Manchester City FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- Cautinho
- Kontakt:
Re: Manchester City FC
@BigBigBang Ne bi se slozio s tobom da nece doci,mislim da je sve vec dogovoreno,napisan je neki pred-ugovor,koji stupa na snagu tek iduce sezone.

Keep walking.
						- 
				BigBigBang
- Kontakt:
Guardiola ne moze Bresciu voditi a kamoli City.

VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
						- Ronaldo2012
- Kontakt:
Ja sam za ostanak Mancinija, bez obzir na oprecna misljenja o njemu, dali je genije ili samo sretan covjek(a ko se to moze pohvaliti da ga nije sreca makar malo pogurala u cemu god da je uspio?), mislim da je za klub koji radi i planira dugorocno dobro da drze trenera na duge staze, a ne da ga se mijenja nakon jedne lose sezone, polusezone ili cak loseg niza utakmica.BigBigBang je napisao/la:
Uostalom ko moze dati otkaz aktuelnom osvajacu Premiershipa koji nema poraza u ligi?
Mancini je trajna kategorija u Cityu.
Mislim da nema neke velike razlike medju ovim velikim trenerima i cak da je trener malo slabiji bolje je rjesenja na duze staze nego najbolji da bude kratko tj do prvog niza poraza i lose forme.
Iako bi volio vidjeti Guardiolu bez messija xavija i inieste....
Mas aj kuv ne sadri - sri lankanska narodna poslovica, a znaci otprilike "osoba koja je vesela je najbolji uzor".
Mancini se vec dvije godine bruka u Ligi Prvaka.
Pored toga, kupio je mnoog igraca a nijednog nije uspio prodati.
Citam, The Sun pise kako Murinjo dolazi na ljeto a neki drugi izvori tvrde da je Guardiola prvi kandidat.
Sve su to spekulacije ali jedno je sigurno, Manciniju je ovo posljednja sezona u Manchesteru.

Pored toga, kupio je mnoog igraca a nijednog nije uspio prodati.
Citam, The Sun pise kako Murinjo dolazi na ljeto a neki drugi izvori tvrde da je Guardiola prvi kandidat.
Sve su to spekulacije ali jedno je sigurno, Manciniju je ovo posljednja sezona u Manchesteru.
Ja ne bi bio zadovoljan da Mancini dobije otkaz nekako sam navikao njega da gledam na klupi Cityja a mozda je to sto i meni nije uspjeh toliko bitan kao nekima koji bi sve preko noci.Mancini koji naravno nije savrsen je uzeo titulu uzeo FA cup od jednog tima koji je bio oznacen kao vjeciti gubitnik napravio ekipu koja se bori do zadnje sekunde.Istina u Evropi klub je imao dosta losije predstave ali fudbal se igra i dalje bit ce vremena i za uspjeh u LP.Ko god iskreno podrzava ovaj klub podrzava i Mancinija.Kratko i jasno.

UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
Cekaj, jel ti jos uvijek, kao i Paja mislis da si nekome zanimljiv ?Hypnose je napisao/la:Guardiola se moze samo sageti Italijanu i nista vise, dobro moze mu ga i popusit...... Kakav on, ne bi izdrazao ni do januara na klupi, nesto poput Hughesa.... Njegovo sra.nje od igre bi dozivilo totalni fijasko.... Nema tamo lijepe igre, osim Cityeve koja je pa skoro vrhunac savrsenstva..... I to zahvaljujuci Manciniu....M4kaveli je napisao/la:Ako Guardiola dodje, moglo bi biti svega.
Prvo bi vjerovatno otjerao Nastasica, Clichy-a, Milnera, Barry-a, Balotellia i Dzeku.
Moguce i Teveza i Nasrija.
Ali mislim da bi napravio 3 puta jacu ekipu koja bi igrala fantastican fudbal.
EPL bi prekuc'o a u LP bi dogur'o do polufinala vrlo lagano ..
A i ne vjerujem da ce ovaj imati mud.a da preuzme City a i bilo koji klub, cekat ce da onaj krepa sto je na klupi Spanije, da bi i sa njom pokusao pokoriti svijet jer jedino moze trenirati Barcu i Spaniju zbog skoro identicne igre i postava.... I nikog vise.... karin.a zesca od trenera....
Mozda ste u pocetku bili simpaticni, al ove vase gluposti vec prerastaju u bolest.
A Monologa naravno nema da intervenise.
Jedino mene ( koji najrealnije pisem ) zna poslat u banovice iz nekih svojih razloga.
Jadan li je ovaj forum post'o ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Jesam li te uvrijedio ovim postom..... Nisam, al' i da sam te uvrijedio boli me cun.a......M4kaveli je napisao/la:Cekaj, jel ti jos uvijek, kao i Paja mislis da si nekome zanimljiv ?Hypnose je napisao/la:Guardiola se moze samo sageti Italijanu i nista vise, dobro moze mu ga i popusit...... Kakav on, ne bi izdrazao ni do januara na klupi, nesto poput Hughesa.... Njegovo sra.nje od igre bi dozivilo totalni fijasko.... Nema tamo lijepe igre, osim Cityeve koja je pa skoro vrhunac savrsenstva..... I to zahvaljujuci Manciniu....M4kaveli je napisao/la:Ako Guardiola dodje, moglo bi biti svega.
Prvo bi vjerovatno otjerao Nastasica, Clichy-a, Milnera, Barry-a, Balotellia i Dzeku.
A i ne vjerujem da ce ovaj imati mud.a da preuzme City a i bilo koji klub, cekat ce da onaj krepa sto je na klupi Spanije, da bi i sa njom pokusao pokoriti svijet jer jedino moze trenirati Barcu i Spaniju zbog skoro identicne igre i postava.... I nikog vise.... karin.a zesca od trenera....
Mozda ste u pocetku bili simpaticni, al ove vase gluposti vec prerastaju u bolest.
Jedino mene ( koji najrealnije pisem ) zna poslat u banovice iz nekih svojih razloga.
Mancini je trenerski genije za Pepa i to je moje misljenje a i svakog ko razmislja mozgom..... Spanska ubleha osim Barce i Spanije ne moze voditi vise nista, zapravo moze ovce jedino voditi i cuvati.... Pa Donji Sepak (malo mjesto u RS-u) mu ne bi povjerilo da vodi lokalni klub koliko je ovaj strucan za razliku od genijalnog Mancinia...
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Svjesno pises gluposti vec mjesecima.
Post'o si dosadan.
A ako to ne radis, onda stvarno nema lijeka za tebe ..
Nek te Mancini sa sobom povede u Medjugorje sljedeci put.

Post'o si dosadan.
A ako to ne radis, onda stvarno nema lijeka za tebe ..
Nek te Mancini sa sobom povede u Medjugorje sljedeci put.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
						- Ronaldo2012
- Kontakt:
Makaveli ako se vec hvalises objektivnoscu onda dopusti i slobodu misljenja.M4kaveli je napisao/la:Cekaj, jel ti jos uvijek, kao i Paja mislis da si nekome zanimljiv ?Hypnose je napisao/la:Guardiola se moze samo sageti Italijanu i nista vise, dobro moze mu ga i popusit...... Kakav on, ne bi izdrazao ni do januara na klupi, nesto poput Hughesa.... Njegovo sra.nje od igre bi dozivilo totalni fijasko.... Nema tamo lijepe igre, osim Cityeve koja je pa skoro vrhunac savrsenstva..... I to zahvaljujuci Manciniu....M4kaveli je napisao/la:Ako Guardiola dodje, moglo bi biti svega.
Po cemu su ovo sto on pise gluposti? Samo zato sto ne cijeni tvog miljenika - Pepa? Koji je dokaz da je Guardiola dobar trener? Koji je dokaz da je bolji od Mancinija?
Naravno svi mi poletimo da proglasimo Mancinija neznalicom iako ima brojne titule i uspjehe, zato sto ima dobre igrace? Zar nije isti slucaj i sa Guardiolom? Mancini je osvajao i sa slabijim klubovima, dakle ima makar neku istoriju iza sebe, iako se ponekad zna obrukati.
Kakvu istoriju ima Guardiola?
Neki proglasavaju Guardiolu genijalcem , neki drugi mancinija, dobro barca stvarno igra lijep fudbal, ali City igra efikasan fudbal, jedina neporazena ekipa, najmanje su golova primili evo vec 2 godine, imaju zivce da se vracaju kad gube i kad zaostaju puno bodova na tabeli, bez obzira sto ima dobre igrace nije to lako postici, a talijan je to oni ne umiru u ljepoti.
Uostalom nas Murinho je dobio Guardiolu bas na taj nacin - talijanskim fudbalom tj katanacom.
Dobro ne kazem ljudi koji suptilnije poznaju fudbal mogu vise reci o nekom treneru bez da ga isprobaju u drugom klubu, ako si takav suptilni poznavalac pouci i prosvjetli covjeka, i nas druge, a nemoj ga proglasavati bolesnikom.
Mas aj kuv ne sadri - sri lankanska narodna poslovica, a znaci otprilike "osoba koja je vesela je najbolji uzor".
To mi bi bila velika zelja da upoznam  tu ljudsku gromadu koja hoda istom planetom i koja udise isti zrak kao i ja.....  i koja dijeli isti prostor za zivot kao i ja....
  i koja dijeli isti prostor za zivot kao i ja....
Ja pisem itekako svjesno a vi opvrgnite ako mozete.... Mozete, al' samo me ufatit za nesto dolje, i nista vise....
To sto @Paja i ja imamo isto misljenje ne znaci nista, sem toga da obojica za razliku od dr. razmisljamo mozgom...
Genije je dokazao da je genije u brojnim ligama i on se ne mora vise nista dokazivati..... ZA razliku od ublehe....
Kraj rasprave o ovom sa moje strane, a o geniju cu itekako nastaviti pisati, al' mi se neda sad....

