FK Rudar Prijedor

gogineman
Kontakt:

Re: FK Rudar Prijedor

Post Postao/la gogineman » 22 okt 2009, 12:42

E' izvukli smo Mladost iz bogunovog sela ili kako vec u kupu RS cetvrtina finala :D dobro dobro...to moramo proci i idemo da osvojimo kup :D a sto se tice Slobode...ma oni su ocajni....a

rudarprijedor
Kontakt:

Post Postao/la rudarprijedor » 22 okt 2009, 13:00

Mladost Donja Slatina...:D a ne Bogutovo selo al Mladost je Mladost...
Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo

gogineman
Kontakt:

Post Postao/la gogineman » 22 okt 2009, 13:16

rudarprijedor je napisao/la:Mladost Donja Slatina...:D a ne Bogutovo selo al Mladost je Mladost...
**** ga...znam da je neka mladost...imaju dvije mislio sam da je ova :D

Grad je nas DS
Kontakt:

Post Postao/la Grad je nas DS » 22 okt 2009, 13:22

radebl, brate rodjeni, otkud ti sa tom temom?!Čitavo vrijeme kontam da sam otvorio neku prethodnu stranu. :D Vidi se da nisi prisustvovao agoniji na forumu koja je trajala prije i poslije utakmice. :roll: Da jesi, ne bi spominjao tu priču. ;) Za karte nisam bio upućen. Ova naselja u PD-u si pogodio, svaka čast ;)
Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.

Grad je nas DS
Kontakt:

Post Postao/la Grad je nas DS » 22 okt 2009, 13:25

A u kupu RS bi se moglo daleko dogurati. Nema Borca koji je najači, realno. Tu bi trebali tražiti svoju šansu. Ova Mladost mi ne zvuči kao neko opasan. Ali, ko će znati...
Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.

gogineman
Kontakt:

Post Postao/la gogineman » 22 okt 2009, 13:33

Grad je nas DS je napisao/la:A u kupu RS bi se moglo daleko dogurati. Nema Borca koji je najači, realno. Tu bi trebali tražiti svoju šansu. Ova Mladost mi ne zvuči kao neko opasan. Ali, ko će znati...
Sviju su do sad gazili 5:0,4:0...ko ce ti ga znati :D al cuo sam da su u svim njima protivnickim ekipama igrale druge postave i neki momci koji nemaju pojma u fudbalu samo da bi ispali iz kupa(jer ovaj kup vecina klubova smatra kao dodatni trosak) zato ako se nasi momci potrude moraju da pobjede... :)

radebl
Kontakt:

Post Postao/la radebl » 22 okt 2009, 15:41

Grad je nas DS je napisao/la:radebl, brate rodjeni, otkud ti sa tom temom?!Čitavo vrijeme kontam da sam otvorio neku prethodnu stranu. :D Vidi se da nisi prisustvovao agoniji na forumu koja je trajala prije i poslije utakmice. :roll: Da jesi, ne bi spominjao tu priču. ;) Za karte nisam bio upućen. Ova naselja u PD-u si pogodio, svaka čast ;)
i ranije sam posjecivao ovu stranicu,al samo citao vjesti gledao slike i to,a od sinoc sam na forumu..pa uzeo vece pred sebe i polakao citao sve redom :) al to sto se tice karata i tekme je 100 % tacno :)
nas klub nas grad...samo nama pripada! L'87

"TRECI PUT CASTIMO"

Grad je nas DS
Kontakt:

Post Postao/la Grad je nas DS » 22 okt 2009, 16:15

Ma obrisano je dosta komentara. Strašno kakvih gluposti je bilo, počevši od mojih pa nadalje :D Svaka čast za entuzijazam. ;)

rudarprijedor
Kontakt:

Post Postao/la rudarprijedor » 23 okt 2009, 13:34

Zeljo u kupu BiH... :roll:

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 23 okt 2009, 14:52

Redebl
Ima i u Banja Luci Vrbanja ako se neveram da se tako zove pa opet nevolim Borac
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

rudarprijedor
Kontakt:

Post Postao/la rudarprijedor » 24 okt 2009, 17:16

aaaaa pobijedismo 1-0 s igracem manje....:))) ufff utakmica onako sa dosta prilika Rudar imao i precku i napadao a Modrica cekala kontre..... :D :D :D

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 24 okt 2009, 17:41

rudarprijedor je napisao/la:aaaaa pobijedismo 1-0 s igracem manje....:))) ufff utakmica onako sa dosta prilika Rudar imao i precku i napadao a Modrica cekala kontre..... :D :D :D
Cestitam svaka cast
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

gogineman
Kontakt:

Post Postao/la gogineman » 24 okt 2009, 17:49

Prejaka tekma...1:0 al je bilo puno puno sansi...modrica imala 2-3 suta al neopasna :D ...mi cijelo vrijeme napadali...da ne bude da je namjestena tekma,ponisten nam gol,crveni,...ugl sudjenje nije bas za pohvalit al je bilo ok...modrica nista nije pokazala al se veoma dobro branila...ali mi smo uzeli bodove :D

rudarprijedor
Kontakt:

