzati, bar se ja nadam tako. Vidio je on dosta prostora tu za napredak u svim segmentima, i mislim da ce vam ovo biti najbolje rijesenje.
Sloboda se gasi, Olimpic se seli u Tuzlu i preimenuje u Slobodu xz. Kadar ugasene Slobode, tj dio njega, ce se prikljuciti toj novoj Slobodi xy. Dakle, od proljeca bi ta nova Sloboda xy nastavila tamo gdje je Olimpic zavrsio polusezonu.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
U pravu si, Slobodina historija će ostati, ako bude moguće. Najbitnije je da klub bude bez dugova. Biti će Sloboda, moguće uz neki sufiks. Boje će biti iste, što je najbitnije. Historija ostala ili ne, svako će znati ko je i šta je Sloboda.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- DzoleZeljo
- Kontakt:
E hvala na objasnjenu..._dreamer_ je napisao/la:Pravno gledano:DzoleZeljo je napisao/la:Ma neka se samo gradi kao sto kazem. Dolaskom Gracica moglo bi se to sve ubrzati, bar se ja nadam tako. Vidio je on dosta prostora tu za napredak u svim segmentima, i mislim da ce vam ovo biti najbolje rijesenje.
Sloboda se gasi, Olimpic se seli u Tuzlu i preimenuje u Slobodu xz. Kadar ugasene Slobode, tj dio njega, ce se prikljuciti toj novoj Slobodi xy. Dakle, od proljeca bi ta nova Sloboda xy nastavila tamo gdje je Olimpic zavrsio polusezonu.
Pa ovo ispade deset puta bolje za vas. Dobro ce ovo sve biti, a ako se bude sve radilo kako treba za godinu ili dvije ocekujem borbu za naslov, posto on u Sarajevo stvarno nije mogao pronaci nacin da se ukljuci u tu borbu.
I sto se tice stadiona ce to dobro doci, jer ce je on Tusanj urediti da bude fantastican za evropu
ma bice ova nova Sloboda super 

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.