RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
-
- Kontakt:
Re: FK Velež
A USA KRETENU NEMA TE ZA GERME,SAM SERDAREVIĆ TO KAZE...SAD CETE I ZA ONU DVOJICU MAJMUNA IZ SENEGALA MORATI PLATITI 300 000 KM
- Stone Island
- Kontakt:
Jao,kakvih gluposti možeš pročitati majko mila.
i opet se pocinjemo prepucavati.....a do neki dan smo bili skupa.............kuda ovo vodi????'
Red or Dead
http://www.youtube.com/watch?v=iHW1nGJFqhY
- Stone Island
- Kontakt:
Još jedna glupost u nizu.Bolan u kakvim god si odnosima šta se imaš preko interneta prepucavati ? Hoćeš dobiti išta od toga ? Jok.senoRA je napisao/la:i opet se pocinjemo prepucavati.....a do neki dan smo bili skupa.............kuda ovo vodi????'
ne znam koji vam je,svaki dan pisete sve vece gluposti, cime se hranite?VFCsTARmO1922 je napisao/la:A USA KRETENU NEMA TE ZA GERME,SAM SERDAREVIĆ TO KAZE...SAD CETE I ZA ONU DVOJICU MAJMUNA IZ SENEGALA MORATI PLATITI 300 000 KM
da je tako ko sto ti kazes ne bi igrao za nas nego bi se vama vratio. Znam da vam je krivo, ali sta ces. Zelje su jedno a realnost drugo. Poslije tekme mi je bilo pomalo zao sto smo se rano susreli s vama i sto ste ispali. Sad me zaboli neka stvar kad vidim ko navija za Velez. Pored takvih ko sto si ti ni nema mjesta za prav mostarce. Prije je na Grbavicu znalo doci 2000 navijaca iz mostara a sad dodje 20. Pravdate se nocnim terminom. Jest, istina je to. Cuo sam da je i Real preksinoc igro protiv Milana u navece da ne bi niko iz italije mogo doc. Nisam znao da vas ispadanje ovao boli, djeco odrastite. Fudbal je zanimljiv jer ne pobjedjujes uvijek. Nemojte se furati i dizati u nebesa, bice vam lakse.
Sta je sa navijacima veleza za sutrasnju utakmicu , da li potezete sto u vecem broju da dodjete na sutrasnju utakmicu , da makar malo popravite atmosferu , i onako su ono bile skoro sve pa sarajlije , sta je nema te vlaka pa ne mozete ni doci u 18 sati ili nemate za autobusa kosto i mi dolazimo kombije aute i slicno , i nije radni dan nemojte te se na to da vadite
Ov dje ni ko ni je normalan, i ona druga, na ma ki sa nista ne moze
De bola iskulirajte malo..

Support Velez, It's logical! ★
dushy je napisao/la:Sta je sa navijacima veleza za sutrasnju utakmicu , da li potezete sto u vecem broju da dodjete na sutrasnju utakmicu , da makar malo popravite atmosferu , i onako su ono bile skoro sve pa sarajlije , sta je nema te vlaka pa ne mozete ni doci u 18 sati ili nemate za autobusa kosto i mi dolazimo kombije aute i slicno , i nije radni dan nemojte te se na to da vadite

brate mili ako vec nisi u skoli redovan bio,upisi kakav kurs,nesto...sa svojim poznavanjem gramatike i jezika ne mozes ni u tokare..dodje mi da zavitljam kompijuter kad vidim ko sve ima pristup net-u.
pogresno si shvatio,al eto......ja sam bas rekao to sto si ti...........u tom smisluStone Island je napisao/la:Još jedna glupost u nizu.Bolan u kakvim god si odnosima šta se imaš preko interneta prepucavati ? Hoćeš dobiti išta od toga ? Jok.senoRA je napisao/la:i opet se pocinjemo prepucavati.....a do neki dan smo bili skupa.............kuda ovo vodi????'
Red or Dead
Eto nas nista se nesekirajte!
Imali ste srece i to je to
Imali ste srece i to je to

Bola termin nama nije bitan eto nas MI DOLAZIMO i nadam se da nece biti sranja nikakvog
. Svak za svoje nek navija .

