RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

samo_lijevo
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la samo_lijevo » 27 nov 2012, 18:27

Maestro^^ je napisao/la:Ako bi se vratio Ostrakovic , ko bi onda bio na golu , Bobic ili Ostri :D .
Nije vise Dzafa trener,ali znas cuvenu recenicu da ni Kasiljas ne moze skinuti Bobica :D
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 27 nov 2012, 18:32

nije bitno ko će na gol, ionako golman nije nikada bio problem, plus ako VLADA dođe, onda se možemo nečemu nadati..

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 27 nov 2012, 18:37

AlemC85 je napisao/la:nije bitno ko će na gol, ionako golman nije nikada bio problem, plus ako VLADA dođe, onda se možemo nečemu nadati..
Treba dovesti odbranu citavu.Mehremic,Skaljic,Mahinic nisu dorasli za prvi tim.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 27 nov 2012, 18:42

samo_lijevo je napisao/la:
AlemC85 je napisao/la:nije bitno ko će na gol, ionako golman nije nikada bio problem, plus ako VLADA dođe, onda se možemo nečemu nadati..
Treba dovesti odbranu citavu.Mehremic,Skaljic,Mahinic nisu dorasli za prvi tim.
ove mlade momke poslati na kaljenje, mislim na mehremića i mahinića, a Škaljić nije loš, jer nam treba iskustvo...
ako se vrati laki, eto rješenja za lijevi bok. meni se laki sviđa kao igrač, gledao sam ga, i zna igrati lopte. Slažem se s tobom, nažalost odbrana nam je najveći problem, koja je prošle godine bila na zadovoljavajućem nivou.....

ipak ima pomaka, a na upravi je i stručnom štabu da odluče........ ;)

19vfc22
Kontakt:

Post Postao/la 19vfc22 » 27 nov 2012, 19:31

ma samo odbranu popravit,malo vise discipline i ko bog

ps. Bobic for Worlds best Goalkeeper :ugeek:
Rodjeni Brato!

svi smo mi RODJENI !

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 28 nov 2012, 14:31

Da se nadovezem na derbi , trebali smo rijesiti u prvom poluvremenu pricu oko pobjednika .
Nedopustivo je promasivati onakve zicere u gradskom derbiju .
Moram naglasiti i po meni losu organizaciju uprave Veleža i policije u vezi odlaska gostujucih navijaca pod BB .
100-150 ljudi nije otislo na derbi zbog toga .
Mnogi nisu imali prevoza , a ostali koji su dosli pred stadion ili u blizinu stadiona ne organizovano su vraceni ...
A bilo je receno u Sjevernom od strane policije da ce navijacima koji idu neorganizovano biti omogucen ulazak na stadion pa nek se fino zapitaju oni .. + uvrede policije na racun navijaca Veleža koji nisu dosli organizovano ..
Sramota vidjet cemo da li ce se policija ovako ponasati i prema Ultrasima kada dolazili na proljece ;)

Treba nam pojacanja u zimskoj pauzi i da izborimo opstanak :D
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

mostarmostar
Kontakt:

Post Postao/la mostarmostar » 28 nov 2012, 21:06

Bobic
Hebibovic-Merzic-Asim Skaljic-Lakicevic
Zvonic-Kodro

Hajdarovic-Demic-Vladavic

Cemalovic

volio bi kad bi ovo bila postava za iducu sezonu,s tim da treba dovesti par igraca ali provjerenih a ne kao sad anonimusa,pa borba za opstanak.

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 28 nov 2012, 22:15

Navodno neki igrac veleza bi mogao uskoro u Željezničar, Demić mozda

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 29 nov 2012, 06:35

nime_tm87 je napisao/la:Navodno neki igrac veleza bi mogao uskoro u Željezničar, Demić mozda
najvjerovatnije vas Jaganjac
pojacava(najbrzi igrac u PL) :P
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

puza
Kontakt:

