BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

secer
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la secer » 30 nov 2012, 08:59

kao sto je istina da bavarski gigant u normalnim uslovima jede male drugorazredne klubove tipa bor - dor, takodjer je istina da na klupi imamo ishlapljelog starca koji ne umije sloziti taktiku i koji ce, vjerujem, gurati igraca u pokusaju - gomezinja (kikamo sa igracem manje). osim toga, treba dodati da vestfalenski poluamaterski klub prati g-dja fortuna (sreca prati hrabre), tako da cu biti prisiljen da teska srca preko usana koje se tresu prebacim rijeci koje u normalnim uslovima (trener, trener i samo trener) ne izlaze iz usta jednog bavarca, i kazem: postoji mogucnost da veliki bavarski klub stane na neku koru od banane tj. da se oklizne protiv domuza :(

sad, zbog kronicnog nedostatka vremena, kao i cinjenice da amidza nije insan koji voli da pegla tastaturu, bit cemo prinudjeni da ovaj sveti ugovor uzmemo pod lupu i izmijenimo neke od stavkica :(
ps.
vec spomenuh da nisam veliki ljubitelj kliktisa po tastaturi, pa cu si uzeti slobodno i izmijeniti tj. doraditi tvoj post.
Hare_BvB je napisao/la: Cakani, slijedi ponuda koju ne smijes odbiti: :twisted:

- Pobjeda Zutih: zutalj si u naredna DVA mjeseca (oblacis novo ruho i pecatiras krilaticu koja ce stajti ispod tvojih e-umotvorina, naravo oboje po mojoj zelji; pripremas detaljne pre i post match analize svih Dortmundovih meceva u tom periodu (POSTOVI OD MININALNO 7 i MAX 10 RECENICA. PROSTIH RECENICA, NARAVNO), a propraceno uz izrazitu zutu pristrasnost; zabrana pisanja na crvenoj temi osim kad je u pitanju ismijavanje malog bavarskog kluba - duzan si to uraditi barem 2 puta sedmicno, ili kad se Dortmund minimizira na istoj - tad si duzan u maniru lukavog i prepredenog forumaskog veterana uzemljiti sve bestidne pokusje da se ukalja obraz najjaceg njemackog kluba.

- Pobjeda Crvenih ili remiJ: ceka me ista kazna. Ako zelis jos stosta dodati, be my guest, pristajem na sve. :twisted:
LET D SOU BEGIN :twisted:
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 30 nov 2012, 09:54

slika

Potpisano, opecaceno, ovjereno, nedovjereno. :twisted:
-----------------------------------------------------------------------

Kloppova presica pred subotnji okrsaj --->>>> http://www.borussen.tv/index.php?option ... eo_id=2206" onclick="window.open(this.href);return false;
Der Mann für die entscheidenden Tore.

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 30 nov 2012, 10:29

adnan24 je napisao/la: S druge strane ne smeta meni ako on ode(za odgovarajuce novce) vec samo ne vidim ko ce ga zamijeniti...u Bundesligi nema igraca koji moze odigrati kao on a za slican kvalitet vani nemamo novce...produzenje ugovora s njim je najbolja opcija za klub.(iako sam siguran da ce otici).
Ne moraš se brinuti za to, ima ih ovdje koji garantiraju da oni mogu zamjeniti Lewu. :lol:
adnan24 je napisao/la: E kako sam se ja borio da tema prezivi...a sad frca na sve strane :D
Ti si znači naš forumski major. :) A vidio sam da je prije bilo dosta podsmjehivanja od strane konkurenata, ali danas je druga priča. 8-)
adnan24 je napisao/la:P.S.Dobar ovaj avatar :lol:
Avatar je fantastičan. Jasno pokazuje čiji smo, velik je i upada u oči. I na Bayernovu topicu se svojom ljepotom i veličinom posebno ističe u masi drugih avatara. 8-)
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 30 nov 2012, 10:39

proFCB je napisao/la:
KSIVLE je napisao/la:Mario Goetze je sam rekao da nikada neće zaigrati za Bayern.

