Finalista ide,a u najboljem slucaju kao 4-ti mozes u EU...Seyo_TM je napisao/la:Ako klub osvoji prvenstvno i kup, da li u europu ide petoplasirani ili finalista kupa??
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- bistrikboy
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Do juce drugoligaši i sad odjednom najjaca ekipa hahaha.Vi brzo zaboravili svoje derbije sa Gabelom i Toškom,izgledaderby county je napisao/la:Daj ba Harinjo sta se palite bezveze. Imate losu ekipu i tacka.....Velez je bio i ostace najjaca BiH ekipa, eno covjek nadje tabelu iz 91 god. kad je Velez igrao na svom stadionu......53 pozicija... Zelje nigdje. Nema dalje.harinjo je napisao/la:adisg plači plači manje ćeš pišatija nebuloza
![]()
![]()

Ako prva 4 idu u EU i osvajac kupa, interesovalo me sta se pomjera kod dvostruke krune...za'valjujembistrikboy je napisao/la:Finalista ide,a u najboljem slucaju kao 4-ti mozes u EU...Seyo_TM je napisao/la:Ako klub osvoji prvenstvno i kup, da li u europu ide petoplasirani ili finalista kupa??
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
KUP KUP KUP JE NAŠ.
NAPRIJED ŽELJO LJUBAVI MOJA
NAPRIJED ŽELJO LJUBAVI MOJA
Zeljo TV je krenuo opet, zna li neko vise???
Na vogosci je prikazana nova epizoda
Na vogosci je prikazana nova epizoda
-
- Kontakt:
Opet stara prica. Nije mi jasno da pojedini ljudi misle kako ce kome glavu razbiti. Zar ova prepucavanja mogu promjeniti rezultat na terenu, je li neciji zivot vazniji od **** bodova?
Mnogi se nece samnom sloziti, ja jesam pitar ali ne mogu ja mrziti manijaka koji mi je drug od djetinstva li radni kolega. Tako mislim da i vecina vas pokusavaju unijeti samo nemir na forumu koji nije nikom potreban. Jednostavno ne mogu da mrzim nekog ko je iz mog grada i iz moje skolske klupe, pustimo levate neka se sami dozovu pameti. Idalno bi bilo kada bi se PITARI I MANIJACI prije derbija okupili na jednom mjestu zajedno i da rame uz rame krenu prema stadionu uz pjesmu i smijeh, da se pokaze svima da je mrznja nestala izmedju ( brata, amidzica, druga, komsije ). Znam da u vecini slucajeva braca stoje jedan naspram drugog na tribini, pa je li eko misli da ce se oni fajtati na utakmici ili poslije utakmice. Iskreno da svima kaze nikad nisam dosao u sukob sa MANIJACIMA, jer u mojoj raji su i PITARI I MANIJACI pa smo uvijek zajedno do samog stadiona. Presretan bi bio da se borimo jedni prtov drugih na tribinama ali sa pjesmom i podrskom svom klubu.
Jesam previse napiso, ali jednostavno me ponijelo ono sto osjecam u svom srcu.
Izvinjavam se sto vas zamaram ali..... yebaji ga nadam se da se nece niko naljutiti.
Mnogi se nece samnom sloziti, ja jesam pitar ali ne mogu ja mrziti manijaka koji mi je drug od djetinstva li radni kolega. Tako mislim da i vecina vas pokusavaju unijeti samo nemir na forumu koji nije nikom potreban. Jednostavno ne mogu da mrzim nekog ko je iz mog grada i iz moje skolske klupe, pustimo levate neka se sami dozovu pameti. Idalno bi bilo kada bi se PITARI I MANIJACI prije derbija okupili na jednom mjestu zajedno i da rame uz rame krenu prema stadionu uz pjesmu i smijeh, da se pokaze svima da je mrznja nestala izmedju ( brata, amidzica, druga, komsije ). Znam da u vecini slucajeva braca stoje jedan naspram drugog na tribini, pa je li eko misli da ce se oni fajtati na utakmici ili poslije utakmice. Iskreno da svima kaze nikad nisam dosao u sukob sa MANIJACIMA, jer u mojoj raji su i PITARI I MANIJACI pa smo uvijek zajedno do samog stadiona. Presretan bi bio da se borimo jedni prtov drugih na tribinama ali sa pjesmom i podrskom svom klubu.
Jesam previse napiso, ali jednostavno me ponijelo ono sto osjecam u svom srcu.
Izvinjavam se sto vas zamaram ali..... yebaji ga nadam se da se nece niko naljutiti.
SAMI PROTIV NJIH
-
- Kontakt:
pitare slazem se s tobom.....
zasto u strahu trebamo ici na utakmice????
u mostar ste svi dobro dosli to vam garantujem i vi i robijasi i manijaci i fukare,vultrasi(lesinari)
kome treba kacenje????
ja sam prvi protiv toga!!!!
pruzimo jedni drugim ruku pomirenja,zaboravimo vrapcice,bajramski turnir i sad kup
budimo jedninstvenni
zasto u strahu trebamo ici na utakmice????
u mostar ste svi dobro dosli to vam garantujem i vi i robijasi i manijaci i fukare,vultrasi(lesinari)
kome treba kacenje????
ja sam prvi protiv toga!!!!
pruzimo jedni drugim ruku pomirenja,zaboravimo vrapcice,bajramski turnir i sad kup
