FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ripper
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ripper » 30 nov 2012, 17:11

slika

Željina legenda !!

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 30 nov 2012, 17:11

DzoleZeljo je napisao/la:HVALA TI MIRSO ZA SVE!!!

EDIT: Kakav Bilbija i Sarajevo? Pa to budala samo moze povezivati i jos gore vjerovati u to. Ako se mali misli vracati, a realno nije lud da se vraca iz jace lige u slabiju, (plus im jos poneka ponuda da ide vani), jedimo bi ga mogao dovesti Borac na prvom mjestu, Siroki ili mi pod velikim upitnikom. Vidite, nije problem njega dovesti, ali ako ce traziti platu kao Zeba sto ima, onda tesko da cemo mi na to pristati, ali eto, neka mali tracak nade postoji, jer dovodenjem istog bi napravili zaista pravi pogodak.
Bilbija u Širokom? = Krme u Teheranu. Takve su šanse, glede Širokog. ;)
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

hamzaTM87
Kontakt:

Post Postao/la hamzaTM87 » 30 nov 2012, 17:12

Sef na TVSA :D
ZELJEZNICAR 1921!

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 30 nov 2012, 17:18

Veliko hvala Besliji za sve !

Uh kako bi nam Bilbija lego 8-) ....
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 30 nov 2012, 17:22

Ja k'o da sam prizvao ovo Besino povlacenje danas. Kazu ljudi pazi sta zelis mozda te i se i ostvari.
Definitivno je Beslija velika legenda i igrac koji nas je zaduzio, al ne samo Zelju nego i reprezentaciju, neko je vec o tome govorio. Bio je jedan od 11 igraca koji su slavili 0:2 u Danskoj, strasna pobjeda. HVALA TI NA SVEMU, ZIV NAM BIO JOS 100 GODINA!
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 30 nov 2012, 17:24

[youtube][/youtube]
BEŠLIJA MIRSAD pogledati na 1:25
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 30 nov 2012, 17:27

exbabilon je napisao/la:Ja k'o da sam prizvao ovo Besino povlacenje danas. Kazu ljudi pazi sta zelis mozda te i se i ostvari.
Definitivno je Beslija velika legenda i igrac koji nas je zaduzio, al ne samo Zelju nego i reprezentaciju, neko je vec o tome govorio. Bio je jedan od 11 igraca koji su slavili 0:2 u Danskoj, strasna pobjeda. HVALA TI NA SVEMU, ZIV NAM BIO JOS 100 GODINA!
Prizovi i dolazak Bilbije :D kad te vec krenulo..
BUDI ŽELJO !!!

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 30 nov 2012, 17:29

avlami97 je napisao/la:

EDIT: Kakav Bilbija i Sarajevo? Pa to budala samo moze povezivati i jos gore vjerovati u to. Ako se mali misli vracati, a realno nije lud da se vraca iz jace lige u slabiju, (plus im jos poneka ponuda da ide vani), jedimo bi ga mogao dovesti Borac na prvom mjestu, Siroki ili mi pod velikim upitnikom. Vidite, nije problem njega dovesti, ali ako ce traziti platu kao Zeba sto ima, onda tesko da cemo mi na to pristati, ali eto, neka mali tracak nade postoji, jer dovodenjem istog bi napravili zaista pravi pogodak.
Dobar fazon.. :lol: :lol:

Nisi me svatio kralju... Nisam rekao da on ide u Siroki vec ove tri ekipe bi ga mogle dovesti sto se tice BIH prostora. Siroki bi ga sigurno mogao platiti, dok sa nama je tu i tamo, a Borac bi to nekim drugim putem odradio.. :D

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 30 nov 2012, 17:29

Moje misljenje je da bi nam Bilbija jako dobro dosao i da bi se nasa igra unaprijedila njegovim dolaskom. Bilo bi dobro kad bi nam se pridruzio... :mrgreen:
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 30 nov 2012, 17:30

Sad kad pocnu oni onamo pisati zeljo se raspada ode Beslija :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 30 nov 2012, 17:33

DzoleZeljo je napisao/la:
avlami97 je napisao/la:

Nisi me svatio kralju... Nisam rekao da on ide u Siroki vec ove tri ekipe bi ga mogle dovesti sto se tice BIH prostora. Siroki bi ga sigurno mogao platiti, dok sa nama je tu i tamo, a Borac bi to nekim drugim putem odradio.. :D
Ma ja mislim da Borac nije u mogucnosti priustiti takvog igraca.Kriza im je u klubu evo napusta ih i Krunic. Nama bi Bilbija odlicno dosao.

A za ovaj fazon. TO je gracic izvalio danas u avazu. Kaze : " Mi smo u Sarajevu ko krme u teheranu " :lol: :lol:
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 30 nov 2012, 17:34

exbabilon je napisao/la:Moje misljenje je da bi nam Bilbija jako dobro dosao i da bi se nasa igra unaprijedila njegovim dolaskom. Bilo bi dobro kad bi nam se pridruzio... :mrgreen:
Hvala.. Sad je dolazak Bilbije gotova stvar :lol:
BUDI ŽELJO !!!