Pogotovo neće iz Borussije preći u Bayern. Netko je rekao da mu je Bayern privlačan kako bi mogao osvajati najveće titule. Ako se ne varam Borussia u zadnje 2 sezone ima 3 titule više od Bayerna. Ako se ne varam Borussia je pokazala da itekako može konkurirati i za CL. Dakle, ta izjava nikako ne stoji.
Pretpostavljam da za takvu izjavu sigurno imas i neki link, koji potvrdjuje tvoju konstataciju?!?!
Evo prvo što mi je izbacilo, dalje mi se nije dalo tražiti - http://www.google.com/hostednews/afp/ar ... b5e2fb.bd1" onclick="window.open(this.href);return false; Djeluješ kao inteligentan momak, pa vjerujem da ti neće biti problem naći još koji izvor (preporuka - TM forum) ako ti ovaj nije dovoljan. Uostalom, vjerujem da si i sam upoznat sa tom njegovom izjavom, pošto je se dosta razvlačila po njemačkim medijima, ali samo mene sad malo prtcas. :)

Ja osobno ne živim u 100%-tnom uvjerenju da on nikad neće zaigrat za Bayern (može mu se desiti npr. da mu zamre karijera u inozemstvu, a onda mu Bayern ponudi najbolje uvjete), ali sam 99,999999999% siguran da on iz Dortmunda neće preći u Bayern. Isto vrijedi i za Hummelsa.
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"

smopiBVB
Kontakt:

Post Postao/la smopiBVB » 30 nov 2012, 13:47

Ljudi,Goetze ako negdje ode( vjerovatno nece uskoro) onda ce to biti Barca,kakav yayo kakvi qrci palci... :?
Samo mogu reci da je lijepo vidjeti koliko se yayi svidjaju nasi igraci,koliko su njih zapravo htjeli dovesti...Odbijeni su od strane Hummy-a da se "vrati" pa i od Nurke Sahina...Jos sad kad im Kuronja javno kaze(ako vec nije) da ne bi igrao za yayu ima...NEPROCJENJIVO!Umjesto da se brine kako ce preci u yayu(Kuronja),bolje se vi yayarci brinite da vas ne KITUJE u sutra :lol:

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 30 nov 2012, 14:30

Ovaj tvoj clanak spominje to,al nije navedeno kao njegova izjava, nebitno...odat cu ti priznanje da si dobar i posten clan ovog foruma, sto nemogu reci za ovog smopiBVB...

Uglavnom, ja sam ubijedjenja da ce prije u Bayern nego u Barcu
Stern des Südens

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 30 nov 2012, 15:01

San svakog njemačkog igrača je da obuče crveni dres najvećeg ovozemaljskog kluba.
1000 % sam ubijedjen da bi Goezte uz pristojnu ponudu Dortmundu istog trena odlučio se za Bayu.Kakva Barca kakvi bakrači.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 30 nov 2012, 15:08

Hummels spreman,Gotze vjerovatno dok je Gundogan pod velikim upitnikom...nadam se da ce ipak sva trojica zaigrati pa nek' odmaraju utorak.
Centre forward je napisao/la:San svakog njemačkog igrača je da obuče crveni dres najvećeg ovozemaljskog kluba.
1000 % sam ubijedjen da bi Goezte uz pristojnu ponudu Dortmundu istog trena odlučio se za Bayu.Kakva Barca kakvi bakrači.
Nekad bilo...

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 30 nov 2012, 15:17

Hare_BvB je napisao/la:slika

Potpisano, opecaceno, ovjereno, nedovjereno. :twisted:
da te amidza nije malo zezn'o,tebi valja pisat' i ako remi bude :lol:
#miasanmia

smopiBVB
Kontakt:

Post Postao/la smopiBVB » 30 nov 2012, 15:18

@proFCB
Da neko drugi kaze nego pametnjakovic kao ti... :?
Znas onu "ko o cemu,**** o postenju"-prije 2 dana ulizica,juce provokator,danas opet liz liz...ajd razguli :lol:
@Centre forward
Ma kakva Barca,vi igrate puno atraktivnije i ljepse :?
Sto kaze "major"(sto KSIVLE kaze) @adnan24 NEKAD BILO... ;)

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 30 nov 2012, 15:45

Idemo ovo razvalit' k'o i dosad. 8-)

Džabe im :shock: 120 miliona :shock: uloženih u tim u zadnje dvije godine kad nas ne mogu pobijedit'. Nabili smo im kompleks i oni nas se plaše, a njihovom samopouzdanju ne može pomoći ni 11 bodova prednosti. 8-)
slika
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 30 nov 2012, 16:13

schweinsteiger je napisao/la:da te amidza nije malo zezn'o,tebi valja pisat' i ako remi bude :lol:
Yok. 8-) Ja sam ponudio uslove.