i koja dijeli isti prostor za zivot kao i ja....
  i koja dijeli isti prostor za zivot kao i ja....Ja pisem itekako svjesno a vi opvrgnite ako mozete.... Mozete, al' samo me ufatit za nesto dolje, i nista vise....
To sto @Paja i ja imamo isto misljenje ne znaci nista, sem toga da obojica za razliku od dr. razmisljamo mozgom...
Genije je dokazao da je genije u brojnim ligama i on se ne mora vise nista dokazivati..... ZA razliku od ublehe....
Kraj rasprave o ovom sa moje strane, a o geniju cu itekako nastaviti pisati, al' mi se neda sad....
					Zadnja izmjena: Hypnose, dana/u 30 nov 2012, 21:18, ukupno mijenjano 1 put.

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Mancini je prosjecan trener.
Ne zna birati igrace iako ima ogromne pare.
Prosjecan takticar koji ne moze uigrati ekipu.
Njegov tim nema nikakve igre.
Vec 2 godine ne moze proci grupne faze LP.
Ajax ga nadigra sa 50 puta jeftinijom ekipom.
Da ne govorimo sta mu uradi BvB ili Real .. pogotovo ovi prvi.
Treba li jos sta dodat ?

Ne zna birati igrace iako ima ogromne pare.
Prosjecan takticar koji ne moze uigrati ekipu.
Njegov tim nema nikakve igre.
Vec 2 godine ne moze proci grupne faze LP.
Ajax ga nadigra sa 50 puta jeftinijom ekipom.
Da ne govorimo sta mu uradi BvB ili Real .. pogotovo ovi prvi.
Treba li jos sta dodat ?
						- 
				BigBigBang
- Kontakt:
Kako se neko usudjuje covjeku koji je vodio 4 tima i sa sva 4 tima osvajao trofeje reci da je prosjecan i onda drugima govoriti kako nemaju pojma i jos pozivati na ban ljudi sa realnim misljenjem?
Veliki klub se ne postaje preko noci, ako je City cekao koliko 40 godina da uopste udje u Ligu Prvaka, onda moze se strpiti i dvije sezone ispasti u grupnoj fazi i strpljivo cekati veci rezultat u LP. Realno Cityu ispao u polufinalu ili u grupi isto dodje, niej sad da oni zavise od novca koji se dobija sto dalje odes pa da se brinu za to, Chelsea je ulozio puno i cekao i docekao tako ce i City predvodjen Mancinijem docekati evropsku slavu.

Veliki klub se ne postaje preko noci, ako je City cekao koliko 40 godina da uopste udje u Ligu Prvaka, onda moze se strpiti i dvije sezone ispasti u grupnoj fazi i strpljivo cekati veci rezultat u LP. Realno Cityu ispao u polufinalu ili u grupi isto dodje, niej sad da oni zavise od novca koji se dobija sto dalje odes pa da se brinu za to, Chelsea je ulozio puno i cekao i docekao tako ce i City predvodjen Mancinijem docekati evropsku slavu.
Na koji je nacin osvajao titule i sa kakvim igracima ?
Jel ono Seriu A osvojio kad nije imao dostojnog protivnika ..
Cuj isto ispasti u grupi kao i u polufinalu 

Nije novac uopste u pitanju nego kvalitet.
Mozda je bolje nikako ne igrati LP i posvetiti se EPL-u.
Ipak je to NBA liga ..

