NK Zvijezda Gradačac

mrzim_ulizice
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la mrzim_ulizice » 20 okt 2009, 12:33

Fatko je napisao/la:
RK Gradacac je napisao/la:Nista ne brini tu je Mujkanovic, novo "pojacanje" ;)

PS. Bice opet Ninkovic ga doveo :mrgreen:
izvini jel moze se znat ko si ti uopste mislim kako se pravo zoves sto si ba toliko glup i naporan kako vidim ove tvoje komentare samo se nerviram daj matereti reci ko si
on ti je prodana dusa koja pored svog kluba iz svog grada navija za klub iz drugog grada klosar

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 20 okt 2009, 12:39

@Fatko i mrzim ulizice
:lol: :lol: :lol:

Ninkovic je kriv za ovo sve :!:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 20 okt 2009, 13:13

;
Zadnja izmjena: RK Gradacac, dana/u 12 nov 2009, 23:01, ukupno mijenjano 1 put.
010 ISN'T JUST A CODE

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 20 okt 2009, 13:24

;
010 ISN'T JUST A CODE

Fatko
Kontakt:

Post Postao/la Fatko » 20 okt 2009, 16:31

RK Gradacac je napisao/la:
mrzim_ulizice je napisao/la: on ti je prodana dusa koja pored svog kluba iz svog grada navija za klub iz drugog grada klosar
:lol: :lol: :lol:
aj ziv bio nemoj vise pisat nemam zivaca razbit cu kompjuter

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 20 okt 2009, 16:50

;
010 ISN'T JUST A CODE

dule
Kontakt:

Post Postao/la dule » 21 okt 2009, 11:27

cvile se vratio i sad će sve biti lijepo al kad na vrbi rodi grožđe. bar će auto sad voziti čista obraza do vinkovaca i širom lijepe naše sad je opet u zvijezdi. kupio je i vas strašne navijače svojom šupljom pričom i kafama ko on zna kako treba on došao iz vinkovaca nama pokazati. vidi se prosjek četiri primljena gola po utakmici. kako vas nije stid podržavati ga

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 21 okt 2009, 12:27

dule je napisao/la:cvile se vratio i sad će sve biti lijepo al kad na vrbi rodi grožđe. bar će auto sad voziti čista obraza do vinkovaca i širom lijepe naše sad je opet u zvijezdi. kupio je i vas strašne navijače svojom šupljom pričom i kafama ko on zna kako treba on došao iz vinkovaca nama pokazati. vidi se prosjek četiri primljena gola po utakmici. kako vas nije stid podržavati ga
Joj što volim ovakve tipove navijača, eto maksuz se ti prijavio na forum da bi to napisao :roll:
Kao što vidim da si i ti žmirio ili nisi uopšte bio na zadnjim utakmica pod Ninkovićevom palicom. Samo polahko drug i sve će doći na svoje, makar na početku druge polusezone ;)
Dragon Town

Fatko
Kontakt:

Post Postao/la Fatko » 22 okt 2009, 10:30

dule je napisao/la:cvile se vratio i sad će sve biti lijepo al kad na vrbi rodi grožđe. bar će auto sad voziti čista obraza do vinkovaca i širom lijepe naše sad je opet u zvijezdi. kupio je i vas strašne navijače svojom šupljom pričom i kafama ko on zna kako treba on došao iz vinkovaca nama pokazati. vidi se prosjek četiri primljena gola po utakmici. kako vas nije stid podržavati ga
slusaj ti dule gdje si ti bio prosle godine kada je zvijezda igrala i cvitkusic bio direktor da smo imali malo srece bili bi medju prva tri i sabancino jedna nemoze mene niko kupit ni za brdo love a kamoli za kafu a ti lijepo frajeru nadjes mene u casiji pa mi kazes to u lice nije problem pa cemo dalje to rijesavat kako treba ha ja a ne ovdje preko interneta glumit nekog huligana znam ja da su ovdje na netu najzajebaniji ljudi takvi kao ti

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 22 okt 2009, 10:40

;
010 ISN'T JUST A CODE

MokeGradačac
Kontakt:

Post Postao/la MokeGradačac » 22 okt 2009, 11:41

RK Gradacac je napisao/la:Fatko mozes li mi odgovorit na ovo pitanje, kako to da se za sve okrivljuje Ninkovic i sad kad je otisao kao sve ce bit super a nastavlja se sa losim rezultatima i jos gorim pojacanjima?
Nije nikakva provokacija da se razumijemo.
Hahahaha Ninkovic kriv ajde Fatko ti meni reci koliko je Zvijezda imala para da potrosi na prelaznom roku i dali je ova odluka ispravna od uprave prosle godine pred kraj sazone da svi igraci koji mogu naci bolji agažman pokupe papire i traze ga?

