Dubravko je napisao/la:Čuj kad su se povukli,pa to je njihov stil igre,plus su imali prednost,imali dvije stopostotne šanse da vas dotuku...
Što se tiče njihovog golmana svakako da je u obe situacije očajno reagovao,ali korner i crveni karton su odlučili pobjednika,oni su bitno uticali na dalji tok utakmice...
Kažeš Majo nije vidio,ili Majo nije krivac,pa ako već nije vidio,a siguran sam da nije mogao vidjeti,vidio je onaj pomoćnik,to je bilo na metar od njega i jasno je mogao vidjet da igrač Slobode nije takao loptu,a da Asamoa nije imao snage ni 3 metra da je šutne

... Dakle glavni sudija koji nije vidio šta se desilo,zatim isključuje domaćeg igrača

o čemu mi pričamo!!!
ne kažem ja ništa za njihov stil igre, svaka ekipa igra onako kako njen stručni štab misli da je najbolje za nju. tu nemam nijedne zamjerke, nego ja kažem da su se planski povukli, čuvali rezultat, i u tom
čuvanju bili grubi. kontaš?
pa i ja sam rekao da je kriv pomoćnik, pročitaj. što se crvenog tiče, sasvim opravdano dodjeljen, čovjek je prethodno imao žuti, prigovarao je i to je to.
svu frku je podigla sloboda svojim saopštenjem (na šta je zvezda odgovorila svojim), bespotrebno su dignute tenzije, a jedna od posljedica je i toliki broj kartona.
da sloboda ima golmana na golu, a ne rupu i da su purić i onaj brazilac bili koncetrisaniji u kontrama, o
majovoj grešci vi danas ne biste kukali jer bi bili na +8 i sve bi bilo uredu.
Dubravko je napisao/la:Naravno da je gospodski,vi o napuštanju terena imate najveći dosije,o nekakvom istupanju, vanrednim sjednicama,tu ste prvaci,ne u Srbiji već u Evropi. A da pratiš kao što ne pratiš Slobodu,vrlo dobro bi znao osim što je godinama Majo vaš spasitelj, da je isti u svakoj utakmici dobrano oštetio Slobodu.... Al naravno Sloboda nema armiju navijača i sve ostalo......
kad smo već kod napuštanja terena, protiv nas niko nije napustio teren. što nam je to majo spasilac? spasio nas da iz lige ne ispadnemo? pogurao nas do titule možda?
nisam dužan da pratim slobodu.
Dubravko je napisao/la:Ko vam je kriv kad od početka sezone igrate utakmice po 97 minuta, obavezno kad gubite protivnik dobija crveni,sviraju se penali,korneri,faulovi u zoni šuta,ponekada jednostavno i protivnici slučajno zabiju koji gol, nikad goru odbranu u istoriji niste imali,da ne pričam o rasnosti vaših veznjaka i svemu ostalom... Većina vaših pobjeda od početka je pod jednom velikom lupom... Doduše nekim ljudima na RedStarBelgradeu se brišu postovi,a ljudi su samo iksreni,na tribini više od 10 godina.... Znaš ti bolje od mene kakvo je mišljenje dosta Cigana i o jučerašnjoj pobjedi...

Mi Grobari samo jasno stavljamo do znanja da nit smo glupi niti ćoravi.
Što se tog sajta koji reklamiraš tiče, zaboravio si Banat pomenuti...

znam ja što sam počeo reklamirati ovaj sajt. bez razloga nije sigurno. a zaboravio sam pomenuti mnogo toga, mogli bismo do sutra nabrajati.
pa i ja sam juče rekao, imali smo mnogo sreće, igra nam je očajna, o našoj lošoj odbrani pričam već duže vrijeme. to ipak nije razlog da vi kukate nakon svake naše dobijene utakmice.
naravno da niste ni glupi ni ćoravi, sve vi odlično znate. što ovako niste kukali nakon jagodine i nakon penala na 17 metara? tad je bilo ok jer smo mi evidentno oštećeni. tad ste pričali kako su sudije eto pogriješile, ali je jagodina ipak zasluženo pobjedila.

sad već kukate na maju zbog jednog kornera iako on sa tim nepostojećim kornerom nema baš velike veze. jedini pravi krivac/krivci za poraz slobode je njihov golman i naš mudrinski.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović