FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Ima li kakvog saopstenja navijaca ??
Koliko sam mogao primjetit citav grad prica o ovome i gotov svi su za ovo da se odradi..bolje imati klub na stabilnim nogama,nego da se ugasi za godinu dana,jer su dugovi preveliki,a cuo sam da nekoliko miliona moraju isplatit do marta mjeseca ??
Koliko sam mogao primjetit citav grad prica o ovome i gotov svi su za ovo da se odradi..bolje imati klub na stabilnim nogama,nego da se ugasi za godinu dana,jer su dugovi preveliki,a cuo sam da nekoliko miliona moraju isplatit do marta mjeseca ??
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Fukare Tuzla 1987
NIKO NIKO SAMO SLOBODA, SAMO SLOBODA DO GROBA !!!!!!!!
MOGU ONI PRAVITI NOVI KLUB ALI LJUBAV NASU PREMA TEBI NIKO NE MOZE UGASITI NITI KUPITI !!!!!!
I DA BUDEŠ LIGA PETA TI SI NAMA CENTAR SVIJETA
UZ TEBE JE TVOJA VJERNA ARMIJA
PORUKA OD VOĐE !
MOGU ONI PRAVITI NOVI KLUB ALI LJUBAV NASU PREMA TEBI NIKO NE MOZE UGASITI NITI KUPITI !!!!!!
PORUKA OD VOĐE !
2 miliona tacnije do marta sto je domen naucne fantastike. Zao mi je sto je do ovoga doslo ali ljudi od goreg zla uvijek treba birati ono manje.
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
Znaci po ovom sto se da procitati oni haman nisu za fuziji ?? Znaci prije gasenje kluba nego klub na stabilnim nogama 

- Probisvjet
- Kontakt:
Evo jedna poruka za Nijaza Gracica i za naseg voljenog Jasmina Imamovica! Faraona u pravom smislu!
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
mi navijaci svakako mnogi nebi voljeli ovo, ali kazem kakva je situacija mogu nas sutra ugasiti da nemamo nikako Slobode.. Sloboda ako se sa nekim ujedini dzab a to ce biti oppet Sloboda za svakog ko god da nam dolazi zna se kome gostuju...Olimpija je eto to uraidla, ali ko njih gleda kao neki ujedinjeni klub?...ma svi ko im gostuje znaju da oni dolaze Olimpiji i to je tacka ...Treba napraviti fuciju ovakvu kao KK Zvezda sve im je ostalo....Kazem ne volim sto mora do ovoga da dodje radije nebi, ali ne znam kako drugacije izaci iz govana?
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Da mi je samo znati, za koga ce navijati kada nam ugase klub? A u grupi su ionako sve djeca, max. 18 godina uz par starijih.
Ne moze druze fuzija da ostane Slobodina tradicija, a da se izbrise ovaj veliki dug. Jednostavno pravno ne moze. Mora se ici nacinom da se Olimpik preimenuje. Uostalom, i Olimpija je uradila bukvalno isto ovo sto mi zelimo... Ni njima nije formalno ostala ta tradicija, ali se zna u glavama ljudi ko je i sta je Olimpija. Bolje ne moze od ovoga, Fukare to moraju shvatiti... Niko nece uloziti 5-6 miliona samo da pobrise Slobodine dugove...SaltCityAttack je napisao/la:mi navijaci svakako mnogi nebi voljeli ovo, ali kazem kakva je situacija mogu nas sutra ugasiti da nemamo nikako Slobode.. Sloboda ako se sa nekim ujedini dzab a to ce biti oppet Sloboda za svakog ko god da nam dolazi zna se kome gostuju...Olimpija je eto to uraidla, ali ko njih gleda kao neki ujedinjeni klub?...ma svi ko im gostuje znaju da oni dolaze Olimpiji i to je tacka ...Treba napraviti fuciju ovakvu kao KK Zvezda sve im je ostalo....Kazem ne volim sto mora do ovoga da dodje radije nebi, ali ne znam kako drugacije izaci iz govana?
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Uredu njihov stav postujem..ali ne mogu da shvatim da bi radije da se kllub ugasi i da pocne neka nova Sloboda od 10 lige TK,nego klub koji ce se borit za euro nastupe i titule u BiH ?
Isto ovako se pricalo da se nece podrzavati OKK Sloboda,pa odjednom se pojavise na tribinama
Isto ovako se pricalo da se nece podrzavati OKK Sloboda,pa odjednom se pojavise na tribinama

Ako se desi fuzija onda bi to postao novi klub i morao bi krenuti iz neke nize lige. Sad ne vjerujem tako da je sa promjenom imena.
- badblueboylivno
- Kontakt:
Ne mora. Sloboda se pripoji Olimpicu i onda Olimpic promijeni ime u Sloboda 1919 i slično i nastavlja u Premijerligi.
Nego, zanima me čim se taj Gracić bavi i odakle mu toliki novac. Pitam ovdje jer ću brže dobiti odgovor nego što ću upaliti google i naći.
Nego, zanima me čim se taj Gracić bavi i odakle mu toliki novac. Pitam ovdje jer ću brže dobiti odgovor nego što ću upaliti google i naći.