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 30 nov 2012, 17:37

DzoleZeljo je napisao/la:
avlami97 je napisao/la:

Nisi me svatio kralju...
Nisam rekao da on ide u Siroki vec ove tri ekipe bi ga mogle dovesti sto se tice BIH prostora. Siroki bi ga sigurno mogao platiti, dok sa nama je tu i tamo, a Borac bi to nekim drugim putem odradio.. :D
Shvatio sam ja tebe, ali ti mene izgleda nisi. Politika Širokog, bolje reći praksa, je da u tom klubu igraju samo katolici. U tome je fol. Široki ne bi uzeo ni Aršavina, jer vjerski je nepodoban. To je pokazala praksa, a ne ja. ;)

BLU SKY

Post Postao/la BLU SKY » 30 nov 2012, 17:37

ripper je napisao/la:slika

Željina legenda !!
Za sve ti hvala Mirsade.
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 30 nov 2012, 18:01

Ma kakav Bilbija izvikan igrac. Efikasnij je Adilovic od njega.
NO PYRO NO PARTY

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 30 nov 2012, 18:03

EDIT: Kakav Bilbija i Sarajevo? Pa to budala samo moze povezivati i jos gore vjerovati u to. Ako se mali misli vracati, a realno nije lud da se vraca iz jace lige u slabiju, (plus im jos poneka ponuda da ide vani), jedimo bi ga mogao dovesti Borac na prvom mjestu, Siroki ili mi pod velikim upitnikom. Vidite, nije problem njega dovesti, ali ako ce traziti platu kao Zeba sto ima, onda tesko da cemo mi na to pristati, ali eto, neka mali tracak nade postoji, jer dovodenjem istog bi napravili zaista pravi pogodak.[/quote]
Bilbija u Širokom? = Krme u Teheranu. Takve su šanse, glede Širokog. ;)[/quote]

Nisi me svatio kralju...
Nisam rekao da on ide u Siroki vec ove tri ekipe bi ga mogle dovesti sto se tice BIH prostora. Siroki bi ga sigurno mogao platiti, dok sa nama je tu i tamo, a Borac bi to nekim drugim putem odradio.. :D[/quote]

Shvatio sam ja tebe, ali ti mene izgleda nisi. Politika Širokog, bolje reći praksa, je da u tom klubu igraju samo katolici. U tome je fol. Široki ne bi uzeo ni Aršavina, jer vjerski je nepodoban. To je pokazala praksa, a ne ja. ;)[/quote]

Ili malo blaze receno Siroki je Bosanskohercegovacki Athletic Bilbao
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

zeljo1
Kontakt:

Post Postao/la zeljo1 » 30 nov 2012, 18:09

@bagrcavi nadam se da si dosao iz banovica :D
sampioni:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
kup:2000,2001,2003,2011,2012
super kup:1998,2000,2001

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 30 nov 2012, 18:12

TMovac je napisao/la:EDIT: Kakav Bilbija i Sarajevo? Pa to budala samo moze povezivati i jos gore vjerovati u to. Ako se mali misli vracati, a realno nije lud da se vraca iz jace lige u slabiju, (plus im jos poneka ponuda da ide vani), jedimo bi ga mogao dovesti Borac na prvom mjestu, Siroki ili mi pod velikim upitnikom. Vidite, nije problem njega dovesti, ali ako ce traziti platu kao Zeba sto ima, onda tesko da cemo mi na to pristati, ali eto, neka mali tracak nade postoji, jer dovodenjem istog bi napravili zaista pravi pogodak.
Bilbija u Širokom? = Krme u Teheranu. Takve su šanse, glede Širokog. ;)[/quote]

Nisi me svatio kralju...
Nisam rekao da on ide u Siroki vec ove tri ekipe bi ga mogle dovesti sto se tice BIH prostora. Siroki bi ga sigurno mogao platiti, dok sa nama je tu i tamo, a Borac bi to nekim drugim putem odradio.. :D[/quote]

Shvatio sam ja tebe, ali ti mene izgleda nisi. Politika Širokog, bolje reći praksa, je da u tom klubu igraju samo katolici. U tome je fol. Široki ne bi uzeo ni Aršavina, jer vjerski je nepodoban. To je pokazala praksa, a ne ja. ;)[/quote]

Ili malo blaze receno Siroki je Bosanskohercegovacki Athletic Bilbao[/quote]
Opet greška. U Atletiku iz Bilbaa igraju samo Baskijci. Do kod Širokog nije taj slučaj. Ima Brazilaca...., bitno je da su katolici.

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 30 nov 2012, 18:32

Nisi me svatio kralju...

Ili malo blaze receno Siroki je Bosanskohercegovacki Athletic Bilbao[/quote]
Opet greška. U Atletiku iz Bilbaa igraju samo Baskijci. Do kod Širokog nije taj slučaj. Ima Brazilaca...., bitno je da su katolici.[/quote]

Hebiga buraz nisam mislio bas bukvalno,nego da oba kluba gaje tradiciju da igrac bez obzira na kvalitet nebi mogao igrati u klubu ukoliko ne ispunjava neke uslove koji nebi trebali biti bitni u sportu (siroki-vjerska pripadnost,Bilbao-nacionalna pripadnost).
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 30 nov 2012, 18:36

anonimni je napisao/la:Hvala ti za sve, Mirso :!:

BEŠLIJA MIRSAD :!: :!:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.