BVB je najnezgodniji match-up za omiljeni ti klub, te se 6. pobjeda u nizu namece sama po sebi. :!:
Der Mann für die entscheidenden Tore.

smopiBVB
Kontakt:

Post Postao/la smopiBVB » 30 nov 2012, 17:08

Nemoj tako @Harisone,znas da su nas dobili u superkupu,nemoj biti bezobrazan :lol:

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 30 nov 2012, 17:48

smopiBVB je napisao/la:@proFCB
Da neko drugi kaze nego pametnjakovic kao ti... :?
Znas onu "ko o cemu,**** o postenju"-prije 2 dana ulizica,juce provokator,danas opet liz liz...ajd razguli :lol:
Sta tebe boli ona stvar sta sam ja jucer,danas, sutra??? Ja samo govorim svoje misljenje i imam pravo na to.
Hare_BvB je napisao/la: BVB je najnezgodniji match-up za omiljeni ti klub, te se 6. pobjeda u nizu namece sama po sebi. :!:
Slazem se s tobom, mislim da imate vece sanse za pobjedu vi nego mi. Ali je jedina razlika sto sad se mi necemo zalijetat i necemo imat potrebe da non stop napadamo,jer nama i 1 bod odgovara,sto vama ne odgovara bash naj naj.
A uostalom bez Gundoglava ste zasigurgno oslabljeni na sredini terena!!!
Stern des Südens

smopiBVB
Kontakt:

Post Postao/la smopiBVB » 30 nov 2012, 19:00

@proFCB
Jednostavan odgovor:zato sto kvaris temu svojim glupostima i peglas posten narod,postedi nas ;)

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 30 nov 2012, 20:05

proFCB je napisao/la:Ovaj tvoj clanak spominje to,al nije navedeno kao njegova izjava, nebitno...odat cu ti priznanje da si dobar i posten clan ovog foruma
Pa nemam baš vremena tražit taj njegov intervju. :mrgreen: Ako dovoljno pratiš BL, poznato ti je da je ta izjava istinita.
proFCB je napisao/la: sto nemogu reci za ovog smopiBVB...
Dobar je smopi.
proFCB je napisao/la:Uglavnom, ja sam ubijedjenja da ce prije u Bayern nego u Barcu
Oklada? 8-)

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 30 nov 2012, 20:07

smopiBVB je napisao/la: "major"(sto KSIVLE kaze)
Ako se ne varam, major je među engleskim navijačima onaj koji je osnovao neki navijački klub i koji mu je na čelu. Na to sam mislio, nema veze sa vojskom. :mrgreen:

smopiBVB
Kontakt:

Post Postao/la smopiBVB » 30 nov 2012, 23:17

KSIVLE je napisao/la:
smopiBVB je napisao/la: "major"(sto KSIVLE kaze)
Ako se ne varam, major je među engleskim navijačima onaj koji je osnovao neki navijački klub i koji mu je na čelu. Na to sam mislio, nema veze sa vojskom. :mrgreen:
Jasno,zato i kazem,prvi je branio boje ovog kluba na forumu tako da mu i pristaje ime,ako se nas @adnan slaze s tim?? 8-)

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 30 nov 2012, 23:51

Za opkladu slikaslika
Penga zna da me dere vazda (uostalom kao i ribery njih :mrgreen: ) pa sad pres´o na slatkog. :)

Za ovo malo koliko sam procitao, daumen hoch za novog clana ksivle-a. :)
Samo znaj da ces se na kraju slika sa klaretom. :lol:

Tekma je u pogodnom terminu, mogla bi se i pogledati. :?
Prognoza: Remi (sa dosta golova) 8-)
Vom Jäger zum Gejagten

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 01 dec 2012, 00:32

Hare_BvB je napisao/la:
schweinsteiger je napisao/la:da te amidza nije malo zezn'o,tebi valja pisat' i ako remi bude :lol:
Yok. 8-) Ja sam ponudio uslove.

BVB je najnezgodniji match-up za omiljeni ti klub, te se 6. pobjeda u nizu namece sama po sebi. :!:
zavidim vam na samopouzdanju :)
#miasanmia

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.