Jel ono Seriu A osvojio kad nije imao dostojnog protivnika ..
Cuj isto ispasti u grupi kao i u polufinalu

Nije novac uopste u pitanju nego kvalitet.
Mozda je bolje nikako ne igrati LP i posvetiti se EPL-u.
Ipak je to NBA liga ..
						- 
				BigBigBang
- Kontakt:
Naravno, bolje osvojiti Englesku Premier ligu nego ispasti u polufinalu lige prvaka i neosvojiti nista. Aha sigurno su i Fiorentina i Lazio imale najjace ekipe pa je i sa njima trofeje uzimao, dosta tih bijednih izgovora o jacini ekipe, osvojio je najjacu ligu na svijetu gdje i drugi klubovi trose stotine miliona sto na transfere sto na plate (United, Chelsea, pa i Liverpool)

fala Bogu ima nas koji pratimo City pa vidimo da je Mancini srećković i ništa više.
I prošle godine je imo sreće, što je fergusonova ekipa iz nepoznatih razlloga u zadnjih par kola prosula 8 bodova.
Sve da je taj isti Mancini genije ne može bit prorok pa da zna da će ovi prosut te bodove.
OVe sezone igra im je nuča i ko gore spomenu da im je igra gotov savršena ima od mene uplaćena sredstva za liječenje u obližnjoj duševnoj ustanovi.
Iskreno mi je drago pomalo što ovaj lik vodi City, jer da je trener tipa Moyes u City-u koji je po meni jedan od boljih trenera. Preoro bi čitavu ligu uzduž i poprijeko

I prošle godine je imo sreće, što je fergusonova ekipa iz nepoznatih razlloga u zadnjih par kola prosula 8 bodova.
Sve da je taj isti Mancini genije ne može bit prorok pa da zna da će ovi prosut te bodove.
OVe sezone igra im je nuča i ko gore spomenu da im je igra gotov savršena ima od mene uplaćena sredstva za liječenje u obližnjoj duševnoj ustanovi.
Iskreno mi je drago pomalo što ovaj lik vodi City, jer da je trener tipa Moyes u City-u koji je po meni jedan od boljih trenera. Preoro bi čitavu ligu uzduž i poprijeko
Vođa zna.
						- 
				BigBigBang
- Kontakt:
Nije Mancini imao srece, nego Ferguson je imao srece, cijelu sezonu su se provlacili i na kraju umalo ne uzese nezasluzeno titulu, pravda je zadovoljena City je bio najbolja ekipa prosle sezone u Premier ligi i igrom i rezultatima i to je cinjenica a ne sreca.

101% se slažem sa tobom. ManU je imao sreće, al isto je i činjenica da je imao 8 bodova više i od trenera kakav je ferguson ne očekuješ da će prosut toliko bodova na samom kraju. Tako da je na kraju ispala sreća. činjenica

Vođa zna.
						- 
				BigBigBang
- Kontakt:
Na kraju dodjemo na isto jedni su imali srece tokom cijele sezone da uopste budu u trci ali ih je ista napustila zadnjih par kola, dok je druge pogledala znaci obje ekipe imale srece, i ona najkvalitetnija je uzela titulu.

- Ronaldo2012
- Kontakt:
Po tebi Ferguson ispade veci levat od Mancinija?nedim1993 je napisao/la:101% se slažem sa tobom. ManU je imao sreće, al isto je i činjenica da je imao 8 bodova više i od trenera kakav je ferguson ne očekuješ da će prosut toliko bodova na samom kraju. Tako da je na kraju ispala sreća. činjenica
						- VolimLiverpool
- Kontakt:
Odlično si ovo sročio.Bravo.BigBigBang je napisao/la:Nije Mancini imao srece, nego Ferguson je imao srece, cijelu sezonu su se provlacili i na kraju umalo ne uzese nezasluzeno titulu, pravda je zadovoljena City je bio najbolja ekipa prosle sezone u Premier ligi i igrom i rezultatima i to je cinjenica a ne sreca.
Mancini kakav je takav je,opet će njegova ekipa biti prva ili druga ove sezone.
You'll never walk alone.
Trenutno korisnika/ca: feniksptica i 1 gost.