Samo jedan klub Velež Mostar
Pet igrača Veleža očekuju kazne zbog nesportskog života
U sastavu Veleža u Kup utakmici protiv Željezničara nije bilo Edina Šečića, iako je on najavljen. - Šečić je najvjerojatnije završio s Veležom. Prijavio sam ga Disciplinskoj komisiji, i mislim da će s njim biti raskinut ugovor, ljutito je za Dnevni list kazao trener Abudalah Ibraković.
Direktor Sedin Tanović potvrdio je da je Ibraković prijavio Šečića, ali i još nekolicinu igrača Disciplinskoj komisiji, koja će raspravljati o kaznama.
- Razlog? Nesportski život. Odlučili smo stati na kraj nesportskom životu nekih igrača, a prijavljeno je pet nogometaša. Među njima je i Šečić, kojeg je Ibraković izostavio iz sastava, a za njega je problem činjenica da mu je ovo ponovljeni izgred te će za njega kazna vjerojatno biti oštrija nego kod ostalih, objasnio je za Dnevni list Tanović.
Noćni život tako će neke koštati novčane kazne, a ako je suditi prema Ibrakovićevim riječima, pojedinci bi mogli ostati i bez ugovora.
Za Velež već u subotu slijedi novo gostovanje na Grbavici – ista meta, isto odstojanje.
- Mi smo pokazali da možemo igrati protiv Željezničara na njihovom terenu. Doduše, imamo jako mladu momčad i ovakva događanja sasvim sigurno da mogu poremetiti njihovo samopouzdanje. Pretpostavljam da nas u subotu očekuje još gore suđenje, tako da će nam biti izrazito teško. Sve što mi tražimo je da nam se dopusti da igramo nogomet, a svakome tko bude bolji od nas pružiti ćemo ruku i čestitati, ističe Ibraković.
U sastavu Veleža u Kup utakmici protiv Željezničara nije bilo Edina Šečića, iako je on najavljen. - Šečić je najvjerojatnije završio s Veležom. Prijavio sam ga Disciplinskoj komisiji, i mislim da će s njim biti raskinut ugovor, ljutito je za Dnevni list kazao trener Abudalah Ibraković.
Direktor Sedin Tanović potvrdio je da je Ibraković prijavio Šečića, ali i još nekolicinu igrača Disciplinskoj komisiji, koja će raspravljati o kaznama.
- Razlog? Nesportski život. Odlučili smo stati na kraj nesportskom životu nekih igrača, a prijavljeno je pet nogometaša. Među njima je i Šečić, kojeg je Ibraković izostavio iz sastava, a za njega je problem činjenica da mu je ovo ponovljeni izgred te će za njega kazna vjerojatno biti oštrija nego kod ostalih, objasnio je za Dnevni list Tanović.
Noćni život tako će neke koštati novčane kazne, a ako je suditi prema Ibrakovićevim riječima, pojedinci bi mogli ostati i bez ugovora.
Za Velež već u subotu slijedi novo gostovanje na Grbavici – ista meta, isto odstojanje.
- Mi smo pokazali da možemo igrati protiv Željezničara na njihovom terenu. Doduše, imamo jako mladu momčad i ovakva događanja sasvim sigurno da mogu poremetiti njihovo samopouzdanje. Pretpostavljam da nas u subotu očekuje još gore suđenje, tako da će nam biti izrazito teško. Sve što mi tražimo je da nam se dopusti da igramo nogomet, a svakome tko bude bolji od nas pružiti ćemo ruku i čestitati, ističe Ibraković.
Haj' be glumi adise pa sve su tekme nocne i tako smo i prijavili nema tu puno filozofijeadisg je napisao/la:Pa to su nastimali da ne mogu doci gostujuci navijaci u velikom broju.........Stole iz Bora je napisao/la:Koliko ja znam Zeljo je sve domace utakmice prijavio u nocnom terminu!VFCB je napisao/la:a daaaj, nije valjda u 18h utakmica, zna li ko je li ovo istina ili samo raja nagadja ?

Btw:Od ova 33 posta 32.5 su ti retradiranaVFCsTARmO1922 je napisao/la:A USA KRETENU NEMA TE ZA GERME,SAM SERDAREVIĆ TO KAZE...SAD CETE I ZA ONU DVOJICU MAJMUNA IZ SENEGALA MORATI PLATITI 300 000 KM

ps-r0djeni
Imali smo srece i imali smo SRDJANA STANICA koji ce vam sutra zavalit jos nekolicinu komada

Nisam imao namjeru pisati na vasem forumu ali me ova izjava Ibrakovica navela na to. U srijedu je bilo ne toliko izrazeno domacinsko sudjenje jer sudija nije pomogao Zelji da dadne golove koji su bili regularni, nije bilo penala, nije bilo crvenih kartona protivnickim igracima ... Mozda je dva puta svirao faul kada je trebao pustiti prednost, za vas, svirao "zadnjih 15 minuta" nekoliko problematicnih faulova za Zelju i to je sve. Ovo se skoro svakome desava kada gostuje, znam jer idem na gostovanja.
Ibrakovic ocekuje jos gore sudjenje: Ovo je moji dragi mostarci izvlakusa i ja bih to isto rekao Amaru da unaprijed napada sudiju a niti pojma nema kako ce se stvari odvijati. Ako znas igrati lopte, napravis dva tri pasa, centriras, skocis i zavalis gol, slozis dobru kontru i opet ga zavalis i povedes 2:0. Nema vise tu sudija i price. Sve nase ekipe igraju ko picke kada odu na stranu i onda pocbu traziti isprike ko ih je .ebao sa ono za. Igrajte fudbal pa nek pobijedi bolji i opet cete dobiti aplauz kao u srijedu jer znate igrati fudbal.
Nisam imao namjeru pisati na vasem forumu ali me ova izjava Ibrakovica navela na to. U srijedu je bilo ne toliko izrazeno domacinsko sudjenje jer sudija nije pomogao Zelji da dadne golove koji su bili regularni, nije bilo penala, nije bilo crvenih kartona protivnickim igracima ... Mozda je dva puta svirao faul kada je trebao pustiti prednost, za vas, svirao "zadnjih 15 minuta" nekoliko problematicnih faulova za Zelju i to je sve. Ovo se skoro svakome desava kada gostuje, znam jer idem na gostovanja.
Ibrakovic ocekuje jos gore sudjenje: Ovo je moji dragi mostarci izvlakusa i ja bih to isto rekao Amaru da unaprijed napada sudiju a niti pojma nema kako ce se stvari odvijati. Ako znas igrati lopte, napravis dva tri pasa, centriras, skocis i zavalis gol, slozis dobru kontru i opet ga zavalis i povedes 2:0. Nema vise tu sudija i price. Sve nase ekipe igraju ko picke kada odu na stranu i onda pocbu traziti isprike ko ih je .ebao sa ono za. Igrajte fudbal pa nek pobijedi bolji i opet cete dobiti aplauz kao u srijedu jer znate igrati fudbal.
-
- Kontakt:
Evo sad iz kladionice sa Ibrakovicem , covjek 1keca igro za sutra?????
Ne kontam.....
Ne kontam.....
Dosta ljudi ne zna sta je ljubav prema jednom klubu.....
Z E LJ O ! ! !
Z E LJ O ! ! !
Mah bolan to da te nalozi malo, hahahahole ZELJO ole je napisao/la:Evo sad iz kladionice sa Ibrakovicem , covjek 1keca igro za sutra?????
Ne kontam.....
-
- Kontakt:
Hahah ma ne znam reko je da casti sutra poslije tekmeThe Game je napisao/la:Mah bolan to da te nalozi malo, hahahahole ZELJO ole je napisao/la:Evo sad iz kladionice sa Ibrakovicem , covjek 1keca igro za sutra?????
Ne kontam.....

Dosta ljudi ne zna sta je ljubav prema jednom klubu.....
Z E LJ O ! ! !
Z E LJ O ! ! !
Ibrakovic spominje sudjenje samo iz jednog razloga, pravi sebi alibi kako za ispadanje iz kupa tako i za narednu utakmicu!Mada bi mu bolje bilo da gleda svoju ekipu koja je imala u cijeloj utakmici dvije sanse i da u tome trazi uzroke poraza, nek pogleda snimak protiv Celika pa nek malo bude objektivan a ne neka suplja prica...
Helem vojnik o skracenju Ibrakovic o postenju!
Helem vojnik o skracenju Ibrakovic o postenju!
dobro, odigraj i ti keca dok nisu blokiraliole ZELJO ole je napisao/la:Evo sad iz kladionice sa Ibrakovicem , covjek 1keca igro za sutra?????
Ne kontam.....