Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Prescritto
- Kontakt:
Re: Serie A
penal nije sviran nakon što im je priznat neregularan gol, da nije bilo tog neregularnog gola Bog zna u kojem smjeru bi se utakmica odvijala
sudija je direktno uticao na rezultat, to ko ne vidi taj pojma nema o fudbalu
sudija je direktno uticao na rezultat, to ko ne vidi taj pojma nema o fudbalu
E' tornata la squadra più odiata d'Italia!
- AvantiSignora
- Kontakt:
L'Avvocato je napisao/la:Al dobro, ne treba sad ni pretjerivati ... i njima cist penal nije sudjen.
A crveni je opravdan.
Sto ce im penali kad dobivaju golove iz cistog offside,

A ova Gicica je opet tu da nesto filozofira i pametuje.. Al sjeti se da navija i za Milan pa je tu

32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
AvantiSignora je napisao/la:
A ova Gicica je opet tu da nesto filozofira i pametuje.. Al sjeti se da navija i za Milan pa je tu
@AvantiPrevaranti, malo si se uzrujao. Pustile tabletice od nedelje, a Donjeck tek sledi...

- L'Avvocato
- Kontakt:
Al' ovaj Boateng zna biti glup igrač.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- AvantiSignora
- Kontakt:
MaGiCa je napisao/la:AvantiSignora je napisao/la:
@AvantiPrevaranti, malo si se uzrujao. Pustile tabletice od nedelje, a Donjeck tek sledi...
Sta je za reci ovo sto se stima Napoliju ?? Mislim jel te stid?? Dobivate penal protiv samp a penala nigdje veze, Cagliari nije dosudjeno cist penal i vi na kraju dobivate.. Al kakvi sudije su losi, samo kad je Juventus u pitanju onda se stima

- Prescritto
- Kontakt:
protiv juventusa je fudbal umro, da vidimo sta ce sad ovaj predsjednik katanje reči nakon ove večerašnje krađe milana
AvantiSignora je napisao/la:
Sta je za reci ovo sto se stima Napoliju ?? Mislim jel te stid?? Dobivate penal protiv samp a penala nigdje veze, Cagliari nije dosudjeno cist penal i vi na kraju dobivate.. Al kakvi sudije su lose, samo kad je Juventus u pitanju onda se stima...
Niko ti nije drmao kavez, ali ti moras da uletis u sukob sa mnom.

Nesto te kopka, pa to ti je...
Ako si pratio moje pisanje, mogao si da vidis da te greske koje su Napoliju pomogle nisam pozdravio. A ako neko zeli da poveze Napoli sa uticajem na sudije, nek to slobodno radi. Bilo je primera ove sezone da je Napoli izvlacio deblji kraj, bas zbog sudjenja. Ali, ako Torino i Atalantu ne mozes da dobijes ni uz 6-7 zicera, nema efekta da se izvlacis na sudjenje.

Kolko ste dvolicni, sad je kao sudija direktno uticao na rezultat jer da nije bilo gola iz ofsajda ko zna kako bi se zavrsilo a kod Muntarijevog gola govorite kako je i Matri dao a ponisten go FUJ
- Prescritto
- Kontakt:
ja to nikad nisam reko, zato ne laziahmad_tz je napisao/la:Kolko ste dvolicni, sad je kao sudija direktno uticao na rezultat jer da nije bilo gola iz ofsajda ko zna kako bi se zavrsilo a kod Muntarijevog gola govorite kako je i Matri dao a ponisten go FUJ
Jesi garant sa nekog drugog profilaPrescritto je napisao/la:ja to nikad nisam reko, zato ne laziahmad_tz je napisao/la:Kolko ste dvolicni, sad je kao sudija direktno uticao na rezultat jer da nije bilo gola iz ofsajda ko zna kako bi se zavrsilo a kod Muntarijevog gola govorite kako je i Matri dao a ponisten go FUJ

- AvantiSignora
- Kontakt:
Pa vidim ti cesto ulazis u sukob sa Juventinima pa reko da jendom bude obrnuto..MaGiCa je napisao/la:AvantiSignora je napisao/la:
Sta je za reci ovo sto se stima Napoliju ?? Mislim jel te stid?? Dobivate penal protiv samp a penala nigdje veze, Cagliari nije dosudjeno cist penal i vi na kraju dobivate.. Al kakvi sudije su lose, samo kad je Juventus u pitanju onda se stima...
Niko ti nije drmao kavez, ali ti moras da uletis u sukob sa mnom.![]()
Ako si pratio moje pisanje, mogao si da vidis da te greske koje su Napoliju pomogle nisam pozdravio. A ako neko zeli da poveze Napoli sa uticajem na sudije, nek to slobodno radi. Bilo je primera ove sezone da je Napoli izvlacio deblji kraj, bas zbog sudjenja. Ali, ako Torino i Atalantu ne mozes da dobijes ni uz 6-7 zicera, nema efekta da se izvlacis na sudjenje.
Al poenta je sto se oko toga nista nepise ni nikog ne zanima i ako ste samo 2 boda iza nas.. Al nas gledaju u svaku sitnicu. Evo nakon poraz od milana, niko nista nije spominjo taj nepostojuci penal al da se desilo obrnuto mislim da bi bilo kraj svijeta

