Željina legenda !!
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Bilbija u Širokom? = Krme u Teheranu. Takve su šanse, glede Širokog.DzoleZeljo je napisao/la:HVALA TI MIRSO ZA SVE!!!
EDIT: Kakav Bilbija i Sarajevo? Pa to budala samo moze povezivati i jos gore vjerovati u to. Ako se mali misli vracati, a realno nije lud da se vraca iz jace lige u slabiju, (plus im jos poneka ponuda da ide vani), jedimo bi ga mogao dovesti Borac na prvom mjestu, Siroki ili mi pod velikim upitnikom. Vidite, nije problem njega dovesti, ali ako ce traziti platu kao Zeba sto ima, onda tesko da cemo mi na to pristati, ali eto, neka mali tracak nade postoji, jer dovodenjem istog bi napravili zaista pravi pogodak.
Prizovi i dolazak Bilbijeexbabilon je napisao/la:Ja k'o da sam prizvao ovo Besino povlacenje danas. Kazu ljudi pazi sta zelis mozda te i se i ostvari.
Definitivno je Beslija velika legenda i igrac koji nas je zaduzio, al ne samo Zelju nego i reprezentaciju, neko je vec o tome govorio. Bio je jedan od 11 igraca koji su slavili 0:2 u Danskoj, strasna pobjeda. HVALA TI NA SVEMU, ZIV NAM BIO JOS 100 GODINA!
Dobar fazon..avlami97 je napisao/la:Bilbija u Širokom? = Krme u Teheranu. Takve su šanse, glede Širokog.DzoleZeljo je napisao/la:HVALA TI MIRSO ZA SVE!!!
EDIT: Kakav Bilbija i Sarajevo? Pa to budala samo moze povezivati i jos gore vjerovati u to. Ako se mali misli vracati, a realno nije lud da se vraca iz jace lige u slabiju, (plus im jos poneka ponuda da ide vani), jedimo bi ga mogao dovesti Borac na prvom mjestu, Siroki ili mi pod velikim upitnikom. Vidite, nije problem njega dovesti, ali ako ce traziti platu kao Zeba sto ima, onda tesko da cemo mi na to pristati, ali eto, neka mali tracak nade postoji, jer dovodenjem istog bi napravili zaista pravi pogodak.
Ma ja mislim da Borac nije u mogucnosti priustiti takvog igraca.Kriza im je u klubu evo napusta ih i Krunic. Nama bi Bilbija odlicno dosao.DzoleZeljo je napisao/la:Dobar fazon..avlami97 je napisao/la:Bilbija u Širokom? = Krme u Teheranu. Takve su šanse, glede Širokog.DzoleZeljo je napisao/la:HVALA TI MIRSO ZA SVE!!!
EDIT: Kakav Bilbija i Sarajevo? Pa to budala samo moze povezivati i jos gore vjerovati u to. Ako se mali misli vracati, a realno nije lud da se vraca iz jace lige u slabiju, (plus im jos poneka ponuda da ide vani), jedimo bi ga mogao dovesti Borac na prvom mjestu, Siroki ili mi pod velikim upitnikom. Vidite, nije problem njega dovesti, ali ako ce traziti platu kao Zeba sto ima, onda tesko da cemo mi na to pristati, ali eto, neka mali tracak nade postoji, jer dovodenjem istog bi napravili zaista pravi pogodak.![]()
![]()
Nisi me svatio kralju... Nisam rekao da on ide u Siroki vec ove tri ekipe bi ga mogle dovesti sto se tice BIH prostora. Siroki bi ga sigurno mogao platiti, dok sa nama je tu i tamo, a Borac bi to nekim drugim putem odradio..
Hvala.. Sad je dolazak Bilbije gotova stvarexbabilon je napisao/la:Moje misljenje je da bi nam Bilbija jako dobro dosao i da bi se nasa igra unaprijedila njegovim dolaskom. Bilo bi dobro kad bi nam se pridruzio...
Shvatio sam ja tebe, ali ti mene izgleda nisi. Politika Širokog, bolje reći praksa, je da u tom klubu igraju samo katolici. U tome je fol. Široki ne bi uzeo ni Aršavina, jer vjerski je nepodoban. To je pokazala praksa, a ne ja.DzoleZeljo je napisao/la:Dobar fazon..avlami97 je napisao/la:Bilbija u Širokom? = Krme u Teheranu. Takve su šanse, glede Širokog.DzoleZeljo je napisao/la:HVALA TI MIRSO ZA SVE!!!
EDIT: Kakav Bilbija i Sarajevo? Pa to budala samo moze povezivati i jos gore vjerovati u to. Ako se mali misli vracati, a realno nije lud da se vraca iz jace lige u slabiju, (plus im jos poneka ponuda da ide vani), jedimo bi ga mogao dovesti Borac na prvom mjestu, Siroki ili mi pod velikim upitnikom. Vidite, nije problem njega dovesti, ali ako ce traziti platu kao Zeba sto ima, onda tesko da cemo mi na to pristati, ali eto, neka mali tracak nade postoji, jer dovodenjem istog bi napravili zaista pravi pogodak.![]()
![]()
Nisi me svatio kralju... Nisam rekao da on ide u Siroki vec ove tri ekipe bi ga mogle dovesti sto se tice BIH prostora. Siroki bi ga sigurno mogao platiti, dok sa nama je tu i tamo, a Borac bi to nekim drugim putem odradio..
Za sve ti hvala Mirsade.ripper je napisao/la:
Željina legenda !!
Bilbija u Širokom? = Krme u Teheranu. Takve su šanse, glede Širokog.TMovac je napisao/la:EDIT: Kakav Bilbija i Sarajevo? Pa to budala samo moze povezivati i jos gore vjerovati u to. Ako se mali misli vracati, a realno nije lud da se vraca iz jace lige u slabiju, (plus im jos poneka ponuda da ide vani), jedimo bi ga mogao dovesti Borac na prvom mjestu, Siroki ili mi pod velikim upitnikom. Vidite, nije problem njega dovesti, ali ako ce traziti platu kao Zeba sto ima, onda tesko da cemo mi na to pristati, ali eto, neka mali tracak nade postoji, jer dovodenjem istog bi napravili zaista pravi pogodak.
anonimni je napisao/la:Hvala ti za sve, Mirso![]()
BEŠLIJA MIRSAD![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.