Fatko
Kontakt:

Post Postao/la Fatko » 22 okt 2009, 15:21

RK Gradacac je napisao/la:Fatko mozes li mi odgovorit na ovo pitanje, kako to da se za sve okrivljuje Ninkovic i sad kad je otisao kao sve ce bit super a nastavlja se sa losim rezultatima i jos gorim pojacanjima?
Nije nikakva provokacija da se razumijemo.
alo ja sam im rekao sva ova pojacanja sto su dosla osim onoga maloga iz kalesije da su nista bolji su nasi juniori od njih pa ako nisu imali kao para da dovedu igrace nisu ni trebali ni ovo da dovode bolje da su nasoj djeci dali da igraju za neku platicu vise bi se borili i trudili od ovih sto su dosli a sada imamo problem kako se rijeiti ovih sto su dosli samo da uzmu pare i nista uradit jer ninkovic ih je vezao ugovorima od 2 godine a jesteli slucajno bili vi na treningu da vidite njihov trening alo bolan trening je 45 minuta i to samo lace malo malo sutevi po golu i proigravanja jesteli vi vidili da mi protiv modrice nismo mogli trcat po terenu pocrkali su i de mi sada vi recite jesam li ja kriv sto igraci nemaju kondiciju da igraju svih 90 minuta pa oni nisu mogli 45 a kamoli vitavih 90 a jesteli gledali isjecke sa tekme iz sarajeva sta kaze komentator da zvijezda nije zasluzila ovakom igrom da bude na dnu tabele pa jer ih sad durgut cijepa na trenigu jer sad imaju trenig pravi

yummymummy
Kontakt:

Post Postao/la yummymummy » 22 okt 2009, 15:36

Dokle cemo vise obijasnjavati vama glupanima ko je kriv i zasto,Ninkovic je trazio reorganizaciju kluba i vece ovlasti koje je i dobio i izabrao sebi suradnike u klubu,maknuo Cvisa,koji mu je smetao i stojao na putu jer nije dozvoljavao da on odlucuje ko ce doci u klub,onda je preuzeo stvar u svoje ruke doveo igrace od kojih on ima procenat,i bila mu je bitna zarada a ne kvaliteta,sto je dovelo sve do ove situacije,sve mu je dopusteno kako je on trazio,cijenili su ga celni ljudi i dopustili mu,vjerovali,sva odgovornost je bila na njemu i evo do cega je dovela,cijenim ga kao strucnjaka,trenera,ali to mu je trebao samo biti posao,kao sto je i bio dok je Cvis bio direktor i bili su svi ciljevi ispunjeni,cak i vise.

samuraj
Kontakt:

Post Postao/la samuraj » 22 okt 2009, 15:47

Po forumu treba da pisu samo oni cije se misljenje uklapa u stavove vecine, a ko drugacije misli mora da se predstavi pa da mu se sakama objasni da ne smije da misli drugacije. ZALOSNO!
Uklonjen je Ninkovic, ceka se nagla promjena jer je samo on bio uzrok problema.Cvitkusic je u klubu iskljucivo zbog ljubavi prema ovom gradu i klubu i godinama radi pro bono.
Price ovih ljudi ste progutali ko treba kitu!
Steta je sto Durgutovic nije preuzeo ovaj tim u nekim boljim uslovima jer jedino se on ne uklapa u ovu pricu gore i dosao je u pogresnom momentu.

nahid_88
Kontakt:

Post Postao/la nahid_88 » 22 okt 2009, 15:54

koju poziciju igraj taj novi :?:

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 22 okt 2009, 17:23

;
Zadnja izmjena: RK Gradacac, dana/u 12 nov 2009, 23:02, ukupno mijenjano 1 put.
010 ISN'T JUST A CODE

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 22 okt 2009, 17:39

Ma tog "novog" jos nema ni u gradu ;) a kamoli na treningu :lol:
Dragon Town

LIvada
Kontakt:

Post Postao/la LIvada » 22 okt 2009, 17:49

jao sta ste vi doveli :o :o :o mujkanovic :mrgreen: :mrgreen:

ovaj lik nije ni za kantonalne lige prosle godine se poceo baviti fudbalom :D :D
Klošar sam pa šta...KLOŠARSKA ELITA!!!

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 23 okt 2009, 13:51

Hoće li dobiti Zvijezda sutra Laktaše ljudi?Kakva je kod vas situacija?Izgleda u Laktašima raspad sistema.

zuckerberg
Kontakt:

Post Postao/la zuckerberg » 23 okt 2009, 13:59

Zvijezda sutra mora dobiti. ukoliko se to ne desi onda je mrka kapa.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.