Post Postao/la rudarprijedor » 24 okt 2009, 19:43

FK Sarajevo je napisao/la:
rudarprijedor je napisao/la:aaaaa pobijedismo 1-0 s igracem manje....:))) ufff utakmica onako sa dosta prilika Rudar imao i precku i napadao a Modrica cekala kontre..... :D :D :D
Cestitam svaka cast
hvala Hordas.. ;)

Жика Павловић
Kontakt:

Post Postao/la Жика Павловић » 24 okt 2009, 22:14

Sugavo vrijeme, blatnjav teren, solidna modrica, kritican sudija, motivisan rudar... zasluzeni bodovi

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 26 okt 2009, 12:58

Jedanaest kola Premijer lige Bosne i Hercegovine je iza nas, a kao jedno od pozitivnijih iznenađenja u dosadašnjem dijelu prvenstva sigurno se može izdvojiti prijedorski Rudar.
„Mi smo u ovu sezonu ušli sa samo jednim ciljem, a to je opstanak u društvu najboljih bosanskohercegovačkih klubova i za sada nam dobro ide. Nakon 11. kola nalazimo se u sredini prvenstvene tabele i nadamo se da ćemo tu i ostati“, rekao je šef stručnog štaba Rudara, Darko Nestorović, za SportSport.ba te dodao:

„Naš klub sigurno ima najmanji budžet u Premijer ligi, ali nadamo se da će se neke stvari popraviti ukoliko uspijemo sačuvati premijerligaški status. Mislim da smo cijelokupnu sportsku javnost Bosne i Hercegovine pozitivno iznenadili našim igrama i mi ćemo učiniti sve da na tome ne stanemo. Malo nam predstavlja problem mali igrački kadar, odnosno, do sada su teret na leđima iznijela 13-orica igrača i ukoliko bi uspjeli na polusezoni barem malo osvježiti tim, mislim da bi bez problema ostali u Premijer ligi.“

Pored dobrih igara Rudara ono što raduje sve iskrene ljubitelje fudbala u našoj zemlji je i publika koja se vratila na stadion u Prijedoru.

„Zadovoljni smo našom vjernom publikom. Prijedor je fudbalski grad i ja činim sve što je u mojom moći da nacionalizam zaobiđe naš stadion. Dolazi to polako sve na svoje mjesto i ja sam ponosan na to. Navijači su prepoznali naše dobre igre i oni se vraćaju na stadion i mislim da će iz utakmicu u utakmicu stadion u Prijedoru biti sve puniji“, zaključio je Nestorović.

Premazan ovaj Nesterovic opstanak ovo ono a ovamo samo dere :D
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 26 okt 2009, 13:01

gogineman je napisao/la:Prejaka tekma...1:0 al je bilo puno puno sansi...modrica imala 2-3 suta al neopasna :D ...mi cijelo vrijeme napadali...da ne bude da je namjestena tekma,ponisten nam gol,crveni,...ugl sudjenje nije bas za pohvalit al je bilo ok...modrica nista nije pokazala al se veoma dobro branila...ali mi smo uzeli bodove :D
jel vam barem ispravno ponisten gol?
Volim te Bosno!!!

rudarprijedor
Kontakt:

Post Postao/la rudarprijedor » 26 okt 2009, 13:27

xavi26 je napisao/la:
gogineman je napisao/la:Prejaka tekma...1:0 al je bilo puno puno sansi...modrica imala 2-3 suta al neopasna :D ...mi cijelo vrijeme napadali...da ne bude da je namjestena tekma,ponisten nam gol,crveni,...ugl sudjenje nije bas za pohvalit al je bilo ok...modrica nista nije pokazala al se veoma dobro branila...ali mi smo uzeli bodove :D
jel vam barem ispravno ponisten gol?
pa sad bilo je na granici ofsajda ali to se moglo i pustiti...

radebl
Kontakt:

Post Postao/la radebl » 26 okt 2009, 14:28

FK Sarajevo je napisao/la:Redebl
Ima i u Banja Luci Vrbanja ako se neveram da se tako zove pa opet nevolim Borac
tacno,ima vrbanja ima lijevo novoselija al to su ljudi stariji,preko 6- godina sve penzioneri...a ima ih toliko da mogu stati u 4 busa... mozda ljeti malo vise,kad dodju sinovi-kceri i to...al ovako..jako malo..bas malo...
nas klub nas grad...samo nama pripada! L'87

"TRECI PUT CASTIMO"

gogineman
Kontakt:

Post Postao/la gogineman » 26 okt 2009, 17:57

xavi26 je napisao/la:jel vam barem ispravno ponisten gol?
Pa ne znam sad bas...vjerovatno jeste...nisam bas dobio vidio al mislim da jeste ispravno ponisten...

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.