Post Postao/la puza » 29 nov 2012, 17:55

Trener Veleža Ibro Rahimić nakon poraza od Zrinjskog u zadnjem kolu jesenskog dijela Premier lige izjavio je kako njegovim igračima treba psiholog.
Velež je u nedjelju sjajno ušao u utakmicu, poveo 1:0, no već u prvom dijelu utakmice počeo je braniti rezultat.
“Evidentno je da je Veležu zbog tog pritiska domaće publike lakše igrati na strani, gdje smo u par navrata došli blizu rezultata. Upravo sam zbog toga ja tu. Radio sam na zapadu i moj je moto da u životu mogu postići sve ako ja to zaista želim. Upravo to želim prenijeti na igrače, neki od njih to su već shvatili..., ali neće to ići preko noći”, rekao je Ibro Rahimić, šef struke mostarskog Veleža, u razgovoru za Dnevni list dodavši kako će se Veležova svlačionica ove zime očistiti – sama od sebe.
“Dosta je njih koji su navikli na lagan rad, u Veležu su samo reda radi, a takvi mi ne trebaju. Upravo zbog toga igrači će sami sebi napraviti selekciju, sami će odlučiti hoće li ostati ili ne”, dodao je Rahimić.
Mostarski premierligaš samo je dva boda udaljen od zone ispadanja i Rahimić će od uprave tražiti pojačanja.
“Gledat ćemo pojačati se s četiri-pet igrača, jer vidjeli smo u kakvoj se situaciji možemo naći kada nas načnu ozljede i kartoni. Ja sam svoje izvješće već napravio i već znam što želim. Nastojat ćemo se pojačati i u ofenzivnoj i u defanzivnoj liniji, ali ne bih još govorio o transfer listi..., sve dok ne vidim koga ćemo dovesti. Isto tako, neke ćemo igrače poslati na posudbu u klubove iz regije”, zaključio je Rahimić za Dnevni list.
Tagovi: Ibro Rahimić Mostar Premier liga Velež Vrapčići

mikki21
Kontakt:

Post Postao/la mikki21 » 29 nov 2012, 18:11

mostarmostar je napisao/la:Bobic
Hebibovic-Merzic-Asim Skaljic-Lakicevic
Zvonic-Kodro

Hajdarovic-Demic-Vladavic

Cemalovic

volio bi kad bi ovo bila postava za iducu sezonu,s tim da treba dovesti par igraca ali provjerenih a ne kao sad anonimusa,pa borba za opstanak.
umalo da se slozim ali ne bas sve! ja bi to ovako ako cemo 4-5-1:
-----------------------Bobic------------------------
hebibovic----Kazazic---As.Skaljic----Lakicevic
-------------Zvonic------Merzic-------------------
--Okic-------------Demic----------Vladavic------
------------------Cemalovic-----------------------

vrlo jaka ekipa za nase lige, dobri i ofanzivno i defanzivno! eventualno kad bi se sve zimske zelje ili ti ga mahalske price o transferima ispunile i kad bi dosli As.skaljic, Lakicevic, Vladavic i Colic, gurnut ih u 4-4-2 ili 4-3-3!

4-4-2:

-----------------------Bobic------------------------
hebibovic----Merzic---As.Skaljic----Lakicevic
colic---------Zvonic------Demic------Vladavic
---------------Okic--------Cemalovic-----------

4-3-3(napad bi bio haos, najbolji u ligi, a i odbrana beton! nebi se bojao ni sekunde za opstanak):

-----------------------Bobic-----------------------

Hebibovic------AS.skaljic--Merzic----Lakicevic

----------Colic--------Zvonic------Demic--------

----------Okic-----Cemalovic------Vladavic----

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 29 nov 2012, 18:20

rodjak je napisao/la:
nime_tm87 je napisao/la:Navodno neki igrac veleza bi mogao uskoro u Željezničar, Demić mozda
Sta je sa Cemalovicem i Okicem ? Pricaju li sta ? :D
NO PYRO NO PARTY

mikki21
Kontakt:

Post Postao/la mikki21 » 29 nov 2012, 18:21

pored bekrica, zebe,smajica,zolotica,colica, jamaka itd itd sumljam da bi osim dovodio jos jednog veznog! a trenutno su svi igraci veleza pod ugovorom na 2 ili vise godina znaci nema nigdje bez odstete! nemozete sad tek tako maznut igraca kao sto je to uradjeno sa colicem i brkovicem kojima je ugovor istekao kad ste ih maznuli!

