FK Rudar Prijedor
-
- Kontakt:
Re: FK Rudar Prijedor
Ako mi neko da argumente zasto se dobila kazna za ovo ja cu da prihvatim ovu kaznu sasvim normalno. 

-
- Kontakt:
Momak,ljiljani su bosanski ekvivalent 4C i Šahovnici,dakle nista uvredljivo. Kad se ovo dvoje bude kaznjavalo kaznjavace se i ljiljani i to je to.Kuruz je napisao/la:Morao sam napisati,znači ako se sve kažnjava onda bi trebalo i to postavljanje ljiljana na tribinama..
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
uz ključnu razliku: ljiljani su i bili zastava zemlje u kojoj se postavljaju neko vrijeme, dok ovi ostali simboli to nisu bili...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Sa tim "BILI" sve si rekao.
mislim da je akcen(a)t ipak na ovom "nisu bili" 

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- djoleprijedor
- Kontakt:
Bili su tačno,ali one "zemlje" koju je u vrijeme,takvu ,priznao samo jedan narod,koji se i dan danas identifikuje sa ljiljanima.I što se tiče toga da se taj narod identifikuje sa ljiljanima to meni ne smeta,kao ni što bošnjacima ne treba da smeta odnos srbi-dvoglavi orao i hrvati-šahovnica...to je vječna nit koju niko pokiadti neće..A državna zastava koje je zvanična je ova žuto-plava i to je to.anonimni je napisao/la:uz ključnu razliku: ljiljani su i bili zastava zemlje u kojoj se postavljaju neko vrijeme, dok ovi ostali simboli to nisu bili...
I da prestanemo ovde pričati o Heraldici,nema smisla više.Nego za ove što su bolje upućeni ,jel istina da je Handžiću istekao ugovor i da le će ostati i na proljeće?
Mens sana in corpore sano.
-
- Kontakt:
Valjda je istekao. Po svemu sudeci odlazi...djoleprijedor je napisao/la:Nego za ove što su bolje upućeni ,jel istina da je Handžiću istekao ugovor i da le će ostati i na proljeće?

- djoleprijedor
- Kontakt:
Znači za sad odlazi Karalić,Nikolić,Sakan,Rovčanin..a ugovoi istekli i Handžiću,Topiću,Kecmanu...Vastecija_GSE je napisao/la:Valjda je istekao. Po svemu sudeci odlazi...djoleprijedor je napisao/la:Nego za ove što su bolje upućeni ,jel istina da je Handžiću istekao ugovor i da le će ostati i na proljeće?
Mens sana in corpore sano.
-
- Kontakt:
Sem Handzica , ugovori su istekli igracima koji i nisu nesto igrali. Valjda nece biti problema sa postavom. 

- Жика Павловић
- Kontakt:
$ $ $, ", ' се у ?, а & првенства & за " '. Ех, $ су ' " & $... 

sada citam da je rudar prijedor jedini klub iz rs-a koji se takmici u premijer ligi bez dugova na ime poreza.lijepo je to cuti imate stabilan i odgovoran klub.cestitke na tome mnogima ste primjer.sportski pozdrav iz gradacca
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- djoleprijedor
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Alo Prijedorcani,kakvo je stanje..

Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo
Janka i Savić uzeli papire. Prije njih otišli Rovčanin, Karalić, Topić... Lemondzahva je na probi u Torpedu. Kecmanu istekao ugovor.
Došli Mato Ivanović, Igor Burazor, Ognjen Radulović... Sa ekipom trenira i Zoran Milutinović, al' on je samo tu dok ne nađe nešto.
Loše.
Došli Mato Ivanović, Igor Burazor, Ognjen Radulović... Sa ekipom trenira i Zoran Milutinović, al' on je samo tu dok ne nađe nešto.
Loše.

Otisli 3 najbolja igraca Savic, Jankovic, Topic...K0MT je napisao/la:Janka i Savić uzeli papire. Prije njih otišli Rovčanin, Karalić, Topić... Lemondzahva je na probi u Torpedu. Kecmanu istekao ugovor.
Loše.
Jedini od ovih sto valja je ovaj Mate Ivanovic...
Sve u svemu, katastrofa!!!

? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
Gdje je otisao Topic? Prosle godine kad sam ga gledao na prijateljskoj utakmici u Bihacu najvise je pokazao.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
Koliko sam ja cuo vratio se u prvu ligu Rumunije.NeRi_K je napisao/la:Gdje je otisao Topic? Prosle godine kad sam ga gledao na prijateljskoj utakmici u Bihacu najvise je pokazao.
? &
Topić najbolji???
Za sve ovo što je bio odigrao je dobro pola sata protiv Sarajeva. To i neće biti neki hendikep. Više treba da brine Savić, najkonstantniji je bio u prvoj polusezoni. Takođe i Janka, ali on možda i ostane. Pojačanja su sva qrac. Realno. Jedino ako Zoća ne nađe ništa, pa ostane.

Moguce da je do mene, ne znam jesam li dobro skuzio prezime kad je igrao u Bihacu. Lik duze kose, isti Cavani, ovako prilicno stamenit. Da li je to Topic ili neki drugi, i kako se on tacno zove?K0MT je napisao/la:Topić najbolji???![]()
Za sve ovo što je bio odigrao je dobro pola sata protiv Sarajeva. To i neće biti neki hendikep. Više treba da brine Savić, najkonstantniji je bio u prvoj polusezoni. Takođe i Janka, ali on možda i ostane. Pojačanja su sva qrac. Realno. Jedino ako Zoća ne nađe ništa, pa ostane.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
Ama Topic bolan dobar je on igrac samo nije lud igrati dzaba ovde i nek nije igro ne bi ni ja dzaba... Doci iz Rumunije u Rudar i igrati dzaba pa nije budala... Ne treba covjeku nista zamjeriti, jbg!NeRi_K je napisao/la:Moguce da je do mene, ne znam jesam li dobro skuzio prezime kad je igrao u Bihacu. Lik duze kose, isti Cavani, ovako prilicno stamenit. Da li je to Topic ili neki drugi, i kako se on tacno zove?K0MT je napisao/la:Topić najbolji???![]()
? &
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 19 gostiju.