budimo jedninstvenni
Kao prvo, mislim da se niko od nas na ovom forumu ne pita kad ce poceti neka tuca izmedju navijackih grupa. Vidim da te neki ovdje prizeljkuju i prijete, to nek ide njima na cast.
Sto se mene tice, idem da navijam za svoj klub i da gledam momke kako igraju. **** mi se za nacionalizam i kurcenje ko je kome kad glavu razbio. Kamenjanje i spominjanje svetinje je kukavicluk.
Naprijed Zeljo ljubavi moja. Ne mora svaka tekma rijesena u posljednjim trenucima bit sumnjiva. Sudjenje nije odgovaralo ni nama a ni njima. Iskreno, bilo je navlacenja za Zelju ali ekipa koja je kvalitetnija od nas bi ono bez problema dobila. Ne znam, ljudi se bune ko da su se na tekmi noge lolmile bez opomena. Prednost vam je puste kod gola koji ste nam zabili, imali smo i mi dosta zutih kartona. Pozz do subote, onda cemo diskutovati opet. Ako pobijedite ja vam cestitam.
PS: Zrinjski-Mostar - jesi li doruckovo jutros, ajd obuci se i idi u skolu, ruzit ce uciteljica.
Sto se mene tice, idem da navijam za svoj klub i da gledam momke kako igraju. **** mi se za nacionalizam i kurcenje ko je kome kad glavu razbio. Kamenjanje i spominjanje svetinje je kukavicluk.
Naprijed Zeljo ljubavi moja. Ne mora svaka tekma rijesena u posljednjim trenucima bit sumnjiva. Sudjenje nije odgovaralo ni nama a ni njima. Iskreno, bilo je navlacenja za Zelju ali ekipa koja je kvalitetnija od nas bi ono bez problema dobila. Ne znam, ljudi se bune ko da su se na tekmi noge lolmile bez opomena. Prednost vam je puste kod gola koji ste nam zabili, imali smo i mi dosta zutih kartona. Pozz do subote, onda cemo diskutovati opet. Ako pobijedite ja vam cestitam.
PS: Zrinjski-Mostar - jesi li doruckovo jutros, ajd obuci se i idi u skolu, ruzit ce uciteljica.
huligani,
da niste pogriješili mjesto?
da niste pogriješili mjesto?
Mislim da od ove sezone više ne idu poraženi finalisti nego se dodaje još jedan iz lige. Ovo sam mislim negdje pročitao ali ne mora biti točno.bistrikboy je napisao/la: Finalista ide,a u najboljem slucaju kao 4-ti mozes u EU...
- bistrikboy
- Kontakt:
ide ali samo ako klub koji je osvojio kup bude i sampion...Marin je napisao/la:Mislim da od ove sezone više ne idu poraženi finalisti nego se dodaje još jedan iz lige. Ovo sam mislim negdje pročitao ali ne mora biti točno.bistrikboy je napisao/la: Finalista ide,a u najboljem slucaju kao 4-ti mozes u EU...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- TheManiacs
- Kontakt:
Uzvratna utakmica 1/8 Kupa BiH izmedju Željezničara i Veleža uprkos činjenici da je bio radni dan privukao je solidan broj Manijaka pa je tako Sektor C bio popunjen. Na ulazu opet po ko zna koji put problemi sa unosom megafona pa je došlo i do naguravanja sa policijom i redarima pa su pale i neke prijave. Jedne od krivaca za to osim policije vidimo i u našoj upravi. Kao znak protesta centralni transparent bio je okrenut naopako čitavu utakmicu. U 24. minuti još jednom odajemo posljednji pozdrav Vedranu Puljiću podizući parolu i pjevamo himnu "Jedna si jedina" i pjesme protiv zakona i policije. Navijanje na momente odlično dok je na momente padalo. Razlog tome su sigurno i gosti koji nisu pojavili, barem ne sa transparentom kako to dolikuje svakoj ozbiljnoj navijačkoj grupi, pa je motiva za nadglašavanje falilo. Doduše bili su neki simpatizeri koji nisu vrijedni spomena. Zapaljeno je i nekoliko baklji, a tačku na ovu lijepu fudbalsku noć postavio je Željo pobjedom u 94 minuti i prolaskom dalje.
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
zeljo rudar nije lose...prva kuci
sace onaj kukavac reci da nam je Nijaz i kup namjestio
Fino prilika da im vratimo za nerijeseno

Seyo_TM je napisao/la:sace onaj kukavac reci da nam je Nijaz i kup namjestio![]()

sa rudarom u kupu nije lose nije lose 

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Nemojte nas tol'ko podcjennivati,tako ste i prosli put nas podjenili i BLEAJ 

ma samo 1-0 da pobjedimo na grbavici i mi prolazimo...ja mislim da mi mozemo odigrat 0-0 svaku utakmicu u gostima 

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
- RK Gradacac
- Kontakt:
2:0 na Grbavici, u Prijedoru 1:1 i idemo dalje.
ZELJO ALEEE
ZELJO ALEEE
010 ISN'T JUST A CODE
il' obrnutoRK Gradacac je napisao/la:2:0 na Grbavici, u Prijedoru 1:1 i idemo dalje.
ZELJO ALEEE

Trenutno korisnika/ca: Krajina1999, pinki i 35 gostiju.