- Prescritto
- Kontakt:
pa cim je juventus najbolja ekipa u ligi onda nista ne valja u ligi, dušmanska filozofija
- Prescritto
- Kontakt:
de mi navedi te primere u kojim je napoli izvuko deblji kraj zbog sudjenjaMaGiCa je napisao/la:AvantiSignora je napisao/la:
Niko ti nije drmao kavez, ali ti moras da uletis u sukob sa mnom.![]()
- _forzamilan_
- Kontakt:
http://www.index" onclick="window.open(this.href);return false;Ž.hr/sport/clanak/italija-pred-novom-aferom-namjestanja-srbin-gegic-raskrinkat-ce-sve/649798.aspx
Za dvojicu trolova samo obriši ovo boldano Ž nakon index-a i kopiraj
Za dvojicu trolova samo obriši ovo boldano Ž nakon index-a i kopiraj

Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
- Prescritto
- Kontakt:
jarane kasnis 5 svjetlosnih godina, pokušaj provale star 5 dana
Pronadji ih sam.Prescritto je napisao/la: de mi navedi te primere u kojim je napoli izvuko deblji kraj zbog sudjenja
Ima 3 momenta samo u mecu sa Torinom - nesvirani potencijalni penal na Maggiu, nesviran slobodnjak u zoni 18m i crveni Mazzarriju nakon protesta, jer nije sviran cist faul nad Hamsikom. Jest da je primljen gol cista glupost Aronice, ali nije da se nije moglo docekati zaustavno vreme bez 2 gola vise i sa trenerom na klupi.

- L'Avvocato
- Kontakt:
Walter ''short-fuse'' Mazzari hahaha joj kritičan je skroz kad se počne nervirati uz aut linijuMaGiCa je napisao/la:
Pronadji ih sam.
Ima 3 momenta samo u mecu sa Torinom - nesvirani potencijalni penal na Maggiu, nesviran slobodnjak u zoni 18m i crveni Mazzarriju nakon protesta, jer nije sviran cist faul nad Hamsikom. Jest da je primljen gol cista glupost Aronice, ali nije da se nije moglo docekati zaustavno vreme bez 2 gola vise i sa trenerom na klupi.

@forzamilan bilo je to vec ... gegic samo potvrdio da su conteu palazzi i carobio presudili bez cvrstih dokaza
★★★
- _forzamilan_
- Kontakt:
Znam da je bilo nego bitna je slika u članku malo da vadim mast ovoj dvojici trolova 

Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
- Prescritto
- Kontakt:
#magica
tu tekmu nisam gledo pa o njoj ne mogu sudit, ali ocigledna je razlika između primera (mnozina) i primera (jednina), ako nesto tvrdis batre to i argumenovat, ha ja, nismo dječaci
napoli je u ovoj sezoni puno vise poguran nego ostecen, neko vecer protiv kaljarija i protiv kijeva, sjecas se penala nad pelisierom u zadnjoj minuti, pa i protiv sampe faula fan 16 ima toga na bacanje
sudjenje je katastrofa, svima se pomaze i odmaze, a u ocima navijaca samo je juventus lopovski klub, a sam si svjedok sta se desilo u posljednje dvije tekme milana
tu tekmu nisam gledo pa o njoj ne mogu sudit, ali ocigledna je razlika između primera (mnozina) i primera (jednina), ako nesto tvrdis batre to i argumenovat, ha ja, nismo dječaci
napoli je u ovoj sezoni puno vise poguran nego ostecen, neko vecer protiv kaljarija i protiv kijeva, sjecas se penala nad pelisierom u zadnjoj minuti, pa i protiv sampe faula fan 16 ima toga na bacanje
sudjenje je katastrofa, svima se pomaze i odmaze, a u ocima navijaca samo je juventus lopovski klub, a sam si svjedok sta se desilo u posljednje dvije tekme milana
- L'Avvocato
- Kontakt:
Ma dobro, ovaj članak je amaterski odradjen ... inace je index poznat po takvim stvarima._forzamilan_ je napisao/la:Znam da je bilo nego bitna je slika u članku malo da vadim mast ovoj dvojici trolova
Ovo se moglo mnogo bolje odraditi jer Italija trenutno samo o ovome i prica tj. o Gegicu.
★★★
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.