Nije vise Dzafa trener,ali znas cuvenu recenicu da ni Kasiljas ne moze skinuti BobicaMaestro^^ je napisao/la:Ako bi se vratio Ostrakovic , ko bi onda bio na golu , Bobic ili Ostri.

Nije vise Dzafa trener,ali znas cuvenu recenicu da ni Kasiljas ne moze skinuti BobicaMaestro^^ je napisao/la:Ako bi se vratio Ostrakovic , ko bi onda bio na golu , Bobic ili Ostri.
Treba dovesti odbranu citavu.Mehremic,Skaljic,Mahinic nisu dorasli za prvi tim.AlemC85 je napisao/la:nije bitno ko će na gol, ionako golman nije nikada bio problem, plus ako VLADA dođe, onda se možemo nečemu nadati..
ove mlade momke poslati na kaljenje, mislim na mehremića i mahinića, a Škaljić nije loš, jer nam treba iskustvo...samo_lijevo je napisao/la:Treba dovesti odbranu citavu.Mehremic,Skaljic,Mahinic nisu dorasli za prvi tim.AlemC85 je napisao/la:nije bitno ko će na gol, ionako golman nije nikada bio problem, plus ako VLADA dođe, onda se možemo nečemu nadati..
najvjerovatnije vas Jaganjacnime_tm87 je napisao/la:Navodno neki igrac veleza bi mogao uskoro u Željezničar, Demić mozda
umalo da se slozim ali ne bas sve! ja bi to ovako ako cemo 4-5-1:mostarmostar je napisao/la:Bobic
Hebibovic-Merzic-Asim Skaljic-Lakicevic
Zvonic-Kodro
Hajdarovic-Demic-Vladavic
Cemalovic
volio bi kad bi ovo bila postava za iducu sezonu,s tim da treba dovesti par igraca ali provjerenih a ne kao sad anonimusa,pa borba za opstanak.
Sta je sa Cemalovicem i Okicem ? Pricaju li sta ?rodjak je napisao/la:najvjerovatnije vas Jaganjacnime_tm87 je napisao/la:Navodno neki igrac veleza bi mogao uskoro u Željezničar, Demić mozda
pojacava(najbrzi igrac u PL)
pored bekrica, zebe,smajica,zolotica,colica, jamaka itd itd sumljam da bi osim dovodio jos jednog veznog! a trenutno su svi igraci veleza pod ugovorom na 2 ili vise godina znaci nema nigdje bez odstete! nemozete sad tek tako maznut igraca kao sto je to uradjeno sa colicem i brkovicem kojima je ugovor istekao kad ste ih maznuli!nime_tm87 je napisao/la:Navodno neki igrac veleza bi mogao uskoro u Željezničar, Demić mozda
Šta bi da igraju pred 80 000 ljudi svaku utakmicu ?puza je napisao/la:Trener Veleža Ibro Rahimić nakon poraza od Zrinjskog u zadnjem kolu jesenskog dijela Premier lige izjavio je kako njegovim igračima treba psiholog.
Velež je u nedjelju sjajno ušao u utakmicu, poveo 1:0, no već u prvom dijelu utakmice počeo je braniti rezultat.
“Evidentno je da je Veležu zbog tog pritiska domaće publike lakše igrati na strani, gdje smo u par navrata došli blizu rezultata. Upravo sam zbog toga ja tu. Radio sam na zapadu i moj je moto da u životu mogu postići sve ako ja to zaista želim. Upravo to želim prenijeti na igrače, neki od njih to su već shvatili..., ali neće to ići preko noći”, rekao je Ibro Rahimić, šef struke mostarskog Veleža, u razgovoru za Dnevni list dodavši kako će se Veležova svlačionica ove zime očistiti – sama od sebe.
“Dosta je njih koji su navikli na lagan rad, u Veležu su samo reda radi, a takvi mi ne trebaju. Upravo zbog toga igrači će sami sebi napraviti selekciju, sami će odlučiti hoće li ostati ili ne”, dodao je Rahimić.
Mostarski premierligaš samo je dva boda udaljen od zone ispadanja i Rahimić će od uprave tražiti pojačanja.
“Gledat ćemo pojačati se s četiri-pet igrača, jer vidjeli smo u kakvoj se situaciji možemo naći kada nas načnu ozljede i kartoni. Ja sam svoje izvješće već napravio i već znam što želim. Nastojat ćemo se pojačati i u ofenzivnoj i u defanzivnoj liniji, ali ne bih još govorio o transfer listi..., sve dok ne vidim koga ćemo dovesti. Isto tako, neke ćemo igrače poslati na posudbu u klubove iz regije”, zaključio je Rahimić za Dnevni list.
Tagovi: Ibro Rahimić Mostar Premier liga Velež Vrapčići
Pricaju da im je san zaigrati za zelju,Buu je napisao/la:Sta je sa Cemalovicem i Okicem ? Pricaju li sta ?rodjak je napisao/la:najvjerovatnije vas Jaganjacnime_tm87 je napisao/la:Navodno neki igrac veleza bi mogao uskoro u Željezničar, Demić mozda
pojacava(najbrzi igrac u PL)
VELEZDOGROBA je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/gracic-i ... luce/92959
Gracic navodno kao rezervnu opciju cuva za velez
ovo bi bilo extra kad bi nas preuzeo
Otkud ta informnacija sada ?VELEZDOGROBA je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/gracic-i ... luce/92959
Gracic navodno kao rezervnu opciju cuva za velez
ovo bi bilo extra kad bi nas preuzeo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.