FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

valterboy
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la valterboy » 30 nov 2012, 18:46

slika

slika

Mirso, hvala ti za sve! <3

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 30 nov 2012, 18:51

Volio bih da me navijače pamte po dobrom. Nije uvijek bilo kako smo htjeli da bude, ali opet, kada malo bolje razmislim, ljepših momenata bilo je mnogo više. Nadam se da ću na Grbavicu uvijek biti dobrodošao jer Željo je moj klub, a Grbavica moja kuća'', govori Bešlija koji ne zna da li će igrati za neki drugi klub.

''Ne vjerujem da bih mogao igrati za neki drugi klub, ali nikad se ne zna šta nosi novi dan. Male su šanse da obučem neki drugi dres, mislim da je ovo kraj, želio bih da moj posljednji klub bude onaj koji najviše volim i kojem sam dao najbolje godine. Željo će biti najveći i bez mene'', kazao je Mirsad Bešlija na kraju razgovora za ****.ba.

Šteta sto se nije na nekoj utakmici oprostio
NO PYRO NO PARTY

CARSON

Post Postao/la CARSON » 30 nov 2012, 19:14

Buu je napisao/la:Volio bih da me navijače pamte po dobrom. Nije uvijek bilo kako smo htjeli da bude, ali opet, kada malo bolje razmislim, ljepših momenata bilo je mnogo više. Nadam se da ću na Grbavicu uvijek biti dobrodošao jer Željo je moj klub, a Grbavica moja kuća'', govori Bešlija koji ne zna da li će igrati za neki drugi klub.

''Ne vjerujem da bih mogao igrati za neki drugi klub, ali nikad se ne zna šta nosi novi dan. Male su šanse da obučem neki drugi dres, mislim da je ovo kraj, želio bih da moj posljednji klub bude onaj koji najviše volim i kojem sam dao najbolje godine. Željo će biti najveći i bez mene'', kazao je Mirsad Bešlija na kraju razgovora za ****.ba.

SAMO DA KAZEM DA SE NE SLAZEM SA PILETOM MISLIM DA CE PRELAZNI ROK BITI ZANIMLJIV

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 30 nov 2012, 19:16

CARSON je napisao/la:
Buu je napisao/la:Volio bih da me navijače pamte po dobrom. Nije uvijek bilo kako smo htjeli da bude, ali opet, kada malo bolje razmislim, ljepših momenata bilo je mnogo više. Nadam se da ću na Grbavicu uvijek biti dobrodošao jer Željo je moj klub, a Grbavica moja kuća'', govori Bešlija koji ne zna da li će igrati za neki drugi klub.

SAMO DA KAZEM DA SE NE SLAZEM SA PILETOM MISLIM DA CE PRELAZNI ROK BITI ZANIMLJIV
Jok bolan nece, vjeruj mi.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 30 nov 2012, 19:31

CARSON je napisao/la:

Ma kad je kod nas prelazni rok bio zanimljiv ? :D
NO PYRO NO PARTY

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 30 nov 2012, 19:33

Sta mislite o Jusufbasicu ovom iz goska , evo kaze da bi zelio igrati kod nas :) ?

Ja sam ga gledao samo u onoj utakmici protiv nas kad nam je 2x izlevatio odbranu i svi pricaju da je odlican igrac.Ja nesto i ne vjerujem da bi nam puno pomogao, pogotovo u Evropi.

Zna li neko ima li sanse da dodje kod nas ? samo provjerene informacije :D
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

Kuruz
Kontakt:

Post Postao/la Kuruz » 30 nov 2012, 19:37

Ma vama bi Stevo Nikolić dobro došao :D

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 30 nov 2012, 19:38

ZZtop10 je napisao/la:Sta mislite o Jusufbasicu ovom iz goska , evo kaze da bi zelio igrati kod nas :) ?

Ja sam ga gledao samo u onoj utakmici protiv nas kad nam je 2x izlevatio odbranu i svi pricaju da je odlican igrac.Ja nesto i ne vjerujem da bi nam puno pomogao, pogotovo u Evropi.

