Mirso, hvala ti za sve! <3
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Buu je napisao/la:Volio bih da me navijače pamte po dobrom. Nije uvijek bilo kako smo htjeli da bude, ali opet, kada malo bolje razmislim, ljepših momenata bilo je mnogo više. Nadam se da ću na Grbavicu uvijek biti dobrodošao jer Željo je moj klub, a Grbavica moja kuća'', govori Bešlija koji ne zna da li će igrati za neki drugi klub.
''Ne vjerujem da bih mogao igrati za neki drugi klub, ali nikad se ne zna šta nosi novi dan. Male su šanse da obučem neki drugi dres, mislim da je ovo kraj, želio bih da moj posljednji klub bude onaj koji najviše volim i kojem sam dao najbolje godine. Željo će biti najveći i bez mene'', kazao je Mirsad Bešlija na kraju razgovora za ****.ba.
Šteta sto se nije na nekoj utakmici oprostio
Jok bolan nece, vjeruj mi.CARSON je napisao/la:Buu je napisao/la:Volio bih da me navijače pamte po dobrom. Nije uvijek bilo kako smo htjeli da bude, ali opet, kada malo bolje razmislim, ljepših momenata bilo je mnogo više. Nadam se da ću na Grbavicu uvijek biti dobrodošao jer Željo je moj klub, a Grbavica moja kuća'', govori Bešlija koji ne zna da li će igrati za neki drugi klub.
''Ne vjerujem da bih mogao igrati za neki drugi klub, ali nikad se ne zna šta nosi novi dan. Male su šanse da obučem neki drugi dres, mislim da je ovo kraj, želio bih da moj posljednji klub bude onaj koji najviše volim i kojem sam dao najbolje godine. Željo će biti najveći i bez mene'', kazao je Mirsad Bešlija na kraju razgovora za ****.ba.
SAMO DA KAZEM DA SE NE SLAZEM SA PILETOM MISLIM DA CE PRELAZNI ROK BITI ZANIMLJIV
Ma kad je kod nas prelazni rok bio zanimljiv ?CARSON je napisao/la:Buu je napisao/la:Volio bih da me navijače pamte po dobrom. Nije uvijek bilo kako smo htjeli da bude, ali opet, kada malo bolje razmislim, ljepših momenata bilo je mnogo više. Nadam se da ću na Grbavicu uvijek biti dobrodošao jer Željo je moj klub, a Grbavica moja kuća'', govori Bešlija koji ne zna da li će igrati za neki drugi klub.
SAMO DA KAZEM DA SE NE SLAZEM SA PILETOM MISLIM DA CE PRELAZNI ROK BITI ZANIMLJIV
Kako da ti pomogne neko u evropi kome je do sada bio maximalan domet gosk ( bez podcjenjivanja goska ).Mozda bi recimo i bio dobar al to bi ono bila opet lutrija.Nama u evropi mogu pomoci igraci koji ce doci iz jacih liga nego sto je nasa i koji imaju iskustvo igranja teskih utakmica i donose smirenost i iskustvo u ekipu.Igraci iz nase lige koji imaju dvadesetak godina mogu biti prinove od kojih nesto moze biti a i ne mora.ZZtop10 je napisao/la:Sta mislite o Jusufbasicu ovom iz goska , evo kaze da bi zelio igrati kod nas?
Ja sam ga gledao samo u onoj utakmici protiv nas kad nam je 2x izlevatio odbranu i svi pricaju da je odlican igrac.Ja nesto i ne vjerujem da bi nam puno pomogao, pogotovo u Evropi.
Zna li neko ima li sanse da dodje kod nas ? samo provjerene informacije
i rekao sam da nam ne bi puno pomogao , pogotovo u evropipile87 je napisao/la:Kako da ti pomogne neko u evropi kome je do sada bio maximalan domet gosk ( bez podcjenjivanja goska ).Mozda bi recimo i bio dobar al to bi ono bila opet lutrija.Nama u evropi mogu pomoci igraci koji ce doci iz jacih liga nego sto je nasa i koji imaju iskustvo igranja teskih utakmica i donose smirenost i iskustvo u ekipu.Igraci iz nase lige koji imaju dvadesetak godina mogu biti prinove od kojih nesto moze biti a i ne mora.ZZtop10 je napisao/la:Sta mislite o Jusufbasicu ovom iz goska , evo kaze da bi zelio igrati kod nas?
Ja sam ga gledao samo u onoj utakmici protiv nas kad nam je 2x izlevatio odbranu i svi pricaju da je odlican igrac.Ja nesto i ne vjerujem da bi nam puno pomogao, pogotovo u Evropi.
Zna li neko ima li sanse da dodje kod nas ? samo provjerene informacije
Do meneZZtop10 je napisao/la:
i rekao sam da nam ne bi puno pomogao , pogotovo u evropi
vjerovatno je završio karijeru, sam kaže da su male šanse da igdje drugdje nastavi karijeru...ASD je napisao/la:Da li je Beslija zavrsio karijeru ili je samo otisao iz kluba pa ce traziti novi?
Sto?? Jeste li to zainteresovaniASD je napisao/la:Da li je Beslija zavrsio karijeru ili je samo otisao iz kluba pa ce traziti novi?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.