Rodeni
Kontakt:

Post Postao/la Rodeni » 29 nov 2012, 18:24

Meni je Nuhic bio jedan od boljih ove polusezone bolji od Demica koji nije vele odigro ovu polusezonu moze on puno bolje , ocekivo sam vise od Demica zna on pravo dobro odigrati nadamse boljem izdanju iduce godine
Kodro je bio najlosili od ovih veznih igraca i nezasluzuje da nosi kapitensku traku on i Merzic su najvise razocarali ove polusezone

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 29 nov 2012, 19:53

puza je napisao/la:Trener Veleža Ibro Rahimić nakon poraza od Zrinjskog u zadnjem kolu jesenskog dijela Premier lige izjavio je kako njegovim igračima treba psiholog.
Velež je u nedjelju sjajno ušao u utakmicu, poveo 1:0, no već u prvom dijelu utakmice počeo je braniti rezultat.
“Evidentno je da je Veležu zbog tog pritiska domaće publike lakše igrati na strani, gdje smo u par navrata došli blizu rezultata. Upravo sam zbog toga ja tu. Radio sam na zapadu i moj je moto da u životu mogu postići sve ako ja to zaista želim. Upravo to želim prenijeti na igrače, neki od njih to su već shvatili..., ali neće to ići preko noći”, rekao je Ibro Rahimić, šef struke mostarskog Veleža, u razgovoru za Dnevni list dodavši kako će se Veležova svlačionica ove zime očistiti – sama od sebe.
“Dosta je njih koji su navikli na lagan rad, u Veležu su samo reda radi, a takvi mi ne trebaju. Upravo zbog toga igrači će sami sebi napraviti selekciju, sami će odlučiti hoće li ostati ili ne”, dodao je Rahimić.
Mostarski premierligaš samo je dva boda udaljen od zone ispadanja i Rahimić će od uprave tražiti pojačanja.
“Gledat ćemo pojačati se s četiri-pet igrača, jer vidjeli smo u kakvoj se situaciji možemo naći kada nas načnu ozljede i kartoni. Ja sam svoje izvješće već napravio i već znam što želim. Nastojat ćemo se pojačati i u ofenzivnoj i u defanzivnoj liniji, ali ne bih još govorio o transfer listi..., sve dok ne vidim koga ćemo dovesti. Isto tako, neke ćemo igrače poslati na posudbu u klubove iz regije”, zaključio je Rahimić za Dnevni list.
Tagovi: Ibro Rahimić Mostar Premier liga Velež Vrapčići
Šta bi da igraju pred 80 000 ljudi svaku utakmicu ?

Bože sačuvaj.
Who dares, wins !

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 29 nov 2012, 21:11

Buu je napisao/la:
rodjak je napisao/la:
Sta je sa Cemalovicem i Okicem ? Pricaju li sta ? :D
Pricaju da im je san zaigrati za zelju, :P .Dat ce mo vam ovaj put evo ovog brzonogog Jaganjca ,sta hocete vise(nemojte biti halapljivi dosta vam Jaganjac ovaj put),a kao i obicno ne treba te nam nista placati za njega samo ga vodite,ha ja. :P
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

VELEZDOGROBA
Kontakt:

Post Postao/la VELEZDOGROBA » 30 nov 2012, 01:20

http://sportsport.ba/bh_fudbal/gracic-i ... luce/92959" onclick="window.open(this.href);return false;

Gracic navodno kao rezervnu opciju cuva za velez
ovo bi bilo extra kad bi nas preuzeo

ekran
Kontakt:

Post Postao/la ekran » 30 nov 2012, 01:23

VELEZDOGROBA je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/gracic-i ... luce/92959

Imaš pouzdan izvor???

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 30 nov 2012, 01:25

Ničija igračka nećemo biti. Neka hvala. Bez ikakvih fuzija, smiješno je to spominjati.
Who dares, wins !

Vamos
Kontakt:

Post Postao/la Vamos » 30 nov 2012, 01:50

VELEZDOGROBA je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/gracic-i ... luce/92959

Otkud ta informnacija sada ?

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.