FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Brcko87
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Brcko87 » 29 nov 2012, 17:24

TaRgEt_ je napisao/la:
Brcko87 je napisao/la:Ovaj novi klub koji se napravi igrat će PL..to znači da će prva liga imat manje klubova il će B tim te nove ekipe igrat federalku na otoci?? :) Šta će bit sa omladinskim pogonom Olimpika koji je jedan od najbolji u državi...SS.ba zovite Gračića nek nam pojasni.. :)
Ja ne znam sto se ti brines kada je tvoja Gradina isto uradila dodala O u ime kluba...
Gradina je samo vratila O..Klub kad je osnovan naziv mu je bio OFK Gradina..Al nije tema Gradina..Nebrinem se.. :lol:
OFK Gradina Srebrenik

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 29 nov 2012, 17:25

Boli nas ku*ac šta ko misli, mi samo želimo da se desi fuzija :mrgreen:
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 29 nov 2012, 17:27

Ne može se fuzija obaviti usred sezone. Kakva Europa, kakvi bakrači. :D
Hayley <3

classic
Kontakt:

Post Postao/la classic » 29 nov 2012, 17:28

badblueboylivno je napisao/la:Ne može se fuzija obaviti usred sezone. Kakva Europa, kakvi bakrači. :D
A ti se to ko razumijes kad moze kad ne moze.
Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 29 nov 2012, 17:30

Svako ko se protivi ovakvoj ideji zeljeci se na taj nacin predstaviti kao "veci" navijac Slobode samo dzaba se-rucka ,sv i bi mi volili da klub nije u dugovima i da nema potreba za necim ovakvim.

Situacija je takva kakva jeste i tesko ce se desiti da neki privatnik ili par njih udju u klub i bace u vodu par miliona (samo dugovanja).

Lijepa prilika je ovo,bojim se da ako ne dodje do ovoga da ce klub biti blizu gasenja ili ce se za par godina doci na ideju fuzionisanja sa Mramorom S. Hanom i sl. a onda ce doci iz guzice u glavudzu sto nismo poslusali Gracica.
Zadnja izmjena: King Kenny, dana/u 29 nov 2012, 17:31, ukupno mijenjano 1 put.
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~

YNWA!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 29 nov 2012, 17:31

Kako neki nece da shvate,ovo nam je zadnja sansa da se klub spasi,da nas ne ugase . Sloboda nece jos dugo izdrzati ako se nastavi,vidite da pisljivu drugu ligu mi ne mozemo lako da prodjemo,kada nas pobjede ekipe koje su do jucer mogle zamisljati meceve sa Slobodom !

Sta god da bude ja cu nastavit volit Slobodu !
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 29 nov 2012, 17:31

Za one mentole koji ne kontaju, ova fuzija bila bi ista kao fuzija "KK Crvena Zvezda - FMP". Ko razumije shvatit' će. Zvezda je zadržala boje, zadržala ime.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

sloboda
Kontakt:

Post Postao/la sloboda » 29 nov 2012, 17:33

Gracic je biznismen znaci on bio bio sef bez ikakvog mjesanja ikog to je ovako na prvu ok a sada sta se krije iza svega ovoga neznam.Nemoze biti gore nego sto jest to je sigurno :)

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 29 nov 2012, 17:35

Ugasena Slobda ili Sloboda 1919 ?? Sta je bolje ?

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 29 nov 2012, 17:36

classic je napisao/la:
badblueboylivno je napisao/la:Ne može se fuzija obaviti usred sezone. Kakva Europa, kakvi bakrači. :D
A ti se to ko razumijes kad moze kad ne moze.
Razumijem se dovoljno i mogu ti reći da se fuzija ne može obaviti usred sezone, nego u međusezoni, što je dosada odrađeno x puta.

Ali čudno je ovo sa neutralnog gledišta... većina kuka, nema se, dubioze, sramota, ubiše klub, ovo ono, počnu priče o fuziji i odmah se planira igranje Europa lige dogodine. Stanite malo na loptu, ljudi.
Hayley <3

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 29 nov 2012, 17:58

a sta u ovoj situaciji, hipoteticki fuzija se desi na kraju prvesntva, a Olimpik izbori evropu ..bil se onda islo u Evropu naredne sezone sa tim novim klubom? ako bi da mi odmah pocnemo za Olimpik navijat za sto bolji plasman hahaha :mrgreen:

salu na stranu, ovako nesto je jedino sto moze spasiti Slobodu i naciniti od nje ozbiljniji i organizovan klub...naravno pod uslovom da ime ostane Sloboda a iza nek se dodaje sta hoce, Sloboda 1919 zvuci super, da stadion bude Tusanj i boja crveno-crna ( rezervna varijanta dresova moze bit zeleno-bijela hahaha)...