Hayley <3
vlasnik je Europlakata, oni imaju veliku većinu reklamnih prostora u Sarajevu...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Au brate, pregledao sam sada raspored PLBiH. Ako bi se ovo odradilo do nastavka sezone, mi bi dočekali skoro sve jače klubove na Tušnju. Željezničar, Čelik, Borac, Zrinjski, Široki. Sa ovim rasporedom, bili bi favorit' za 3 mjesto i izlazak u evropu. Ali, najviše raduje činjenica da bi nam gostovali Željezničar i Velež 

Zadnja izmjena: JTS, dana/u 30 nov 2012, 20:45, ukupno mijenjano 2 puta.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Clan 78 pravilnika o takmicenjima:
Izmjena naziva kluba može se izvršiti najkasnije 30 dana prije početka
jesenjeg ili proljetnog dijela prvenstva
Dakle, ako se sve ovo finalizira na vrijeme, Olimpic bi bez problema na proljece zaigrao pod imenom Sloboda xy na Tusnju. Pravnih prepreka nema.
Izmjena naziva kluba može se izvršiti najkasnije 30 dana prije početka
jesenjeg ili proljetnog dijela prvenstva
Dakle, ako se sve ovo finalizira na vrijeme, Olimpic bi bez problema na proljece zaigrao pod imenom Sloboda xy na Tusnju. Pravnih prepreka nema.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Jel bilo zvanicno saopštenje Fukara na nekom od portala, da neko od vođa i starijh momaka da stav grupe
ima samo ovoTRUST je napisao/la:Jel bilo zvanicno saopštenje Fukara na nekom od portala, da neko od vođa i starijh momaka da stav grupe

NYKnicks Fan je napisao/la:Fukare Tuzla 1987
PORUKA OD VOĐE !
I u Mostaru, Tuzli, Zenici, jedan dio u Banja Luci, Hrvatskoj itdanonimni je napisao/la:vlasnik je Europlakata, oni imaju veliku većinu reklamnih prostora u Sarajevu...
- SaltCityAttack
- Kontakt:
znas kako ti je brate...stari navijaci koji trpe propadanje Slobode godinama nije svejedno, a zele da klub napokon stane na noge.. dok mladjim navijacima koji znaju za ovo lose stanje u klubu svega dvije godine i pamte one dobre dvije sa Sabovicem nije svakako svejendo..oni se jos uvjek nadaju da bi se klub mogao spasiti..i ja se brate nadam da se moze spasiti, ali odakle nam 2m km do mart amjeseca gdje moramo da uplatimo, jer ako to ne isplatimo mi smu u 3 kantonalnoj ligi.. Znaci oni koji nepamte dugo propadanje Slobode oni su protiv ovoga..meni licno ne igra titula i evropa nikakvu ulogu, ali mi je stalo da klub stane na noge da budemo stabilni finansiski i td..ne znam sta bih ti rekao ebiga.VOlio bi da se ovo ipak moze kako drugacije da zavrsi , ali ako morma da biram izmedju dva zla izabrao bi ovo ujedinjenje sa OlimpicomTRUST je napisao/la:Jel bilo zvanicno saopštenje Fukara na nekom od portala, da neko od vođa i starijh momaka da stav grupe
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Ružno je reći da birate između dva zla. Poznavajući kako Gracić gleda na stvari, ako vam je on zlo, on neće doći. Siguran sam da vam neće doći bez potpune podrške navijača. A može drugačije završiti, puteva je mnogo.SaltCityAttack je napisao/la:znas kako ti je brate...stari navijaci koji trpe propadanje Slobode godinama nije svejedno, a zele da klub napokon stane na noge.. dok mladjim navijacima koji znaju za ovo lose stanje u klubu svega dvije godine i pamte one dobre dvije sa Sabovicem nije svakako svejendo..oni se jos uvjek nadaju da bi se klub mogao spasiti..i ja se brate nadam da se moze spasiti, ali odakle nam 2m km do mart amjeseca gdje moramo da uplatimo, jer ako to ne isplatimo mi smu u 3 kantonalnoj ligi.. Znaci oni koji nepamte dugo propadanje Slobode oni su protiv ovoga..meni licno ne igra titula i evropa nikakvu ulogu, ali mi je stalo da klub stane na noge da budemo stabilni finansiski i td..ne znam sta bih ti rekao ebiga.VOlio bi da se ovo ipak moze kako drugacije da zavrsi , ali ako morma da biram izmedju dva zla izabrao bi ovo ujedinjenje sa OlimpicomTRUST je napisao/la:Jel bilo zvanicno saopštenje Fukara na nekom od portala, da neko od vođa i starijh momaka da stav grupe
Tik do Meše i Ismeta sa pogledom na kralja Tvrtka kroz zgradu.JTS je napisao/la:Mislim da je moguće da Gracić da 500.000 da se napravi statua za velikog Tuzlanskog vođu Jasmina

Što se tiče eventualne "fuzije" tj spajanja, mislim da je ovo jedino rješenje za klub trenutno. Kako ste već pisali, niko neće milione dati da povuče Slobodu iz dugova. Historija će se pisati nova, ali Sloboda ostaje Sloboda u ljudskoj svijesti. Važno je da se ime ne modifikuje previše, boje da se zadrže, a Tušanj će uvijek biti pravi pokazatelj stvarne stare Slobode, nadam se sa Fukarama na tribinama.
Nijaze, bujrum! Jasmine, na potezu si.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.