Kako da ti pomogne neko u evropi kome je do sada bio maximalan domet gosk ( bez podcjenjivanja goska ).Mozda bi recimo i bio dobar al to bi ono bila opet lutrija.Nama u evropi mogu pomoci igraci koji ce doci iz jacih liga nego sto je nasa i koji imaju iskustvo igranja teskih utakmica i donose smirenost i iskustvo u ekipu.Igraci iz nase lige koji imaju dvadesetak godina mogu biti prinove od kojih nesto moze biti a i ne mora.

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 30 nov 2012, 19:39

pile87 je napisao/la:
ZZtop10 je napisao/la:Sta mislite o Jusufbasicu ovom iz goska , evo kaze da bi zelio igrati kod nas :) ?

Kako da ti pomogne neko u evropi kome je do sada bio maximalan domet gosk ( bez podcjenjivanja goska ).Mozda bi recimo i bio dobar al to bi ono bila opet lutrija.Nama u evropi mogu pomoci igraci koji ce doci iz jacih liga nego sto je nasa i koji imaju iskustvo igranja teskih utakmica i donose smirenost i iskustvo u ekipu.Igraci iz nase lige koji imaju dvadesetak godina mogu biti prinove od kojih nesto moze biti a i ne mora.
i rekao sam da nam ne bi puno pomogao , pogotovo u evropi :)

edit: i slazem se sa tobom u potpunosti to sam i ja neki dan napisao. Nema u nasoj ligi igraca koji bi bili prava pojacanja za evropu ( mozda 1 ili 2 ali ih je tesko ili ne moguce dovesti)
Zadnja izmjena: ZZtop10, dana/u 30 nov 2012, 19:40, ukupno mijenjano 1 put.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 30 nov 2012, 19:40

Da li je Beslija zavrsio karijeru ili je samo otisao iz kluba pa ce traziti novi?

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 30 nov 2012, 19:40

ZZtop10 je napisao/la:
i rekao sam da nam ne bi puno pomogao , pogotovo u evropi :)
Do mene :lol: ne procitah dobro

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 30 nov 2012, 19:45

ASD je napisao/la:Da li je Beslija zavrsio karijeru ili je samo otisao iz kluba pa ce traziti novi?
vjerovatno je završio karijeru, sam kaže da su male šanse da igdje drugdje nastavi karijeru...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 30 nov 2012, 19:46

ASD je napisao/la:Da li je Beslija zavrsio karijeru ili je samo otisao iz kluba pa ce traziti novi?
Sto?? Jeste li to zainteresovani :mrgreen:
BUDI ŽELJO !!!

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 30 nov 2012, 19:49

Na današnji dan, prije 95 godina, u Sarajevu je rođen Josip “Joško” Domorocki.

slika
Joško D. hvala.

slika
Mirso hvala i sretno.
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 30 nov 2012, 19:49

Nego sta je sa Yoshidom ima li ista od njega ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 30 nov 2012, 19:55

https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/ ... 8703_o.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 30 nov 2012, 20:50

Hvala Mirso za sve i dalje si majstor za sve ove kloceve sto se kunemo u njih!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

BlingBling
Kontakt:

Post Postao/la BlingBling » 30 nov 2012, 20:50

Jedan od boljih,ali meni definitivno i najdrazi poslijeratni igrac u svetom plavom dresu! Pravi borac,pravi kapiten! Vazda borben,nikad vagina! Od mene kapa do poda Mirsade! OBAVEZNO funkcija u klubu!!
Ostalo mi srce dole na jugu,na sjeveru nasao sam nevjeru!

Ultras1921
Kontakt:

Post Postao/la Ultras1921 » 30 nov 2012, 21:47

HVALA ti za sve! Za oprostaj ces aBd dobiti nagradu za najljepsi gol sezone :)

Sent from my MT15i using Tapatalk 2
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921

Forza Inter!

MarkoDa
Kontakt:

Post Postao/la MarkoDa » 01 dec 2012, 11:02

Zeba u OlimpiCu 100% Amar shvatio da nam je Bekric vazniji.Dobijamo Duljevica i jos nekog mladog momka za njega
A zasto ne bit' obican i voljet male stvari zasto svako mora biti glavni,sta to lijepo ima obraz zakrpljen sa flekom, zasto sa tugom gledam za covjekom?

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot], Proximic i 30 gostiju.