jer klub ide prema ambisu i povratak se ne nazire, za ove sto govore da bi to bilo gasenje kluba, ako bi i znacilo gasenje kluba bar se izvukao maksimum iz toga jer klub i ovako ide prema gasenju od kojeg cemo dobiti NULU-nepostojeci klub, ovako ne dolazi do gasenja vec do fuzije(a eto nek i to zovemo gasenje kao sto vi) i dobivamo stabilnog premijerligasa sa dobrim stadionom, pomocnim stadionom, osobljem, igracima, omladinskim pogonom i bez dugova...pa sad sta je bolje ugasen klub u prvoj varijanti i "ugasen" (fuzija) klub u drugoj varijanti...zalosno je to ali tako je, to nas ceka jer ovakva Sloboda se nece izvuci jer za nju niko nije zainteresiran. ovo ako bi se desilo to treba smatrati kao poklon od Boga, da i nas sunce ogrije jer bolje ne moze...svi bi mi voljeli nasu Slobodu, bogatog ulagaca, premijer ligu, evropu, titule ali svi smo svjesni da je to daleko i koliko je to daleko i NEMOGUCE
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Kapellen
Kontakt:

Post Postao/la Kapellen » 29 nov 2012, 18:01

ultrasstyle_tz je napisao/la:a sta u ovoj situaciji, hipoteticki fuzija se desi na kraju prvesntva, a Olimpik izbori evropu ..bil se onda islo u Evropu naredne sezone sa tim novim klubom? ako bi da mi odmah pocnemo za Olimpik navijat za sto bolji plasman hahaha :mrgreen:

salu na stranu, ovako nesto je jedino sto moze spasiti Slobodu i naciniti od nje ozbiljniji i organizovan klub...naravno pod uslovom da ime ostane Sloboda a iza nek se dodaje sta hoce, Sloboda 1919 zvuci super, da stadion bude Tusanj i boja crveno-crna ( rezervna varijanta dresova moze bit zeleno-bijela hahaha)...

jer klub ide prema ambisu i povratak se ne nazire, za ove sto govore da bi to bilo gasenje kluba, ako bi i znacilo gasenje kluba bar se izvukao maksimum iz toga jer klub i ovako ide prema gasenju od kojeg cemo dobiti NULU-nepostojeci klub, ovako ne dolazi do gasenja vec do fuzije(a eto nek i to zovemo gasenje kao sto vi) i dobivamo stabilnog premijerligasa sa dobrim stadionom, pomocnim stadionom, osobljem, igracima, omladinskim pogonom i bez dugova...pa sad sta je bolje ugasen klub u prvoj varijanti i "ugasen" (fuzija) klub u drugoj varijanti...zalosno je to ali tako je, to nas ceka jer ovakva Sloboda se nece izvuci jer za nju niko nije zainteresiran. ovo ako bi se desilo to treba smatrati kao poklon od Boga, da i nas sunce ogrije jer bolje ne moze...svi bi mi voljeli nasu Slobodu, bogatog ulagaca, premijer ligu, evropu, titule ali svi smo svjesni da je to daleko i koliko je to daleko i NEMOGUCE

potpis!
Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.

ekran
Kontakt:

Post Postao/la ekran » 29 nov 2012, 18:05

Mislim da se fuzija može napraviti samo između dvije sezone. Znači za sada smo 3. u Premijer ligi svi skupa. Malo se šalim, ali stvarno meni ovo dobro zvuči, iako tu ima dosta posla do realizacije.

grad-na-rijeci-sani
Kontakt:

Post Postao/la grad-na-rijeci-sani » 29 nov 2012, 18:06

Ja da sam Gracic nebi puno cekao na odgovor.
Postoji i Bihacko Jedinstvo. Biscani bi rado gledali klub u Premijerligi i Evropi.

Znaci ako Tuzla odbije, odmah bi se presaltao na Bihac.

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 29 nov 2012, 18:07

Cijela ova prica je lijepa da se nesto desi ko sto je Zvezda u radila spoijal se sa FMP, al tamo je u sustini FMP dao svoje one dvorane u Zelezniku ciste poslovne knjige, a Zvezda stara samo odobrenje da se njeno ime moze korstiti u tom novom klubu koji je jos dodao Beograd pa puni naziv kluba KK Crvena Zvezda Beograd i onaj presjednik FMP postao presjednik novog kluba. Stare klub je na neki nacin zamrznut a usustini samo je FMP dobio novo ime i Delije. Vjerovatno ako se desi ta fuzija, na Olimpikovim cistim poslovnim knjigama bi se gradio novi klub Sloboda sa nekim dodatkom dal FK Sloboda 1919, ili FK Sloboda Tuzla, onaj stari klub i njegovi poslovi bi bili zamrznuti jer sve bi bilo na cistim Olimpikovim temeljima. I onda bi jos samo Gracic trebao da vlada klubom ko sto onaj i FMP vlada Zvezdom i plus da Fukare podrze klub ko sto su Delije. I onda posto je sve na Olimpikovim temeljma Sloboda bi moa od proljeca da igra PL, al sve je ovo tek u nekim ranim pocetcima i iskreno tesko vjerujem da ce ovo proci jer mnog ljudi koji su dosad krali ostali bi kratki rukava jer bi Gracic svime upravljao. Eh sad Jasmin mozda ovo i prihvati jer tako skida teret Slobode sa svojih leđa jos ako taj novi klub ostvari uspjeh mogao bi Jasmin postat heroj jos nek se koji put slika sa Gracicem i to je to plus da mu sad OKK Sloboda uđe u ligu, pa zatim rukometasi, i one odbojkasice Studenta. I onda bi tu Jasmin dosao kao veliki pobjednik mogu mislit izjava u medijima naseg nacelnika npr evo svima smo zacepili usta kojisu misli da je u Tuzli sport umro idt

open
Kontakt:

Post Postao/la open » 29 nov 2012, 18:10

grad-na-rijeci-sani je napisao/la:Ja da sam Gracic nebi puno cekao na odgovor.
Postoji i Bihacko Jedinstvo. Biscani bi rado gledali klub u Premijerligi i Evropi.

Znaci ako Tuzla odbije, odmah bi se presaltao na Bihac.
Ne znam za Bihać, ali čuo sam da ima ponudu jednog grada iz Istočne Bosne. Nije teško zaključiti koji je. Ali kako mi rekoše, on ja pukao na Tuzlu, navijače i to.

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 29 nov 2012, 18:13

[quote="TRUST"]Cijela ova prica je lijepa da se nesto desi ko sto je Zvezda u radila spoijal se sa FMP, al tamo je u sustini FMP dao svoje one dvorane u Zelezniku ciste poslovne knjige, a Zvezda stara samo odobrenje da se njeno ime moze korstiti u tom novom klubu koji je jos dodao Beograd pa puni naziv kluba KK Crvena Zvezda Beograd i onaj presjednik FMP postao presjednik novog kluba. Stare klub je na neki nacin zamrznut a usustini samo je FMP dobio novo ime i Delije. Vjerovatno ako se desi ta fuzija, na Olimpikovim cistim poslovnim knjigama bi se gradio novi klub Sloboda sa nekim dodatkom dal FK Sloboda 1919, ili FK Sloboda Tuzla, onaj stari klub i njegovi poslovi bi bili zamrznuti jer sve bi bilo na cistim Olimpikovim temeljima. I onda bi jos samo Gracic trebao da vlada klubom ko sto onaj i FMP vlada Zvezdom i plus da Fukare podrze klub ko sto su Delije. I onda posto je sve na Olimpikovim temeljma Sloboda bi moa od proljeca da igra PL, al sve je ovo tek u nekim ranim pocetcima i iskreno tesko vjerujem da ce ovo proci jer mnog ljudi koji su dosad krali ostali bi kratki rukava jer bi Gracic svime upravljao. Eh sad Jasmin mozda ovo i prihvati jer tako skida teret Slobode sa svojih leđa jos ako taj novi klub ostvari uspjeh mogao bi Jasmin postat heroj jos nek se koji put slika sa Gracicem i to je to plus da mu sad OKK Sloboda uđe u ligu, pa zatim rukometasi, i one odbojkasice Studenta. I onda bi tu Jasmin dosao kao veliki pobjednik mogu mislit izjava u medijima naseg nacelnika npr evo svima smo zacepili usta kojisu misli da je u Tuzli sport umro idt[/qiuote]
to je to! ovo sa Slobodom i Olimpicom bi fakat bilo kao i sa kosarkasima C,Zvezde i FMP-a! najvise bi dobio grad Tuzla i navijaci Fukare! Gracic bi konacno dobio navijace koji su mu samo nedostajali za veliki iskorak,a Tuzla to
ima,kao i potrebnu infrastrukturu! ako se ovo fakat obistini,Zeljo,Sarajevo,Borac i Siroki ce se itekako zabrinuti,jer njihove ambicije o tituli ce svake godine biti dosta tesko ostvarive!

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 29 nov 2012, 18:16

Ma nema od tog nista :D

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 29 nov 2012, 18:18

Ovo sad ako se odbije onda smo stvarno dotakli dno,nema dalje znaci !

Posljednja sansa da se spasi Sloboda donekle i da nacelnik skine veliki teret sa ledja i prepusti sve Gracicu koji ce valjda sve to odradit korektno.. Naravno covjek nece uletit u klub,a da opcina Tuzla ne uradi nista..Sa pomoci opcine i Nijaza Gracica dobili bi jak klub,koji bi se svake sezone trebao boriti za euro nastupe,stim sto bi Gracic zauzvrat dobio pun stadion i armiju navijaca ;)

ekran
Kontakt:

Post Postao/la ekran » 29 nov 2012, 18:19

Ne znam zašto, ali dobra je ovo taktika. Evo sa jednog portala:

U cilju da potvrdimo pisanja tuzlanskog kontaktirali smo ljude s Otoke. Prvi broj koji smo pozvali bio je Nermina Demirovića, direktora Olimpica, a on nam je rekao: "Ne bih sada govorio o tome. Nemam komentara". Nakon toga smo kontaktirali prvog čovjeka Vukova, Gracića.

"Otom - potom. Jesam li i ja bez komentara? Da", rekao je nam je predsjednik Olimpica.

P.S: MOGU LI SE IGRAČI ZVATI VUKOVI :lol:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.